ران مرغ موزارلا یک ماهیتابه – دستور کتو


ران مرغ موزارلا

زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 25-30 دقیقه
خدمت: 6

عناصر:

  • 3 T. روغن زیتون فوق بکر، تقسیم شده
  • 2 پوند ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست
  • 1½ T. چاشنی ایتالیایی، تقسیم شده
  • نمک دریا و فلفل سیاه، به مزه
  • 3 ت. کره بدون نمک
  • ¼ c. آب مرغ، ترجیحا ارگانیک
  • ½ c. گوجه گیلاسی چند رنگ، ربع شده*
  • 8 اونس پنیر موزارلای تازه، ورقه شده
  • ½ تن تکه های فلفل قرمز

تزیین اختیاری: شاخه های ریحان تازه

*گوجه فرنگی چند رنگ برای جذابیت بصری پیشنهاد می شود. می توانید جایگزین گوجه فرنگی تازه انتخابی کنید.

جهت ها:

  1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ و مناسب در فر روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
  3. ران مرغ را با روغن زیتون باقی مانده مالیده و هر دو طرف را با یک قاشق غذاخوری چاشنی ایتالیایی بپاشید. با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و به ماهیتابه داغ منتقل کنید.
  4. به مدت 4 تا 5 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که مرغ یک پوسته طلایی پیدا کند بپزید. از روی حرارت بردارید و کره، آب مرغ و گوجه گیلاسی را اضافه کنید. روی هر ران مرغ یک تکه پنیر موزارلای تازه بپاشید و با تکه های فلفل قرمز خرد شده و باقیمانده چاشنی ایتالیایی بپاشید. در صورت تمایل با نمک اضافی و فلفل سیاه مزه دار کنید.
  5. ماهیتابه را به فر از قبل گرم شده منتقل کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته شده و موزارلا آب شود، تفت دهید. از فر خارج کنید و اجازه دهید مرغ به مدت 5 دقیقه استراحت کند.
  6. برای سرو، در صورت تمایل، مقداری سس ماهیتابه و شاخه های ریحان تازه روی مرغ ها اضافه کنید. بلافاصله با گل کلم پر شده برای یک وعده غذایی کامل LCHF یا طرف های دلخواه سرو کنید. لذت ببرید!

اطلاعات تغذیه ای:*

کربوهیدرات ها / سرو:

کل کربوهیدرات: 2.16 گرم
فیبر: 0.3 گرم
کربوهیدرات خالص: 1.88 گرم

تجزیه کالری:

پروتئین: 40%
چربی: 58 درصد
کربوهیدرات: 1%

*منبع: تحلیلگر دستور پخت HappyForks.com.

اطلاعات تغذیه ای فقط برای مقاصد سرگرمی ارائه شده است و نباید به عنوان توصیه پزشکی تلقی شود.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید: چیپس کلم چاشنی ترد