کروکت مرغ | طرز تهیه کروکت مرغ سرخ کن با هوا


اگر به دنبال دستور العملی سریع و آسان برای یک پیش غذا یا میان وعده خوشمزه هستید، حتما باید کروکت مرغ را در سرخ کن با هوا درست کنید. این لقمه های ترد و خوش طعم، راهی عالی برای ارضای هوس شما هستند.

کروکت مرغ در یک ماهیتابه سیاه در کنار دستمال گینگهام و پنیر پارمزان رنده شده

پرش به:

چرا دوست دارید آنها را در سرخ کن هوا بسازید

  • سریع. در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود، بدون احتساب زمان آماده سازی.
  • آسان. مخلوط مرغ را درست کنید، خنک کنید، نان را بگذارید و در هوا سرخ کنید. فقط چند مرحله ساده برای یک لقمه خوش طعم و ترد.
  • پروتئین بالا. این کروکت های مرغ دارای 10 گرم پروتئین در هر وعده هستند.
  • خوشمزه – لذیذ. در داخل آبدار و از بیرون ترد، این دستور پخت مرغ سرخ کن بادی که مطمئناً همه آن را دوست خواهند داشت.

درست کردن کروکت مرغ در سرخ کن هوا فوق العاده آسان است و نتیجه یک میان وعده خوشمزه و سالم است که همه آن را دوست خواهند داشت. شما حتی می توانید با چاشنی ها و مواد مختلف آزمایش کنید تا ترکیبات طعم منحصر به فرد خود را ایجاد کنید.

کروکت های مرغ از چه ساخته شده اند؟

  • جوجه مزرعه
  • پودرهای سوخاری
  • پنیر پارمسان
  • پیاز
  • آرد همه منظوره
  • تخم مرغ
  • خردل دیژون
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل

چه چیزی یک کروکت را به کروکت تبدیل می کند؟

کروکت یک ماده غذایی کوچک بیضی شکل است که با پوشاندن مواد پر شده با نان و سپس سرخ کردن آن تا زمانی که ترد و قهوه ای طلایی شود درست می شود.

به طور معمول، فیلینگ کروکت از مخلوطی از پوره سیب زمینی، سبزیجات، گوشت یا پنیر تهیه می شود و اغلب با گیاهان و ادویه ها چاشنی می شود تا طعم آن بهتر شود. نان را می توان از مواد مختلفی تهیه کرد و از فیلینگ در حین سرخ کردن محافظت می کند و در عین حال بافتی ترد به آن اضافه می کند.

طرز تهیه کروکت مرغ

  1. ابتدا مرغ، تخم مرغ، پیاز، خردل دیژون و روغن زیتون را در یک کاسه مخلوط کنید.
  2. سپس مخلوط را به شکل توپک‌های کوچک یا استوانه‌ای درآورید و مکعب پنیر را در وسط آن قرار دهید.
  3. گلوله های مخلوط مرغ را در یک بشقاب یا ماهیتابه قرار دهید و روی آن ها را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا به راحتی روی آن ها آغشته شود.
  4. در حالی که مرغ در حال سرد شدن است، آرد، خرده نان، جعفری و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید.
  5. مرغ را از فریزر بیرون آورده و مخلوط مرغ را با مخلوط آرد بپوشانید.
  6. سرخ کن را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
  7. کروکت های مرغ را با اسپری پخت نچسب اسپری کنید.
  8. آنها را در سبد سرخ کن بادی قرار دهید و فضای کافی بین آنها برای پخت یکنواخت باقی بگذارید.
  9. کروکت ها را به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و بیرونی ترد شوند، بپزید.
  10. در نهایت آن ها را با سس دلخواه سرو کنید.
نمای بالای کروکت مرغ در یک ماهیتابه سیاه روی یک پارچه رومیزی گینگهام

تغییرات

  • آنها را تند درست کنید. مقداری پودر چیلی، فلفل کاین یا سس تند را به مخلوط مرغ اضافه کنید تا به کروکت‌هایتان طعمی تند بدهید.
  • مقداری سبزیجات اضافه کنید. سبزیجات ریز خرد شده مانند هویج، پیاز یا فلفل دلمه ای را در مخلوط مرغ بگنجانید تا مواد مغذی و بافت بیشتری به آن اضافه شود.
  • به غوطه ور شدن برسید. چرا وقتی می توانید از طعم های مختلف لذت ببرید، فقط یک سس غوطه ور کنید؟ 3 یا 4 مورد از موارد دلخواه خود را انتخاب کنید و از طعم های مختلف لذت ببرید.

با کروکت مرغ چه می خورید؟

گزینه های زیادی برای مخلفات وجود دارد که به خوبی با کروکت مرغ ست می شوند. در اینجا برخی از چیزهای مورد علاقه من برای سرو کردن با آنها وجود دارد:

  1. سالاد– یک سالاد سبز تازه با سبزیجات مورد علاقه شما و یک وینگرت سبک می تواند تضاد خوبی با غنای کروکت ها ایجاد کند.
  2. سبزیجات کباب شده– سبزیجات برشته مانند مارچوبه، هویج یا کلم بروکسل می توانند یک غذای جانبی خوشمزه و سالم باشند.
  3. پوره سیب زمینی– پوره سیب زمینی خامه ای می تواند بافت کروکت ها را تکمیل کرده و یک غذای جانبی آرام بخش ارائه دهد.
  4. برنج یا کینوا– یک تخت از برنج کرکی یا کینوآ می تواند پایه ای عالی برای کروکت ها باشد و یک غذای پرکننده را فراهم کند.
  5. سالاد کلم– یک سالاد کلم تند می تواند تضاد طراوت بخشی به غنای کروکت ها ایجاد کند.
  6. نان یا رول– نان یا رول های تازه می تواند یک افزودنی عالی به یک وعده غذایی کروکت باشد و می تواند به جذب سس ها یا سس های خوشمزه همراه کروکت کمک کند.

آن ها چقدر دوام می آورند؟

کروکت های مرغ در صورتی که در ظرف دربسته نگهداری شوند حدود 3 تا 4 روز در یخچال ماندگاری دارند.

اگر متوجه شدید که نمی‌توانید کاری را که ساخته‌اید به پایان برسانید و باید آنها را برای مدت طولانی‌تری ذخیره کنید، می‌توانید آنها را فریز کنید.

آیا می توانید آنها را فریز کنید؟

کروکت های مرغ را می توان تا 2 تا 3 ماه منجمد کرد اگر به درستی در ظرف در بسته یا کیسه فریزر نگهداری شوند.

سپس وقتی آماده خوردن شدید، قبل از گرم کردن مجدد، آنها را یک شب در یخچال ذوب کنید.

گرم کردن کروکت مرغ در سرخ کن بادی راهی سریع و آسان برای برگرداندن آن ها به بافت تردشان است. در اینجا به این صورت است:

  1. سرخ کن خود را به مدت 3 تا 5 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. کروکت های مرغ را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن بادی قرار دهید و مطمئن شوید که با هم تماس نداشته باشند.
  3. کروکت ها را به مدت 5 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که گرم شوند و بیرون ترد شوند، بپزید.

دستور العمل های بیشتر مرغ سرخ کن هوا

درست کردن مرغ در سرخ کن شما نه تنها سریع، آسان و یکی از خوشمزه ترین راه ها برای لذت بردن از آن است! اگر می خواهید دست خود و دستور العمل های مرغ سرخ کن هوای بیشتری را امتحان کنید، با یکی از موارد مورد علاقه من در زیر شروع کنید:

سنجاق کروکت مرغ با روکش متن

سنجاق آن!

بنابراین، اگر عاشق این سرخ کن های هوا هستید کروکت مرغ همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که دستور غذا را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آنها را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آنها را بسازید.

کروکت مرغ در یک ماهیتابه سیاه در کنار دستمال گینگهام و پنیر پارمزان رنده شده

کروکت مرغ | طرز تهیه کروکت مرغ سرخ کن با هوا

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 10 دقایق

روی یک ظرف ورقه ای خنک کنید: 20 دقایق

زمان کل: 40 دقایق

دوره: پیش غذا، دوره های اصلی

غذا: فرانسوی، فیوژن

کلمه کلیدی: کروکت هوا سرخ کن، کروکت مرغ، دستور پخت کروکت

خدمات: 12 وعده های غذایی

کالری: 139کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • ابتدا مرغ، تخم مرغ، پیاز، خردل دیژون و روغن زیتون را در یک کاسه مخلوط کنید.

  • سپس مخلوط را به شکل توپک‌های کوچک یا استوانه‌ای درآورید و مکعب پنیر را در وسط آن قرار دهید.

  • گلوله های مخلوط مرغ را در یک بشقاب یا ماهیتابه قرار دهید و روی آن ها را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا به راحتی روی آن ها آغشته شود.

  • در حالی که مرغ در حال سرد شدن است، آرد، خرده نان، جعفری و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید.

  • مرغ را از فریزر بیرون آورده و مخلوط مرغ را با مخلوط آرد بپوشانید.

  • سرخ کن را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • کروکت های مرغ را با اسپری پخت نچسب اسپری کنید.

  • کروکت های مرغ را در سبد سرخ کن بادی قرار دهید و بین آنها فضای کافی برای پخت یکنواخت بگذارید.

  • کروکت ها را به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و بیرونی ترد شوند، بپزید.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 139کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 7g | پروتئین: 10g | چربی: 8g | فیبر: 0.5g | قند: 1g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!