زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 10-15 دقیقه
خدمت: 6
عناصر:
- 1¼ پوند سوسیس گوشت خوک فله تند
- ¼ c. اب
- 3 ج. کلم سبز، رنده شده
- 1 هویج متوسط، رنده شده
- ½ تن پودر سیر
- 2 T. روغن کنجد برشته شده
- ½ T. زنجبیل تازه، ریز خرد شده
- 2 T. پیاز سبز، خرد شده
- 1 تی سرکه برنج
- 2 T. نارگیل آمینو یا تاماری
- نمک دریا و فلفل سیاه، به مزه
تزیین اختیاری:
1 T. دانه کنجد برشته شده
جهت ها:
- یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. سوسیس را اضافه کنید و گوشت را در حین پخت به قطعات کوچک خرد کنید و حدود 5-6 دقیقه بپزید. وقتی کالباس دیگر صورتی نشد، آن را از روی حرارت بردارید و با احتیاط روغن اضافی را از تابه خارج کنید.
نکته ایمنی: قبل از بازگشت به شعله، هر گونه چربی اضافی را که از کناره تابه می چکد پاک کنید.
- ماهیتابه را روی حرارت برگردانید. آب را اضافه کنید و تکه های قهوه ای رنگ را با کفگیر از کف تابه بتراشید. حرارت را کم کنید و کلم رنده شده، هویج، پودر سیر، روغن کنجد، زنجبیل و پیاز سبز را اضافه کنید. با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و بپزید و مرتباً هم بزنید تا کلم پژمرده شود و هویج نرم شود، تقریباً 4-5 دقیقه.
- سرکه برنج و آمینو نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. 1-2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که گرم شود بپزید. آن را از روی حرارت بردارید و به ظرف یا کاسه سرو منتقل کنید. در صورت استفاده با کنجد برشته شده بپاشید و بلافاصله سرو کنید. لذت ببرید!
اطلاعات تغذیه ای:*
کربوهیدرات ها / سرو:
کل کربوهیدرات: 8.38 گرم
فیبر: 2.2 گرم
کربوهیدرات خالص: 6.18 گرم
تجزیه کالری:
پروتئین: 19%
چربی: 73 درصد
کربوهیدرات: 8 درصد
*منبع: تحلیلگر دستور پخت HappyForks.com.
اطلاعات تغذیه ای فقط برای مقاصد سرگرمی ارائه شده است و نباید به عنوان توصیه پزشکی تلقی شود.