دستور غذای روزانه پستو وگان | به سادگی کینوا


25 آوریل 2023

توسط آلیسا

این دستور غذای پستو وگان به خوبی پستو سنتی نیست … بهتر است! درست کردن آن فقط 5 دقیقه طول می کشد، اما سس عالی برای هر غذای ماکارونی است.

یک شیشه پر از پستو، با یک شاخه ریحان تازه روی آن، و یک قاشق چوبی در جلوی شیشه

پستو یکی از سس های مورد علاقه من است. طعم تند ریحان تازه، غنای روغن زیتون و شوری آن را به یک سس عالی تبدیل کرده است. با هر نوع پاستا، به عنوان دیپ، یا به عنوان چاشنی در بالای بسیاری از دستور العمل ها، به خوبی کار می کند. پستو فقط یک مشکل دارد: پنیر زیادی در آن وجود دارد. بنابراین من این دستور غذای پستو وگان فوق العاده آسان را پیدا کردم.

به جای پنیر پارمزان، این پستو وگان از مخمر تغذیه ای استفاده می کند. همان طعم غلیظ و آجیلی پارمزان را فراهم می کند و کمی نمک جایگزین سدیم پنیر می شود. دومین ماده مخفی من، دانه های کنف، غنا و پیچیدگی بیشتری به سس می دهد، در حالی که آب لیمو آن را کمی اسیدی تر از پستوی سنتی می کند. درست کردن آن فقط 5 دقیقه طول می کشد، اما خواهید دید که همیشه یک شیشه از آن را در یخچال نگه دارید.

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا موادی که برای درست کردن این پستو گیاهی نیاز دارید آورده شده است. برای مشاهده مقادیر دقیق برای هر ماده، کارت دستور غذا را در انتهای مقاله بررسی کنید.

طرز تهیه پستو وگان

در اینجا طرز تهیه این پستوی گیاهی ۵ دقیقه ای را آموزش می دهیم.

  • روند. همه مواد را به جز روغن زیتون در غذاساز بریزید. مخلوط را پردازش کنید تا همه چیز ترکیب شود.
  • خراش دادن. درب غذاساز را بردارید و کناره ها را با کاردک به سمت پایین بکشید.
  • روغن را اضافه کنید. درب را دوباره بگذارید، غذاساز را روشن کنید و روغن زیتون را داخل آن بریزید. با مقدار کمی شروع کنید و مقدار بیشتری اضافه کنید تا زمانی که قوام به دست آید، پستو تمام شود.

نکاتی برای موفقیت

در اینجا چند ترفند مختلف برای تهیه این پستو گیاهی آورده شده است.

  • از کمی آب استفاده کنید. اگر ترجیح می دهید از روغن کمتری استفاده کنید، مقداری از آن را با آب جایگزین کنید. پستو کمتر غنی، و کمی مخملی کمتر، اما هنوز هم بسیار خوب خواهد بود.
  • از مخلوط کن استفاده کنید. اگر غذاساز ندارید، از مخلوط کن استفاده کنید. با این حال، احتمالاً برای گرفتن بهترین نتیجه به یک مخلوط کن با قدرت بالا نیاز دارید.
  • چاشنی ها را تنظیم کنید. پس از درست کردن پستو، آن را تست کنید و چاشنی آن را تنظیم کنید. بسته به مقدار روغنی که استفاده کرده اید و قدرت ریحان و لیمو، ممکن است لازم باشد کمی نمک، فلفل، مخمر یا آبلیمو بیشتری اضافه کنید. با طعم ها بازی کنید تا زمانی که برای شما مناسب باشند.
نمای بالای یک شیشه پستو با یک شاخه ریحان در بالا، با یک قاشق چوبی و برگ های ریحان در کنار

با چه چیزی آن را سرو کنیم

ناگفته نماند که این پستوی گیاهی وقتی با پاستا سرو می‌شود، عالی است. چه روی موی فرشته، ریگاتونی، راویولی یا کدو اسپاگتی باشد، این پستو با هر نوع پاستا بسیار خوب کار می کند. من همچنین یک عروسک پستوی گیاهی را در بالای غذاهای ایتالیایی مانند لازانیا اسفناج وگان، پولنتا و سبزیجات زمستانی بوداده دوست دارم. و البته، می توانید از این دستور به عنوان پستو در هر یک از این غذاها استفاده کنید:

نحوه نگهداری پستو وگان باقیمانده

باقیمانده پستوی گیاهی را در ظرف دربسته یا شیشه در یخچال نگهداری کنید. تا 5 روز ادامه خواهد داشت.

آیا این دستور غذا را می توان منجمد کرد؟

آره! همچنین می توانید این پستو را تا 6 ماه در فریزر و در ظرف دربسته نگهداری کنید. من دوست دارم قبل از گذاشتن درب ظرف، پوشش پلاستیکی را مستقیماً روی پستو بگذارم تا از سوختن فریزر جلوگیری کنم.

سس های بیشتری برای درست کردن

من خیلی طرفدار سس هستم. در اینجا چند مورد از دیگر موارد مورد علاقه من برای درست کردن وجود دارد.

پستو وگان هر روز

درست کردن این پستو وگان فقط 5 دقیقه طول می کشد. به جای پنیر پارمزان از مخمر تغذیه ای استفاده می کند و به اندازه یک پستو سنتی خوشمزه است!

  • 4 فنجان های بسته بندی شده برگ ریحان تازه
  • 1/2 – 2/3 فنجان ها مخمر تغذیه ای بسته به سلیقه
  • آب 1 لیمو
  • 1/4 فنجان آجیل کاج یا گردو اگر ندارید/نمی توانید آجیل کاج را پیدا کنید، اگرچه من همین الان دیدم که می توانید خام آن را با قیمت عالی در آمازون تهیه کنید!
  • 2 قاشق غذاخوری دانه شاهدانه
  • 2-3 حبه های سیر من دوست دارم از 3 استفاده کنم اما زمانی که فیلم را فیلمبرداری کردم فقط 2 داشتم
  • قاشق چای خوری سخاوتمندانه نمک
  • فلفل تازه ترک خورده
  • 1/4 – 1/3 فنجان روغن زیتون اضافی بسته به قوام*
  • همه چیز را جدا از روغن داخل غذاساز اضافه کنید. تا زمانی که ترکیب شوند عمل کنید.

  • درب آن را بردارید و کناره ها را با کاردک خراش دهید.

  • درب را دوباره روی آن قرار دهید و در حالی که غذاساز روشن است، در روغن زیتون بپاشید. با 1/4 فنجان شروع کنید و در صورت نیاز بیشتر به آن اضافه کنید. چند بار کناره ها را خراش دهید و دوباره آن را پردازش کنید تا یکدست شود.

  • به ظرف شیشه ای منتقل کنید و به مدت 5 روز در یخچال یا تا 6 ماه در فریزر نگهداری کنید.

  • اگر نمی خواهید از این مقدار روغن استفاده کنید، می توانید مقداری روغن را با آب جایگزین کنید (البته بافت و طعم آن را به میزان قابل توجهی تغییر می دهد).
  • من این دستور را در مخلوط کن امتحان نکرده‌ام، اما فکر می‌کنم اگر می‌خواهید آن را امتحان کنید، به یک مخلوط‌کن پرقدرت مانند Vitamix یا BlendTec Twister Jar نیاز دارید.

کالری: 865کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 16g | پروتئین: 21g | چربی: 82g | چربی های اشباع شده: 10g | چربی های چند غیر اشباع: 18g | چربی اشباع شده: 50g | سدیم: 3میلی گرم | پتاسیم: 647میلی گرم | فیبر: 8g | قند: 1g | ویتامین A: 125IU | ویتامین سی: 3میلی گرم | کلسیم: 39میلی گرم | اهن: 5میلی گرم

دستور العمل های سس + دیپ بیشتری می خواهید؟
تابلوی من را در پینترست دنبال کنید!

درباره آلیسا

سلام، من آلیسا ریمر هستم، یک متخصص تغذیه کل نگر، عاشق یوگا، مادر سگ و بنیانگذار Simply Quinoa. از آشنایی با شما خوشحالم! من SQ را به‌عنوان راهی برای ارائه راه‌حل‌هایی برای زنانی مانند خودم ایجاد کردم، که در تلاش برای یافتن اطلاعات مفید در مورد چگونگی زندگی سالم و رضایت‌بخش بودند. امیدوارم در اینجا در SQ الهام بگیرید – در داستان من، در دستور العمل های من، در صدها مقاله سلامتی، و در جامعه شگفت انگیز ما. خوش آمدی!