سالسا سوخاری سوخاری | به سادگی کینوا


این سیب زمینی کبابی سالسا دستور پخت فقط با تعداد انگشت شماری از مواد و چند مرحله آسان تهیه می شود. طعم تند و دودی گوجه فرنگی زغالی بهترین سالسا ورد را ایجاد می کند!

سالسا توماتیلو در کاسه با چیپس تورتیلا

سالسا توماتیلو تجربه ای کاملا متفاوت از سالسا روژا است. در حالی که هر دو خوشمزه هستند – به خصوص با چیپس های تورتیلا برای غوطه ور کردن! – سالسا توماتیلو برخلاف طعم شیرین گوجه فرنگی رسیده، طعمی تند دارد. و تفت دادن گوجه فرنگی واقعاً سالسا ورد را به سطح بعدی می برد!

فرآیند برشته کردن طعم طبیعی گوجه فرنگی ها را تشدید می کند، ترشی آن ها را کمی نرم می کند و دودی ملایمی را به این سالسا گوجه فرنگی برشته می دهد. این یک دستور العمل است که طعم آن از اضافه کردن یک دسته از مواد مختلف نیست، بلکه در پخت و پز است.

ایده آل برای غوطه ور کردن، قاشق روی تاکو، یا جفت کردن با هر یک از غذاهای مکزیکی مورد علاقه خود، شما می خواهید این سالسا سوخاری سوخاری را همیشه در دسترس داشته باشید!

نمای بالای سر سالسا گوجه فرنگی برشته شده در کاسهنمای بالای سر سالسا گوجه فرنگی برشته شده در کاسه

چرا این دستور غذای سالسا سوخاری سوخاری را دوست خواهید داشت؟

  • فقط 3 ماده. خوب، 5، اگر نمک و فلفل را در نظر بگیرید، اما از قبل آنها را در دست دارید – و احتمالاً یک بطری روغن زیتون نیز دارید، به این معنی که برای تهیه این سالسا گوجه فرنگی بو داده فقط باید گوجه فرنگی و گشنیز بخرید!
  • عملا بدون زحمت. جدا از آماده کردن گوجه فرنگی (در ادامه در مورد آن بیشتر می شود!)، واقعاً چیزی در این دستور غذای سالسا گوجه فرنگی وجود ندارد. این سریع و آسان است زیرا فر بیشتر کار را انجام می دهد.
  • متناسب با سلیقه شما. شما می توانید به دستور غذای اصلی پایبند باشید و آن را ساده نگه دارید، یا مواد دیگری را اضافه کنید تا این سالسا ورد را خودتان درست کنید.
نمای بالای سر از مواد سالسا گوجه فرنگی برشته شدهنمای بالای سر از مواد سالسا گوجه فرنگی برشته شده

آنچه شما نیاز دارید

برای یافتن مقادیر مواد و دستورالعمل های دستور غذا، به کارت دستور غذا بروید.

  • گوجه فرنگی – گوجه فرنگی نیز مانند گوجه فرنگی از خانواده شب بو است. آنها طعم تند و روشنی دارند و در داخل یک پوسته کاغذ مانند رشد می کنند که قبل از تهیه و خوردن باید پوست آن را جدا کرد.
  • گشنیز – جزء اصلی دیگر در دستور پخت سالسا گوجه فرنگی برشته شده؛ شما به یک دسته کامل نیاز دارید
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل

چگونه گوجه فرنگی را تهیه می کنید؟

برای تهیه گوجه فرنگی، با برداشتن پوسته ها شروع کنید و سپس آنها را به خوبی بشویید تا باقی مانده های چسبناک آن پاک شود. پس از شستن، آنها را خشک کنید. اگر آنها خیس هستند، وقتی آنها را کباب می کنید بخار می شوند.

طرز تهیه سالسا سوخاری سوخاری

  • آماده کردن. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با اسپری پخت نچسب اسپری کنید.
  • فصل. گوجه فرنگی ها را با روغن زیتون، نمک و فلفل روی تابه بریزید.
  • پختن. ظرف را در فر قرار دهید و تفت دهید تا گوجه فرنگی ها شروع به نرم شدن کنند و آب آن ها بیرون بیاید، حدود 5 تا 7 دقیقه.
  • مخلوط کنید. گوجه فرنگی تفت داده شده، گشنیز و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را به مخلوط کن با سرعت بالا اضافه کنید. روی کم کار کنید تا مخلوط به قوام یکدستی برسد.

نکاتی برای موفقیت

  • مطمئن شوید که گوجه فرنگی ها تازه هستند. هنگام خرید گوجه فرنگی، به دنبال گوجه فرنگی سفت، سبز روشن و عاری از هرگونه لکه نرم باشید.
  • چاشنی را به سلیقه تنظیم کنید. اگر متوجه شدید که سالسا شما خیلی تند است، کمی شکر یا عسل اضافه کنید تا اسیدیته آن متعادل شود. از طرف دیگر، اگر به اندازه کافی تند نیست، در حین مخلوط کردن، مقداری آب لیموترش تازه بفشارید.
  • قوام را تغییر دهید. سالسا گوجه فرنگی برشته تر را ترجیح می دهید؟ می توانید به جای پوره کردن گوجه فرنگی ها در مخلوط کن، آن را به صورت پالس کنید.
سالسا گوجه فرنگی برشته در کاسه با قاشقسالسا گوجه فرنگی برشته در کاسه با قاشق

تغییرات

  • سیر را اضافه کنید. برای طعم قوی سیر، یک حبه سیر خام (یا دو حبه) را به گوجه فرنگی ها اضافه کنید قبل از اینکه این سالسا سوخاری سوخاری را مخلوط کنید. یا، قبل از تفت دادن، چند حبه سیر کامل را به گوجه فرنگی اضافه کنید تا طعم سیر پخته تری پیدا کند.
  • آن را تند درست کنید. یک فلفل هالاپینو یا پوبلانو را با گوجه فرنگی تفت دهید، یا قبل از مخلوط کردن، کمی فلفل قرمز به آن اضافه کنید.
  • پیاز را اضافه کنید. یک پیاز کوچک زرد را به چهار قسمت برش دهید و با گوجه فرنگی تفت دهید.

پیشنهادات خدمت

من عاشق استفاده از سالسا گوجه فرنگی برشته در تاکوی مرغ باربیکیو، تاکوی لوبیا سیاه لیموی گشنیز و تاکوی مرغ سیاه شده هستم. این یک سس عالی برای انچیلاداهای لوبیا سیاه وگان یا برای قاشق روی یک کاسه بوریتو گیاهی کینوآ گیاهی است.

آغشته کردن چیپس در سالسا گوجه فرنگیآغشته کردن چیپس در سالسا گوجه فرنگی

نحوه ذخیره سازی

پس از سرد شدن، سالسا را ​​به ظرف دربسته منتقل کرده و تا 5 روز در یخچال قرار دهید.

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

برای یخ زدن سالسا سوخاری سوخاری، اجازه دهید بعد از مخلوط کردن کاملا خنک شود. سپس سالسا را ​​در کیسه ها یا ظروف فریزر بریزید و تا 3 ماه در فریزر بگذارید. وقتی آماده خوردن شدید، سالسا را ​​یک شب در یخچال ذوب کرده، هم بزنید و سرو کنید.

دستور العمل های ساده تر سالسا و گواکاموله

آماده سازی: 10 دقایق

پختن: 7 دقایق

جمع: 17 دقایق

  • 1 پوند گوجه فرنگی پوسته ها برداشته و شسته می شوند
  • 1 خوشه گشنیز
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت را با اسپری پخت نچسب اسپری کنید.

  • گوجه فرنگی ها را در 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید، نمک و فلفل بپاشید و روی آن را بپوشانید.

  • حدود 5 تا 7 دقیقه در فر تفت دهید تا گوجه فرنگی ها شروع به نرم شدن کنند و آب آن ها بیرون بیاید.

  • گوجه فرنگی تفت داده شده، گشنیز، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را به مخلوط کن با سرعت بالا اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا یک قوام یکدست شود.

کالری: 129کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 7g | پروتئین: 1g | چربی: 12g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 8g | سدیم: 2میلی گرم | پتاسیم: 307میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 4g | ویتامین A: 163IU | ویتامین سی: 13میلی گرم | کلسیم: 8میلی گرم | اهن: 1میلی گرم