طرز تهیه سوپ هویج زنجبیل و زردچوبه


3 فوریه 2023

توسط آلیسا

این سوپ ضد التهابی زنجبیل و هویج زردچوبه به همان اندازه که آرامش بخش است، شفابخش است. این سوپ با طعم های قوی مانند سیر، رازیانه و زنجبیل و سرشار از مواد ضد التهابی، سوپ زمستانی عالی است.

نمای بالای دو کاسه سوپ هویج زردچوبه با ماست نارگیل گیاهی و جعفری، با قاشق در کاسه، در کنار یک کاسه ماست نارگیل گیاهی، جعفری تازه، و زنجبیل تازه.

این دقیقاً یک راز نیست که من عاشق سوپ هستم، مخصوصاً وقتی هوا سرد می شود. و چه زمانی تعطیلات فرا می رسد؟ خوب آن موقع است که من واقعاً دوست دارم این سوپ هویج زنجبیل و زردچوبه را درست کنم. این سوپ نه تنها برای ماه های سرد دلچسب و آرام بخش است، بلکه سرشار از مواد ضدالتهابی مانند زنجبیل، زردچوبه، هویج و کدو حلوایی است. وعده های غذایی تعطیلات معمولاً پر از مواد التهابی هستند، بنابراین یک سوپ ضد التهابی می تواند دقیقاً همان چیزی باشد که پزشک در روزهای تعطیل سفارش داده است. به علاوه، وگان است!

اما این سوپ فقط برای سالم بودن نیست. همچنین از طعم منفجر می شود. زنجبیل، سیر، رازیانه و تره فرنگی به سوپ حالتی شاداب و سرزنده می بخشد، در حالی که هویج، کدو حلوایی و شیر نارگیل آن را غنی و خامه ای می کنند. مطمئناً بعد از یک کاسه گرم از این سوپ آسان، احساس راحتی، آرامش و سلامت خواهید کرد.

از نزدیک سوپ هویج زردچوبه در حال پختن در قابلمه.

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا تمام مواد مورد نیاز برای تهیه این سوپ هویج زنجبیل و زردچوبه آورده شده است. برای یافتن مقادیر دقیق برای هر ماده، به کارت دستور غذا در پایین مقاله بروید.

  • روغن زیتون
  • تره فرنگی
  • رازیانه – در این دستور غذا از رازیانه تازه استفاده شده است، نه دانه رازیانه.
  • هویج
  • کدو حلوایی – می‌توانید از انواع دیگر کدو حلوایی استفاده کنید، اما قطعاً باترنوت ارجح است.
  • سیر
  • زنجبیل – باید زنجبیل را رنده کنید.
  • پودر زردچوبه
  • نمک
  • فلفل
  • آب سبزیجات – من دوست دارم از آبگوشت سبزیجات کم سدیم استفاده کنم.
  • شیر نارگیل – شیر نارگیل لایت ترجیح من برای این دستور غذاست، به جای شیر نارگیل پرچرب.
یک کاسه سوپ هویج زردچوبه، روی آن ماست نارگیل گیاهی و سه برگ جعفری، با یک کاسه سوپ دیگر و یک کاسه ماست نارگیل در پس زمینه، که با قاشق و جعفری احاطه شده است.

طرز تهیه سوپ زنجبیل و هویج زردچوبه ضد التهاب

درست کردن این سوپ کمتر از یک ساعت طول می کشد، اما طعم آن مانند این است که در تمام طول روز روی اجاق گاز شما می جوشد. در اینجا نحوه ساخت آن آمده است.

  • سبزیجات را بپزید. روغن زیتون را در یک تابه بزرگ یا فر هلندی گرم کنید. هویج، کدو، رازیانه و تره فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. این باید 3-5 دقیقه طول بکشد. سپس زنجبیل، سیر، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
  • مایع را اضافه کنید. آب سبزیجات و شیر نارگیل را در آن بریزید. سوپ را به جوش بیاورید، سپس دما را کم کنید، درب آن را ببندید و 20 دقیقه بجوشانید.
  • مخلوط کنید. سوپ را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود.
  • فصل. سوپ را بچشید و ادویه ها را در صورت لزوم تنظیم کنید. سپس سرو کنید!

نکات و ترفندها

در اینجا چند ترفند و نکته برای تهیه بهترین سوپ زمستانی ضد التهابی آورده شده است.

  • آبگوشت خودت درست کن مانند بسیاری از دستور العمل های سوپ، این سوپ هویج زنجبیل و زردچوبه با یک آبگوشت سبزیجات خوب خریداری شده در فروشگاه عالی است. اما می توانید با آبگوشت خانگی خود سوپ را به چیزی واقعاً خاص تبدیل کنید. من دوست دارم برای این دستور از آبگوشت استخوان گیاهی قارچ گیاهی Instant Pot استفاده کنم.
  • برو روی نمک. هنگام تهیه سوپ، ایده خوبی است که در ابتدا از کمی نمک استفاده کنید. دلیل این امر این است که آب سبزیجات مختلف، چه در فروشگاه و چه خانگی، دارای سطوح مختلف سدیم هستند. و شوری سوپ شما به میزان پختن آن بستگی دارد. با نمک کم شروع کنید و در آخر چاشنی ها را تنظیم کنید.
  • چند تاپینگ سرگرم کننده اضافه کنید. من دوست دارم این سوپ را با مقداری ماست نارگیل گیاهی و جعفری تازه اضافه کنم. اما می توانید با تاپینگ های انتخابی خود لذت زیادی ببرید. این سوپ هویج زنجبیل و زردچوبه با کروتون، پوست لیمو یا پرتقال، کرم وگان، موسیر ترد یا ریحان تازه، خوشمزه است.
نمای بالای یک کاسه سوپ هویج زردچوبه که روی آن ماست نارگیل گیاهی، جعفری، و فلفل سیاه خرد شده، با جعفری و زنجبیل کامل احاطه شده است.

پیشنهادات خدمت

من عاشق سرو این سوپ با ساندویچ پنیر کبابی سرخ کن در کنار آن هستم. ترد است، درست کردنش آسان است و نسبت به روش‌های سنتی پخت پنیر کبابی سالم‌تر است. همچنین می توانید این سوپ را با پاپاور، نان ابری یا حتی تورتیلاهای گرم که دور کمی پنیر آب شده پیچیده شده سرو کنید.

نحوه نگهداری سوپ هویج زنجبیل و زردچوبه

این یکی از سوپ های مورد علاقه من است که باید زودتر درست کنم، زیرا به خوبی ذخیره می شود. آن را تا 5 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه با حرارت متوسط ​​روی اجاق گاز قرار دهید. همچنین می توانید در مایکروویو در فواصل 30 ثانیه ای با قدرت 80 درصد گرم کنید.

آیا این دستور غذا را می توان منجمد کرد؟

آره! این سوپ را در ظرف دربسته در فریزر تا 6 ماه نگهداری کنید. قبل از گرم کردن مجدد کاملاً ذوب یا یخ زدایی کنید.

یک کاسه سوپ هویج زردچوبه، روی آن ماست نارگیل گیاهی و جعفری، با یک قاشق داخل آن

سوپ های سالم و دلپذیر بیشتری برای درست کردن

اگر می خواهید سوپ های آرامش بخش و شفابخش بیشتری درست کنید، این دستور العمل ها را بررسی کنید.

سوپ ضد التهاب زنجبیل و هویج زردچوبه

این سوپ دلپذیر، دلچسب و دلچسب است و برای زمستان مناسب است. این سوپ سرشار از مواد ضد التهابی است، بنابراین سوپ عالی برای خوردن در تعطیلات است.

  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 تره فرنگی ، تمیز و برش خورده است
  • 1 فنجان رازیانه خرد شده (1 سر کوچک)
  • 3 فنجان ها هویج خرد شده
  • 1 فنجان کدو حلوایی خرد شده (یا بیشتر هویج)
  • 2 حبه های سیر ، چرخ کرده
  • 1 قاشق سوپخوری زنجبیل رنده شده (تقریبا یک قطعه 2 اینچی)
  • 1 قاشق سوپخوری پودر زردچوبه
  • نمک و فلفل به مزه
  • 3 فنجان ها آب سبزیجات کم سدیم
  • 1 می توان شیر نارگیل لایت (14.5 اونس)
  • روغن زیتون را در یک اجاق یا قابلمه بزرگ هلندی گرم کنید. رازیانه، تره فرنگی، هویج و کدو را اضافه کنید. 3-5 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. سیر، زنجبیل، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

  • آبگوشت و شیر نارگیل را اضافه کنید. مخلوط را بجوشانید، روی آن را بپوشانید و 20 دقیقه بجوشانید.

  • پس از پخته شدن سوپ، آن را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کرم رنگ شود. می توانید از مخلوط کن غوطه ور نیز استفاده کنید. چاشنی ها را بچشید و به سلیقه خود تنظیم کنید.

  • بلافاصله با یک حبه ماست نارگیل سرو کنید و لذت ببرید!

در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز و یا تا 6 ماه در فریزر نگهداری شود. دوباره روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

خدمت: 1.5فنجان ها | کالری: 205کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 25g | پروتئین: 2g | چربی: 10g | چربی های اشباع شده: 7g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 3g | سدیم: 869میلی گرم | پتاسیم: 618میلی گرم | فیبر: 5g | قند: 9g | ویتامین A: 20534IU | ویتامین سی: 19میلی گرم | کلسیم: 78میلی گرم | اهن: 2میلی گرم