مرغ سوخاری | طرز تهیه مرغ کبابی چیپوتل


اگر از طرفداران طعم های تند و دودی هستید، پس از این دستور پخت چیپوتل پولو اسادو را دوست خواهید داشت. این غذا یک تنوع از پولو اسادو کلاسیک است، اما با گرما و طعم اضافه از فلفل چیپوتل.

پولو اسادو در یک ماهیتابه روی تخته برش

پرش به:

چرا خانواده شما این غذا را دوست خواهند داشت؟

  • سریع بدون احتساب زمان مرینیت کردن مرغ، می‌توانید در کمتر از 30 دقیقه (بدون در نظر گرفتن زمان برای ماریناد کردن) یک پولو اسادوی خوشمزه درست کنید!
  • آسان. مرغ را مرینیت کنید، آن را روی کباب پز بریزید و با مواد یا کناره های مورد علاقه خود سرو کنید!
  • کربوهیدرات کم فقط 3 کربوهیدرات خالص در هر وعده.
  • همه کاره. برای ایجاد یک وعده غذایی جدید و منحصر به فرد، مواد را با استفاده از برخی از پیشنهادات من در زیر تنظیم کنید.
  • خوشمزه – لذیذ. طعم های شگفت انگیز الهام گرفته از مکزیک که به اندازه کافی خوب است که می توانید بارها و بارها بخورید.

چیپوتل پولو اسادو یک غذای آسان و خوش طعم است که هر میز شامی را خوش طعم می کند. طعم دودی و تند فلفل چیپوتل که با ماریناد تند و خوش طعم ترکیب شده است، باعث می شود که جوانه های چشایی شما با شادی برقصند.

آیا مرغ سوخاری تند است؟

Pollo asado بسته به دستور پخت و مقدار ادویه مورد استفاده می تواند کمی تند یا بسیار تند باشد. می توانم بگویم که این دستور پخت دارای سطح ادویه متوسط ​​است.

به طور کلی، پولو اسادو با انواع ادویه ها مانند زیره، پودر فلفل قرمز و پونه کوهی چاشنی می شود که می تواند کمی گرما به آن بدهد. افزودن فلفل چیپوتل به ادوبو لایه دیگری از ادویه می دهد.

اگر طعم ملایم تری را ترجیح می دهید، می توانید تعداد ادویه ها را تنظیم کنید یا فلفل تند را به طور کلی حذف کنید.

از چه نوع مرغی برای پولو اسادو استفاده می کنید؟

به طور سنتی، ران مرغ با استخوان یا چوب طبل مرغ با پوست برای پولو اسادو استفاده می شود، اما در صورت تمایل می توانید از سینه یا ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست نیز استفاده کنید. مرغ بدون استخوان طعم و رطوبت بیشتری به غذا می بخشد، اما مرغ بدون استخوان سریعتر پخته می شود و گزینه سالم تری است.

در نهایت، نوع مرغی که استفاده می کنید به ترجیح شخصی شما و دستور پخت خاصی که استفاده می کنید بستگی دارد.

برای این دستور غذای Pollo Asado Chipotle، من ترجیح دادم از ران مرغ بدون استخوان استفاده کنم تا ظرف را مرطوب و خوش طعم نگه دارم و در عین حال زمان پخت را به حداقل برسانم.

مواد مورد نیاز شما

فهرست مواد تشکیل دهنده ممکن است در نگاه اول دلهره آور به نظر برسد، اما اکثر چیزهایی که نیاز دارید از قفسه ادویه شما می آید. اگر یک کشوی ادویه جات کامل دارید، برای تهیه بقیه موادی که برای شروع به آن نیاز دارید مشکلی نخواهید داشت.

  • ران مرغ
  • روغن زیتون
  • آب لیمو
  • سرکه سفید
  • فلفل چیپوتل در سس adobo
  • سس Adobo
  • سیر
  • فلفل قرمز دودی
  • زیره
  • پونه کوهی
  • نمک و فلفل

طرز تهیه پولو اسادو

  1. ماریناد را درست کنید. در یک کاسه، روغن زیتون، آب لیموترش، سرکه سفید، فلفل چیپوتل خرد شده، سس ادبو، سیر، پاپریکا دودی، زیره سبز، پونه کوهی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  2. مرغ را مرینیت کنید. سینه های مرغ را در یک کیسه پلاستیکی بزرگ قرار دهید و ماریناد را روی آنها بریزید. کیسه را ببندید و آن را به آرامی تکان دهید تا اطمینان حاصل شود که مرغ به طور یکنواخت با ماریناد پوشانده شده است. کیسه را در یخچال بگذارید و اجازه دهید مرغ به مدت حداقل 30 دقیقه یا یک شب تا حد امکان طعم دار شود.
  3. گریل را از قبل گرم کنید. گریل خود را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. اگر از گریل گازی استفاده می کنید، آن را تا دمای 375 تا 400 فارنهایت گرم کنید. اگر از گریل زغالی استفاده می کنید، زغال را روشن کنید و بگذارید بسوزد تا زغال ها سفید شوند.
  4. مرغ را کباب کنید. مرغ را از ماریناد خارج کرده و بقیه ماریناد را دور بریزید. مرغ را روی گریل قرار دهید و به مدت 6-8 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که دمای داخلی مرغ به 165 درجه فارنهایت برسد بپزید. از چرخاندن زیاد مرغ برای حفظ رطوبت خودداری کنید.
  5. استراحت کنید و سرو کنید. مرغ را از گریل خارج کرده و 5 تا 10 دقیقه قبل از برش دادن و سرو بگذارید تا استراحت کند. با کناره های دلخواه مانند سبزیجات کبابی، سالاد یا برنج سرو کنید.
تصویر بالای سر پولو اسادو از نزدیک

تغییرات

مطمئناً، این دستور غذا به شکلی که نوشته شده خوشمزه است، اما چرا با مواد تشکیل دهنده بازی نکنید تا چیزی ایجاد کنید که ممکن است حتی بیشتر از آن لذت ببرید؟ یکی از این انواع را امتحان کنید تا مشخصات طعم را تغییر دهید تا چیزی جدید و منحصر به فرد بسازید!

  1. مرغ سوخاری مرکبات – آب پرتقال تازه یا گریپ فروت را به ماریناد اضافه کنید تا در دستور العمل کلاسیک پولو اسادو یک پیچش تند و شیرین داشته باشید.
  2. مرغ سوخاری سیر و سبزی- گیاهان تازه مانند آویشن، رزماری و جعفری را به همراه سیر خرد شده به ماریناد اضافه کنید تا طعم و مزه و معطری در دستور پخت سنتی ایجاد کنید.
  3. جوجه کباب آناناس– آناناس له شده یا آب آناناس را به ماریناد اضافه کنید تا طعمی شیرین و گرمسیری در دستور کلاسیک داشته باشید.

نکات و ترفندها

  • مرغ را مرینیت کنید. Pollo asado همه چیز در مورد ماریناد است. اطمینان حاصل کنید که مرغ را حداقل به مدت 2 ساعت (یا یک شب برای بهترین نتیجه) مارینت کنید تا طعم ها به طور کامل در گوشت نفوذ کنند.
  • از مواد تازه استفاده کنید. تا حد امکان از مواد تازه برای بهترین طعم استفاده کنید. آب لیموترش تازه، سیر و گیاهان به آن طعمی پر جنب و جوش و خوشمزه می دهد.
  • حواستان به مرغ باشد. مرغ می تواند در عرض چند دقیقه از پخته شدن کامل به پرخوری تبدیل شود، بنابراین در حین پختن آن را به دقت زیر نظر داشته باشید. برای بررسی دمای داخلی مرغ از دماسنج گوشت استفاده کنید و به محض اینکه به 165 درجه فارنهایت رسید آن را از روی حرارت بردارید.
  • اجازه دهید مرغ استراحت کند. پس از پخته شدن مرغ، اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه بماند و سپس آن را برش دهید و سرو کنید. این اجازه می دهد تا آب میوه ها در سراسر گوشت پخش شود و در نتیجه یک غذای لطیف تر و خوش طعم تر به دست آید.

چه چیزی برای خدمت با آن

  • برنج و لوبیا– یک ترکیب کلاسیک که همیشه خوشمزه است. آن را با مقداری برنج سفید کرکی و لوبیا سیاه برای یک وعده غذایی مقوی و رضایت بخش سرو کنید.
  • سبزیجات گریل شده– سبزیجات کبابی مانند کدو سبز، فلفل دلمه ای و پیاز یک غذای جانبی عالی هستند. آنها را با مقداری روغن زیتون و ادویه بریزید و کباب کنید تا نرم و کمی ذغالی شوند.
  • گواکامول و چیپس- یک دیپ با طراوت و خوشمزه که کاملا با طعم های دودی ترکیب می شود. با مقداری چیپس ترتیلای ترد برای یک ترد رضایت بخش سرو کنید.
  • ذرت داخل ظرف– ذرت کبابی یک غذای کلاسیک تابستانی است که به خوبی با آن ست می شود. ذرت ها را با قلمو مقداری کره آب شده بمالید و نمک و فلفل بپاشید تا یک غذای ساده و خوشمزه تهیه کنید.
  • سالاد– یک سالاد ترد و با طراوت بهترین راه برای متعادل کردن طعم های غنی است. با یک وینیگرت ساده و چند سبزی تازه برای یک غذای جانبی سبک و خوش طعم سرو کنید.
  • نان ذرت مکزیکی– پولو اسادو خود را با مقداری تورتیلای گرم برای یک وعده غذایی سرگرم کننده و تعاملی سرو کنید. مهمانان شما می توانند تاکو یا بوریتو خود را بسازند و تاپینگ های خود را مطابق میل خود سفارشی کنند.

پولو اسادو چقدر دوام می آورد؟

ماندگاری Pollo asado به نحوه نگهداری و تازگی مواد استفاده شده بستگی دارد. به طور کلی پولو آسدو پخته شده را می توان تا 4 روز در یخچال نگهداری کرد.

برای نگهداری آن، اجازه دهید مرغ در دمای اتاق خنک شود و آن را به ظرف در بسته یا پلاستیکی منتقل کنید. روی ظرف را حتماً برچسب تاریخ پخت آن بزنید و در یخچال نگهداری کنید.

آیا می توانید آن را فریز کنید؟

اگر پولو اسادو باقی مانده است که نمی توانید ظرف 4 روز بخورید، می توانید آن را برای نگهداری طولانی تر فریز کنید.

آن را محکم در بسته بندی پلاستیکی یا فویل آلومینیومی بپیچید یا آن را در یک ظرف در بسته یا کیسه فریزر نگهداری کنید. Pollo asado تا 3 ماه در فریزر نگهداری می شود.

بیشتر غذاهای مرغ با الهام از مکزیک

پین پولو اسادو با روکش متن

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید مرغ کبابی چیپوتل دستور پخت به همان اندازه که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

پولو اسادو در یک ماهیتابه روی تخته برش

مرغ سوخاری | طرز تهیه مرغ کبابی چیپوتل

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 16 دقایق

ماریناد: 30 دقایق

زمان کل: 56 دقایق

دوره: دوره های اصلی

غذا: مکزیکی

کلمه کلیدی: جوجه کباب، مرغ سوخاری، طرز تهیه مرغ سوخاری

خدمات: 4 وعده های غذایی

کالری: 271کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • ماریناد را درست کنید. در یک کاسه، روغن زیتون، آب لیموترش، سرکه سفید، فلفل چیپوتل خرد شده، سس ادبو، سیر، پاپریکا دودی، زیره سبز، پونه کوهی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

  • مرغ را مرینیت کنید. سینه های مرغ را در یک کیسه پلاستیکی بزرگ قرار دهید و ماریناد را روی آنها بریزید. کیسه را ببندید و آن را به آرامی تکان دهید تا اطمینان حاصل شود که مرغ به طور یکنواخت با ماریناد پوشانده شده است. کیسه را در یخچال بگذارید و اجازه دهید مرغ به مدت حداقل 30 دقیقه یا یک شب تا حد امکان طعم دار شود.

  • گریل را از قبل گرم کنید. گریل خود را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. اگر از گریل گازی استفاده می کنید، آن را تا دمای 375 تا 400 فارنهایت گرم کنید. اگر از گریل زغالی استفاده می کنید، زغال را روشن کنید و بگذارید بسوزد تا زغال ها سفید شوند.

  • مرغ را کباب کنید. مرغ را از ماریناد خارج کرده و بقیه ماریناد را دور بریزید. مرغ را روی گریل قرار دهید و به مدت 6-8 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که دمای داخلی مرغ به 165 درجه فارنهایت برسد بپزید. از چرخاندن زیاد مرغ برای حفظ رطوبت خودداری کنید.

  • استراحت کنید و سرو کنید. مرغ را از گریل خارج کرده و 5 تا 10 دقیقه قبل از برش دادن و سرو بگذارید تا استراحت کند. با کناره های دلخواه مانند سبزیجات کبابی، سالاد یا برنج سرو کنید.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 271کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 4g | پروتئین: 22g | چربی: 18g | فیبر: 1g | قند: 1g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

فراموش نکنید که دیگر کتاب های آشپزی کتو من را بررسی کنید.

قابلمه فوری کتو، بمب چربی کتو، شیرینی و خوراکی، و کتو آسان در 30 دقیقه.