سالاد آنتی پاستو با پستو وینیگرت


این سالاد آنتی پاستو با پستو وینیگرت یک برداشت لذت بخش از سالادهای ایتالیایی است که در هر روز از هفته عالی است! همچنین به دلیل افزودن سالامی، زیتون و سبزیجات من، یک گزینه ناهار کتو عالی است.

سالاد کاپریس

پرش به:

سالاد آنتی پاستو با پستو وینیگرت

که عاشق کاپرز و سالاد انتی پستو دستور آشپزی? من، آن کسی هستم – و احتمالاً شما نیز. چه کسی می تواند این مقدار گوجه فرنگی را بدون مصرف کربوهیدرات روزانه مصرف کند؟ نه من، اونم.

بنابراین من مجبور شدم راه دیگری پیدا کنم که به معنای افزودن این مواد بود:

  • سلامی
  • زیتون
  • سبزها
  • پستو (فقط به این دلیل که ریحان نداشتم).

و نتیجه نهایی؟ بهشت مطلق روی یک چنگال! این غذا واقعا هوس من برای Caprese و سالاد انتی پستو بدون اینکه سبک زندگی کتو من را کاملاً منفجر کنم. و اگر بتوانم هوس غذایی خود را در حین نگه داشتن چیزهای کتو ارضا کنم، آن را یک پیروزی مطلق می دانم.

آنتی پاستو چیست؟

آنتی پاستو به معنای واقعی کلمه به “قبل از غذا” ترجمه می شود. آنتی پاستو اولین غذای ایتالیایی است و معمولاً شامل موادی مانند گوشت پخته شده، زیتون، پنیر و غیره است.

صبر کنید، این سالاد آنتی پاستا نیست؟

نگران نباشید، اگر آن را آنتی پاستا می نامیدید، تنها نیستید. خیلی از مردم این کار رو می کنند. اما هی، این یک سالاد کتو است. من حدس می زنم که این یک نوع سالاد ماکارونی ANTI نیز هست!

چرا به آن سالاد کاپرز می گویند؟

سالاد کاپرز در ایتالیایی “سالاد کاپریس“، که به معنای واقعی کلمه به “سالاد کاپری” ترجمه می شود. کاپری جزیره ای در سواحل غربی ایتالیا است و ایجاد سالاد معمولاً به این جزیره نسبت داده می شود. سالاد کاپرز نوعی سالاد است. سالاد انتی پستو و شامل موزارلا، گوجه فرنگی و ریحان شیرین است.

طرز تهیه سالاد آنتی پاستو با پستو وینیگرت

  • وینگرت را درست کنید: در یک کاسه کوچک، آنها را با هم مخلوط کنید مواد تشکیل دهنده سالاد کم کربوهیدرات. پستو، سرکه سیب، روغن، ترویا و فلفل آسیاب شده را آماده کرده و کنار بگذارید.
  • سالاد سالامی را درست کنید: در یک کاسه بزرگ، گوجه گیلاسی، موزارلا، سالامی و زیتون را با هم مخلوط کنید.
  • بریزید: وینگرت پستو را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
  • خدمت: 1 فنجان سبزی را در هر بشقاب بریزید و یک چهارم مخلوط گوجه فرنگی و پنیر را روی آن قرار دهید.

سالاد آنتی پاستو چه مدت ماندگاری دارد؟

همه چیز به میزان گرسنگی شما بستگی دارد، درست است؟

اما در یک نکته جدی تر، باید 2-3 روز در یخچال بماند. با این حال خوردن را به شدت توصیه می کنم آنتی پاستو روزی که درست می‌شود، زیرا بهترین طعم را در آن روز دارد.

نکات و ترفندهایی برای درست کردن بهترین سالاد آنتی پاستو

  • برای این کار می توانید از هر ترکیبی از گوشت استفاده کنید. برخی از گزینه های عالی دیگر ژامبون خرد شده، باقی مانده مرغ جوجه گردان یا باقی مانده بوقلمون هستند.
  • اگر می‌خواهید این جشن‌ها را بیشتر کنید، می‌توانید گوشت، گوجه‌فرنگی و پنیر را روی سیخ بگذارید و سپس سس را روی آن بریزید.
  • برنامه ریزی کنید که سالاد را ظرف یک یا دو روز بخورید، زیرا با گذشت زمان، پستو کمی کمتر خوشمزه می شود و حتی ممکن است برای برخی طعم تلخی داشته باشد.
  • این یک سالاد ناهار عالی است زیرا بدون گرم کردن مجدد طعم خوبی دارد.
  • می توانید آن را روی برگ های اسفناج یا سایر سبزیجات سالاد برای یک وعده غذایی دلچسب سرو کنید.

در اینجا برخی از تغییرات برای این غذا نیز وجود دارد:

  • Truvia و ACV را حذف کنید و به جای آن از سرکه بالزامیک استفاده کنید
  • سبزی ها را حذف کنید و در فنجان های کوچک پیش غذا برای مهمانی سرو کنید

آیا ایده های خوشمزه تری برای سالاد کتو دارید؟

اما البته! اگر از دستور پخت این سالاد لذت بردید، باید این دستور العمل ها را نیز بررسی کنید:

در حال حاضر شما مجبور نیستید رژیم غذایی خود را فقط برای لذت بردن از یک غذای عالی خراب کنید سالاد انتی پستو! فراموش نکنید که اگر از آن لذت بردید این دستور را با دوستان خود به اشتراک بگذارید!

سالاد کاپریس

سالاد آنتی پاستو با پستو وینیگرت

عاشق سالاد آنتی پاستو هستید اما سعی می کنید کربوهیدرات ها را کاهش دهید؟ سالاد آنتی پاستو من با پستو وینیگرت تمام طعم های سالاد کاپرز را بدون فدا کردن رژیم غذایی شما به شما می دهد!

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان استراحت: 5 دقایق

زمان کل: 15 دقایق

دوره: پیش غذا، غذاهای اصلی، سالاد

غذا: ایتالیایی

کلمه کلیدی: سالاد آنتی پاستو، سالاد کاپرز، سالاد کاپرز کم کربوهیدرات

خدمات: 4

کالری: 259کیلو کالری

نویسنده: URVASHI PITRE

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

عناصر

برای وینگرت پستو

دستورالعمل ها

وینگرت را درست کنید:

  • در یک کاسه کوچک، پستوی آماده، سرکه سیب، روغن، ترویا و فلفل آسیاب شده را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

سالاد را درست کنید:

  • در یک کاسه بزرگ، گوجه فرنگی گیلاسی، موزارلا، سالامی و زیتون را با هم بریزید.

  • پستو وینگرت را در آن بریزید و خوب مخلوط کنید.

  • پس از آماده شدن برای سرو، 1 فنجان سبزی را در هر بشقاب بریزید و یک چهارم مخلوط گوجه فرنگی و پنیر را روی آن قرار دهید.

  • برای این کار می توانید از هر ترکیبی از گوشت استفاده کنید. برخی از گزینه های عالی دیگر ژامبون خرد شده، باقی مانده مرغ جوجه گردان یا باقی مانده بوقلمون هستند.
  • اگر می‌خواهید این جشن‌ها را بیشتر کنید، می‌توانید گوشت، گوجه‌فرنگی و پنیر را روی سیخ بگذارید و سپس سس را روی آن بریزید.
  • برنامه ریزی کنید که سالاد را ظرف یک یا دو روز بخورید، زیرا با گذشت زمان، پستو کمی کمتر خوشمزه می شود و حتی ممکن است برای برخی طعم تلخی داشته باشد.
  • این یک سالاد ناهار عالی است زیرا بدون گرم کردن مجدد طعم خوبی دارد.
  • می توانید آن را روی برگ های اسفناج یا سایر سبزیجات سالاد برای یک وعده غذایی دلچسب سرو کنید.
در اینجا برخی از تغییرات برای این غذا نیز وجود دارد:
  • Truvia و ACV را حذف کنید و به جای آن از سرکه بالزامیک استفاده کنید
  • سبزی ها را حذف کنید و در فنجان های کوچک پیش غذا برای مهمانی سرو کنید

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 259کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 4g | پروتئین: 12g | چربی: 22g | فیبر: 1g | قند: 1g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

در ابتدا در 14 ژوئیه 2019 منتشر شد

فراموش نکنید که دیگر کتاب های آشپزی کتو من را بررسی کنید.

قابلمه فوری کتو، بمب چربی کتو، شیرینی و خوراکی، و کتو آسان در 30 دقیقه.