دستور پخت ماهی آزاد اسپند | به سادگی کینوا


31 مارس 2023

توسط آلیسا

این دستور پخت ماهی قزل آلا با پوسته دارچین و اسپند سرشار از طعم های زمستانی است. پوسته اسپند ترد است، در حالی که ماهی مرطوب و لطیف است. به علاوه، فوق العاده سالم است!

فیله ماهی سالمون پخته شده با پوسته گردو

من از طرفداران پر و پا قرص ماهی قزل آلا هستم. وقتی خوب پخته شود بسیار آبدار و لطیف است و یکی از سالم ترین چیزهایی است که می توانید در بشقاب خود قرار دهید. و این دستور پخت ماهی قزل آلا با دارچین و گردو یکی از محبوب ترین و منحصر به فرد ترین روش های خوردن این ماهی است.

دارچین و اسپند ممکن است برای یک دسر زمستانی مناسب تر به نظر برسند تا یک دسر، اما این ترکیب با ماهی سالمون که کمی شیرینی طبیعی دارد، بسیار خوب عمل می کند. خردل دیژون و پاپریکا طعم را متعادل می کند و ماهی را کمی دودی و اسیدی می کند. از همه مهمتر این است که این غذا فوق العاده سالم است، بدون چربی اضافه است و کمتر از نیم ساعت زمان می برد تا درست شود. شما باید آن را امتحان کنید!

مواد لازم برای ماهی قزل آلا با پوسته اسپند در کاسه های سفید

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا تمام مواد لازم برای تهیه این غذای ماهی سالمون با پوسته اسپند مرطوب و سالم آورده شده است. برای اطلاع از مقادیر دقیق هر ماده، کارت دستور غذا را در پایین صفحه بررسی کنید.

  • ماهی سالمون – شما می توانید از هر نوع ماهی آزاد استفاده کنید اما من ماهی آزاد اقیانوس اطلس را برای این غذا ترجیح می دهم.
  • گردوی آمریکایی – مطمئن شوید که اسپند شما خام و بدون نمک باشد.
  • دارچین
  • فلفل قرمز
  • نمک دریا
  • خردل دیژون

طرز تهیه ماهی قزل آلا خرد شده اسپند

در اینجا طرز تهیه این ماهی ترد و آبدار را آموزش می دهیم. بسیار آسان است و فقط حدود 25 دقیقه طول می کشد.

غذاساز که طرز تهیه اسپند را نشان می دهد
  • آماده سازی فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • پوسته را درست کنید. گردوها را در غذاساز بریزید و آنقدر بپزید تا کاملاً خرد شوند. آنها را از غذاساز خارج کرده، در بشقاب قرار دهید و دارچین، پاپریکا و نمک را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
اضافه کردن ادویه ها به پوسته اسپند در یک بشقاب
  • خردل را اضافه کنید. از یک برس یا پشت قاشق برای پخش خردل روی ماهی استفاده کنید. تمام ماهی ها را به جز پوست بپوشانید.
فیله های ماهی قزل آلا را با برس شیرینی پزی آماده کنید
  • کراست را اضافه کنید. ماهی قزل آلا را در بشقاب خرده اسپند قرار دهید. هر طرف به جز پوست را با مخلوط آجیل بپوشانید.
اضافه کردن پوسته اسپند به فیله ماهی قزل آلا
  • پخت. پوست ماهی قزل آلا را به سمت پایین روی سینی فر قرار دهید و آن را در وسط فر قرار دهید. حدود 15-20 دقیقه تا زمانی که ماهی پخته شده و به راحتی پوسته پوسته شود، بپزید. سپس سرو کنید!

نکاتی برای موفقیت

در اینجا چند ترفند و نکته برای درست کردن بهترین ماهی سالمون با پوسته دارچین و اسپند وجود دارد.

  • بیش از حد پخت نکنید. برخلاف برخی از انواع ماهی، ماهی سالمون را می توان به صورت متوسط ​​یا متوسط ​​طبخ کرد، بنابراین تا زمانی که به خوبی پخته نشود، نیازی به پختن این غذا نیست. حتی اگر طرف پخته شده آن را بیشتر دوست دارید، به یاد داشته باشید که بعد از اینکه آن را از فر خارج کردید، برای چند دقیقه به پختن ادامه می دهد، بنابراین درست قبل از اینکه تمام شود آن را از فر بیرون بیاورید.
  • از یک خردل خوب استفاده کنید. طعم دیژون در این غذا واقعاً می درخشد، بنابراین سعی کنید از خردل با کیفیت بالا استفاده کنید. واقعا می تواند تفاوت ایجاد کند.
  • گرم سرو کنید. ماهی سالمون را 3 تا 5 دقیقه بعد از بیرون آوردن از فر، قبل از برش در آن، به آن بدهید تا تمام آب آن را دوباره جذب کرده و سفت شود. سپس بلافاصله آن را در حالی که هنوز گرم است سرو کنید. ظرف زمانی که هنوز گرم است در دهان شما آب می شود و اگر مجبور نباشید آن را دوباره گرم کنید بسیار بهتر است.
4 تکه ماهی قزل آلا با پوسته اسپند در یک بشقاب با برش های لیمو

پیشنهادات خدمت

برای تهیه یک وعده غذایی سالم، من دوست دارم ماهی سالمون را با سبزیجات سرو کنم، چه تازه و چه پخته. همچنین هنگامی که روی سالاد پوسته پوسته می شود، به تاکوی ماهی اضافه می شود یا برای تهیه کیک ماهی قزل آلا استفاده می شود، فوق العاده است. در اینجا چند غذا وجود دارد که من دوست دارم با این ماهی پوسته گرد اسپند سرو کنم.

یک وعده ماهی آزاد با پوسته اسپند در بشقاب با کلم بروکلی و یک تکه لیمو

نحوه نگهداری و گرم کردن مجدد دارچین و سالمون خرد شده اسپند

شما می توانید هر باقیمانده را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. باقیمانده ماهی سالمون به مدت 3 روز در یخچال باقی می ماند. برای مرطوب نگه داشتن ماهی هنگام گرم کردن مجدد، آن را در سینی فر قرار دهید، روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فری با دمای 275 درجه فارنهایت گرم کنید تا تقریباً 12 تا 15 دقیقه گرم شود.

آیا این دستور غذا را می توان منجمد کرد؟

این غذای سالمون را حتما می توانید فریز کنید. آن را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید و تا 3 ماه ماندگاری دارد. برای بهترین نتیجه، قبل از گرم کردن مجدد، یک شب در یخچال قرار دهید.

یک تکه ماهی قزل آلا پخته شده با چنگال باز می شود.

غذاهای سالمون سالم بیشتری را امتحان کنید

در اینجا تعدادی از دیگر غذاهای مورد علاقه من برای ماهی قزل آلا برای شما آورده شده است.

ماهی قزل آلا با دارچین و اسپند

این دستور پخت ماهی سالمون با پوسته اسپند سالم، پوسته ترد دارد، اما در داخل مرطوب و لطیف است. این یک غذای سالم و خوش طعم است که کمتر از نیم ساعت زمان می برد تا درست شود.

  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • در غذاساز، گردوها را بپزید تا ریز خرد شده و خرد شوند. آنها را در بشقاب بریزید و دارچین، پاپریکا و نمک را اضافه کنید. ادویه ها را با چنگال داخل اسپند مخلوط کنید.

  • خردل را به طور مساوی روی گوشت ماهی قزل آلا پخش کنید. این به شما یک لایه “چسبنده” خوب برای چسباندن با اسپند می دهد. روی ماهی قزل آلا را با قرار دادن پوست فیله به سمت بالا در خرده های اسپند با پوسته بپوشانید. اطمینان حاصل کنید که همه طرف های ماهی (به جز پوست) را پوسته کنید تا طعم کامل پوسته به دست آید.

  • فیله را به سمت پایین روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید. آن را در طبقه وسط فر گرم به مدت 15 تا 20 دقیقه بسته به ضخامت آن بپزید تا ماهی به راحتی پوسته پوسته شود.

  • بلافاصله با کناری از سبزیجات مورد علاقه خود سرو کنید – ما با سیب زمینی سوخاری و یک سالاد ساده رفتیم.

در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز و یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری شود. در یک ظرف پخت پوشانده شده با فویل آلومینیومی به مدت 12-15 دقیقه با دمای 275 درجه فارنهایت گرم کنید.

خدمت: 0.25پوند | کالری: 251کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 3g | پروتئین: 24g | چربی: 16g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 6g | چربی اشباع شده: 8g | کلسترول: 62میلی گرم | سدیم: 382میلی گرم | پتاسیم: 626میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 1g | ویتامین A: 303IU | ویتامین سی: 0.2میلی گرم | کلسیم: 31میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

درباره آلیسا

سلام، من آلیسا ریمر هستم، یک متخصص تغذیه کل نگر، عاشق یوگا، مادر سگ و بنیانگذار Simply Quinoa. از آشنایی با شما خوشحالم! من SQ را به‌عنوان راهی برای ارائه راه‌حل‌هایی برای زنانی مانند خودم ایجاد کردم، که در تلاش برای یافتن اطلاعات مفید در مورد چگونگی زندگی سالم و رضایت‌بخش بودند. امیدوارم در اینجا در SQ الهام بگیرید – در داستان من، در دستور العمل های من، در صدها مقاله سلامتی، و در جامعه شگفت انگیز ما. خوش آمدی!