سوپ قطره تخم مرغ خانگی (15 دقیقه!) – کاسه خوشمزه


پرش به دستور – چاپ

ساخت سوپ قطره تخم مرغ خانگی یکی از ساده ترین راه ها برای دریافت سریع یک شام مقوی روی میز است! این دستور غذا می گیرد 15 دقیقه – شروع تا پایان (!) – و نیازی به تفت دادن ندارد. تنها چیزی که برای خرد کردن نیاز دارید مقداری پیاز سبز است. و آن به طور طبیعی زرد رنگ است با افزودن زردچوبه – رنگ خوراکی زرد در اینجا وجود ندارد!

عکس بالای سر از سوپ قطره تخم مرغ در یک کاسه سفید با یک قاشق و پیاز سبز خلال شده در کنار و تزئین آن.

این نسخه از سوپ قطره‌ای تخم‌مرغ فوق‌العاده ساده است و برای تکمیل تخم‌مرغ‌ها ذرت به آن اضافه شده است تا مقداری کربوهیدرات با فیبر بالا، حجیم دلچسب و رنگ زرد روشن به آن اضافه شود.

صحبت از رنگ زرد روشن است! من عاشق استفاده از زردچوبه برای رنگ آمیزی طبیعی این سوپ قطره تخم مرغ هستم. برخی از رستوران‌ها از رنگ‌های خوراکی زرد برای این کار استفاده می‌کنند – من ترجیح می‌دهم تا زمانی که می‌توانم غذاها را به‌طور طبیعی رنگ آمیزی کنم (به علاوه، زردچوبه یک نت فلفلی لطیف خوب به سوپ اضافه می کند).

چیز دیگری که در مورد این دستور غذا دوست دارم؟ از مرحله تفت دادن هر چیزی صرف نظر می کنید. فقط مقداری ادویه و مواد را مستقیماً در آبگوشت گرم کنید، بقیه مواد را هم بزنید و لذت ببرید!

و تطبیق این سوپ قطره تخم مرغ برای گیاهخواری آسان است، یا اگر آنها را در دسترس ندارید، برخی از مواد را حذف کنید. بیایید به آن برسیم!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

  • تخم مرغ
  • سوپ مرغ – یا آب سبزیجات
  • پیاز سبز
  • زنجبیل تازه – یا پودر زنجبیل، در مورد نحوه خرد کردن زنجبیل تازه بیشتر ببینید.
  • ذرت منجمد – یا تازه از 1-2 لپه، این اختیاری است و در صورت تمایل می توان آن را حذف کرد.
  • نشاسته ذرت – برای غلیظ شدن سوپ می توان از غلیظ کننده دیگری مانند پودر پیکان استفاده کرد.
  • پودر سیر – به نظر من پودر بهتر است زیرا ابتدا آن را تفت نمی‌دهید، که باعث می‌شود طعم سیر تازه لطیف‌تر شود، اما اگر عاشق سیر تازه هستید، می‌توانید سیر تازه خرد شده را امتحان کنید!
  • فلفل سفید – اختیاری، اما ضربه ظریف خوبی به آن می دهد.
  • زردچوبه – اختیاری، اما به طور طبیعی رنگ زرد زیبایی و طعم لطیفی فلفلی به آن می دهد.
  • روغن کنجد برشته شده – اختیاری، اما قطعا توصیه می شود. طعم آجیلی عمیق، نان تست و دودی به سوپ اضافه می کند.

طرز تهیه سوپ قطره تخم مرغ خانگی

اولین، آبگوشت، ذرت منجمد، زنجبیل تازه خرد شده و قسمت‌های سبز روشن و سفید پیاز سبز را به جوش بیاورید. در حالی که گرم می شود، نشاسته ذرت، نمک، پودر سیر، فلفل سفید و زردچوبه را در ظرفی با کمی آب با هم مخلوط کنید تا به صورت دوغابی درآید.

دوغاب را اضافه کنید روی سوپ و حرارت دهید تا غلیظ شود. تخم مرغ ها را هم بزنید، ترجیحاً در یک پیمانه با دهانه برای ریختن آسان. تخم مرغ ها را داخل سوپ هم بزنید در حالی که مخلوط تخم مرغ را به آرامی بریزید و سوپ را با قاشق هم بزنید – این کار باعث ایجاد “روبان” تخم مرغ می شود.

سرانجام، حرارت را خاموش کنید، بیشتر قسمت های سبز تیره پیاز را اضافه کنید (بقیه را برای تزئین هر کاسه ذخیره کنید) و کمی روغن کنجد برشته شده. همه چیز تمام شد! این آسان نبود؟

کلاژ فرآیندی که نحوه درست کردن سوپ قطره تخم‌مرغ را در یک قابلمه نشان می‌دهد، تخم‌مرغ‌ها را داخل آن هم می‌زنیم و دوغاب نشاسته ذرت را هم می‌زنیم تا غلیظ شود.

طرز تهیه سوپ قطره تخم مرغ گیاهی

فقط آب مرغ را با آب سبزیجات عوض کنید و آماده هستید!

آیا می توانم سوپ قطره تخم مرغ وگان کنم؟

من هرگز آن را امتحان نکرده ام، اما به نظر می رسد می توانید از یک جایگزین تخم مرغ گیاهی در سوپ قطره تخم مرغ استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر این دستور العمل برای سوپ قطره تخم مرغ وگان را بررسی کنید.

ساده ترین راه برای خرد کردن زنجبیل تازه چیست؟

من بهترین ترفند را برای این کار دارم! آن را پوست بگیرید، فریز کنید، سپس با استفاده از میکروپلن زستر زنجبیل را رنده کنید. وقتی یخ زده است راحت تر رنده می شود (بدون قسمت های رشته ای مزاحم برای مقابله) و زنجبیل ماه ها باقی خواهد ماند!

طرز تهیه سوپ قطره تخم مرغ غلیظ

این دستور غذا در حال حاضر بسیار غلیظ است، اما اگر سوپ واقعا غلیظ تخم مرغ را دوست دارید، فقط نشاسته ذرت بیشتری به دوغاب اضافه کنید. همچنین می توانید آن را به همین شکل درست کنید و بعد از اینکه همه چیز داغ شد و غلیظ شد یک دوغاب نشاسته ذرت اضافه درست کنید و آن را هم بزنید تا به شکل دلخواه غلیظ شود. یادت باشه؛ اضافه کردن تخم مرغ نیز به سوپ ضخیم می شود.

یک ملاقه پر از سوپ قطره تخم مرغ با ذرت روی یک فر آبی هلندی.

طرز تهیه سوپ قطره تخم مرغ در مایکروویو

اگر می خواهید یک وعده یا دو وعده سریع از این سوپ قطره تخم مرغ بخورید، حتی نیازی به کثیف کردن قابلمه ندارید! این سوپ برای پخت در مایکروویو بسیار مناسب است، زیرا هیچ چیز تفت داده نمی شود.

کافی است 1 فنجان آب مرغ، 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت، 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، قسمت های سفید یک عدد پیاز سبز، یک پیمانه از هر یک از ادویه ها (پودر سیر، فلفل سفید، نمک و زردچوبه) را با هم مخلوط کنید. کاسه ایمن مایکروویو مایکروفر را روی حرارت زیاد قرار دهید تا خیلی داغ شود (حدود 2-3 دقیقه)سپس 1-2 تخم مرغ زده شده را بردارید و هم بزنید. اگر مایع به اندازه کافی داغ است، تخم‌مرغ‌ها باید خودشان بپزند، اما اگر گرم نشد، آن را به مدت 30 ثانیه یا بیشتر در مایکروویو قرار دهید. سپس، کمی روغن کنجد برشته شده و مقداری پیاز سبز را با هم مخلوط کرده و آماده حرکت هستید!

من در واقع کمی عاشق پختن تخم مرغ در مایکروویو هستم – این کیش مایکروویو آسان را در یک لیوان ببینید!

طرز تهیه سوپ قطره تخم مرغ به طور طبیعی

همانطور که در بالا ذکر شد، افزودن زردچوبه یک رنگ زرد طبیعی و نت فلفلی لطیف به سوپ اضافه می کند. اگر دوست دارید برای رنگی پر جنب و جوش بیشتر می توانید از آن استفاده کنید. زعفران آسیاب شده نیز ممکن است برای دادن رنگ زرد خوب عمل کند، اگرچه گران‌تر از زردچوبه است و فکر نمی‌کنم طعم آن نیز به آن برسد.

من همچنین تقریباً همیشه از تخم مرغ های پرورش یافته در مرتع استفاده می کنم که زرده زرد روشن تری دارند. این می تواند به رنگ کلی سوپ نیز کمک کند.

یک قاشق سوپ قطره تخم مرغ روی یک کاسه سفید پر از آن.

سایر دستور العمل های الهام گرفته از چینی

آیا می دانستید نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست کرده‌اید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious یا برچسب‌گذاری @bowlofdelicious به اشتراک بگذارید!

عکس مربع بالای سر از سوپ قطره تخم مرغ با ذرت در یک کاسه سفید با قاشق سوپ.

سوپ قطره تخم مرغ خانگی

سوپ قطره تخم مرغ به راحتی در 15 دقیقه در یک قابلمه می‌پزد، بدون تفت دادن و عملاً بدون آماده‌سازی. می توانید به جای رنگ خوراکی با زردچوبه به رنگ زرد روشن برسید و در این نسخه ذرت برای بافت دلچسب و طعم شیرین اضافه شده است که رنگ زیبای آن را افزایش می دهد.


این دستور العمل را ذخیره کنید ذخیره!

چاپ
سنجاق
نرخ

دوره: سوپ

غذا: چینی ها

زمان آماده سازی: 5 دقایق

زمان پخت: 10 دقایق

زمان کل: 15 دقایق

خدمات: 4 سروینگ ها

کالری: 204کیلو کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

عناصر

  • 4 فنجان ها سوپ مرغ یا آب سبزیجات برای گیاهخواران
  • 1 قاشق سوپخوری زنجبیل تازه چرخ کرده (یا 1 قاشق چایخوری زنجبیل زمینی، یادداشت ها را ببینید)
  • 3 پیاز سبز برش های نازک، قسمت های سفید و سبز از هم جدا شده اند
  • 1 فنجان ذرت منجمد
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (یا 3 قاشق غذاخوری برای ضخامت زیاد)
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • ¼ قاشق چایخوری نمک به علاوه در صورت نیاز بیشتر
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سفید (اختیاری، برای طعم کمی تند)
  • ¼ قاشق چایخوری زردچوبه (اختیاری، برای رنگ و طعم فلفلی)
  • ¼ فنجان اب
  • 6 تخم مرغ
  • 1 قاشق چایخوری روغن کنجد برشته شده (در صورت تمایل بیشتر برای تزئین)

دستورالعمل ها

  • آب مرغ را گرم کنید (4 فنجان)، زنجبیل ساییده (1 قاشق غذاخوری)، قسمت های سفید و سبز روشن پیاز سبز، و ذرت منجمد (1 فنجان) در یک قابلمه بزرگ روی حرارت زیاد تا زمانی که فقط بجوشد، سپس حرارت را کم کنید.

  • در یک فنجان یا کاسه کوچک جداگانه، ¼ فنجان آب را با نشاسته ذرت مخلوط کنید (2 قاشق غذاخوری)، پودر سیر (1 قاشق چایخوری)، نمک (¼ قاشق چایخوری)فلفل سفید در صورت استفاده (¼ قاشق چایخوری)، و زردچوبه در صورت استفاده (¼ قاشق چایخوری) تا زمانی که صاف شود و هیچ توده ای باقی نماند. مخلوط را داخل سوپ بریزید و روی حرارت کم ادامه دهید تا غلیظ شود.

  • در یک کاسه کوچک یا فنجان اندازه گیری شیشه ای (ترجیحا با آب ریز)، تخم مرغ ها را بزنید (6).

  • آبگوشت داغ را هم بزنید تا چرخش آهسته ایجاد شود. در حالی که در حال هم زدن هستید و آب گوشت در حال چرخش است، تخم مرغ ها را به آرامی داخل آن بریزید. اگر از یک کاسه بدون آبریز استفاده می کنید، در حین ریختن دو عدد چاپستیک یا سوراخ های یک چنگال را روی لبه کاسه قرار دهید تا تخم مرغ ها جدا شوند و به آرامی آن را به سوپ اضافه کنید تا نوارهای تخم مرغی خوبی ایجاد شود. بعد از چند ثانیه می توانید تخم مرغ ها را در صورت لزوم با قاشق بشکنید.

  • حرارت را خاموش کنید. بیشتر قسمت های سبز تیره پیاز سبز و روغن کنجد تفت داده شده را با هم مخلوط کنید و مقداری برای تزئین هر کاسه بگذارید. بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. خدمت.

یادداشت

  • برای زنجبیل: من عاشق پوست کندن زنجبیل تازه و فریز کردن آن هستم. سپس، زمانی که لازم است از آن برای دستور پختی مانند این استفاده کنم، از یک میکروپلن زستر برای رنده کردن آن استفاده می کنم. وقتی یخ زده است راحت تر رنده می شود و اینقدر ماندگاری دارد! برای خرد کردن زنجبیل تازه یخ‌زده نیز می‌توانید از یک رنده کوچک یا رنده کوچک استفاده کنید، یا فقط آن را با چاقو به قطعات بسیار کوچک خرد کنید.
  • رنگ زرد روشن به طور طبیعی در این دستور با زردچوبه به دست می آید. سوپ قطره تخم مرغ به سبک رستورانی اغلب از رنگ خوراکی زرد برای رسیدن به آن رنگ استفاده می کند. با افزودن زردچوبه بیشتر و استفاده از تخم مرغ های پرورش یافته در مرتع می توانید به طور طبیعی رنگ زرد روشن تری به دست آورید. (که زرده روشن تری دارند).
  • اگر سفیده تخم مرغ اضافی از پخت باقی مانده است در این سوپ به جای یکی دو عدد تخم مرغ از آنها استفاده کنید!
  • برای یک نسخه گیاهی، به جای مرغ حتما از آب سبزیجات استفاده کنید.
  • برای نسخه کم کربوهیدرات، ذرت را حذف کنید
  • ممکن است به نمک بیشتری نیاز داشته باشید بسته به مقدار آبگوشتی که استفاده می کنید – مزه کنید و در صورت نیاز تنظیم کنید.

تغذیه

کالری: 204کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 18g | پروتئین: 15g | چربی: 9g | چربی های اشباع شده: 3g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 4g | چربی ترانس: 0.03g | کلسترول: 246میلی گرم | سدیم: 315میلی گرم | پتاسیم: 460میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 1g | ویتامین A: 448IU | ویتامین سی: 5میلی گرم | کلسیم: 57میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

سلب مسئولیت اطلاعات تغذیه

اطلاعات تغذیه ای ارائه شده بهترین تخمین من است و شامل هیچ گونه سدیم اضافه شده از چاشنی تا مزه، هیچ ماده اختیاری نیست و برندها را در نظر نمی گیرد. من از یک API خودکار برای محاسبه این اطلاعات استفاده می کنم. با استفاده از یکی از این ابزارها، خودتان آن را محاسبه کنید:

ماشین حساب اطلاعات تغذیه بسیار مناسب

این پست در ابتدا در Bowl of Delicious در 28 ژانویه 2015 منتشر شد. با عکس‌های جدید، دستورالعمل‌های دستور پخت بهبودیافته و اطلاعات مرتبط‌تر بازنشر شده است.