کوکتل میگو مکزیکی | یک غذای ساده و خوشمزه کم کربوهیدرات!


این کوکتل میگوی مکزیکی یک غذای خوشمزه ساده و کم کربوهیدرات است که مطمئنا دوستش خواهید داشت! می توان آن را به عنوان پیش غذا، میان وعده و یا حتی به عنوان غذای اصلی سرو کرد.

کوکتل میگوی مکزیکی

پرش به:

چه چیزی این کوکتل میگوی مکزیکی را بسیار عالی می کند

  • ساده. به یک پیش غذا سریع و عجله نیاز دارید؟ این کوکتل میگو دستور العمل مناسبی برای شماست. به سادگی سبزیجات را خرد کنید، سس را درست کنید و سپس همه آنها را با میگو بریزید.
  • همه کاره. واقعاً، این کوکتل میگوی مکزیکی می تواند هر چیزی که شما می خواهید باشد! من قبلاً اینها را به عنوان پیش غذا با دستور غذای Carnitas خوک با قابلمه فوری سرو کرده ام و حتی به عنوان کنار. من شخصاً اینها را به عنوان غذای اصلی خود بارها در تابستان همراه با دستور خاویار تگزاسی خورده ام – هر دو برای روزهای گرم عالی هستند.
  • کربوهیدرات کم سس کوکتل میگو به خصوص به دلیل کم کربوهیدرات بودن شناخته شده نیست. با این حال، این دستور غذا از یک سس کوکتل کتو استفاده می کند که من با هم قرار داده ام، و آن را بسیار دوستدارتر از دستور العمل های کوکتل میگو سنتی می کند.

طرز تهیه کوکتل میگو

  • تکه کردن. تمام مواد پیکو د گالو (به جز آووکادو) را به مکعب های کوچک با شکل و اندازه یکنواخت خرد کنید. من کاملاً تقلب می کنم و از خردکن برای خرد کردن همه چیز از جمله گوجه فرنگی استفاده می کنم. فقط مطمئن شوید که پوست گوجه فرنگی را به سمت پایین بگذارید تا از پیاز، گوجه فرنگی، خیار، هالاپینو و بله، حتی گشنیز شما عبور کند. من از این هلی کوپتر یا این هلی کوپتر استفاده می کنم و هر دو را دوست دارم!
  • سس. همه مواد سس را با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط کردن. سس را با سبزیجات خرد شده و میگو مخلوط کنید و بگذارید روی پیشخوان بنشیند تا طعم ها با هم ترکیب شوند. اگر بیشتر از 30 دقیقه بود، بگذارید در یخچال بماند.
  • خدمت. سرو کنید و لذت ببرید!

کتو کوکتل میگوی مکزیکی چگونه است؟

وقتی این را درست کردم، چیزی تازه مزه اما پروتئین بالا می خواستم. همانطور که می دانید، با کتو دریافت مقدار زیادی پروتئین در روز مهم است. این کوکتل میگوی مکزیکی کاملاً مناسب است! میگو منبع عالی پروتئین است و آووکادو برای محتوای چربی عالی است، که هر دو برای کسانی که سبک زندگی کتو دارند مفید است.

آیا این باید از قبل ساخته شود؟

زیبایی این است که می توانید همه چیز را از ابتدا درست کنید، یا اگر عجله دارید، مقداری پیکو د گالو بخرید و میگوی آب پز بگیرید و این را در یک لحظه درست کنید. فکر می کنم باید اجازه می دادم مدتی مخلوط و مخلوط شوند، اما گرسنه بودم و بلافاصله آن را خوردیم. انگار تابستان در دهانم بود!

اگر می خواهید اجازه دهید طعم ها با هم مخلوط شوند، مطمئناً می توانید این را از قبل درست کنید و در یخچال نگهداری کنید. بسیار خنک است و برای یک روز گرم تابستانی عالی است (مثل این سالاد گریپ فروت آووکادو که در تابستان هم زیاد می‌خورم)! گوجه فرنگی به خوبی با سبزی ها ترکیب می شود و میگوها وقتی مدتی برای مرینیت شدن به آن ها اجازه داده می شود طعم آن را خیس می کنند.

به اینها در اسپانیایی چه می گویند؟

اگر می‌خواهید اینها را به زبان اسپانیایی یا از یک رستوران مکزیکی سفارش دهید، احتمالاً آنها را در منو با نام Coctel de Camarones خواهید دید که به معنای واقعی کلمه به این معنی است. کوکتل میگو.

گاهی اوقات یک کوکتل میگوی مکزیکی با چیپس در رستوران سرو می شود، بنابراین اگر سبک زندگی کتو دارید و می خواهید از آن کربوهیدرات ها اجتناب کنید، این را در نظر داشته باشید. علاوه بر این، اگر این غذاها را برای مهمانان غیر کتو سرو می‌کنید، ممکن است بخواهید آن را با مقداری چیپس سرو کنید تا آن‌ها هم بخواهند آن‌ها را به این شکل بخورند.

نکات و ترفندهای کوکتل میگو

  • این بهتر است اگر سرد سرو شود. اگر قبل از صرف غذا به مدت 30 دقیقه یا بیشتر در یخچال بماند، طعم ها به بهترین وجه با هم ترکیب می شوند.
  • با استفاده از پیکو د گالو و میگوی پخته شده در فروشگاه در زمان صرفه جویی کنید.
  • اگر دوست ندارید به جای گشنیز از جعفری استفاده کنید.
  • سس تند را حذف کنید تا تند نباشد، یا بیشتر به آن اضافه کنید تا کمی بیشتر شود!
  • روش سنتی برای خوردن این غذا با چنگال صدف است، اما می‌توانید مانند من با هر ظرف قدیمی که در اطراف دارید، آن را حفاری کنید. البته اگر این را برای مهمانان سرو نکنید، شاید چنگال صدف راهی برای رفتن باشد.
  • گاهی اوقات مردم حتی از کوکتل به عنوان نوعی غذا برای خوردن چیپس استفاده می کنند. اگر در خانه درست می‌کنید، می‌توانید آن را بخورید، هر چند که به نظرتان خوشمزه‌تر است!

چه چیزی را با کوکتل میگو سرو کنم؟

در اینجا دستور العمل های خوشمزه مکزیکی، غذاها، غذاهای اصلی و دسر وجود دارد که می توانید در کنار این دستور غذا از آنها لذت ببرید:

کوکتل میگوی مکزیکی

چه این غذا را به‌عنوان پیش‌غذا، پیش غذا یا حتی به‌عنوان یک وعده غذای کم کربوهیدرات کامل سرو کنید، مطمئناً هر لقمه‌ای از این کوکتل میگوی مکزیکی خوشمزه را می‌چشید! حتما این دستور غذا را با دوستان خود در پینترست و فیس بوک به اشتراک بگذارید تا آنها نیز از آن لذت ببرند!

کوکتل میگو در لیوان مارگاریتا

کوکتل میگوی مکزیکی

این کوکتل میگوی مکزیکی یک غذای خوشمزه ساده و کم کربوهیدرات است که مطمئنا دوستش خواهید داشت! می توان آن را به عنوان پیش غذا، میان وعده و یا حتی به عنوان غذای اصلی سرو کرد.

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان استراحت: 30 دقایق

زمان کل: 40 دقایق

دوره: پیش غذا، دوره های اصلی

غذا: مکزیکی، غذاهای دریایی

کلمه کلیدی: کوکتل د کامارون، کوکتل میگوی مکزیکی، کوکتل میگو

خدمات: 4

کالری: 156کیلو کالری

نویسنده: اورواشی

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • تمام مواد پیکو د گالو (به جز آووکادو) را به مکعب های کوچک با شکل و اندازه یکنواخت خرد کنید. من کاملاً تقلب می کنم و از خردکن برای خرد کردن همه چیز از جمله گوجه فرنگی استفاده می کنم. فقط مطمئن شوید که پوست گوجه فرنگی را به سمت پایین بگذارید تا از پیاز، گوجه فرنگی، خیار، هالاپینو و بله، حتی گشنیز شما عبور کند. من از این هلی کوپتر یا این هلی کوپتر استفاده می کنم و هر دو را دوست دارم!
  • همه مواد سس را با هم مخلوط کنید.

  • سس را با سبزیجات خرد شده و میگو مخلوط کنید و بگذارید روی پیشخوان بنشیند تا طعم ها با هم ترکیب شوند. اگر بیشتر از 30 دقیقه بود، بگذارید در یخچال بماند.

  • سرو کنید و لذت ببرید!

نکات و ترفندهای کوکتل میگو

  • این بهتر است اگر سرد سرو شود. اگر قبل از صرف غذا به مدت 30 دقیقه یا بیشتر در یخچال بماند، طعم ها به بهترین وجه با هم ترکیب می شوند.
  • با استفاده از پیکو د گالو و میگوی پخته شده در فروشگاه در زمان صرفه جویی کنید.
  • اگر دوست ندارید به جای گشنیز از جعفری استفاده کنید.
  • سس تند را حذف کنید تا تند نباشد، یا بیشتر به آن اضافه کنید تا کمی بیشتر شود!
  • روش سنتی برای خوردن این غذا با چنگال صدف است، اما می‌توانید مانند من با هر ظرف قدیمی که در اطراف دارید، آن را حفاری کنید. البته اگر این را برای مهمانان سرو نکنید، شاید چنگال صدف راهی برای رفتن باشد.
  • گاهی اوقات مردم حتی از کوکتل به عنوان نوعی غذا برای خوردن چیپس استفاده می کنند. اگر در خانه درست می‌کنید، می‌توانید آن را بخورید، هر چند که به نظرتان خوشمزه‌تر است!

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 156کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 13g | پروتئین: 10g | چربی: 8g | فیبر: 5g | قند: 5g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

فراموش نکنید که دیگر کتاب های آشپزی کتو من را بررسی کنید.

قابلمه فوری کتو، بمب چربی کتو، شیرینی و خوراکی، و کتو آسان در 30 دقیقه.