مرغ پاپ کورن | طرز تهیه مرغ پاپ کورن سرخ کن با هوا


مرغ پاپ کورن یک میان وعده دوست داشتنی است که همه سنین می توانند از آن لذت ببرند. اما آیا می دانستید که می توانید آن را در آشپزخانه خود با استفاده از سرخ کن هوا درست کنید؟ این دستور العمل آسان، سالم و به اندازه نسخه سرخ شده خوشمزه است.

مرغ پاپ کورن روی یک سطح سفید با سس غوطه وری

پرش به:

چرا دوست دارید این ها را خانگی بسازید

  • سریع. در کمتر از 30 دقیقه مرغ پاپ کورن ترد و آبدار را در سرخ کن خود تهیه کنید.
  • آسان. مقداری مرغ را خرد کنید، خمیر کنید، مقداری روغن اسپری کنید و اجازه دهید سرخ کن هوا بقیه کار را انجام دهد!
  • پروتئین بالا. یک گرم پروتئین باورنکردنی در هر وعده.
  • خوشمزه – لذیذ. این ناگت های مرغ کوچک به همان اندازه خوب – اگر نه بهتر – از آنهایی که از فست فود مرغ مورد علاقه خود تهیه می کنید، طعم دارند.

این دستور غذا مطمئناً همه اعضای خانواده را خوشحال می کند. بیرونی ترد و درونی آبدار مرغ آن را به یک میان وعده یا وعده غذایی رضایت بخش تبدیل می کند. بنابراین، دفعه بعد که هوس خوردن مرغ پاپ کورن خوشمزه کردید، از رستوران فست فود صرفنظر کنید و سعی کنید با این دستور ساده آن را در خانه درست کنید!

مواد مورد نیاز شما

در یک نگاه، این ممکن است مانند یک لیست طولانی از مواد تشکیل دهنده به نظر برسد، اما بسیاری از آنها جزء اصلی قفسه ادویه هستند. بنابراین اگر یک کابینت ادویه جات مناسب دارید، برای شروع به مقدار کمی نیاز دارید!

  • سینه یا سینه مرغ
  • آرد همه منظوره
  • پودر سیر
  • فلفل قرمز
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • پودر خمیرمایه
  • اب دوغ
  • تخم مرغ
  • آرد سوخاری پانکو
  • روغن

طرز تهیه مرغ پاپ کورن در سرخ کن هوا

درست کردن مرغ ذرت بو داده در سرخ کن هوا به قدری ساده است که تعجب خواهید کرد که چرا در تمام این سال ها این همه پول را صرف خرید مواد منجمد گران قیمت کرده اید!

در اینجا مراحل بسیار ساده برای ساختن نسخه سرخ کن هوای خود در خانه آورده شده است:

  1. در یک ظرف کم عمق، آرد، پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
  2. در یک ظرف کم عمق جداگانه، تخم مرغ ها را با دوغ هم بزنید.
  3. در سومین ظرف کم عمق، آرد سوخاری پانکو را پخش کنید.
  4. هر تکه مرغ را ابتدا به مخلوط آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری پانکو آغشته کنید. مطمئن شوید که هر تکه به خوبی با آرد سوخاری پانکو پوشانده شده است.
  5. سرخ کن هوا را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  6. تکه های مرغ را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید و مطمئن شوید که به یکدیگر برخورد نکنند.
  7. مرغ ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و ترد شوند در سرخ کن بادی بپزید و یک بار در نیمه زمان پخت آن ها را برگردانید.
  8. مرغ پاپ کورن را با سس دلخواهتان به صورت داغ سرو کنید!
مرغ پاپ کورن روی یک سطح سفید با سس آغشته به کنار

تغییرات

  • آن را تند درست کنید. برای افزودن مقداری حرارت، 1/4 فنجان سس تند مورد علاقه خود را به دوغ اضافه کنید تا به هر لقمه مقداری ادویه بدهید.
  • مقداری شوید اضافه کنید. اگر در مرغ سوخاری خود کمی شوید را دوست دارید، می توانید مقداری شوید را در مخلوط آرد خود بپاشید یا کمی آب ترشی را در دوغ خود بریزید تا یک لقمه اسیدی گیاهی بخورید.
  • آنها را در سس بریزید. همه عاشق بال های بدون استخوان هستند، درست است؟ مقداری از سس غوطه وری مورد علاقه خود را در یک کاسه بریزید و مرغ سرخ شده در هوا را در سس بریزید تا تجربه ای داشته باشید که با نقطه بال محلی شما رقابت کند.

طرز تهیه مرغ پاپ کورن منجمد در سرخ کن هوا

آیا به راحتی مرغ ذرت بو داده یخ زده را دوست دارید اما می خواهید جایگزین سالم تری برای پخت در فر داشته باشید؟ بیشتر از سرخ کن هوای قابل اعتماد خود نگاه نکنید!

  1. مرغ پاپ کورن یخ زده را از بسته بندی خارج کرده و به صورت یک لایه در بشقاب قرار دهید.
  2. اجازه دهید مرغ به مدت 5-10 دقیقه در دمای اتاق بماند تا کمی آب شود.
  3. سرخ کن هوا را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  4. به آرامی مرغ را با اسپری پخت نچسب اسپری کنید تا از ترد شدن یکنواخت اطمینان حاصل کنید.
  5. مرغ ها را در یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید، مطمئن شوید که آنها به یکدیگر برخورد نکنند.
  6. مرغ ها را به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و ترد شوند در سرخ کن بادی بپزید و یک بار در نیمه زمان پخت آن ها را برگردانید.
  7. مرغ پاپ کورن را با سس دلخواهتان به صورت داغ سرو کنید!

سرخ کن بادی در زمان پخت غذاهای یخ زده بازی را تغییر می دهد. نه تنها نتایج کاملا ترد و آبدار ایجاد می کند، بلکه این کار را با حداقل روغن و در کسری از زمان لازم برای پخت در فر انجام می دهد.

چه چیزی برای خدمت با آن

مرغ پاپ کورن یک غذای همه کاره است که می توان آن را با انواع سس ها و انواع سس ها ست کرد. برخی از موارد مورد علاقه من برای سرو عبارتند از:

  • سیب زمینی سرخ کرده– یک گزینه کلاسیک برای یک وعده غذایی خوشمزه و پر.
  • سالاد کلم– طعمی با طراوت و طعم تند به غذا اضافه می کند.
  • لوبیای پخته– یک غذای جانبی دلچسب که مکمل طعم شور و خوش طعم مرغ است.
  • سالاد– گزینه ای سبک و سالم که بافت متضادی را به مرغ ترد می دهد.
  • ماکارونی و پنیر– یک غذای کلاسیک راحت که برای کسانی که عاشق یک جفت خامه ای و پنیری هستند عالی است.
  • پوره سیب زمینی– یک غذای جانبی آرام بخش که به خوبی با طعم های خوش طعم مرغ هماهنگ می شود.
  • سس های غوطه وری– برخی از گزینه های محبوب عبارتند از خردل عسل، سس باربیکیو، مزرعه، و سس تند. سس های مختلف را آزمایش کنید تا مورد علاقه خود را پیدا کنید!

مهم نیست که چه چیزی را برای سرو با مرغ پاپ کورن خود انتخاب می کنید، مطمئن شوید که از آن گرم و ترد لذت ببرید تا بهترین تجربه خانوادگی را تجربه کنید!

چه مدت طول می کشد

مانند بیشتر غذاهای سرخ شده، مرغ ذرت بو داده زمانی که تازه پخته شده باشد بهترین لذت را می برد. اگر مقدار زیادی از آن درست کردید یا می خواهید از این مرغ پاپ کورن سرخ کن برای تهیه غذا استفاده کنید، می توانید آن را در ظرف در بسته در یخچال تا 3 تا 4 روز نگهداری کنید.

دستور العمل های ساده تر مرغ

پین مرغ پاپ کورن با روکش متن

سنجاق آن!

اگر عاشق این سرخ کن بادی هستید مرغ سوخاری ترد همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که دستور پخت را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

مرغ پاپ کورن روی یک سطح سفید با سس آغشته به کنار

مرغ پاپ کورن | طرز تهیه مرغ پاپ کورن سرخ کن با هوا

زمان آماده سازی: 5 دقایق

زمان پخت: 12 دقایق

زمان کل: 17 دقایق

دوره: پیش غذا، غذاهای اصلی، میان وعده

غذا: آمریکایی

کلمه کلیدی: مرغ پاپ کورن سرخ کن هوا, طرز پخت مرغ پاپ کورن, مرغ پاپ کورن

خدمات: 4 وعده های غذایی

کالری: 309کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • در یک ظرف کم عمق، آرد، پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

  • در یک ظرف کم عمق جداگانه، تخم مرغ ها را با دوغ هم بزنید.

  • در سومین ظرف کم عمق، آرد سوخاری پانکو را پخش کنید.

  • هر تکه مرغ را ابتدا به مخلوط آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری پانکو آغشته کنید. مطمئن شوید که هر تکه به خوبی با آرد سوخاری پانکو پوشانده شده است.

  • سرخ کن هوا را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • تکه های مرغ را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید و مطمئن شوید که به یکدیگر برخورد نکنند. با اسپری روغن خوراکی به آرامی اسپری کنید.

  • مرغ ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در سرخ کن بادی بپزید یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و ترد شوند، آن ها را یک بار در نیمه زمان پخت برگردانید و با روغن اسپری کنید.

  • مرغ پاپ کورن را با سس دلخواهتان به صورت داغ سرو کنید!

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 309کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 31g | پروتئین: 31g | چربی: 6g | فیبر: 1g | قند: 2g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!