سس فلفل | دستور تهیه سس استیک دانه فلفل


تهیه سس فلفل دلمه ای آسان است و راهی عالی برای افزودن طعم لذیذ به وعده های غذایی خود است. این سس همه کاره است و می توان از آن در انواع غذاها برای افزودن طعم و غنای استفاده کرد. امروز آن را در خانه درست کنید و از طعم لذیذ سس فلفل تازه تهیه شده لذت ببرید!

سس دانه فلفل در یک کاسه در کنار یک استیک که با سس بیشتری پوشانده شده است

پرش به:

چرا می خواهید این سس را روی همه چیز بگذارید؟

  • سریع. یک سس خوشمزه که در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود.
  • آسان. یک روکش درست کنید، بقیه مواد را اضافه کنید، بگذارید بجوشد تا غلیظ شود و سرو کنید!
  • کربوهیدرات کم فقط کربوهیدرات خالص در هر وعده.
  • خوشمزه – لذیذ. به خوبی با انواع پروتئین ها جفت می شود و حتی می توان از آن به عنوان نم نم برای سبزیجات یا سس استفاده کرد.

سس فلفل چه طعمی دارد؟

سس دانه فلفل دارای بافتی خامه ای، صاف و طعمی غنی و خوش طعم است که کمی تند و دارای لقمه فلفلی قوی است.

دانه‌های فلفل سبز طعمی تند و لطیف به سس اضافه می‌کنند، در حالی که براندی ظاهری صاف و گرم به سس می‌دهد.

سس فلفل از چه ساخته شده است؟

  • دانه های فلفل سبز– اگر نتوانید در خواربار فروشی محلی خود سبزی پیدا کنید، دانه های فلفل سیاه موثر خواهند بود.
  • خامه غلیظ– سس را غنی و خامه ای می کند.
  • آب گوشت گاو– برای هر لقمه طعمی غنی و خوش طعم می دهد.
  • براندی– عمق طعم زیادی به سس اضافه می کند، اما در صورت لزوم می توان آن را حذف کرد.
  • کره بدون نمک– همچنین می‌توانید به جای کره از چکه‌های گوشتی که با آن سرو می‌کنید استفاده کنید.
  • آرد همه منظوره– سس را غلیظ می کند تا به هر لقمه ای بچسبد.
  • نمک– فقط یک خرج کردن برای برجسته کردن مواد دیگر.

آیا می توان این را بدون براندی درست کرد؟

کاملا! بسیاری از خانواده ها، از جمله آشپزخانه، الکل ندارند. اگر در آشپزخانه خود برندی ندارید، نگران نباشید. برای طعمی که به همان اندازه لذیذ است، می توانید به سادگی الکل را حذف کنید.

طرز تهیه سس دانه فلفل

  1. دانه های فلفل را خرد کنید. اولین مرحله برای تهیه سس فلفل، خرد کردن دانه های فلفل سبز، سیاه و صورتی است. این کار را می توان با استفاده از هاون و هاون یا آسیاب ادویه انجام داد.
  2. پایه سس را بپزید. در یک قابلمه، کره را روی حرارت متوسط ​​آب کنید. پس از ذوب شدن، آرد را اضافه کرده و با همزن هم می زنیم تا به شکل پودر در بیاید. روکس را به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید تا زمانی که رنگ آن قهوه ای روشن شود. سپس آب گوشت را به آرامی اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.
  3. دانه های فلفل خرد شده را اضافه کنید. در مرحله بعد، دانه های فلفل خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب مخلوط شوند. سس را به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا طعم آن خوب شود.
  4. خامه غلیظ و براندی را اضافه کنید. وقتی سس غلیظ شد، خامه غلیظ و براندی را به قابلمه اضافه کنید. مدام هم بزنید تا سس یکدست و خوب ترکیب شود. سس را 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید تا دوباره شروع به غلیظ شدن کند.
سس دانه فلفل روی یک استیک برش خورده روی تخته برش ریخته می شود

اگر خمپاره و هاون ندارید چه باید کرد

اگر آسیاب ادویه یا هاون و هاون ندارید، می توانید دانه های فلفل را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و با وردنه آن ها را خرد کنید.

شما همچنین می توانید از دانه های فلفل از قبل خرد شده استفاده کنید، اما دانه های فلفل تازه له شده طعم بسیار قوی تری دارند.

تغییرات

  • سس فلفل قارچ– با افزودن قارچ های سرخ شده به سس فلفل کلاسیک برای طعمی غنی تر و خاکی تر تهیه می شود.
  • سس فلفل خردل– با افزودن خردل دیژون به سس فلفل فلفل کلاسیک تهیه می‌شود و طعم دلپذیرتری به آن می‌دهد.
  • سس دانه فلفل کنیاک– با جایگزین کردن کنیاک به جای کنیاک در دستور العمل سس فلفل کلاسیک ساخته شده است.

چه آن را با

سس را روی استیک، مرغ یا غذای ماهی مورد علاقه خود بریزید یا آن را در کنار غذا برای غوطه ور شدن سرو کنید! در اینجا برخی از دستور العمل های من است که به خوبی با این سس خوشمزه جفت می شود:

چه مدت طول می کشد

می تواند تا یک هفته در یخچال بماند. برای افزایش ماندگاری آن، مطمئن شوید که آن را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید و آن را در خنک ترین قسمت یخچال خود نگهداری کنید.

قبل از استفاده، سس را سریع هم بزنید تا مواد دوباره ترکیب شوند، زیرا ممکن است در حین نگهداری از هم جدا شوند.

دستور العمل های سس هیجان انگیز بیشتر

اگر شما هم مانند ما عاشق سس هستید، برخی از وعده های غذایی مورد علاقه خود را با یکی از این ها امتحان کنید تا با طعم ها بازی کنید و یک جفت خوشمزه جدید پیدا کنید!

پین سس فلفلی با روکش متنی

سنجاق آن!

اگر عاشق این کار خانگی هستید سس فلفل دستور تهیه، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

سس دانه فلفل در یک کاسه در کنار یک استیک که با سس بیشتری پوشانده شده است

سس فلفل | دستور تهیه سس استیک دانه فلفل

زمان آماده سازی: 5 دقایق

زمان پخت: 5 دقایق

زمان کل: 10 دقایق

دوره: سس ها

غذا: فرانسوی

کلمه کلیدی: سس فلفل خانگی، سس دانه فلفل، دستور تهیه سس دانه فلفل

خدمات: 4 وعده های غذایی

کالری: 197کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • دانه های فلفل سبز، سیاه و صورتی را با هاون و هاون یا آسیاب ادویه خرد کنید.

  • ذوب کره در یک ماهی تابه. پس از ذوب شدن، آرد را اضافه کرده و با همزن هم می زنیم تا به شکل پودر در بیاید. روکس را به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید تا زمانی که رنگ آن قهوه ای روشن شود. سپس آب گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.

  • در مرحله بعد، دانه های فلفل خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب مخلوط شوند. سس را به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا طعم آن خوب شود.

  • خامه غلیظ و براندی را به قابلمه اضافه کنید. هم بزنید تا سس یکدست و یکدست شود. سس را ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا دوباره غلیظ شود.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 197کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 2g | پروتئین: 1g | چربی: 13g | فیبر: 0.2g | قند: 1g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

فراموش نکنید که دیگر کتاب های آشپزی کتو من را بررسی کنید.

قابلمه فوری کتو، بمب چربی کتو، شیرینی و خوراکی، و کتو آسان در 30 دقیقه.