طرز تهیه برنج لیموی گشنیز | به سادگی کینوا


7 فوریه 2023

توسط آلیسا

برنج لیموی گشنیز یک غذای جانبی عالی برای اکثر وعده های غذایی مکزیکی یا آسیایی است. تازه است و فقط کمی ترش است، به علاوه درست کردن آن بسیار آسان است!

یک بشقاب برنج گشنیز با تکه های لیموترش، در کنار یک شاخه گشنیز، لیموترش تازه، یک حوله آشپزخانه و یک لیوان آب

برنج یکی از غذاهای جانبی مورد علاقه من است، تا حدی به این دلیل که بسیار همه کاره است. این برنج لیموی گشنیز یکی از دستور العمل های برنج من است، زیرا پر از طعم و مزه است، در حالی که هنوز هم تطبیق پذیری برنج ساده را دارد. به طرز شگفت انگیزی با وعده های غذایی مکزیکی و آسیایی یا به عنوان یک میان وعده به تنهایی همراه می شود.

راز این دستور پخت این است که نه تنها از آب لیموترش، بلکه از پوست لیمو نیز استفاده می کند. این باعث می‌شود طعم برنج فوق‌العاده تازه باشد، در حالی که به آن عمق عطر و طعم خوبی می‌دهد تا گشنیز قوی را متعادل کند. برنج لیموی گشنیز چه پایه غذا، چه یک غذای جانبی یا یک میان وعده باشد، دستوری است که بارها و بارها به آن روی می آورید. و درست کردنش فقط نیم ساعت طول میکشه!

نمای بالای مواد تشکیل دهنده برنج گشنیز: یک کاسه برنج خام، یک دسته گشنیز، یک کاسه نمک، یک کاسه با دو نیمه آهک و یک پیرکس آب.

آنچه شما نیاز دارید

این دستور پخت ساده و سریع برنج فقط از چند ماده استفاده می کند. حتماً کارت دستور غذا را در انتهای مقاله برای مقادیر دقیق بررسی کنید.

  • برنج سفید باسماتی – در صورت تمایل می توانید از برنج یاسمن نیز استفاده کنید.
  • اب
  • اهک – سعی کنید از یک لیموترش رسیده استفاده کنید که هم آبدار باشد و هم پوست خوبی داشته باشد.
  • گشنیز
  • نمک دریا

طرز تهیه برنج لیموی گشنیز

در اینجا طرز تهیه این غذای برنجی معطر و پر جنب و جوش را آموزش می دهیم. همانطور که می بینید، بسیار آسان است!

  • برنج را آبکشی کنید. برنج را در یک صافی مشبک بریزید و آبکشی کنید تا آب آن شفاف شود.
  • به برنج آب اضافه کنید. برنج را در قابلمه بریزید و آب را اضافه کنید.
  • آهک را پوست بگیرید. کل لیموترش را پوست بگیرید و پوست آن را کنار بگذارید.
  • آب لیموترش. تمام آب لیموترش را با برنج داخل قابلمه بریزید.
کنار هم با یک قابلمه برنج خام که داخل آن آب ریخته می شود، کنار یک قابلمه برنج خام و آب با آبلیمو در آن ریخته می شود.
  • برنج را بپزید. برنج و آب و آبلیمو را بجوشانید سپس در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. برنج را بجوشانید تا تمام آب آن جذب شود که باید حدود 15 دقیقه طول بکشد.
  • باقی مانده. برنج را از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 دقیقه بماند و درب آن را بگذارید.
  • فصل. پوست لیموترش، گشنیز و نمک را هم بزنید، سپس برنج شما آماده سرو است.
لا به لای قابلمه ای با برنج پخته شده با پوست لیموترش و گشنیز خرد شده روی آن، در کنار یک قابلمه برنج با پوست گشنیز و لیموترش هم زده شده در برنج

نکاتی برای موفقیت

در اینجا چند ترفند و نکته برای درست کردن برنج لیموی کامل گشنیز در هر زمان آورده شده است.

  • در آبکشی کوتاهی نکنید. بسیاری از مردم این اشتباه را مرتکب می شوند که برنج خود را به اندازه کافی نشویید. مردم فکر می کنند از آنجایی که برنج نسبتاً تمیز است، نیازی به آبکشی کامل ندارد. در واقع، شما برنج را برای تمیز کردن آن نمی شویید، بلکه برای پاک کردن نشاسته آن می شویید. نشاسته بیرونی برنج چیزی است که آن را صمغی می کند. اطمینان حاصل کنید که برنج را کاملا بشویید، تا زمانی که تمام آبی که آن را با آن آبکشی می کنید شفاف شود. این اطمینان حاصل می کند که برنج شما سبک و کرکی است، نه صمغی و متراکم.
  • آهک را رول کنید. قبل از بریدن و آب گیری لیموترش، آن را روی پیشخوان بغلتانید و با کف دست فشار محکمی وارد کنید. این باعث می شود که پالپ موجود در آهک شکسته شود و به شما امکان می دهد آب بیشتری از میوه خارج کنید.
  • برنج را پف کنید. وقتی پوست لیموترش، گشنیز و نمک را با هم مخلوط می کنید، سعی کنید برنج را به جای هم زدن شدید، پف کنید. از یک چنگال یا یک دستمال برنج استفاده کنید و در حالی که چاشنی ها را اضافه می کنید، برنج را بالا بیاورید. می‌خواهید در حین فشار دادن به برنج، از هم زدن خودداری کنید، در غیر این صورت به زور آن را به صورت توده‌ای متراکم در می‌آورید.
سینی سرو پر از لیمو ترش با قاشق غذاخوری، کنار حوله آشپزخانه و لیموترش تازه

با چی سرو کنیم

من دوست دارم برنج لیموی گشنیز را به تنهایی بخورم، اما فکر می‌کنم وقتی با برخی از غذاهای مکزیکی یا آسیایی سرو می‌شود، بهتر است. در اینجا چند مورد از غذاهای مورد علاقه من برای خوردن با این دستور غذا وجود دارد.

یک بشقاب پر از برنج گشنیز با یک قاشق غذاخوری و دو برش لیموترش با گشنیز و لیموترش تازه کنار آن

نحوه نگهداری برنج گشنیز

این دستور پخت برنج در صورتی که در ظرف دربسته نگهداری شود تا 4 روز در یخچال باقی می ماند. در مایکروویو با قدرت 80 درصد در فواصل 20 ثانیه ای گرم کنید تا کاملاً گرم شود.

آیا این دستور غذا را می توان منجمد کرد؟

آره! این برنج را می توانید تا 2 ماه در یک ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید. قبل از گرم کردن مجدد، مطمئن شوید که برنج لیموترش را کاملاً آب کنید.

نمای نزدیک از یک قاشق غذاخوری که یک قاشق برنج لیموی گشنیز را از سینی سرو بیرون می آورد

برنج لیموی گشنیز

این برنج آهک گشنیز معطر، تازه و آسان است. این غذای جانبی عالی برای تقریباً هر وعده غذایی مکزیکی یا آسیایی است!

  • 1 فنجان برنج سفید باسماتی / یاس
  • 2 فنجان ها اب
  • 1 اهک
  • 1/2 فنجان گشنیز ، ریز شده
  • نیشگون گرفتن از نمک دریا
  • برنج را در یک صافی مشبک خوب بشویید تا آب آن شفاف شود. برنج را به قابلمه بریزید و آب را اضافه کنید.

  • آهک را پوست بگیرید و پوست آن را کنار بگذارید. لیمو ترش را از وسط نصف کرده و آبلیمو را داخل قابلمه بریزید.

  • مخلوط را بجوشانید و روی آن را بپوشانید و کم کنید تا حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که آب آن گرفته شود و برنج نرم و پفکی شود.

  • برنج را از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.

  • پوست، گشنیز را هم بزنید و با کمی نمک مزه دار کنید.

در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز یا در فریزر تا 2 ماه نگهداری شود.

خدمت: 1فنجان (پخته شده) | کالری: 174کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 39g | پروتئین: 3g | چربی: 0.3g | چربی های اشباع شده: 0.1g | چربی های چند غیر اشباع: 0.1g | چربی اشباع شده: 0.1g | سدیم: 155میلی گرم | پتاسیم: 81میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 0.4g | ویتامین A: 143IU | ویتامین سی: 5میلی گرم | کلسیم: 23میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

آنچه می سازید را به اشتراک بگذارید

#simplyquinoa را با خلاقیت های خود در اینستاگرام تگ کنید! ما دوست داریم آنچه را که می سازید با جامعه به اشتراک بگذاریم. ما نمی توانیم صبر کنیم تا ببینیم!

درباره آلیسا

سلام، من آلیسا ریمر هستم، یک متخصص تغذیه کل نگر، عاشق یوگا، مادر سگ و بنیانگذار Simply Quinoa. از آشنایی با شما خوشحالم! من SQ را به‌عنوان راهی برای ارائه راه‌حل‌هایی برای زنانی درست مثل خودم ایجاد کردم که در تلاش برای یافتن اطلاعات مفید در مورد چگونگی زندگی سالم و رضایت‌بخش بودند. امیدوارم در اینجا در SQ الهام بگیرید – در داستان من، در دستور العمل های من، در صدها مقاله سلامتی، و در جامعه شگفت انگیز ما. خوش آمدی!