سوپ کاری با نخود و سیب زمینی


پرش به دستور – چاپ

این سوپ کاری سیب زمینی نخودچی یک غذای خوشمزه، مغذی و مقرون به صرفه در یک کاسه است! این سوپ مملو از خواص گیاهی است، این سوپ به طور اتفاقی وگان است، اگر این مورد شماست. این با ادویه های گرم کننده مانند پودر کاری، دارچین و زیره بسته بندی شده است و با آب لیموترش تازه تمام شده است. شما این سوپ کاری را برای یک غذای راحت و راحت در شب هفتگی دوست خواهید داشت!

عکس بالای سر یک کاسه سوپ کاری سیب زمینی نخودچی با موادی که در اطراف آن پراکنده شده است.

ممکن است قبلا دستور پخت نخود کاری من را درست کرده باشید – این یک غذای اصلی در خانواده ما است. شب دیگر درست کردم و سیب زمینی اضافه کردم و فکر کردم: “این یک سوپ عالی درست می کند!” بنابراین ما اینجا هستیم، با جدیدترین کاسه خوشمزه … سوپ کاری با نخود و سیب زمینی!

این سوپ دارای ترکیب ادویه ای فوق العاده از پودر کاری، دارچین و زیره است (البته در صورت تمایل می توانید فقط با پودر کاری از پس آن بربیایید). پایه آبگوشت است (مرغ، سبزی، انتخاب شما) و شیر نارگیل با سیب زمینی و نخود برای حجیم و پروتئین و هویج برای مقداری رنگ و شیرینی.

درست مانند دستور پخت کاری نخود، این سوپ با آب لیموترش تازه تمام می شود. این مرحله را نادیده نگیرید! این یک تن طعم اضافه می کند.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

  • نخود – همچنین می توانید از چیزی مانند عدس قرمز یا حبوبات دیگر استفاده کنید.
  • سیب زمینی طلایی – من اینجا سیب زمینی های طلایی کوچک را ترجیح می دهم تا مجبور نباشم پوستشان را بکنم! می‌توانید از سیب‌زمینی دیگری مانند قرمز، سفید، یا رست استفاده کنید. اگر از رست استفاده می‌کنید، توصیه می‌کنم پوست آن‌ها را جدا کنید، زیرا پوست آن‌ها ممکن است سخت باشد.
  • هویج – من رنگ و طعمی که اضافه می کنند را دوست دارم اما در صورت تمایل می توانید آنها را کنار بگذارید.
  • پیاز و سیر
  • ادویه جات: پودر کاری، دارچین و زیره. در صورت تمایل فقط از پودر کاری استفاده کنید یا به مخلوط اضافه کنید (زردچوبه، گشنیز آسیاب شده، هل، زنجبیل آسیاب شده و غیره همه در اینجا خوشمزه خواهند بود).
  • فلفل قرمز خرد شده – اختیاری است، اگر آن را کمی تند دوست دارید. در صورت تمایل می توانید از فلفل کاین یا فلفل تند دیگری استفاده کنید.
  • روغن نارگیل – یا یکی دیگر از چربی های انتخابی برای تفت دادن پیاز، مانند روغن یا کره.
  • ابگوشت – من از آب مرغ خانگی استفاده کردم، اما هر آب مرغ یا سبزیجاتی جواب می دهد.
  • شیر نارگیل – نوعی که در قوطی می آید، ترجیحا پر چرب (مطمئن شوید که از شیر نارگیلی که در نزدیکی شیر گاو فروخته می شود استفاده نکنید – این چیزی متفاوت است!).
  • آب لیمو – این می افزاید تن طعم! اگر لیموترش تازه ندارید، اسید دیگری مانند آب لیمو یا کمی سرکه سیب اضافه کنید.
  • گشنیز – اختیاری. اگر برای شما مزه صابون دارد آن را کنار بگذارید 🙂
یک ملاقه پر از سوپ کاری.

طرز تهیه سوپ کاری با نخود و سیب زمینی

اولین، پیاز را تفت دهید در یک قابلمه بزرگ تا زمانی که نرم و قهوه ای عمیق شود و شروع به کاراملی شدن کند. این ممکن است 10 دقیقه یا بیشتر طول بکشد، بنابراین زمان بسیار خوبی برای آماده کردن سایر مواد است!

سپس سیر و ادویه ها را اضافه کنید و ادویه ها را کمی تفت دهید و هم بزنید تا پوشانده شوند. سیب زمینی، نخود و هویج را اضافه کنید، سپس آبگوشت و شیر نارگیل را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بجوشانید تا سبزیجات نرم شوند.

در این مرحله، اگر بخواهید، می توانید سوپ را با چند عدد حبوبات از مخلوط کن غوطه ور کنید. سرانجام، آب لیموترش تازه و گشنیز را هم بزنید و خدمت کنید!

کلاژ فرآیندی که نحوه درست کردن سوپ کاری را در اجاق هلندی آبی نشان می دهد.

نکات و ترفندها:

  1. قبل از اینکه تمام مواد خود را آماده کنید، مانند خرد کردن هویج و سیب زمینی یا آبکش کردن و آبکش کردن نخود، شروع به تفت دادن پیازها روی حرارت ملایم یا متوسط ​​کنید. این به آنها زمان زیادی برای قهوه ای شدن و ایجاد طعم شیرین می دهد و شما می توانید برای صرفه جویی در وقت چند کار را انجام دهید.
  2. برای غلیظ شدن سوپبا استفاده از مخلوط کن غوطه ور، چند بار به طور مستقیم در قابلمه، قبل از مخلوط کردن آب لیموترش و گشنیز، استفاده کنید تا سوپ فقط کمی مخلوط شود. با این کار مقداری از سیب زمینی ها و نخودها پوره می شوند اما بیشتر آنها کامل باقی می مانند. از طرف دیگر، می توانید چند پاس با دستگاه پوره سیب زمینی انجام دهید تا به نتیجه ای مشابه برسید.
  3. ممکن است بخواهید تا آخر صبر کنید تا نمک اضافه کنید. بسته به میزان نمک موجود در آبگوشتی که استفاده می کنید، به علاوه کنسرو نخود، ممکن است به مقدار زیادی نمک یا نمک اضافه نیاز نداشته باشید. علاوه بر این، آب لیموترش طعمی مشابه نمک دارد، به این معنی که ممکن است نیاز به مصرف کمتر از حد معمول داشته باشید. اگر در مورد محتوای نمک موجود در آبگوشت خود مطمئن نیستید، فقط تا پایان صبر کنید تا آن را اضافه کنید.

دستور العمل های مشابهی که ممکن است دوست داشته باشید

آیا می دانستید نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست کرده‌اید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious یا برچسب‌گذاری @bowlofdelicious به اشتراک بگذارید!

عکس مربعی از یک کاسه سوپ کاری نخودچی.

سوپ کاری با نخود و سیب زمینی

این سوپ کاری لپه و سیب زمینی خوشمزه و مقرون به صرفه، زیباترین رنگ است و پر از طعم و مزه است. با هویج برای شیرینی، این سوپ گیاهی سرشار از پروتئین در هوای سرد بسیار دلپذیر است. در پایان از آب لیموترش غافل نشوید!


این دستور العمل را ذخیره کنید ذخیره!

چاپ
سنجاق
نرخ

خدمات: 8 سروینگ ها

کالری: 326کیلو کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

دستورالعمل ها

  • در یک قابلمه بزرگ درب دار، مانند فر هلندی، روغن نارگیل را آب کنید (2 قاشق غذاخوری) روی حرارت متوسط پیازهای خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت دهید تا نرم و قهوه ای شود و شروع به کاراملی شدن کند. (این زمان عالی برای آماده کردن بقیه مواد است)

  • سیر خرد شده را اضافه کنید (3 میخک)، دارچین آسیاب شده (1 قاشق چایخوری)، زیره آسیاب شده (1 قاشق چایخوری)، پودر کاری (1 قاشق غذاخوری)و فلفل قرمز خرد شده در صورت استفاده (½ قاشق چایخوری). پیازها را هم بزنید و حدود 1 دقیقه حرارت دهید تا ادویه ها برشته شده و سیر معطر شود.

  • سیب زمینی خرد شده، هویج و نخود آبکش شده و آبکش شده را اضافه کنید. هم بزنید تا ادویه ها آغشته شوند. در آبگوشت بریزید (4 فنجان) و شیر نارگیل کنسرو شده حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد. روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها کاملا پخته شوند روی حرارت ملایم بجوشانید (وقتی با چنگال سوراخ می شوند بسیار لطیف هستند). حرارت را خاموش کنید.

  • اختیاری: برای اینکه سوپ کمی غلیظ شود، می توانید از مخلوط کن غوطه وری خود برای مخلوط کردن سوپ با چند عدد حبوبات مستقیماً در قابلمه یا پوره سیب زمینی برای له کردن برخی از مواد استفاده کنید. مراقب باشید زیاد کار نکنید، زیرا هنوز هم سیب زمینی کامل و نخود می خواهید.

  • در صورت استفاده، آب لیموترش تازه و گشنیز تازه خرد شده را اضافه کنید. نمک را به مزه اضافه کنید. خدمت.

تغذیه

کالری: 326کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 37g | پروتئین: 9g | چربی: 18g | چربی های اشباع شده: 14g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 1g | سدیم: 792میلی گرم | پتاسیم: 737میلی گرم | فیبر: 9g | قند: 5g | ویتامین A: 2898IU | ویتامین سی: 21میلی گرم | کلسیم: 75میلی گرم | اهن: 3میلی گرم

سلب مسئولیت اطلاعات تغذیه

اطلاعات تغذیه ای ارائه شده بهترین تخمین من است و شامل هیچ گونه سدیم اضافه شده از چاشنی تا مزه، هیچ ماده اختیاری نیست و برندها را در نظر نمی گیرد. من از یک API خودکار برای محاسبه این اطلاعات استفاده می کنم. با استفاده از یکی از این ابزارها، خودتان آن را محاسبه کنید:

ماشین حساب اطلاعات تغذیه بسیار مناسب