ماریناد توفو | طرز تهیه ماریناد توفو سویا سیر


اگر به دنبال راهی خوشمزه و مغذی برای چاشنی غذای بعدی خود هستید، ماریناد توفو زنجبیل سویا راه حل مناسبی است! این ماریناد به راحتی درست می شود و طعم لذیذی به هر غذای توفو می بخشد. ترکیب سس سویا، زنجبیل، سیر و روغن کنجد، ماریناد خوش طعم و لذیذی را ایجاد می کند که ذائقه شما را به آواز می خواند.

ماریناد توفو در یک کاسه کوچک با زنجبیل در پس زمینه

پرش به:

چرا این توفو را به سطح بعدی می برد

  • سریع. سس زنجبیل سویا خود را درست کنید و در کمتر از 30 دقیقه مرینیت را شروع کنید.
  • آسان. برخی از مواد خوشمزه را با هم مخلوط کنید تا یک ماریناد فوق العاده خوش طعم ایجاد کنید.
  • کربوهیدرات کم فقط 3 کربوهیدرات خالص در هر وعده.
  • همه کاره. از آن برای ماریناد یا سس غوطه ور استفاده کنید.

توفو یک ماده همه کاره و خوشمزه است که می توان از آن در انواع غذاها استفاده کرد. یکی از روش‌های مورد علاقه من برای تهیه توفو این است که آن را در یک ماریناد زنجبیل سویا مرینیت کنید. این ماریناد به راحتی درست می شود و می توان از آن برای افزودن طعم لذیذ الهام گرفته از آسیایی به توفو استفاده کرد.

چه مدت باید توفو را مرینیت کنم؟

مدت زمانی که باید توفو را مرینیت کنید به سطح طعم مورد نظر بستگی دارد. توفو یک ماده ظریف است و نیازی به زمان طولانی مرینت ندارد.

یک قانون کلی این است که توفو را حداقل به مدت 30 دقیقه اما نه بیشتر از 2 ساعت مارینیت کنید. مرین کردن توفو برای بیش از 2 ساعت می تواند منجر به تغییر بافت شود.

مواد مورد نیاز شما

برای تهیه ماریناد توفو زنجبیل سویا، به مواد زیر نیاز دارید:

  • من بید هستم
  • سرکه برنج
  • زنجبیل
  • شکر قهوه ای ترویا
  • سیر
  • روغن کنجد
  • تکه های فلفل قرمز

طرز تهیه ماریناد توفو

  1. در یک کاسه کوچک، سس سویا، سرکه برنج، زنجبیل رنده شده، شکر قهوه ای، سیر خرد شده، روغن کنجد و تکه های فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا شکر حل شود.
  2. از آن برای پوشاندن توفوی آماده شده استفاده کنید و تا زمانی که آماده پختن شود، مارینت کنید.
شات بالای سر ماریناد توفو در دو کاسه با زنجبیل و چاپستیک اطراف آنها

تغییرات

  • حرارت را تنظیم کنید. می توانید میزان تندی را با اضافه کردن کم و بیش فلفل قرمز تنظیم کنید.
  • پروتئین را عوض کنید این دستور ماریناد توفو را می توان برای پروتئین های دیگر مانند مرغ، میگو، ماهی یا سبزیجات نیز استفاده کرد.
  • از آن برای فرو بردن استفاده کنید. هیچ یک از مواد تشکیل دهنده این ماریناد قبل از مصرف ایمن نیاز به پخت و پز ندارند، بنابراین اگر به دنبال یک سس شیرین و دوست داشتنی برای یک غذای جانبی با الهام از آسیایی هستید (مانند استیکر یا وانتون گوشت خوک)، این ماریناد می تواند به عنوان سس نیز دو چندان شود.

نحوه استفاده از ماریناد توفو

اگر با آشپزی با توفو آشنا نیستید، ممکن است به طور تصادفی با این دستور غذا برخورد کرده باشید تا به آن طعم آشناتری بدهید و برای اولین بار خودتان آن را امتحان کنید. اگر اینطور است، ممکن است تعجب کنید که چگونه از ماریناد زنجبیل سویا استفاده کنید.

در اینجا یک راه ساده برای تهیه توفوی ترشی شده است که سریع، آسان و کاملاً خوشمزه است!

  1. توفو را فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. می توانید از پرس توفو استفاده کنید یا به سادگی توفو را در حوله کاغذی بپیچید و با یک جسم سنگین فشار دهید.
  2. توفو را به مکعب یا برش هایی با اندازه دلخواه برش دهید.
  3. توفو را در یک ظرف کم عمق یا کیسه پلاستیکی قرار دهید و ماریناد را روی آن بریزید و نیمی از آن را برای تکمیل نگه دارید.
  4. مطمئن شوید که توفو به طور مساوی با ماریناد پوشانده شده است. روی ظرف را بپوشانید یا کیسه را ببندید و حداقل 30 دقیقه یا حداکثر 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
  5. پس از آماده شدن برای پخت، یک تابه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. توفو را از ماریناد خارج کنید.
  6. توفو را به ماهیتابه اضافه کنید و حدود 3-4 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و ترد شود بپزید.
  7. در حالی که توفو در حال پختن است، ماریناد رزرو شده را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد. اجازه دهید چند دقیقه بجوشد تا شروع به غلیظ شدن کند.
  8. پس از پخته شدن توفو، می توانید آن را با ماریناد غلیظ شده به عنوان سس غوطه ور سرو کنید یا به صورت لعاب روی توفو بریزید.

چه مدت طول می کشد؟

ماریناد توفو در صورتی که به درستی در ظرف دربسته یا کیسه پلاستیکی قابل آب بندی مجدد نگهداری شود می تواند تا 3 تا 4 روز در یخچال بماند. بهتر است توفو را حداقل به مدت 30 دقیقه یا حداکثر تا 24 ساعت برای بهترین طعم ترش کنید.

اگر توفو را بیش از 24 ساعت مرینیت کنید، بافت توفو می‌تواند شروع به شکسته شدن کند و نرم شود.

دستور العمل های باور نکردنی سس

پین ماریناد توفو با روکش متن

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید ماریناد توفو دستور غذا را به همان اندازه که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا دوستان شما نیز بتوانند آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید!

ماریناد توفو در یک کاسه کوچک با زنجبیل در پس زمینه

ماریناد توفو | طرز تهیه ماریناد توفو سویا سیر

زمان آماده سازی: 5 دقایق

زمان پخت: 0 دقایق

زمان کل: 5 دقایق

دوره: سس ها

غذا: آسیایی

کلمه کلیدی: ماریناد توفو آسیایی، ماریناد توفو، دستور پخت ماریناد توفو

خدمات: 4 وعده های غذایی

کالری: 73کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 73کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 4g | پروتئین: 6g | چربی: 4g | فیبر: 1g | قند: 1g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

فراموش نکنید که دیگر کتاب های آشپزی کتو من را بررسی کنید.

قابلمه فوری کتو، بمب چربی کتو، شیرینی و خوراکی، و کتو آسان در 30 دقیقه.