کاسرول گوشت چرخ کرده مکزیکی با برنج و لوبیا


این کاسه گوشت چرخ کرده مکزیکی با برنج و لوبیا یک غذای فوق العاده خانوادگی است که شما عاشق آن خواهید شد! آن را به سرعت و به راحتی در ظرف فوری خود بسازید.

گوشت چرخ کرده مکزیکی کاسرول پهن

پرش به:

چه چیزی این کاسرول گوشت چرخ کرده مکزیکی را فوق العاده می کند

این غذای گوشت چرخ کرده مکزیکی به راحتی یکی از دستور العمل های مورد علاقه من برای گوشت چرخ کرده مکزیکی است و دلیل خوبی هم دارد. این یک دستور پخت غذای پخته است که مملو از طعم های مکزیکی است اما تلاش زیادی از طرف من نمی خواهد.

چه چیزی این کاسرول گوشت چرخ کرده مکزیکی را اینقدر آسان می کند؟ چرا دیگ فوری، البته.

این عملاً دستور پخت و پز است، فقط باید گوشت گاو و پیاز را قبل از ریختن بقیه مواد تفت دهید. و یک مرحله اضافی این است خوب ارزش نتیجه خوشمزه را دارد

این یکی از آن کاسرول های آسانی است که می خواهید بارها و بارها آن را درست کنید. هنوز خیلی ساده است بنابراین خیلی خوب.

و از آنجایی که من توانستم خودم را از اضافه کردن کاین به مخلوط دور نگه دارم (چه می توانم بگویم، من غذای خود را تند دوست دارم)، این یک گزینه غذایی کاملاً خانوادگی است.

یکی دیگر از چیزهایی که در مورد این دستور غذا دوست دارم این است که بر خلاف اکثر دستور العمل های گوشت چرخ کرده، در آن از مقدار زیادی گوشت چرخ کرده استفاده نمی شود.

استفاده از فقط نیم پوند گوشت و اضافه کردن لوبیا قرمز به شما امکان می دهد گوشت را بدون از دست دادن دلچسب کاهش دهید و از پروتئین گیاهی برای کامل کردن وعده غذایی خود استفاده کنید.

این بدان معناست که به همان اندازه پروتئین بدون نیاز به شکستن سطح گوشت است.

مواد مورد نیاز شما

طرز تهیه کاسه گوشت چرخ کرده مکزیکی با برنج و لوبیا

  1. Saute را انتخاب کنید. وقتی قابلمه داغ شد، گوشت چرخ کرده و پیاز را اضافه کنید. بپزید تا گوشت دیگر صورتی نشود. مقداری آب اضافه کنید و در حالی که اجازه دهید آب تبخیر شود، لعاب دهید.
  2. چاشنی تاکو، نمک و برنج را اضافه کنید.
  3. آب بیشتری اضافه کنید. گوجه فرنگی، فلفل و لوبیا را روی مخلوط برنج و گوشت بریزید. هم نزنید.
  4. درب دیگ فوری را بگذارید و سپس شیر فشار را ببندید. Pressure Cook را انتخاب کرده و قابلمه را روی فشار بالا قرار دهید.
  5. هنگامی که تایمر به صفر رسید، اجازه دهید فشار قابلمه به مدت 10 دقیقه به طور طبیعی آزاد شود و سپس با رها کردن سریع بخار باقیمانده را خارج کنید.
  6. هم بزنید و سرو کنید.

نکات و ترفندهایی برای تهیه کاسه گوشت چرخ کرده مکزیکی

  • آن را شخصی سازی کن. می توانید آن را با پنیر، گشنیز، آووکادو، خامه ترش تزیین کنید – هر آنچه که جوانه های چشایی و ملاحظات غذایی شما اجازه می دهد.
  • یک تخم مرغ اضافه کنید. این غذا با یک تخم مرغ سرخ شده روی دو روی برنج عالی است.
  • دوبرابر کن. اگر دستور غذا را دو برابر کنید، فقط از 1.75 فنجان آب استفاده کنید، در غیر این صورت، برنج شما کاملا لطیف خواهد شد.
  • از هشدار سوختگی خودداری کنید. فراموش نکنید که اگر گوشت یا پیازی به ته آن چسبیده اید، ظرف فوری را لعاب دهید. من اغلب از 1/4 فنجان آب اضافی برای لعاب زدایی استفاده می کنم و اجازه می دهم قبل از اضافه کردن بقیه مواد، همه آن تبخیر شود.

دیگر دستور العمل های مکزیکی خوشمزه

جدا از این کاسه گوشت چرخکرده مکزیکی با برنج و لوبیا، در اینجا چند غذای مکزیکی خوب وجود دارد که مطمئناً دوست دارید:

گوشت چرخکرده مکزیکی گوشت گوساله بلند

این برنج مکزیکی قابلمه فوری با گوشت چرخ کرده مطمئناً در بین خانواده شما محبوب خواهد بود. حتما این دستور غذا را با دوستان خود در پینترست و فیس بوک به اشتراک بگذارید تا آنها نیز از آن لذت ببرند!

گوشت چرخ کرده مکزیکی کاسرول پهن

کاسرول گوشت چرخ کرده مکزیکی با برنج و لوبیا

این کاسه گوشت چرخ کرده مکزیکی با برنج و لوبیا یک غذای فوق العاده خانوادگی است که شما عاشق آن خواهید شد! آن را به سرعت و به راحتی در ظرف فوری خود بسازید.

زمان آماده سازی: 5 دقایق

زمان پخت: 17 دقایق

انتشار فشار طبیعی: 10 دقایق

زمان کل: 32 دقایق

دوره: غذای اصلی

غذا: مکزیکی

کلمه کلیدی: کاسرول مکزیکی قابلمه فوری، کاسرول گوشت چرخ کرده مکزیکی، کاسرول تاکو

خدمات: 4

کالری: 387کیلو کالری

نویسنده: URVASHI PITRE

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • SAUTÉ/Normal را روی Instant Pot انتخاب کنید. وقتی قابلمه داغ شد، گوشت چرخ کرده و پیاز را اضافه کنید و تا جایی که می توانید خرد کنید. 3-5 دقیقه بپزید. ¼ فنجان آب اضافه کنید و کاملاً لعاب دهید و اجازه دهید آب تبخیر شود.
  • چاشنی تاکو، نمک و برنج را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.

  • 1 فنجان آب اضافه کنید. گوجه فرنگی، فلفل و لوبیا را روی مخلوط برنج و گوشت بپاشید. هم نزنید.

  • درب قابلمه را محکم کنید. شیر تخلیه فشار را ببندید. MANUAL/PRESSURE COOK را انتخاب کنید و قابلمه را به مدت 4 دقیقه روی فشار بالا قرار دهید.

  • وقتی زمان پخت تمام شد، اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه فشار قابلمه را به طور طبیعی کاهش دهد. در پایان زمان پخت، از رهاسازی سریع برای کاهش فشار استفاده کنید.

  • هم بزنید و سرو کنید.

  • می توانید آن را با پنیر، گشنیز، آووکادو، خامه ترش تزیین کنید – هر آنچه که جوانه های چشایی و ملاحظات غذایی شما اجازه می دهد.
  • این غذا با یک تخم مرغ سرخ شده روی دو روی برنج عالی است.
  • اگر دستور غذا را دو برابر کنید، فقط از 1.75 فنجان آب استفاده کنید، در غیر این صورت، برنج شما کاملا لطیف خواهد شد.
  • فراموش نکنید که اگر گوشت یا پیازی به ته آن چسبیده اید، ظرف فوری را لعاب دهید. من اغلب از 1/4 فنجان آب اضافی برای لعاب زدایی استفاده می کنم و اجازه می دهم قبل از اضافه کردن بقیه مواد، همه آن تبخیر شود.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 387کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 60g | پروتئین: 22g | چربی: 6g | فیبر: 8g | قند: 4g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

در ابتدا در 27 ژانویه 2020 منتشر شد

فراموش نکنید که دیگر پرفروش‌ترین کتاب‌های آشپزی قابلمه فوری من را بررسی کنید!

قابلمه هندی فوری، قابلمه فوری کتو، قابلمه فوری سریع و آسان، قابلمه فوری سالم و گیاهی.