Enchiladas سوئیس | انچیلادا مرغ در سس خامه ای توماتیلو


Enchiladas Suizas یک غذای کلاسیک مکزیکی است که برای چندین دهه مورد علاقه مردم در سراسر جهان بوده است. این غذا از تورتیلاهای رول شده پر از مرغ، سبزیجات و پنیر تشکیل شده است که روی آن سس خامه ای درست شده با خامه مکزیکی و سالسا ورده قرار داده شده است. اگر از طرفداران غذاهای مکزیکی هستید و به دنبال یک دستور غذای جدید برای امتحان هستید، این یکی است!

نمای بالای سر انچیلادا سوئیزا در یک ظرف پخت

پرش به:

چرا شما Enchiladas در سس سبز را دوست خواهید داشت؟

  • سریع انچیلاداهای مرغ خانگی در کمتر از یک ساعت آماده می شوند.
  • آسان. مرغ و سبزیجات را بپزید، آنها را در تورتیلاهای ذرت بپیچید، در یک سس غنی و خامه ای بپوشانید و در فر بپزید تا حباب شوند.
  • خوشمزه – لذیذ. بسته بندی شده با طعم و یک وعده غذایی که تمام خانواده شما دوست خواهند داشت.

Enchiladas Suizas یک غذای خوشمزه و خوش طعم است که برای هر مناسبتی مناسب است. با کمی کار آماده سازی، می توانید به راحتی این دستور را در کمترین زمان آماده کنید. این انچیلادا چه برای یک شام خانوادگی و چه در مهمانی سرو کنید، مطمئناً این انچیلادا مورد توجه همه خواهد بود.

مواد مورد نیاز شما

برای Enchiladas

  • چیپس ذرت
  • مرغ پخته و رنده شده
  • پیازها
  • فلفل دلمه ای سبز
  • سیر
  • پنیر اواکساکا
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل

برای سس

  • کرم مکزیکی
  • سوپ مرغ
  • سس سبز
  • زیره
  • نمک و فلفل

Enchiladas Suiza چیست؟

نام “سوئیزاس” از سس خامه ای استفاده شده در این غذا گرفته شده است که یادآور غذاهای سوئیسی است. این سس معمولاً با ترکیبی از خامه مکزیکی، گوجه فرنگی و آب مرغ تهیه می شود که به آن طعمی غنی و تند می دهد.

Enchiladas Suizas یک غذای راحتی محبوب در مکزیک است و اغلب با برنج، لوبیا و گواکامول سرو می شود. آنها همچنین یک آیتم محبوب در منوی رستوران های مکزیکی در ایالات متحده و سراسر جهان هستند. این ظرف همه کاره است و می توان آن را مطابق با ذائقه های مختلف تنظیم کرد، مانند اضافه کردن ادویه بیشتر با سس تند یا jalapenos.

طرز تهیه سوئیزا مرغ

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. در یک تابه، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و لطیف شوند.
  3. مرغ خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. آنقدر هم بزنید تا مرغ در سبزیجات آغشته شده و گرم شود.
  4. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید چند دقیقه خنک شود.
  5. تورتیلاها را در ماهیتابه تفت دهید تا نرم و انعطاف پذیر شوند.
  6. مخلوط مرغ و سبزیجات را با قاشق روی مرکز هر تورتیلا بریزید و با پنیر بپاشید.
  7. تورتیلاها را گرد کنید و از طرف درز به پایین در ظرف مخصوص فر بچینید.
  8. در یک کاسه خامه مکزیکی، آب مرغ، سالسا ورده، زیره سبز، نمک و فلفل را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
  9. سس را روی انچیلاداها بریزید و با پنیر اضافی بپاشید.
  10. انچیلاداها را در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شده و سس حباب دار شود بپزید.
  11. انچیلاداها را از فر خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه قبل از سرو خنک شوند.
  12. با گشنیز تازه خرد شده، گوجه فرنگی خرد شده و آووکادوی خلال شده تزئین کنید و لذت ببرید!
تصویر نزدیک از enchiladas suizas با تزئین

تغییرات

در حالی که انچیلاداهای سنتی Chicken Suizas خوشمزه هستند، انواع مختلفی از این غذا وجود دارد که می توانید سعی کنید به وعده های غذایی خود تنوع دهید. در اینجا چند ایده وجود دارد:

  1. گیاهخوار سوئیسی– پر کردن مرغ را با سبزیجاتی مانند اسفناج، قارچ یا کدو سبز جایگزین کنید.
  2. غذاهای دریایی سوئیس– از میگو یا ماهی به جای مرغ استفاده کنید تا غذای دریایی لذیذی را روی این غذای کلاسیک بچسبانید.
  3. بیف سوئیزا– مرغ را با گوشت چرخ کرده یا گوشت گوساله رنده شده جایگزین کنید تا پرکننده دلپذیرتر شود.
  4. سوئیزاهای تند– سس تند یا هالاپنوهای خرد شده را به مواد پرکننده یا سس اضافه کنید تا ادویه بیشتری داشته باشید.

نکات و ترفندها

چه چیزی برای خدمت با آنها

Enchiladas Suizas به خودی خود یک غذای سیر کننده و خوش طعم است، اما اگر به دنبال کامل کردن وعده غذایی خود هستید، چند غذای جانبی خوشمزه وجود دارد که به خوبی با آنها ست می شود. در اینجا چند ایده وجود دارد:

  • لوبیا سرخ شده در قابلمه فوری– مخلفات مکزیکی کلاسیک که به راحتی آماده می شود و می توان آن را در کنار انچیلادا سرو کرد.
  • برنج مکزیکی قابلمه فوری– یکی دیگر از غذاهای جانبی کلاسیک که کاملاً مکمل انچیلادا است. سعی کنید برنج مکزیکی را در خانه درست کنید.
  • Chipotle Guacamole– یک پیش غذای ساده و خوش طعم که می تواند به عنوان پیش غذا نیز سرو شود. چیپس گواکاموله و تورتیلا کاملاً با طعم خامه ای و تند انچیلادا جفت می شود.
  • سوپاپیلاس سرخ کن هوا– یک خوراکی شیرین برای لذت بردن در پایان غذا.
  • برنج آهک گشنیز چیپوتل– یک غذای جانبی دلچسب که تمام طعم های لذیذ را از سسی که انچیلاداها در آن پخته می شوند جذب می کند.

مهم نیست که کدام غذای جانبی را انتخاب می کنید، مطمئن شوید که مقدار زیادی رویه مانند گشنیز خرد شده، جالاپینو برش خورده و خامه ترش در دست داشته باشید تا کمی طعم و بافت به غذای شما اضافه شود.

ماندگاری انچیلاداهای خامه ای چقدر است؟

اگر آنها را به درستی در یخچال نگهداری کنید، انچیلاداهای مرغ خامه ای می توانند تا 3-4 روز دوام بیاورند.

برای نگهداری انچیلاداهای مرغ خامه ای، اجازه دهید تا دمای اتاق خنک شوند و سپس آنها را در پلاستیک یا فویل آلومینیومی محکم بپیچید. آنها را در یک ظرف در بسته قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.

آیا می توانید آنها را فریز کنید؟

مطمئن نیستید که می توانید ظرف چند روز یک تابه کامل Enchiladas Suizas بخورید؟ همچنین می‌توانید آن‌ها را در ظرف مناسب در فریزر نگهداری کنید و تا ۳ تا ۴ ماه در فریزر قرار دهید.

وقتی زمان لذت بردن از آنها فرا رسید، انچیلاداهای یخ زده را یک شب در یخچال یخ زدایی کنید و یا در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه بپزید یا چند دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا گرم شوند.

دستور العمل های بیشتر با الهام از مکزیک

پین Enchiladas Suizas با روکش متن

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید انچیلاداهای سوئیسی دستور پخت به همان اندازه که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آنها را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آنها را بسازید.

نمای بالای سر انچیلادا سوئیزا در یک ظرف پخت

Enchiladas سوئیس | انچیلادا مرغ در سس خامه ای توماتیلو

زمان آماده سازی: 15 دقایق

زمان پخت: 25 دقایق

زمان کل: 40 دقایق

دوره: دوره های اصلی

غذا: مکزیکی

کلمه کلیدی: انچیلادا مرغ، انچیلاداس سوئیزا، انچیلادا مرغ سبز

خدمات: 12 وعده های غذایی

کالری: 296کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • در یک تابه، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و لطیف شوند.

  • مرغ خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. آنقدر هم بزنید تا مرغ در سبزیجات آغشته شده و گرم شود.

  • ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید چند دقیقه خنک شود.

  • تورتیلاها را در ماهیتابه تفت دهید تا نرم و انعطاف پذیر شوند.

  • مخلوط مرغ و سبزیجات را با قاشق روی مرکز هر تورتیلا بریزید و با پنیر بپاشید.

  • تورتیلاها را گرد کنید و از طرف درز به پایین در ظرف مخصوص فر بچینید.

  • در یک کاسه خامه مکزیکی، آب مرغ، سالسا ورده، زیره سبز، نمک و فلفل را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

  • سس را روی انچیلاداها بریزید و با پنیر اضافی بپاشید.

  • انچیلاداها را در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شده و سس حباب دار شود بپزید.

  • انچیلاداها را از فر خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه قبل از سرو خنک شوند.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 296کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 19g | پروتئین: 17g | چربی: 17g | فیبر: 2g | قند: 3g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

فراموش نکنید که دیگر پرفروش‌ترین کتاب‌های آشپزی قابلمه فوری من را بررسی کنید!

قابلمه هندی فوری، قابلمه فوری کتو، قابلمه فوری سریع و آسان، قابلمه فوری سالم و گیاهی.