کیک پوند لیمویی کتو – TwoSleevers


اگر به دنبال یک دستور تهیه کیک خوشمزه، مرطوب و کاملاً ارزشمند هستید، این دستور کیک پوند لیمو کتو برای شما مناسب است. این کیک یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین دستور العمل های کیک پوندی است که تا به حال درست کرده ام و با چشیدن آن هرگز متوجه نمی شوید که کربوهیدرات پایینی دارد!

کیک پوند لیمو کتو

پرش به:

چرا من کیک پوند لیمو کتو را دوست دارم

من دارم جدی میگم که تو واقعا باید این را امتحان کن دستور تهیه کیک لیمویی آسان!

  • آسان. 5 مرحله برای ساخت.
  • کربوهیدرات کم. 4 کربوهیدرات خالص در هر وعده
  • مرطوب. مانند برخی از دسرهای کتو خشک یا شکننده نیست.
  • بدون گلوتن. سازگار با آلرژی برای کل خانواده.
  • خوش طعم. پر از طعم لیمویی.

تمام لذت یک خوشمزه است کیک پوند لیمو مرطوب بدون هیچ گناهی؟! شما فکر می کنید که این یک افسانه است، اما من به شما اطمینان می دهم که قطعا یک واقعیت است.

آیا می توانم این کیک را بعداً فریز کنم؟

یک چیز عالی دیگر در این مورد کیک پوند لیمو کتو این است که خیلی خوب یخ می زند. بنابراین، اگر نمی‌بینید که کل این کیک را در یک جلسه می‌خورید (و باور کنید، من شما را به خاطر تمایل به این کار سرزنش نمی‌کنم)، می‌توانید مقداری از آن را برای بعداً فریز کنید. در اینجا به این صورت است:

  • سرد. صبر کنید تا کیک به دمای اتاق خنک شود.
  • تکه. به قسمت های جداگانه برش دهید تا سریعتر آب شود.
  • بسته بندی کردن. در کاغذ روغنی و یک کیسه فریزر بپیچید.
  • یخ زدگی. در فریزر بگذارید تا بعدا لذت ببرید.

آیا کیک لیمو پوند نیاز به یخچال دارد؟

این دستور تهیه کیک پوند لیمو لازم نیست در یخچال نگهداری شود همانطور که گفته شد، اگر آن را در یخچال قرار دهید، می توانید چند روز دیگر از زندگی خود استفاده کنید کیک لیمو کتو.

چگونه کیک پوند را مرطوب کنید؟

ترفند ساخت این کیک کتو پوند مرطوب در خامه ترش و پنیر خامه ای است. با این مواد خامه ای، بهترین ها را خواهید داشت کیک پوند لیمو مرطوب دستور پختی که تا به حال امتحان کرده اید

طرز تهیه کیک لیمو پوند از ابتدا

  1. فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. یک تابه 6 لیوانی را چرب کرده و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ همزن ایستاده با استفاده از ضمیمه پدال روی همزن، کره، پنیر خامه ای و انحراف را با هم بزنید تا سبک و پفکی شود و خوب جا بیفتد.
  2. عصاره لیمو و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  3. تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  4. همه مواد خشک را داخل آن بریزید تا خوب مخلوط شوند. مخلوط را هم بزنید تا سبک و پفکی شود.
  5. خمیر را داخل قالب چرب شده بریزید. به مدت 40 دقیقه بپزید تا زمانی که یک خلال دندان در ته ظرف فرو کنید کیک کتو پوند از آن پاک می شود.

نکات و ترفندهایی برای تهیه کیک پوند لیمو کتو

  • مطمئن شوید که شما ضرب و شتم به جهنم بیرون از کیک کتو خمیر. مهم است که مطمئن شوید که کیک قوام دلپذیری دارد.
  • از یک تابه باندت شش فنجان استفاده کنید، نه از تابه های بزرگ 10-12 فنجانی که استاندارد هستند.

به دنبال گزینه های فوق العاده بیشتر کیک کتو هستید؟

بنابراین دفعه بعد که دوستان یا خانواده ای در آنجا دارید، به خودتان لطف کنید و این کار را انجام دهید کیک پوند لیمو کتو دستور پخت و همه را با یک دسر خوشمزه اما سالم شگفت زده کنید. اگر از آن لذت بردید حتما در نظرات به من اطلاع دهید!

کیک پوند لیمو کتو

کیک پوند لیمو کتو

این کیک پوند لیمو کتو ممکن است یکی از هوس انگیزترین کیک هایی باشد که تا به حال خورده اید! و باور کنید یا نه، این کیک کم کربوهیدرات نیز هست!

زمان آماده سازی: 15 دقایق

زمان پخت: 40 دقایق

زمان کل: 55 دقایق

دوره: دسر

غذا: آمریکایی

کلمه کلیدی: کیک پوند لیمویی، کیک پوندی کتو، کیک پوند لیمویی

خدمات: 8

کالری: 304کیلو کالری

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. یک تابه 6 لیوانی را چرب کرده و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ همزن ایستاده با استفاده از ضمیمه پدال روی همزن، کره، پنیر خامه ای و انحراف را با هم بزنید تا سبک و پفکی شود و خوب جا بیفتد.
  • عصاره لیمو و آبلیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • تمام مواد خشک را اضافه کنید تا خوب ترکیب شوند. مخلوط را هم بزنید تا سبک و پفکی شود.

  • خمیر را داخل قالب چرب شده بریزید. به مدت 40 دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندانی که ته آن فرو کرده اید تمیز شود.

  • لطفاً مطمئن شوید که الف) خمیر را کاملاً بکوبید و ب) از یک تابه باندت شش فنجانی استفاده کنید، نه تابه های بزرگ 10-12 فنجانی که استاندارد هستند.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 304کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 7g | پروتئین: 10g | چربی: 28g | فیبر: 3g | قند: 2g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

فراموش نکنید که دیگر کتاب های آشپزی کتو من را بررسی کنید.

قابلمه فوری کتو، بمب چربی کتو، شیرینی و خوراکی، و کتو آسان در 30 دقیقه.

فراموش نکنید که دیگر پرفروش‌ترین کتاب‌های آشپزی قابلمه فوری من را بررسی کنید!

قابلمه هندی فوری، قابلمه فوری کتو، قابلمه فوری سریع و آسان، قابلمه فوری سالم و گیاهی.