دستور العمل های کتو – رول تخم مرغ کتو آسان در یک کاسه


زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 10-15 دقیقه
خدمت: 6

عناصر:

  • 1¼ پوند سوسیس گوشت خوک فله تند
  • ¼ c. اب
  • 3 ج. کلم سبز، رنده شده
  • 1 هویج متوسط، رنده شده
  • ½ تن پودر سیر
  • 2 T. روغن کنجد برشته شده
  • ½ T. زنجبیل تازه، ریز خرد شده
  • 2 T. پیاز سبز، خرد شده
  • 1 تی سرکه برنج
  • 2 T. نارگیل آمینو یا تاماری
  • نمک دریا و فلفل سیاه، به مزه

تزیین اختیاری:
1 T. دانه کنجد برشته شده

جهت ها:

  1. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. سوسیس را اضافه کنید و گوشت را در حین پخت به قطعات کوچک خرد کنید و حدود 5-6 دقیقه بپزید. وقتی کالباس دیگر صورتی نشد، آن را از روی حرارت بردارید و با احتیاط روغن اضافی را از تابه خارج کنید.

نکته ایمنی: قبل از بازگشت به شعله، هر گونه چربی اضافی را که از کناره تابه می چکد پاک کنید.

  1. ماهیتابه را روی حرارت برگردانید. آب را اضافه کنید و تکه های قهوه ای رنگ را با کفگیر از کف تابه بتراشید. حرارت را کم کنید و کلم رنده شده، هویج، پودر سیر، روغن کنجد، زنجبیل و پیاز سبز را اضافه کنید. با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و بپزید و مرتباً هم بزنید تا کلم پژمرده شود و هویج نرم شود، تقریباً 4-5 دقیقه.
  2. سرکه برنج و آمینو نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. 1-2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که گرم شود بپزید. آن را از روی حرارت بردارید و به ظرف یا کاسه سرو منتقل کنید. در صورت استفاده با کنجد برشته شده بپاشید و بلافاصله سرو کنید. لذت ببرید!

اطلاعات تغذیه ای:*

کربوهیدرات ها / سرو:
کل کربوهیدرات: 8.38 گرم
فیبر: 2.2 گرم
کربوهیدرات خالص: 6.18 گرم

تجزیه کالری:
پروتئین: 19%
چربی: 73 درصد
کربوهیدرات: 8 درصد

*منبع: تحلیلگر دستور پخت HappyForks.com.

اطلاعات تغذیه ای فقط برای مقاصد سرگرمی ارائه شده است و نباید به عنوان توصیه پزشکی تلقی شود.


رول تخم مرغ کتو آسان، دستور العمل های کتو