شیرینی های شکری نعناع فلفلی – کاسه ای خوشمزه


پرش به دستور – چاپ

این کوکی‌های شکری نعناع فلفلی شیرینی خنک و نعنایی برای تعطیلات است که به دنبال آن بودید. فقط یک مخلوط شیرینی ساده شکر را بزنید، نعناع له شده و شکر سفید را بپوشانید و بپزید! یک کاسه، بدون سرد کردن، و یک ترفند خاص برای اینکه این کلوچه های نعناع فلفلی را کاملا دایره ای کنید. ایده آل برای هر زمان در طول فصل تعطیلات، و کوکی عالی برای ترک به بابانوئل.

عکس نزدیک از یک شیرینی نعناع فلفلی.

شما می توانید از آب نبات نعناع له شده برای این شیرینی های نعناع استفاده کنید – به راحتی نعناع های گرد یا آب نبات را خودتان خرد کنید یا آنها را از قبل خرد شده خریداری کنید. (من نعناع له شده را در HomeGoods پیدا کردم، اما می توانید آنها را در آمازون نیز تهیه کنید).

یک شیرینی ساده شکری با آب نبات نعناع فلفلی له شده هم در خمیر و هم از بیرون رول شده، همراه با شکر سفید درخشان، این کوکی ها ترد عالی، رنگ جشن و طعمی با طراوت دارند.

بیایید به آن برسیم!

مواد لازم

  • نعناع له شده – از آب نبات، آب نبات نعناع، ​​یا نعناع از قبل له شده.
  • ارد
  • کره من نمک را ترجیح می دهم اما بدون نمک نیز موثر است.
  • قند
  • تخم مرغ
  • نمک
  • پودر خمیرمایه
کوکی های نعناع فلفلی و شیر در یک لیوان بابا نوئل.

طرز تهیه کلوچه نعنایی

کره و شکر را با هم مخلوط کنید سپس تخم مرغ را اضافه کنید. نمک و بکینگ پودر و در آخر آرد را با هم مخلوط کنید. چند تکه نعناع له شده را هم بزنید. خمیر کوکی را به شکل توپ اندازه کنید و به آرامی داخل یک کاسه با نعناع له شده و شکر سفید فشار دهید. بپزید، خنک کنید و لذت ببرید!

لطفاً برای دستور پخت کامل از جمله مقدار مواد و دستورالعمل های دقیق به انتهای پست بروید.

چگونه آب نبات های نعناع یا آب نبات را خرد کنیم

فقط آنها را در یک کیسه زیپی قرار دهید و با وردنه آنها را بکوبید. آسان! در صورت تمایل می توانید با بافر کردن با حوله آشپزخانه آن را نرم تر و تاثیر کمتری داشته باشید.

من داستانی را به خاطر می آورم که ناگهان مادربزرگ پدری ام پشت یک کیسه با ماشینش بود تا چیزی را له کند، به جای استفاده از وردنه… خب، مطمئناً این جایگزینی برای امتحان کردن است، هه!

یک کلوچه نعناع در یک لیوان بابا نوئل با شیر در آن فرو می‌رود.

آیا واقعا نباید خمیر را سرد کنم؟

من آن را توصیه نمی کنم. من آن را به هر دو صورت امتحان کردم و نعناع و شکر خیلی بهتر به خمیر دمای اتاق می چسبند، ناگفته نماند که برداشتن آن بسیار راحت تر بود. فقط درست شیرجه بزنید – نیازی به سرد کردن نیست!

چگونه می توانم تکه های نیشکر را بچسبانم؟

این می تواند کمی مشکل باشد. توصیه می‌کنم توپ‌های خمیر کوکی را با دست یا پشت یک لیوان در مخلوط نعناع و شکر له شده فشار دهید – نه خیلی زیاد، اما به اندازه‌ای که آب نبات را به سطح خمیر بریزید.

اگر یک کوکی کمی خالی به نظر می رسد، می توانید قبل از پخت مقداری از آب نبات و شکر را روی آن بپاشید.

کلاژ عکس نشان می دهد که چگونه خمیر کوکی را به نعناع و شکر خرد شده فشار دهید و روی یک ورقه پخت قرار دهید.

چگونه می توانم کوکی ها را به یک دایره کامل تبدیل کنم؟

این کوکی‌های نعناع فلفلی در حین پخت کمی پخش می‌شوند، تا حدی به این دلیل که خمیر سرد نشده است و تا حدودی به این دلیل که قبل از پخت له می‌شوند.

برای اینکه بعد از پخت به شکل دایره ای در بیاورید – بلافاصله بعد از بیرون آمدن از فر وقتی هنوز داغ هستند – از یک لیوان پهن یا کاتر کوکی/بیسکویت دایره ای برای شکل دادن به کوکی ها استفاده کنید. دایره را دور کوکی ها قرار دهید و کوکی را دور آن بچرخانید تا به شکل دایره درآید. در اینجا به نظر می رسد:

آیا می توانم آنها را فریز کنم؟

قطعا! من یک دسته در فریزر دارم که منتظرم تا چند هفته دیگر در یک جشن کریسمس ظاهر شوم.

من توصیه می کنم انجماد فلاش کوکی ها را با قرار دادن یک لایه روی یک ورقه پخت و قرار دادن در فریزر به مدت 30 دقیقه – یک یا دو ساعت. سپس به یک کیسه زیپی منتقل کنید. این از خم شدن یا چسبیدن آنها به هم جلوگیری می کند.

پشته ای از شیرینی های نعناع فلفلی با آب نبات در اطراف.

آیا می دانستید نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست کرده‌اید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious یا برچسب‌گذاری @bowlofdelicious به اشتراک بگذارید!

عکس مربعی از کوکی شکری نعناع فلفلی.

شیرینی های شکری نعناع فلفلی

با نعناع له شده (یا نیشکرهای آب نبات) هم در خمیر و هم از بیرون با شکر درخشان، این شیرینی های نعناع فلفلی جشن، شیرینی نعنایی و ترد عالی برای افزودن به مجموعه پخت تعطیلات شما هستند!


این دستور العمل را ذخیره کنید ذخیره!

چاپ
سنجاق
نرخ

دوره: بیسکویت ها

غذا: آمریکایی

زمان آماده سازی: 15 دقایق

زمان پخت: 10 دقایق

زمان کل: 25 دقایق

خدمات: 36 بیسکویت ها

کالری: 111کیلو کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و یک یا دو ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  • در یک کاسه بزرگ، دو چوب کره را اضافه کنید (در صورت لزوم در مایکروویو قرار دهید تا کمی نرم شود) و شکر (1 فنجان). با همزن دستی یا ایستاده با سرعت بالا حدود 3 دقیقه خامه بزنید.

  • تخم مرغ، بکینگ پودر را اضافه کنید (1 قاشق چایخوری)، و نمک (¼ قاشق چایخوری) و یک دقیقه دیگر هم بزنید.

  • آرد را اضافه کنید (2 فنجان) و مخلوط کنید تا فقط ترکیب شوند. نعناع له شده را اضافه کنید (½ فنجان) و دوباره مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.

  • در یک کاسه کم عمق، ½ فنجان نعناع له شده و ¼ فنجان شکر را با هم مخلوط کنید.

  • با استفاده از یک قاشق کوکی کوچک، خمیر را اندازه کنید و مستقیماً در کاسه نعناع و شکر بریزید. با دست یا کف لیوان، روی خمیر را به آرامی فشار دهید تا با نعناع و شکر به خوبی آغشته شود. خیلی محکم فشار ندهید؛ می خواهید ضخامت آنها حدود نیم اینچ باشد.

  • کوکی ها را روی ورقه پخت پوشیده شده با روغن قرار دهید. در این مرحله، اگر نعناع و شکر خیلی خوب به برخی از آنها نچسبید، می توانید کمی اضافی روی آن بپاشید. در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت حدود 10 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن شروع به طلایی شدن کند بپزید. در این فاصله، می توانید دسته دوم را برای فر روی ورقه پخت دیگری آماده کنید.

  • اختیاری: این کوکی ها هنگام پخت کمی صاف می شوند. اگر کوکی دایره‌ای ضخیم‌تری می‌خواهید: بلافاصله بعد از اینکه آن‌ها را از فر خارج کردید، در حالی که هنوز داغ هستند، از یک لیوان پهن یا کاتر کوکی دایره‌ای استفاده کنید تا به آرامی دور هر شیرینی بچرخانید تا به شکل دایره درآید.

  • کوکی ها را به یک توری خنک کننده منتقل کنید تا چند دقیقه خنک شوند و لذت ببرید!

یادداشت

  • من تقریبا همیشه از کره شور برای کوکی ها استفاده می کنم (توهین به مقدسات!). در صورت تمایل می توانید بدون نمک استفاده کنید – فقط 1/4 قاشق چایخوری نمک بیشتری اضافه کنید.
  • آب نبات های نعناع فلفلی یا آب نبات را خودتان در یک کیسه زیپ دار با کوبیدن آن با وردنه خرد کنید. یا آب نبات نعناع از قبل له شده بخرید و از دردسر نجات پیدا کنید.
  • کوکی ها را فریز کنید با قرار دادن یک لایه روی یک ورقه پخت و قرار دادن در فریزر به مدت 30 دقیقه تا 2 ساعت. این کار باعث یخ زدن آنها می شود تا به هم نچسبند. سپس کوکی ها را به کیسه زیپی منتقل کنید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

تغذیه

خدمت: 1کوکی | کالری: 111کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 13g | پروتئین: 1g | چربی: 6g | چربی های اشباع شده: 4g | چربی های چند غیر اشباع: 0.2g | چربی اشباع شده: 1g | چربی ترانس: 0.2g | کلسترول: 16میلی گرم | سدیم: 60میلی گرم | پتاسیم: 21میلی گرم | فیبر: 0.2g | قند: 7g | ویتامین A: 161IU | کلسیم: 13میلی گرم | اهن: 0.3میلی گرم

سلب مسئولیت اطلاعات تغذیه

اطلاعات تغذیه ای ارائه شده بهترین تخمین من است و شامل هیچ گونه سدیم اضافه شده از چاشنی تا مزه، هیچ ماده اختیاری نیست و برندها را در نظر نمی گیرد. من از یک API خودکار برای محاسبه این اطلاعات استفاده می کنم. با استفاده از یکی از این ابزارها، خودتان آن را محاسبه کنید:

ماشین حساب اطلاعات تغذیه بسیار مناسب