طرز تهیه سالاد تاکو | کاسه سالاد تاکو ساده


این دستور سالاد تاکو یک سالاد خوشمزه با الهام از مکزیک است! برخی از تاکوهای مورد علاقه خود را با یک کاسه تاکو خانگی ترد بپوشانید تا یک وعده غذایی عالی برای جشن گرفتن سه شنبه تاکو بعدی خود ایجاد کنید!

سالاد تاکو در بشقاب چوبی سرو

پرش به:

چه چیزی این را به راه حل کامل تاکو سه شنبه تبدیل می کند

  • سریع. یک غذای سریع که در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود.
  • آسان. گوشت چرخ کرده خود را بپزید (یا از قبل پخته شده استفاده کنید)، سبزیجات خود را آماده کنید، کاسه خود را گرم کنید و همه چیز را لایه لایه کنید!
  • همه کاره. کاسه سالاد تاکو خود را با تمام مواد تاکو مورد علاقه خود پر کنید تا لقمه کامل خود را ایجاد کنید!
  • خوشمزه – لذیذ. بسته بندی شده با مواد طعم دهنده برای ایجاد یک انفجار طعم مطلق در هر لقمه.

تفاوت بین کاسه تاکو و سالاد تاکو چیست؟

تفاوت بین سالاد تاکو و کاسه تاکو همه در تحویل است! هر دو گزینه فوق العاده خوشمزه هستند. سالاد تاکو همه چیز مورد علاقه شما در مورد تاکو است که در یک کاسه ریخته شده و با چنگال خورده می شود. کاسه های سالاد تاکو با یک کاسه تردیلای ترد خوراکی، عنصر دیگری از بافت را اضافه می کنند تا در یک وعده غذایی کلاسیک یک پیچ و تاب سرگرم کننده داشته باشید.

چه چیزی در سالاد تاکو خوب است؟

زیبایی این دستور پخت سالاد تاکو این است که می توانید آن را به گونه ای سفارشی کنید که شامل یا حذف مواد تشکیل دهنده باشد تا چیزی عالی برای شما و خانواده تان ایجاد کنید! در زیر چیزی است که من ترجیح می دهم از آن در سالاد تاکو استفاده کنم، اما می توانید هر چیزی را که می توانید برای ایجاد لقمه کامل خود اضافه یا کم کنید.

  • تورتیلای کم کربوهیدرات
  • گوشت چرخ كرده
  • پیاز
  • لوبیا سیاه
  • پنیر رنده شده
  • چاشنی کتو تاکو
  • سالسا
  • کاهو
  • گوجه فرنگی
  • خامه ترش
  • گشنیز

پوسته سالاد تاکو از چه ساخته شده است؟

می توانید کاسه های سالاد تاکو یا کاسه های توستادا را از فروشگاه مواد غذایی محلی خود خریداری کنید. در حالی که آنها خوشمزه هستند، اما نسبتاً گران هستند. اگر هوس چیزی می‌کنم، بدم نمی‌آید که یک ماده خاص را زیاد مصرف کنم، اما مشکل کاسه‌های از پیش ساخته این است که اغلب وقتی جعبه را باز می‌کنید، شکسته می‌شوند.

همچنین، کاسه‌های سالاد تاکو از قبل دارای کربوهیدرات بالایی هستند. من سعی می‌کنم تا زمانی که بتوانم مراقب مصرف کربوهیدرات‌هایم باشم، بنابراین دوست دارم خودم درست کنم تا بتوانم محتوای کربوهیدرات را کنترل کنم.

بنابراین، برای این دستور سالاد تاکو، من از یک تورتیلای کم کربوهیدرات، یک کاسه و کمی اسپری روغن استفاده می کنم تا کاسه خانگی خود را درست کنم! آن‌ها ممکن است به زیبایی آن‌هایی که از خواربار فروشی می‌خرید نباشند، اما به همان اندازه خوشمزه هستند و به من کمک می‌کنند تا در مسیر اهداف کاهش وزنم باشم.

اگر به اندازه دهانتان با چشم غذا می خورید، می توانید یکی از این قالب های کاسه سالاد تاکو یا حتی یکی از این کاسه سازهای سالاد تاکو را برای یک کاسه کاملاً فرم گرفته بخرید.

چگونه یک کاسه سالاد تاکو درست کنیم

  1. پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با گوشت چرخ کرده خود در تابه بریزید. آن را با کفگیر به قطعات کوچک خرد کنید تا قهوه ای شود و کاملا پخته شود. رندرها را بردارید و چاشنی تاکو و مقدار کمی آب به گوشت گاو اضافه کنید.
  2. در حالی که گوشت چرخ کرده در حال پختن است، تورتیلای کم کربوهیدرات را در یک کاسه ایمن یا قالب کاسه سالاد تاکو قرار دهید و آن را با اسپری پخت و پز اسپری کنید. آن را در سرخ کن بادی قرار دهید و بپزید.
  3. محصول خود را بشویید و کاهو و گوجه فرنگی را به قطعات کوچک به اندازه لقمه خرد کنید.
  4. کاسه سالاد تاکو خود را از سرخ کن هوا خارج کرده و شروع به لایه بندی مواد خود کنید.
    • گوشت چرخ كرده
    • لوبیا سیاه
    • کاهو
    • گوجه فرنگی
    • پنیر
    • سالسا
    • خامه ترش
    • گشنیز
  5. سرو کنید و لذت ببرید!
سالاد تاکو در یک بشقاب چوبی سرو با یک چنگال و یک طرف گواکامول

تغییرات

  • آن را گیاهخوار کنید. سبک زندگی بدون گوشت؟ با کنار گذاشتن گوشت چرخ کرده از یک نسخه خوشمزه بدون گوشت از این سالاد تاکو لذت ببرید. برای افزودن بافت و پروتئین اضافی، می توانید مقداری کرامبل بدون گوشت گیاهی را اضافه کنید.
  • مقداری ادویه اضافه کنید. مانند چیزهایی که در سمت تندتر هستند؟ از سالسا تند و چند برش jalapeno برای روی سالاد خود برای لقمه پر گرما استفاده کنید.
  • از کاسه بگذرید. آیا سعی می کنید کربوهیدرات های خود را تا حد ممکن کم نگه دارید در حالی که هنوز از طعم های سنتی این سالاد تاکو لذت می برید؟ کاسه را رها کنید و لوبیاها را حذف کنید تا به راحتی در ماکروهای روزانه خود باقی بمانید.

نکات و ترفندها

  • محصول خود را خشک کنید پس از شستن و خرد کردن کاهو، اجازه دهید روی دستمال کاغذی یا دستمال آشپزخانه بماند تا رطوبت اضافی را جذب کند. این به جلوگیری از خیس شدن کاسه تاکو شما کمک می کند.
  • پروتئین را عوض کنید طرفدار گوشت چرخ کرده نیستید؟ سعی کنید از گوشت چرخ کرده خوک چاشنی شده یا باقی مانده مرغ جوجه گردان به عنوان جایگزین استفاده کنید.
  • سس های مختلف را امتحان کنید. مطمئنا، سالسا و خامه ترش یک دوتایی نمادین هستند، اما به جای آن از سس سالاد تاکو، کتو رنچ یا سس باجا در دستور العمل سالاد تاکو استفاده کنید!

چه چیزی برای خدمت با آن

من عاشق این دستور العمل سالاد تاکو هستم زیرا اساساً یک وعده غذایی کامل در یک بسته است – کاسه حتی مانند یک کمان کوچک عالی در بالای آن احساس می شود. اگر می‌خواهید در کنار آن چند طرف سرو کنید، در اینجا چند مورد از چیزهای مورد علاقه من برای جفت کردن آورده شده است:

چه مدت طول می کشد؟

اگر نگران این هستید که بتوانید همه چیز را در یک وعده غذایی تمام کنید، مواد را در ظروف جداگانه بگذارید. اگر سالادی را به صورت جداگانه درست می‌کنید، دیگر لازم نیست نگران خیس شدن باقیمانده‌ها در زمان نگهداری برای بعد باشید.

با میزان رطوبت موجود در پر شدن کاسه سالاد، سالاد تاکو می تواند مقدار زیادی مایع آزاد کند و باعث خیس شدن کاسه و کاهو شود. بنابراین، بهتر است بلافاصله از آن لذت ببرید.

اگر مواد خود را در ظروف جداگانه در بسته نگه دارید و در یخچال نگهداری کنید، می توانید از آنها برای تهیه سالاد تاکوی تازه به مدت 3 تا 4 روز پس از تهیه آنها استفاده کنید.

آیا می توانید آن را فریز کنید؟

متأسفانه، این دستور العمل سالاد تاکو کاندیدای عالی برای انجماد نیست. به دلیل بسیاری از مواد تشکیل دهنده با رطوبت بالا و مقدار قابل توجهی لبنیات، بافت دیپ در هنگام یخ زدن و ذوب شدن به طور قابل توجهی تغییر می کند.

برای بهترین لقمه، آنقدر درست کنید که ظرف چند روز از آن لذت ببرید و وقتی طعم و بافت شروع به خراب شدن کرد، باقیمانده غذا را دور بریزید.

دستور العمل های مکزیکی باشکوه تر

سالاد تاکو پین با روکش متن

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید دستور تهیه سالاد تاکو همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید دوباره آن را بسازید.

سالاد تاکو در بشقاب چوبی سرو

طرز تهیه سالاد تاکو | کاسه سالاد تاکو ساده

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 20 دقایق

زمان کل: 30 دقایق

دوره: دوره های اصلی

غذا: آمریکایی، مکزیکی

کلمه کلیدی: سالاد تاکو سرخ کن هوا، سالاد تاکو، دستور تهیه سالاد تاکو

خدمات: 4 وعده های غذایی

کالری: 537کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با گوشت چرخ کرده خود در تابه بریزید. آن را با کاردک به قطعات کوچک خرد کنید تا قهوه ای شود و حدود 5 دقیقه بپزد. رندرها را بردارید و چاشنی تاکو و مقدار کمی آب به گوشت گاو اضافه کنید.

  • در حالی که گوشت چرخ کرده در حال پختن است، تورتیلای کم کربوهیدرات را در یک کاسه ایمن یا قالب کاسه سالاد تاکو قرار دهید و آن را با اسپری پخت و پز اسپری کنید. آن را در سرخ کن بادی قرار دهید و بپزید. به مدت 5-7 دقیقه

  • محصول خود را بشویید و کاهو و گوجه فرنگی را به قطعات کوچک به اندازه لقمه خرد کنید.

  • کاسه سالاد تاکو خود را از سرخ کن هوا خارج کرده و شروع به لایه بندی مواد خود کنید.

  • سرو کنید و لذت ببرید!

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 537کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 34g | پروتئین: 40g | چربی: 27g | فیبر: 11g | قند: 7g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!