مرغ فلفل لیمویی | بادکنک فلفل لیمو سرخ کن هوا


اگر به دنبال یک غذای سریع، سالم و لذیذ هستید، بهتر است طبل مرغ فلفل لیمویی را در سرخ کن با هوا درست کنید. این دستور غذا برای کسانی که می خواهند مرغ ترد و آبدار را بدون کالری و روغن اضافه شده از سرخ کردن عمیق میل کنند، عالی است.

دانه های مرغ فلفل لیمویی کنار لیمو و فلفل کبابی چیده شده اند

پرش به:

در حالی که شما این مرغ مرکبات را دوست خواهید داشت

  • سریع. مرغ فلفل لیمویی خوش طعم که در کمتر از 30 دقیقه درست می شود.
  • آسان. طبل مرغ را مرینیت کنید، آنها را در سرخ کن هوا بریزید و لذت ببرید!
  • کربوهیدرات کم فقط 1 کربوهیدرات خالص در هر وعده!
  • پروتئین بالا. این مرغ فلفل لیمویی دارای 14 گرم پروتئین در هر وعده است.

فقط با چند ماده و 25 دقیقه در سرخ کن بادی می توانید یک غذای خوشمزه را در کمترین زمان آماده کنید.

راز مرغ مرطوب چیست؟

چندین مرحله مختلف وجود دارد که می توانید برای اطمینان از مرطوب بودن مرغ خود انجام دهید، اما این مراحل بسته به برش مرغی که استفاده می کنید و ظرفی که درست می کنید متفاوت است.

برای این دستور غذای مرغ فلفل لیمویی، دو نکته اصلی وجود دارد که باید از آن استفاده کنید تا اطمینان حاصل شود که دم مرغ شما مرطوب می ماند. آن ها هستند:

  1. از دماسنج گوشت استفاده کنید. پخت بیش از حد مرغ بزرگترین مقصر گوشت خشک است. دماسنج گوشت به شما کمک می کند تا مرغ را بدون زیاده روی در دمای مناسب بپزید. دمای داخلی مرغ کاملاً پخته شده باید به 165 درجه فارنهایت برسد.
  2. بذار استراحت کنه اجازه دادن به مرغ برای چند دقیقه پس از پخت می تواند به پخش آب و مرطوب نگه داشتن گوشت کمک کند.

با اضافه کردن لیمو به مرغ چه اتفاقی می افتد؟

افزودن لیمو به مرغ می تواند طعمی روشن، تند و اسیدی به غذا اضافه کند. خواص اسیدی آب لیمو می تواند به نرم شدن و ترشی کردن مرغ کمک کند و آن را آبدارتر و خوش طعم تر کند.

مواد مورد نیاز شما

  • طبل مرغ
  • لیمو
  • فلفل سیاه
  • نمک
  • ریحان خشک شده
  • پودر سیر
  • فلفل قرمز
  • پودر پیاز

طرز تهیه مرغ فلفل لیمویی

اگر فقط چند دقیقه وقت دارید، مقداری مواد ساده و یک سرخ کن هوا دارید، می توانید از مراحل ساده زیر برای تهیه شامی استفاده کنید که همه خانواده دوستش داشته باشند!

  1. در یک کاسه کوچک، آب لیمو، فلفل سیاه، نمک، ریحان، پودر سیر، پاپریکا و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید. نیمی را رزرو کنید.
  2. طبل های مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و نیمی از مخلوط فلفل لیمو را روی آنها بریزید. اطمینان حاصل کنید که هر چوب درام به طور یکنواخت پوشش داده شده است. به مدت 30 دقیقه به آنها اجازه دهید تا ماریناد شوند.
  3. سرخ کن خود را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  4. طبل های روکش شده را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید و مطمئن شوید که با یکدیگر تماس نداشته باشند.
  5. به مدت 25 دقیقه بپزید، یکبار طبل ها را تا نیمه برگردانید و از سس لیمو و سبزی که برای مرینیت کردن مرغ استفاده نشده بود استفاده کنید تا روی آن برس بزنید.
  6. پس از پخت کامل طبل ها به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت، آنها را از سرخ کن بادی خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه خنک شوند.
  7. داغ سرو کنید و از طبل های فلفل لیمویی خوشمزه و ترد خود لذت ببرید!
نمای نزدیک از مرغ فلفل لیمویی در کنار میوه ها و سبزیجات کبابی

تغییرات

  • آن را تند درست کنید. مقداری سس تند را به ماریناد خود اضافه کنید تا کمی داغ شود.
  • طعم را حجیم کنید. اگر می خواهید لقمه ای داشته باشید که طعم بیشتری از فلفل لیمویی داشته باشد، کمی چاشنی فلفل لیمو را روی چوب های طبل خود بپاشید که تازه از سرخ کن بیرون آمدند.
  • برش را خاموش کنید. آیا چوب طبل چیز شما نیست؟ چیز مهمی نیست. از دستورالعمل های من در مورد طرز تهیه ران مرغ سرخ کن با هوا و استفاده از ماریناد در این دستور غذا برای لقمه بدون استخوان استفاده کنید.

چه چیزی برای خدمت با آنها

طبل مرغ فلفل لیمو به خوبی با انواع مخلفات، از جمله تعدادی از غذاهای مورد علاقه من، جفت می شود:

  1. سبزیجات کبابی یا بخارپز. سعی کنید میخ را با سبزیجات برشته یا بخارپز مانند مارچوبه، لوبیا سبز، هویج یا کلم بروکلی ترکیب کنید.
  2. سالاد. یک سالاد سبز تازه می تواند غنای مرغ را متعادل کند و بافتی ترد به آن اضافه کند.
  3. دانه ها. طبل را با دانه هایی مانند برنج، کینوآ یا کوسکوس سرو کنید تا سس خوشمزه آن گرفته شود و مقداری حجم به غذا اضافه شود.
  4. سیب زمینی پخته یا سرخ شده. سیب زمینی پخته یا سوخاری یک غذای جانبی کلاسیک است که به خوبی با طبل مرغ فلفل لیمویی جفت می شود.

آن ها چقدر دوام می آورند؟

طبل مرغ پخته شده تا 4 روز در یخچال نگهداری می شود و در صورت نیاز به نگهداری بیشتر از آن، می تواند تا 4 ماه در فریزر بماند.

در صورت شک، از تست بو استفاده کنید تا بررسی کنید مرغ هنوز خوب است یا خیر. اگر بوی تند یا ترش دارد، بهتر است آن را دور بریزید.

دستور العمل های بیشتر Drumstick

پین فلفل لیمویی با روکش متنی

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید مرغ فلفل لیمویی همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که دستور پخت را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آنها را بسازید.

دانه های مرغ فلفل لیمویی کنار لیمو و فلفل کبابی چیده شده اند

مرغ فلفل لیمویی | بادکنک فلفل لیمو سرخ کن هوا

زمان آماده سازی: 5 دقایق

زمان پخت: 25 دقایق

Marinate: 30 دقایق

زمان کل: 30 دقایق

دوره: دوره های اصلی

غذا: آمریکایی

کلمه کلیدی: مرغ فلفل لیمویی، طرز تهیه مرغ فلفل لیمویی، طبل فلفل لیمو

خدمات: 6 وعده های غذایی

کالری: 125کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • در یک کاسه کوچک، آب لیمو، فلفل سیاه، نمک، ریحان، پودر سیر، پاپریکا و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید. نیمی را رزرو کنید.

  • طبل های مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و نیمی از مخلوط فلفل لیمو را روی آنها بریزید. اطمینان حاصل کنید که هر چوب درام به طور یکنواخت پوشش داده شده است. به مدت 30 دقیقه به آنها اجازه دهید تا ماریناد شوند.

  • سرخ کن خود را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • طبل های روکش شده را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید و مطمئن شوید که با یکدیگر تماس نداشته باشند.

  • به مدت 25 دقیقه بپزید، یکبار طبل ها را تا نیمه برگردانید و از سس لیمو و سبزی که برای مرینیت کردن مرغ استفاده نشده بود استفاده کنید تا روی آن برس بزنید.

  • پس از پخت کامل طبل ها به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت، آنها را از سرخ کن بادی خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه خنک شوند.

  • داغ سرو کنید و از طبل های فلفل لیمویی خوشمزه و ترد خود لذت ببرید!

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 125کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 1g | پروتئین: 14g | چربی: 7g | فیبر: 0.2g | قند: 0.2g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!