سوپ عدس قرمز با سبزیجات و سبزیجات


پرش به دستور – چاپ

این سوپ عدس قرمز پر از سبزیجات و سبزی های تازه است! این سوپ سالم، ارزان و مغذی دارای طعم های فراوانی از ادویه جات ترشی جات مانند زیره، سیر و پودر فلفل قرمز است و شیرینی طبیعی از سیب زمینی شیرین و هویج نیز دارد. آبگوشت فوق‌العاده است، مخصوصاً پس از هم زدن مقداری آب لیموی تازه و گیاهان در پایان! این یک غذای گیاهی سریع، آسان، یک گلدانی با پروتئین بالا، و اتفاقاً وگان و بدون گلوتن است، اگر این مورد شماست.

عکس بالای سر یک کاسه سفید سوپ عدس قرمز با سیب‌زمینی شیرین، روی آن سبزی‌ها و تکه‌های لیمو در اطراف آن.

عدس قرمز معجزه ای از خانواده حبوبات خشک است. چرا؟ آنها فقط 20 دقیقه طول می کشند تا کاملا پخته شوند، بدون نیاز به خیساندن! اما آنها به همان اندازه ارزان و مغذی هستند – سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی – به اندازه هر یک از عموزاده های نیازمندترشان.

هر حبوبات خشک دیگری بخرید و به ساعت‌ها خیساندن و زمان پخت طولانی می‌اندیشید. اگر از قبل برنامه ریزی کنید، یا از اجاق گاز آرام یا زودپز استفاده کنید، کدام آسان است، اما اگر می خواهید شام را در عرض نیم ساعت بخورید؟ به اون عدس های قرمز برسید، دوست.

حالا این سوپ سوپ عدس متوسط ​​شما نیست. این بسته بندی با طعم، الهام گرفته از سوپ عدس قرمز ترکیه است (سوپ عدس). ادویه جات ترشی جات، سیر، آب لیموی تازه، و مقدار زیادی سبزی تازه – تقریباً هر نوعی که بخواهید – در این سوپ فراوان است. و پر از سبزیجات است.

من دوست دارم آن را با چرخشی از روغن زیتون فوق بکر خوب و تکه های فلفل قرمز خرد شده در هر کاسه سرو کنم. حالا در اینجا یک “کاسه لذیذ” واقعی وجود دارد اگر من یکی را دیدم!

مواد لازم در سوپ عدس قرمز

  • عدس قرمز
  • پیاز و سیر
  • زیره
  • پودر فلفل قرمز
  • کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
  • ابگوشت (مرغ یا سبزی، هر دو کار می کنند)
  • سیب زمینی شیرین
  • هویج
  • آب لیموی تازه
  • گیاهان تازه (هر ترکیبی از نعنا، پیازچه، گشنیز، جعفری، شوید، ریحان، پونه کوهی و غیره)

طرز تهیه سوپ عدس قرمز با سبزیجات و سبزی

در یک قابلمه بزرگ، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید، سپس سیر، زیره و پودر چیلی را اضافه کنید. آب گوشت، گوجه فرنگی خرد شده، عدس آبکش شده، هویج و سیب زمینی شیرین را اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه در بسته بجوشانید تا همه چیز پخته شود. حرارت را خاموش کنید و سبزی ها و آب لیموی تازه را اضافه کنید و مزه دار کنید. خدمت!

لطفاً برای دستور پخت کامل از جمله مقدار مواد و دستورالعمل های دقیق به انتهای پست بروید.

کلاژ فرآیندی که نحوه درست کردن سوپ عدس قرمز را در یک قابلمه نشان می دهد.

صبر کن… مگه قرار نیست گوجه فرنگی با حبوبات خشک بپزی؟

خب بله. هنگامی که حبوبات خشک با چیزی اسیدی مانند گوجه فرنگی پخته می شوند، می توانند سفت شوند و تا زمانی که نرم نشوند، کاملا پخته نمی شوند. با این حال، عدس قرمز بسیار سریع پخته و لطیف است، در مورد این سوپ عدس قرمز، خوب است، و اجازه می دهد تا طعم ها بیشتر شود. پس در اینجا خود را از شر این انتظار خلاص کنید و آن گوجه فرنگی ها را اضافه کنید!

اما اگر بخواهم می توانم عدس قرمز را خیس کنم؟

من آن را توصیه نمی کنم. من فکر می کنم اگر قبل از پختن در این سوپ سعی کنید آنها را خیس کنید، خیس می شوند.

آیا می توانم سوپ عدس قرمز را فریز کنم؟

کاملا! به طرز شگفت انگیزی در ظرف دربسته تا 6 ماه منجمد می شود.

سوپ عدس قرمز را با چی سرو کنم؟

این سوپ عدس قرمز یک وعده غذایی مغذی متعادل در یک کاسه، حاوی پروتئین، کربوهیدرات های سالم و چربی های سالم است. اما با نان پیتا یا نان بدون خمیر برای غوطه وری نیز خوشمزه است.

یک لیوان سوپ عدس قرمز روی فر آبی هلندی.

سوپ عدس قرمز را با چه موادی تثبیت کنم؟

من عاشق سرو سوپ عدس قرمز با چرخاندن روغن زیتون فوق بکر با کیفیت خوب، مقداری تکه فلفل قرمز هستم. (یا تکه های فلفل حلب که به ریشه های ترکی خود بازمی گردد)و مقداری سبزی تازه دیگر و همچنین مقداری آب لیموی اضافی. با یک ماست یونانی یا خامه ترش نیز عالی خواهد بود.

سایر دستور العمل های سوپ مدیترانه ای

آیا می دانستید نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست کرده‌اید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious یا برچسب‌گذاری @bowlofdelicious به اشتراک بگذارید!

عکس مربعی سوپ عدس قرمز با سبزیجات روی آن سبزی.

سوپ عدس قرمز با سبزیجات و سبزیجات

سوپ عدس قرمز با سبزیجات و سبزیجات تازه یک وعده غذایی فوق العاده مغذی، سالم، سریع و یک دیگ است. زیره سبز، پودر فلفل قرمز، سیر، آب لیموی تازه و سبزیجات به طور طبیعی شیرین مانند هویج و سیب زمینی شیرین، آبگوشت را بسیار غنی و لذیذ می کند، به خصوص زمانی که با چرخشی از روغن زیتون فوق بکر در بالای هر کاسه سرو شود.


این دستور العمل را ذخیره کنید ذخیره!

چاپ
سنجاق
نرخ

دوره: سوپ

غذا: مدیترانه ای

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 20 دقایق

زمان کل: 30 دقایق

خدمات: 6 وعده های غذایی

کالری: 277کیلو کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

عناصر

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 پیاز زرد بزرگ خرد شده
  • 2 میخک ها سیر چرخ کرده
  • 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • ½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 15 اونس کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
  • 6 فنجان ها آب مرغ یا سبزیجات (یادداشت ها را ببینید)
  • 1 سیب زمینی شیرین بزرگ پوست کنده و خرد شده (تکه های حدود ½ اینچی)
  • 2 هویج بزرگ پوست کنده و خرد شده (تکه های حدود ¼ اینچی)
  • 8 اونس عدس قرمز مرتب شده و شسته شده است (حدود 1 فنجان پر، به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • نمک کوشر و فلفل سیاه چشیدن
  • ¼ فنجان گیاهان تازه (شوید، نعناع، ​​پونه کوهی، جعفری، پیازچه، ریحان و/یا گشنیز، به یادداشت ها مراجعه کنید)
  • آب یک لیمو حدود 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون بیشتر، ماست یونانی، فلفل قرمز، تکه های لیمو و/یا گیاهان اضافی برای رویه کردن (اختیاری)

دستورالعمل ها

  • روغن زیتون را گرم کنید (2 قاشق غذاخوری) در یک قابلمه بزرگ سنگین با درب، مانند فر هلندی، روی حرارت متوسط ​​رو به بالا. پیازها را حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند و شروع به قهوه ای شدن کنند.

  • سیر خرد شده را اضافه کنید (2 میخک)، زیره (1 قاشق چایخوری)، و پودر فلفل قرمز (½ قاشق چایخوری). هم بزنید تا پیازها داخل ادویه ها آغشته شوند و حرارت دادن را به مدت 30 ثانیه تا یک دقیقه ادامه دهید تا معطر شود.

  • عدس قرمز آبکش شده را اضافه کنید (8 اونس). هم بزنید تا پوشش داده شود. در آب مرغ بریزید (6 فنجان) و سیب زمینی شیرین خرد شده، هویج خرد شده و کنسرو گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید (15 اونس). بگذارید بجوشد، حرارت را ملایم کنید، روی آن را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید، یا تا زمانی که عدس، سیب زمینی شیرین و هویج نرم شوند.

  • حرارت را خاموش کنید. آب لیمو را هم بزنید (حدود 2 قاشق غذاخوری) و سبزیجات تازه خرد شده (¼ فنجان). با اختیاری روغن زیتون، گیاهان، ماست یونانی، فلفل قرمز و/یا تکه های لیمو سرو کنید.

یادداشت

  • ابگوشت: من تقریبا همیشه ترجیح می دهم از آبگوشت خانگی استفاده کنم (مرغ یا سبزی) برای سوپ، چیزی که من اینجا استفاده کردم. شما همچنین می توانید از یک جایگزین بویون مانند Better than Bouillon استفاده کنید. مراقب باشید، زیرا آبگوشت و آبگوشت که از فروشگاه خریداری می‌شود معمولاً شور است، بنابراین ممکن است به نمک اضافی کمی برای سوپ نیاز داشته باشید یا یک نوع کم سدیم بخرید. اگر هدف شما این است، حتما از آب سبزیجات استفاده کنید تا مطمئن شوید که سوپ گیاهی/وگان است.
  • عدس قرمز معمولا در 16 اونس عرضه می شود. (1 پوند) کیسه. این دستور از نصف این مقدار یعنی 8 اونس استفاده می کند که کمی بیشتر از 1 فنجان است. بسته به چیزی که دارید می توانید از مقدار بیشتری یا کمتر از آن استفاده کنید، اما به خاطر داشته باشید که ممکن است بر این اساس به آبگوشت بیشتر یا کمتری نیاز داشته باشید.
  • گیاهان تازه: من از ترکیبی از شوید، نعناع، ​​جعفری و پونه کوهی استفاده می کنم، زیرا این همان چیزی است که من داشتم. می‌توانید واقعاً از آنچه در اینجا می‌خواهید، چیزی که در حال رشد هستید یا آنچه در فروشگاه به فروش می‌رسد استفاده کنید. فقط از گیاهان سخت تر و قوی تر، مانند رزماری، آویشن و مریم گلی دوری کنید، زیرا طعم و بافت آنها ممکن است در این دستور غذا غلبه کند.
  • نگذر آب لیموی تازه در اینجا – این اسیدیته اضافه طعم زیادی را به آن اضافه می کند (اگرچه ممکن است بتوانید با یک قاشق غذاخوری شراب قرمز یا سرکه سیب به مقدار کمی از این کار کنار بیایید).
  • اضافه کردن یک چرخش روغن زیتون فوق بکر در پایان زمانی که خدمت به شدت توصیه می شود. چربی سالم سیر کننده، طعم شگفت انگیز و بافت غنی زیبا را اضافه می کند. همچنین اگر از ادویه لذت می برید، یک تکه فلفل قرمز را توصیه می کنم، که طعم سوپ را بدون زیاده گویی به سطح بالاتری می برد.
  • باقی مانده ها را فریز کنید در ظرف دربسته تا 6 ماه.

تغذیه

خدمت: 2فنجان ها | کالری: 277کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 40g | پروتئین: 16g | چربی: 7g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 4g | سدیم: 215میلی گرم | پتاسیم: 943میلی گرم | فیبر: 14g | قند: 6g | ویتامین A: 9103IU | ویتامین سی: 15میلی گرم | کلسیم: 84میلی گرم | اهن: 5میلی گرم

سلب مسئولیت اطلاعات تغذیه

اطلاعات تغذیه ای ارائه شده بهترین تخمین من است و شامل هیچ گونه سدیم اضافه شده از چاشنی تا مزه، هیچ ماده اختیاری نیست و برندها را در نظر نمی گیرد. من از یک API خودکار برای محاسبه این اطلاعات استفاده می کنم. با استفاده از یکی از این ابزارها، خودتان آن را محاسبه کنید:

ماشین حساب اطلاعات تغذیه بسیار مناسب