مرغ پستو | مرغ پستو ریحان کتو


این دستور تهیه مرغ پستو ریحان کم کربوهیدرات یک غذای خامه ای، خوشمزه و ساده است که می توانید در سرخ کن یا فر خود درست کنید. نه تنها این، بلکه کربوهیدرات پایینی نیز دارد!

ریحان پستو مرغ واید شات

پرش به:

چه چیزی این مرغ پستو را فوق العاده می کند

این مرغ پستو ریحان خامه ای، خوشمزه، آسان است و پخت مرغ کم کربوهیدرات این همه چیزهایی است که در مورد دستور العمل های خوب در یک ظرف فوق العاده خوشمزه پیچیده شده است.

از حالت خامه‌ای سس پستو ریحان گرفته تا مرغ فوق‌العاده خوش طعم، تا لقمه ترد سبزیجات و حرارت خفیف فلفل قرمز، این غذا واقعاً همه چیز را دارد.

بنابراین تصمیم گرفتم به دلایل متعدد از سرخ کن هوا برای پخت این مرغ پستو ریحان استفاده کنم.

  1. آبدار. کار فوق العاده ای در پختن ظرف انجام می دهد. مرغ کاملاً آبدار است و به سبزی‌ها کمی ترد می‌دهد که گویی در زیر جوجه‌های گوشتی پخته شده‌اند.
  2. سریع. کل زمان پخت غذا را کاهش می دهد، به این معنی که برای خوردن این غذای خوشمزه نیازی نیست خیلی منتظر بمانم. بدون نیاز به پیش گرم کردن و زمان پخت کمتر به این معنی است که می توانید این غذا را در حدود 25 دقیقه درست کنید.
  3. راحت. این خیلی راحت است! این دستگاه کوچک تمام کار یک فر را سریعتر و با تلاش کمتر انجام می دهد. و شما می دانید که من همه چیز را آسان می کنم.

این دستور غذا نه تنها خوشمزه و سریع درست می شود، بلکه کاملاً کتو پسند است.

این غذا در هر وعده تنها 7 کربوهیدرات دارد و به من اعتماد کنید، اصلا طعم یک غذای کم کربوهیدرات را ندارد. ناگفته نماند که پروتئین بالایی نیز دارد.

حالا بریم سراغ آشپزی…

طرز تهیه مرغ پستو ریحان

  1. یک تابه 6*3 ضد حرارت را چرب کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه متوسط، پستو، خامه، پنیر پارمزان و تکه های فلفل را با هم مخلوط کنید. مرغ را به آن اضافه کنید و آن را به خوبی با سس بپوشانید.
  3. سس و مرغ را در قالب چرب شده بریزید.
  4. پیاز، فلفل و گوجه فرنگی را روی آن بپاشید.
  5. ماهیتابه را در سبد سرخ کن هوا قرار دهید. سرخ کن را به مدت 15 دقیقه روی دمای 360 درجه فارنهایت قرار دهید تا مرغ پخته شود.

نکات و ترفندهایی برای مرغ پستو ریحان

  • مگر اینکه دوست دارید تابه ها را قبل از شستن خیس کنید، حتما تابه را خوب چرب کنید.
  • سرخ کن هوا ندارید؟ فقط این را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید. فقط مطمئن شوید که از دماسنج گوشت استفاده کنید تا اطمینان حاصل شود که مرغ به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت می رسد.
  • به دنبال تهیه سرخ کن بادی هستید؟ سرخ کن Ninja Air Fryer یک سرخ کن بادی فوق العاده است و من آن را به شدت توصیه می کنم.
  • آیا تابه 6×3 ضد حرارت ندارید؟ من این قالب کیک گرد Fat Daddio را به شدت توصیه می کنم.
  • اگر می خواهید یک مرغ پستو خامه ای داشته باشید، مرغ پستو خامه ای من همان چیزی است که نیاز دارید.
  • پس از اتمام پخت، می توانید کمی خامه نیز به این دستور اضافه کنید.

چه چیزی با مرغ پستو خوب می شود؟

به دنبال ظروف سرخ کن هوای عالی تر هستید؟ اینها را بررسی کنید!

ریحان پستو مرغ بلند شات

بنابراین چه تصمیم بگیرید این را در سرخ کن با هوا بپزید یا در فر، مطمئناً از این کرم خامه ای لذت خواهید برد. مرغ پستو دستور آشپزی. حتما این دستور غذا را با دوستان خود در پینترست و فیس بوک به اشتراک بگذارید تا آنها نیز از آن لذت ببرند!

ریحان پستو مرغ واید شات

مرغ پستو | مرغ پستو ریحان کتو

این دستور مرغ پستو ریحان یک غذای خامه ای، خوشمزه و ساده است که می توانید در سرخ کن یا فر خود درست کنید. نه تنها این، بلکه کربوهیدرات پایینی نیز دارد!

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 15 دقایق

زمان کل: 25 دقایق

دوره: غذای اصلی

غذا: ایتالیایی

کلمه کلیدی: مرغ پستو ریحان، مرغ پستو، طرز تهیه مرغ پستو

خدمات: 4

کالری: 432کیلو کالری

نویسنده: URVASHI PITRE

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • یک تابه 6*3 ضد حرارت را چرب کنید و کنار بگذارید.
  • در یک کاسه متوسط، پستو، خامه، پنیر پارمزان و تکه های فلفل را با هم مخلوط کنید. مرغ را به آن اضافه کنید و آن را به خوبی با سس بپوشانید.
  • سس و مرغ را در قالب چرب شده بریزید.

  • پیاز، فلفل و گوجه فرنگی را روی آن بپاشید.

  • ماهیتابه را در سبد سرخ کن هوا قرار دهید. سرخ کن را به مدت 15 دقیقه روی دمای 360 درجه فارنهایت قرار دهید تا مرغ پخته شود.

نکات و ترفندهایی برای تهیه مرغ پستو ریحان

  • مگر اینکه دوست دارید تابه ها را قبل از شستن خیس کنید، حتما تابه را خوب چرب کنید.
  • سرخ کن هوا ندارید؟ فقط این را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید. فقط مطمئن شوید که از دماسنج گوشت استفاده کنید تا اطمینان حاصل شود که مرغ به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت می رسد.
  • به دنبال تهیه سرخ کن بادی هستید؟ سرخ کن Ninja Air Fryer یک سرخ کن بادی فوق العاده است و من آن را به شدت توصیه می کنم.
  • آیا تابه 6×3 ضد حرارت ندارید؟ من این قالب کیک گرد Fat Daddio را به شدت توصیه می کنم.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 432کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 7g | پروتئین: 23g | چربی: 34g | فیبر: 1g | قند: 3g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

در ابتدا در 9 فوریه 2020 منتشر شد

فراموش نکنید که دیگر کتاب های آشپزی کتو من را بررسی کنید.

قابلمه فوری کتو، بمب چربی کتو، شیرینی و خوراکی، و کتو آسان در 30 دقیقه.