سالاد تابوله نخود کینوا – کاسه خوشمزه


پرش به دستور – چاپ

این سالاد تابوله نخود کینوا ترکیبی از دستور العمل کلاسیک لبنانی است! با افزودن نخود و کینوا به جای گندم بلغور معمولی، این سالاد پر فیبر و پروتئین به تنهایی یک وعده غذایی است. همچنین خوشمزه است که در یک ساندویچ جیبی پیتا پر شده است، به خصوص با باقیمانده آن برای یک ناهار آسان!

ظرف سرو با سالاد تبوله نخود کینوا و مواد پراکنده در آن.

تبوله سنتی (با نام مستعار تبولی) همیشه روی جعفری سنگین است و برای این دستور به مقدار زیادی نیاز دارید. اگر مانند من در باغ خود یک تن داشته باشید عالی است، اما معمولاً می توانید دسته های بزرگ را در فروشگاه پیدا کنید.

و معمولاً در تبوله از بلغور گندم استفاده می‌شود که نیم‌پخته گندم ترک‌دار است. در این سالاد به جای آن از کینوا به علاوه نخود استفاده می شود که فیبر و پروتئین بالایی دارد و به طور گسترده ای در دسترس است و بدون گلوتن است.

خیار معمولا در تبوله سنتی نیست، اما من آنها را برای ترد خنک و سبزیجات بیشتر اضافه کردم.

همه چیز در یک سس ساده از آب لیمو و پوست ریخته می شود (زیرا اگر بتوانم به آن کمک کنم هرگز ذوق و شوق را هدر نمی دهم!)و مقدار زیادی روغن زیتون فوق بکر.

تعادل پروتئین، فیبر، کربوهیدرات‌های سالم و چربی‌های سالم در سالاد باعث سیری فوق‌العاده آن می‌شود و شما همه طعم‌های تازه را دوست خواهید داشت! و ساختن آن نمی تواند ساده تر باشد.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

  • کنسرو یا نخود پخته شده
  • کینوا – من کینوا سفید را توصیه می کنم.
  • گوجه فرنگی
  • خیار
  • جعفری – مقدار زیادی از آن! برگ تخت ایتالیایی بهترین است.
  • نعناع – اختیاری، اما خوشمزه.
  • پیاز سبز – قرمز خرد شده را نیز می توان استفاده کرد، اما طعم قوی تری خواهد داشت.
  • آب لیموی تازه و پوست آن
  • روغن زیتون اضافی
کلاژ ترکیبی از مواد تشکیل دهنده سالاد تبوله نخود کینوا.

چگونه از خیس شدن سالاد تبوله جلوگیری کنیم

برای جلوگیری از خیس شدن و آبگرفتگی سالاد، به خصوص با باقیمانده غذا، باید تا حد امکان مایع اضافی را حذف کنید. در اینجا دو نکته برای این کار وجود دارد:

  1. کینوا و نخود را با آب کمتر از حد معمول با هم بپزید. این کار کنسرو نخود را نرم می‌کند، که گاهی اوقات می‌تواند کمی سفت باشد و استفاده از آب کمتر از حد معمول به کینوا اجازه می‌دهد تا مقداری از سس یا مایعات اضافی موجود در سالاد را جذب کند.
  2. اگر از یک گوجه فرنگی آبدار بزرگ استفاده می کنید، آن را خرد کنید و در حالی که کینوآ در حال پختن است و در حال آماده کردن سایر مواد هستید، آن را در یک الک توری روی یک کاسه قرار دهید. این باعث می شود که آب از گوجه فرنگی خارج شود.
  3. خیارها را دانه کنید. من از خیار انگلیسی استفاده کردم که در حال حاضر به اندازه انواع دیگر آب نیست و همچنین دانه ها را بیرون آوردم که بیشتر آب در آنجاست.

طرز سرو سالاد تبوله

این سالاد تبوله به تنهایی یک وعده غذایی با پروتئین اضافه شده است! اما با نان پیتا، پنیر هالومی کبابی، مرغ کبابی یا کوفته یونانی نیز خوشمزه است. و باقی مانده غذاها در یک جیب پیتا، با مقداری پنیر فتا، در صورت تمایل، یا یک ناهار آسان، پر شده است.

یک بشقاب سفید با نان پیتا و یک وعده سالاد تبوله روی آن.

من قبلا این دستور غذا را 3 بار درست کرده ام و هیچ برنامه ای برای متوقف کردن آن ندارم. امیدوارم این سالاد تابوله نخود کینوا خوشمزه را امتحان کنید.

دیگر دستور العمل های سالاد کامل

آیا می دانستید نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست کرده‌اید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious یا برچسب‌گذاری @bowlofdelicious به اشتراک بگذارید!

عکس مربع سالاد تبوله نخود کینوا با قاشق در کاسه سفید.

سالاد تبوله نخود کینوا

این سالاد تبوله که تغییری در سبک کلاسیک خاورمیانه/لبنانی دارد، حاوی نخود و کینوآ برای یک سالاد پر فیبر و پروتئین بالا است. این غذا به تنهایی عالی است یا با نان پیتا یا داخل ساندویچ نان پیتا سرو می شود.


این دستور العمل را ذخیره کنید ذخیره!

چاپ
سنجاق
نرخ

دوره: سالاد

غذا: لبنانی

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 15 دقایق

زمان کل: 25 دقایق

خدمات: 4 وعده های غذایی

کالری: 318کیلو کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

عناصر

  • ½ فنجان کوینو (ترجیحا سفید، به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • 15 اونس کنسرو نخود
  • 1 فنجان جعفری خرد شده (حدود یک دسته از فروشگاه)
  • ¼ فنجان نعناع تازه خرد شده (اختیاری، اما توصیه می شود!)
  • 1 گوجه فرنگی بزرگ خرد شده (یادداشت ها را ببینید)
  • 4 پیاز سبز برشهای نازک (حدود ½ فنجان)
  • 1 خیار متوسط دانه و مکعب
  • ¼ فنجان روغن زیتون اضافی به علاوه بیشتر برای خدمت در صورت نیاز
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، به علاوه پوست آن (از حدود 1 لیمو کوچک)
  • نمک کوشر و فلفل سیاه ترک خورده تازه چشیدن

دستورالعمل ها

  • در یک الک توری، کنسرو نخود را آبکش کنید. کینوا نپخته را اضافه کنید (½ فنجان) و کینوا و نخود را خیلی خوب بشویید. نخود و کینوا را به همراه ¾ فنجان آب و کمی نمک کوشر به یک قابلمه با اندازه متوسط ​​اضافه کنید.. بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید، هم بزنید، درب آن را ببندید و 15 دقیقه بجوشانید. حرارت را خاموش کنید و بگذارید بماند، تحت پوشش، حداقل برای 5 دقیقه دیگر.

  • در حالی که کینوآ در حال پختن است، زمان خوبی برای آماده کردن سایر مواد است – جعفری را خرد کنید، گوجه فرنگی و خیار را خرد کنید و غیره. (اگر از گوجه فرنگی بزرگ و آبکی استفاده می کنید، به یادداشت ها مراجعه کنید.)

  • در یک کاسه بزرگ، روغن زیتون را با هم مخلوط کنید (¼ فنجان) با آب لیمو و پوست لیمو (از حدود 1 لیمو) کمی نمک سخاوتمندانه و چند نوبت فلفل سیاه ترك خورده تازه.

  • کینوآ و نخود پخته شده را به سس داخل کاسه بزرگ اضافه کنید و با هم هم بزنید تا پوشش داده شود. برای بهترین نتیجه، کاسه را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد خنک شوند.

  • بقیه مواد را به کاسه اضافه کنید (گوجه فرنگی خرد شده، خیار خرد شده، جعفری خرد شده، نعناع خرد شده و پیاز سبز خلال شده). همه چیز را با هم هم بزنید. مزه کنید و در صورت لزوم چاشنی را تنظیم کنید.

  • ترجیحاً با کمی روغن زیتون و فلفل خرد شده سرو کنید.

یادداشت

  • کوینو در رنگ های زیادی وجود دارد – سفید، قرمز و مشکی رایج ترین. همانند برنج، کینوا سفید سریع‌ترین پخته شدن و پف‌ترین بافت را دارد. توصیه می‌کنم برای این کار از کینوا سفید استفاده کنید، زیرا بافت آن شبیه به ترکیب سنتی بلغور تبوله خواهد بود و چون آماده‌سازی آن سریع‌تر است.
  • کینوآ از عمد کمی خشک پخته می شود. اگر کینوا را به عنوان کنار پختم، از آب بیشتری برای پخت آن استفاده می کردم. اما چون با سس و سایر مواد آبکی ریخته می شود و برای تقلید از بافت گندم بلغور، بهتر است برای این سالاد کمی خشک باشد.
  • اگر از گوجه فرنگی بزرگ و آبکی استفاده می کنید، ممکن است بخواهید گوجه فرنگی را خرد کنید و در حالی که مواد دیگر را آماده می کنید، آن را در یک الک توری روی یک کاسه قرار دهید. آب آن می چکد و گوجه فرنگی خشک کن را برای شما باقی می گذارد که در سالاد بهتر عمل می کند. می‌توانید گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را با دستمال کاغذی هم بزنید (نکته جانبی: من این کار را زمانی که با گوجه فرنگی خلال شده ساندویچ درست می کنم انجام می دهم تا کمتر خیس شوند!).

تغذیه

کالری: 318کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 34g | پروتئین: 10g | چربی: 17g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 3g | چربی اشباع شده: 11g | سدیم: 311میلی گرم | پتاسیم: 588میلی گرم | فیبر: 8g | قند: 2g | ویتامین A: 1832IU | ویتامین سی: 33میلی گرم | کلسیم: 98میلی گرم | اهن: 4میلی گرم

سلب مسئولیت اطلاعات تغذیه

اطلاعات تغذیه ای ارائه شده بهترین تخمین من است و شامل هیچ گونه سدیم اضافه شده از چاشنی تا مزه، هیچ ماده اختیاری نیست و برندها را در نظر نمی گیرد. من از یک API خودکار برای محاسبه این اطلاعات استفاده می کنم. با استفاده از یکی از این ابزارها، خودتان آن را محاسبه کنید:

ماشین حساب اطلاعات تغذیه بسیار مناسب