کلم استیک | استیک کلم سوخاری را در فر درست کنید


استیک‌های کلم از بیرون ترد و از داخل لطیف هستند و فرآیند برشته کردن شیرینی طبیعی آن‌ها را نشان می‌دهد. درست کردن آن‌ها بسیار آسان است و راهی عالی برای تغییر روتین سبزیجات شماست.

نمای بالای کلم استیک روی یک ورقه پخت

پرش به:

چرا شما عاشق اینها خواهید شد

  • سریع. یک غذای جانبی یا غذای اصلی خوشمزه که در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود.
  • آسان. یک سر کلم را برش بزنید، با قلم مو روغن بزنید، مزه دار کنید و بپزید.
  • گیاه خواری. یک گزینه خوشمزه بدون گوشت برای ست کردن با وعده غذایی بعدی.
  • کربوهیدرات کم فقط 5 کربوهیدرات خالص در هر وعده.
  • حداقل مواد تشکیل دهنده کمتر از 5 ماده برای درست کردن چیزی ساده و خوشمزه.

استیک کلم سوخاری یک غذای جانبی عالی برای هر وعده غذایی است یا می توانید آن را به عنوان غذای اصلی بدون گوشت میل کنید. آنها یک راه سالم و خوشمزه برای گنجاندن سبزیجات بیشتر در رژیم غذایی شما هستند. آنها را امتحان کنید و ببینید چقدر آسان است که فقط با چند ماده ساده یک غذای رضایت بخش درست کنید.

استیک کلم چه فوایدی دارد؟

استیک کلم یک غذای جانبی مغذی و خوشمزه است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. در اینجا به برخی از مزایای آن اشاره می کنیم:

  • دارای فیبر بالا. کلم یک منبع عالی از فیبر است که برای حفظ سلامت دستگاه گوارش مهم است. رژیم غذایی سرشار از فیبر همچنین می تواند به کاهش سطح کلسترول و کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.
  • سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی. کلم سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین C، ویتامین K، ویتامین B6 و پتاسیم است. این مواد مغذی برای حمایت از سیستم ایمنی سالم، استخوان‌های قوی و قلب سالم مهم هستند.
  • کم کالری. کلم سبزی کم کالری است که سیر کننده و سیر کننده است. این باعث می شود که آن را به یک انتخاب عالی برای کاهش وزن یا مدیریت وزن تبدیل کند.
  • خواص ضد التهابی. کلم حاوی ترکیبات ضد التهابی است که می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند. این ممکن است به کاهش خطر بیماری های مزمن مانند آرتریت، بیماری قلبی و انواع خاصی از سرطان کمک کند.
  • سرشار از آنتی اکسیدان کلم حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C و بتاکاروتن است که می تواند به محافظت در برابر آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند. این ممکن است به کاهش خطر بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری قلبی کمک کند.

مواد مورد نیاز شما

آیا باورتان می شود با این همه مواد کم چیزی به این خوشمزه درست شود؟ قبل از شروع، فقط چند پایه آشپزخانه را بردارید!

  • کلم- یک کلم کوچک تا متوسط ​​برای تفت دادن سریع بردارید.
  • روغن زیتون– فقط به اندازه ای که روی آن را برس بکشید تا به ترد شدن لبه های بیرونی کمک کنید.
  • نمک و فلفل– ترکیبی از این چاشنی های ساده را بپاشید تا طعم طبیعی کلم را برجسته کنید.

طرز تهیه استیک کلم

  1. فر خود را با دمای 400 فارنهایت گرم کنید
  2. هر برگ بیرونی را از کلم جدا کرده و ساقه آن را جدا کنید.
  3. کلم را به ورقه های ضخیم 1 اینچی برش دهید. اینها “استیک های کلم” شما خواهند بود.
  4. استیک های کلم را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.
  5. استیک های کلم را با روغن زیتون بریزید و نمک و فلفل بپاشید.
  6. برای پخش یکنواخت روغن و ادویه ها روی استیک های کلم، از دستان خود یا یک برس برای پخش کردن آن استفاده کنید.
  7. کلم را در فر به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن ترد شده و کلم نرم شود، تفت دهید.
  8. گرم سرو کنید و لذت ببرید!
نزدیک استیک کلم پخته شده روی یک تابه

تغییرات

  • کمی سیر به آنها بدهید. چند حبه سیر را له کنید و قبل از اینکه روی استیک های کلم بمالید، آنها را با روغن زیتون مخلوط کنید.
  • مقداری پنیر اضافه کنید. در چند دقیقه آخر تفت دادن، مقداری پارمزان رنده شده یا پنیر فتا خرد شده را روی استیک های کلم بپاشید.
  • ادویه ها را عوض کنید مخلوط های مختلف ادویه را آزمایش کنید تا به استیک های کلم خود طعمی بی نظیر بدهید. پاپریکا، زیره و گشنیز همگی گزینه های عالی هستند.
  • مقداری پروتئین اضافه کنید. با سرخ کردن مقداری بیکن و مخلوط کردن کلم با رندرهای بیکن مقداری پروتئین و طعم اضافه کنید. پس از برشته شدن استیک های کلم، قبل از سرو، بیکن پخته شده را روی آن خرد کنید.

نکات و ترفندها

استیک کلم سوخاری یک غذای جانبی آسان و سالم است که می توان آن را به روش های مختلف درست کرد. در اینجا چند نکته و ترفند وجود دارد تا مطمئن شوید که استیک کلم برشته شده شما هر بار خوشمزه می شود:

  1. کلم را به ورقه های یکدست برش دهید. برای اطمینان از پخت و پز یکسان، مهم است که کلم را به ورقه های ضخیم حتی 1 اینچی برش دهید. این باعث می شود که آنها با سرعت یکسانی بپزند و از هر دو طرف به طور یکنواخت قهوه ای شوند.
  2. کلم را خوب مزه دار کنید. کلم می تواند به خودی خود کمی ملایم باشد، بنابراین مهم است که آن را با نمک و فلفل به خوبی مزه دار کنید تا شیرینی طبیعی خود را نشان دهد. شما همچنین می توانید با ادویه ها و گیاهان دیگر آزمایش کنید تا طعم بیشتری به آن اضافه کنید.
  3. کلم را تا نیمه پخت برگردانید. برگرداندن استیک‌های کلم در نیمه پخت باعث می‌شود که از هر دو طرف به طور یکنواخت بپزند و همه جا ترد شوند.
  4. تاپینگ ها را اضافه کنید. در حالی که استیک های کلم به خودی خود خوشمزه هستند، می توانید موادی مانند پنیر رنده شده، آرد سوخاری یا آجیل خرد شده را اضافه کنید تا طعم و مزه تر و رضایت بخش تر شوند.
  5. از یک تابه نچسب استفاده کنید یا روی تابه را با کاغذ روغنی بپوشانید. کلم می تواند به ورقه پخت بچسبد، بنابراین بهتر است از یک تابه نچسب استفاده کنید یا برای جلوگیری از چسبندگی روی ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید.

چه چیزی برای سرو با کلم

استیک کلم یک غذای جانبی خوشمزه و سالم است که می توان آن را با انواع غذاهای اصلی ست کرد. در اینجا چند ایده برای استفاده از آنها وجود دارد:

  • مرغ بریان. کلم با مرغ سوخاری یا بوقلمون به خوبی جفت می شود. بافت ترد کلم مکمل گوشت آبدار و لطیف است.
  • استیک کباب شده. آنها یک مکمل عالی برای استیک کبابی هستند. شیرینی کلم به تعادل طعم غنی و خوش طعم استیک کمک می کند.
  • ماهی پخته شده. استیک های گیاهی یک غذای جانبی سبک و سالم است که به خوبی با ماهی های پخته شده مانند سالمون یا ماهی کاد جفت می شود. شیرینی کلم مکمل طعم ملایم ماهی است.
  • غذاهای اصلی بدون گوشت. استیک سبزیجات را می توان به عنوان غذای اصلی بدون گوشت نیز سرو کرد. برای داشتن یک وعده غذایی متعادل، آنها را با یک طرف غنی از پروتئین مانند کینوا یا عدس جفت کنید.

آن ها چقدر دوام می آورند؟

استیک کلم پخته شده در صورتی که به درستی نگهداری شود می تواند تا 3 تا 5 روز در یخچال بماند. برای نگهداری آنها، اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شوند، سپس آنها را در یک ظرف دربسته قرار دهید یا آنها را محکم در پلاستیک بپیچید.

مخلفات خوشمزه تر

پین استیک کلم با روکش متن

سنجاق آن!

اگر اینها را دوست دارید کلم استیک همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که دستور غذا را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آنها را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آنها را بسازید.

نزدیک استیک کلم پخته شده روی یک تابه

کلم استیک | استیک کلم سوخاری را در فر درست کنید

زمان آماده سازی: 5 دقایق

زمان پخت: 25 دقایق

زمان کل: 30 دقایق

دوره: دوره های اصلی، مخلفات

غذا: آمریکایی، ایرلندی

کلمه کلیدی: کلم استیک، کلم استیک، کلم سوخاری

خدمات: 6 سروینگ ها

کالری: 197کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • فر خود را با دمای 400 فارنهایت گرم کنید

  • هر برگ بیرونی را از کلم جدا کرده و ساقه آن را جدا کنید.

  • کلم را به ورقه های ضخیم 1 اینچی برش دهید. اینها “استیک های کلم” شما خواهند بود.

  • استیک های کلم را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.

  • استیک های کلم را با روغن زیتون بریزید و نمک و فلفل بپاشید.

  • برای پخش یکنواخت روغن و ادویه ها روی استیک های کلم، از دستان خود یا یک برس برای پخش کردن آن استفاده کنید.

  • کلم را در فر به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن ترد شده و کلم نرم شود، تفت دهید.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 197کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 9g | پروتئین: 2g | چربی: 18g | فیبر: 4g | قند: 5g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

فراموش نکنید که دیگر کتاب های آشپزی کتو من را بررسی کنید.

قابلمه فوری کتو، بمب چربی کتو، شیرینی و خوراکی، و کتو آسان در 30 دقیقه.