طرز تهیه مرغ میلانی | هوا سرخ کن مرغ میلانی


Air Fryer Chicken Milanese برای یک وعده غذایی سریع در شب یا یک مهمانی شام خودمانی با دوستان بسیار مناسب است. از چند پایه ساده آشپزخانه و ابزار آشپزخانه مورد علاقه خود برای درست کردن چیزی که تمام خانواده شما دوست دارند استفاده کنید.

تصویر بالای سر مرغ میلانیز در بشقاب سفید با سالاد سبز

پرش به:

مرغ میلانی چیست؟

  • سریع. با کمک سرخ کن هوا در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود.
  • آسان. مرغ خود را نازک بکوبید، آن را نان کنید و در سرخ کن هوا بریزید. برای یک وعده غذایی کامل با سالاد ساده مورد علاقه خود سرو کنید.
  • پروتئین بالا. یک گزینه عالی برای هر کسی که برای رسیدن به اهداف پروتئین روزانه خود به کمک نیاز دارد.
  • خوشمزه – لذیذ. لقمه ای خوش طعم و لطیف که فوق العاده همه کاره است و می تواند با مخلفات مورد علاقه شما سرو شود.

تفاوت بین کتلت مرغ و مرغ میلانی چیست؟

تفاوتی بین کتلت مرغ و مرغ میلانی وجود ندارد. چیزی که کتلت مرغ را به یک غذای خاص تبدیل می کند نحوه تهیه و سرو آن است.

مرغ میلانی یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که شامل یک کتلت مرغ نان ترد است که با یک سالاد ساده سرو می شود. به طور سنتی، با کوبیدن سینه مرغ تا زمانی که نازک شود، آن را در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری قبل از سرخ کردن (یا سرخ کردن آن در هوا، در مورد این دستور پخت) می‌اندازند تا طلایی و ترد شود.

مواد مورد نیاز شما

  • سینه مرغ
  • آرد همه منظوره
  • تخم مرغ
  • آرد سوخاری پانکو
  • پنیر پارمسان
  • پونه کوهی
  • ریحان
  • پودر سیر
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • اسپری آشپزی

طرز تهیه مرغ میلانی

  1. برای تهیه مرغ، یک سینه مرغ را بین دو ورقه پلاستیکی قرار دهید و آن را بکوبید تا ضخامت یکنواخت، حدود 1/4 اینچ شود. این کار را با باقی مانده سینه مرغ تکرار کنید.
  2. در یک ظرف کم عمق، آرد، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری تخم مرغ ها را با همزن بزنید.
  3. در کاسه سوم، آرد سوخاری پانکو، پنیر پارمزان، پونه کوهی، ریحان، پودر سیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید.
  4. هر سینه مرغ را در مخلوط آرد بغلتانید و مقدار اضافی آن را جدا کنید. سپس آن را در مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و اجازه دهید که باقیمانده آن چکه کند. در نهایت سینه مرغ را در مخلوط آرد سوخاری بپوشانید و آرد سوخاری را روی مرغ فشار دهید تا بچسبد.
  5. سینه های مرغ سوخاری شده را در سبد سرخ کن هوا قرار دهید و مطمئن شوید که به همدیگر برخورد نکنند. به آرامی مرغ را با اسپری پخت روغن زیتون اسپری کنید.
  6. مرغ را به مدت 8 تا 10 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و ترد شود سرخ کنید.
تصویر نزدیک از مرغ میلانز روی بشقاب سفید با چاشنی شوید و لیموترش

تغییرات

در حالی که دستور پخت سنتی به خودی خود خوشمزه است، انواع مختلفی وجود دارد که می توانید سعی کنید همه چیز را مخلوط کنید و پیچ و تاب خود را به این غذای کلاسیک اضافه کنید. در اینجا چند ایده برای امتحان وجود دارد:

  • لیمو و سبزی– با مخلوط کردن سبزیجات تازه خرد شده مانند جعفری، آویشن و رزماری با پوست لیمو و اضافه کردن آنها به مخلوط پودر سوخاری، مقداری طعم اضافی به مرغ خود اضافه کنید.
  • پارمزان و بادام– برای تغییر در دستور العمل کلاسیک، پودر سوخاری سنتی را با مخلوطی از بادام آسیاب شده و پنیر پارمزان رنده شده جایگزین کنید.
  • پستو مرغ میلانی– قبل از اینکه سینه مرغ را در پودر سوخاری بپوشانید، یک لایه نازک از سس پستوی مورد علاقه خود را روی سینه مرغ بمالید. این یک لایه طعم اضافی و یک رنگ سبز زیبا به ظرف اضافه می کند.
  • مرغ تند میلانی– با مخلوط کردن مقداری فلفل هندی، پاپریکا یا تکه های فلفل قرمز در مخلوط پودر سوخاری، کمی حرارت را به مرغ خود اضافه کنید. همچنین می توانید مرغ را با سس مایونز تند یا سس تند در کنار آن سرو کنید.

در مورد مرغ میلانی تنوع بی پایانی وجود دارد که باید امتحان کنید. خلاق باشید و طعم ها و مواد مورد علاقه خود را آزمایش کنید تا پیچ و تاب منحصر به فرد خود را در این غذای کلاسیک ایتالیایی ایجاد کنید.

چه چیزی برای خدمت با آن

  1. پاستا– یک غذای ماکارونی ساده مانند اسپاگتی با روغن زیتون و سیر یا فتوچین آلفردو به خوبی با مرغ میلانی جفت می شود.
  2. ریزوتو– ریزوتو خامه ای و خوش طعم با بافت ترد مرغ میلانی به خوبی جفت می شود. می توانید یک ریزوتو قارچ کلاسیک یا یک ریزوتو لیمو با نخود فرنگی را امتحان کنید.
  3. پوره سیب زمینی– پوره سیب زمینی خامه ای یک غذای جانبی کلاسیک است که به خوبی با هر غذای مرغ ترد از جمله مرغ میلانی هماهنگ می شود.
  4. سبزیجات کبابی یا بخارپز– سبزیجات کبابی یا بخارپز مانند لوبیا سبز، هویج یا کلم بروکسل یک غذای جانبی سالم و خوشمزه هستند که به خوبی با مرغ میلانی جفت می شود.
  5. سالاد کاپریس– یک سالاد کاپرز ساده از گوجه فرنگی تازه، موزارلا و ریحان یک غذای جانبی با طراوت است که به خوبی با طعم های غنی و خوش طعم مرغ میلانی هماهنگ می شود.

مخلفات مختلف زیادی وجود دارد که به خوبی با مرغ میلانی جفت می شود. چه ماکارونی، سبزیجات، یا یک سالاد کلاسیک را ترجیح دهید، چیزی متناسب با ذائقه همه وجود دارد.

چه مدت طول می کشد؟

آن را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

مرغ میلانی را بهتر است تازه و داغ میل کنید، اما در صورتی که به درستی نگهداری شود، می توان آن را تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد. برای نگهداری مرغ میلانی، اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود و سپس آن را در یک ظرف دربسته قرار دهید یا آن را محکم در پلاستیک بپیچید.

دستور العمل های بیشتر مرغ سرخ کن هوا

سرخ کن های هوا و مرغ همخوانی کاملی دارند! یک تکه مرغ آبدار و لطیف درست کنید که پوسته ای کاملا ترد داشته باشد. صرف نظر از دستور پختی که در حال تهیه آن هستید، محصول نهایی مطمئناً موفق خواهد بود!

برخی از راه های مورد علاقه من برای ترکیب مرغ و ابزار آشپزخانه مورد علاقه شما را بررسی کنید:

پین میلانی مرغ با روکش متن

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید مرغ میلانی دستور پخت به همان اندازه که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید. فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

تصویر نزدیک از مرغ میلانز روی بشقاب سفید با چاشنی شوید و لیموترش

طرز تهیه مرغ میلانی | هوا سرخ کن مرغ میلانی

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 16 دقایق

زمان کل: 26 دقایق

دوره: دوره های اصلی

غذا: ایتالیایی

کلمه کلیدی: سرخ کن بادی مرغ میلانی، مرغ میلانی، طرز تهیه میلانی

خدمات: 4 وعده های غذایی

کالری: 287کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • برای تهیه مرغ، یک سینه مرغ را بین دو ورقه پلاستیکی قرار دهید و آن را بکوبید تا ضخامت یکنواخت، حدود 1/4 اینچ شود. این کار را با باقی مانده سینه مرغ تکرار کنید.

  • در یک ظرف کم عمق، آرد، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری تخم مرغ ها را با همزن بزنید.

  • در کاسه سوم، آرد سوخاری پانکو، پنیر پارمزان، پونه کوهی، ریحان، پودر سیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید.

  • هر سینه مرغ را در مخلوط آرد بغلتانید و مقدار اضافی آن را جدا کنید. سپس آن را در مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و اجازه دهید که باقیمانده آن چکه کند. در نهایت سینه مرغ را در مخلوط آرد سوخاری بپوشانید و آرد سوخاری را روی مرغ فشار دهید تا بچسبد.

  • سینه های مرغ سوخاری شده را در سبد سرخ کن هوا قرار دهید و مطمئن شوید که به همدیگر برخورد نکنند. به آرامی مرغ را با اسپری پخت روغن زیتون اسپری کنید.

  • مرغ را به مدت 8 تا 10 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و ترد شود سرخ کنید.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 287کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 32g | پروتئین: 27g | چربی: 5g | فیبر: 1g | قند: 1g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!