سالاد مرغ بوفالو | طرز تهیه سالاد مرغ تند


اگر به دنبال یک سالاد سالم و خوشمزه هستید، به این سالاد مرغ بوفالو نگاه نکنید. این سالاد مرغ تند سرشار از طعم و مزه است و آن را به یک وعده غذایی عالی برای ناهار یا شام تبدیل می کند. نه تنها سرشار از پروتئین و مواد سالم است، بلکه می توان آن را در کمتر از 30 دقیقه درست کرد!

سالاد مرغ بوفالو در یک کاسه سفید

پرش به:

چرا این ناهار شما خواهد بود؟

  • سریع. یک ناهار یا شام خوشمزه در کمتر از 30 دقیقه با کمک قابلمه فوری شما آماده می شود.
  • آسان. سبزیجات خود را آماده کنید، مرغ را بپزید، همه مواد را با هم مخلوط کنید و لذت ببرید!
  • همه کاره. برخی از مواد ساده را جایگزین کنید تا طعم این دستور غذا را متناسب با سلیقه شما تغییر دهید.
  • خوشمزه – لذیذ. همه طعم های کلاسیک سالاد مرغ با لگد محبوب مرغ بوفالو.

سالاد مرغ بوفالو از چه ساخته شده است؟

هر دستوری که می تواند یک وعده غذایی کامل باشد و فقط از شش ماده استفاده کند، در کتاب من برنده است! قبل از شروع یک لقمه فوق‌العاده طعم‌دار، مواد زیر را بگیرید:

  • سینه مرغ– در این دستور به راحتی می توانید ران یا فیله مرغ را جایگزین کنید.
  • سس بوفالو– سس تند من، رد هات فرانک است، اما می توانید از سس تند مورد علاقه خود استفاده کنید.
  • پانسمان مزرعه– تندی سس رنچ به تعادل حرارت سس تند کمک می کند.
  • ساقه کرفس– یک لقمه تازه برای بریدن سنگینی سس مزرعه اضافه می کند.
  • پیاز قرمز– به دستور تهیه سالاد مرغ بوفالو رنگ، بافت و حس گرما می بخشد.
  • تربچه– ترد، روشنایی و تغذیه اضافی را به ظرف اضافه می کند.

طرز تهیه سالاد مرغ بوفالو

باورتان نمی شود که این سالاد مرغ بوفالو چقدر می تواند با زحمت کمی برای درست کردنش خوش طعم باشد! برای تهیه سالاد مرغ کاملا لطیف، خامه ای و تند هر بار مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. مرغ را به مکعب های 1 اینچی برش دهید و آن را داخل قابلمه فوری خود با آب بریزید. به مدت 10 دقیقه با فشار بالا بپزید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه به طور طبیعی آزاد شود. تمام فشار باقی مانده را به صورت دستی رها کنید.
  2. در حالی که مرغ در حال پختن است، کرفس، پیاز و تربچه را ریز خرد کنید.
  3. گوشت مرغ پخته شده را در میکسر ایستاده خود قرار دهید. از پارو برای خرد کردن مرغ استفاده کنید یا این مرحله را رها کنید و از دو چنگال برای خرد کردن مرغ برای تمیز کردن سریعتر استفاده کنید.
  4. در یک کاسه، مرغ، سس رنچ، سس بوفالو، کرفس، پیاز و تربچه را با هم مخلوط کنید.
  5. اگر ترجیح می دهید از سرما لذت ببرید، خنک شوید، سرو کنید و لذت ببرید!
تصویر بالای سر از سالاد مرغ بوفالو در یک کاسه سفید روی پیشخوان خاکستری

تغییرات

  • کربوهیدرات ها را قطع کنید. از دستور تهیه سس کتو رنچ من استفاده کنید و تعداد تربچه ها را نصف کنید تا این سالاد مرغ بوفالو را کتوپسند نگه دارید.
  • جمعش کن. از پوسته کتو تورتیلا یا بسته بندی کاهو استفاده کنید تا این گزینه عالی برای تهیه غذا یا ناهار در حال حرکت باشد.
  • مقداری سبزیجات اضافه کنید. این دستور تهیه سالاد مرغ قبلاً تربچه و کرفس دارد، اما اگر می‌خواهید سبزیجات بیشتری به آن اضافه کنید، مقداری هویج، پیاز سبز یا حتی آووکادو را خرد کنید و قبل از سرو در سالاد بریزید.

گرم سرو می کنید یا سرد؟

وقتی صحبت از سالاد به میان می‌آید، دو ترجیح متفاوت وجود دارد: آنهایی که آنها را سرد ترجیح می‌دهند و کسانی که آنها را گرم ترجیح می‌دهند. وقتی صحبت از سالاد جوجه بوفالو می شود، هر دو را می گوییم!

این دستور پخت به همان اندازه که سرد سرو می‌شود خوب است و وقتی گرم سرو می‌شود، بنابراین برای هر سلیقه‌ای که می‌خواهید مناسب است.

برای سالاد مرغ سرد

اگر دوست دارید سالادتان سرد باشد، مرغ را بپزید و مواد را طبق دستور جمع کنید. سپس، سالاد را حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.

این به طعم ها فرصتی می دهد تا با هم ترکیب شوند و یک سالاد سرد خوشمزه درست شود.

برای سالاد مرغ داغ

اگر سالاد خود را گرم ترجیح می دهید، می توانید مرغ را قبل از افزودن به سالاد گرم کنید یا کل سالاد را با هم بپزید. برای این کار کافی است مرغ را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا کاملا پخته شود. سپس همه مواد دیگر را به تابه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

بلافاصله در حالی که همه چیز هنوز داغ است سرو کنید.

با سالاد مرغ بوفالو چه سرو می کنید؟

گزینه های سرو با سالاد مرغ بوفالو تقریباً بی پایان است. در اینجا برخی از چیزهای مورد علاقه من برای لذت بردن در کنار آن وجود دارد، هم کربوهیدرات کم و هم نه چندان دوستدار کتو:

چه مدت طول می کشد؟

این سالاد بسیار خوب است، شما می خواهید آن را دوباره و دوباره درست کنید! یکی از دلایلی که من این دستور تهیه سالاد مرغ بوفالو را دوست دارم این است که باقیمانده آن نیز عالی است.

سالاد مرغ اگر در ظرف دربسته نگهداری شود تا چهار روز در یخچال به اندازه روزی که آن را آماده کردید باقی می ماند.

دستور العمل های ساده سالاد

فقط به این دلیل که سالاد انتخاب می کنید به این معنی نیست که وعده غذایی شما باید خسته کننده و بی مزه باشد. اگر به دنبال دستور العمل سالاد دیگری هستید که با طعم و طعم فوق العاده پر شده باشد، یکی از دیگر دستور العمل های سالاد خوشمزه من را بررسی کنید:

پین سالاد مرغ بوفالو با روکش متنی

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید سالاد مرغ بوفالو همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که دستور پخت را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

سالاد مرغ بوفالو در یک کاسه سفید

سالاد مرغ بوفالو | طرز تهیه سالاد مرغ تند

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 10 دقایق

زمان کل: 20 دقایق

دوره: دوره های اصلی، سالاد

غذا: آمریکایی

کلمه کلیدی: سالاد مرغ گاومیش، طرز تهیه سالاد مرغ، سالاد مرغ تند

خدمات: 6 وعده های غذایی

کالری: 164کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • مرغ را به مکعب های 1 اینچی برش دهید و آن را داخل قابلمه فوری خود با آب بریزید. به مدت 10 دقیقه با فشار بالا بپزید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه به طور طبیعی آزاد شود. تمام فشار باقی مانده را به صورت دستی رها کنید.

  • در حالی که مرغ در حال پختن است، کرفس، پیاز و تربچه را ریز خرد کنید.

  • گوشت مرغ پخته شده را در میکسر ایستاده خود قرار دهید. از پارو برای خرد کردن مرغ استفاده کنید. این نکته کلیدی است که چرا این سالاد بسیار خامه ای، مرطوب و فقط خوشمزه است.

  • در یک کاسه، مرغ، سس رنچ، سس بوفالو، کرفس، پیاز و تربچه را با هم مخلوط کنید.

  • اگر ترجیح می دهید از سرما لذت ببرید، خنک شوید، سرو کنید و لذت ببرید!

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 164کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 4g | پروتئین: 14g | چربی: 10g | فیبر: 0.3g | قند: 2g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

فراموش نکنید که دیگر پرفروش‌ترین کتاب‌های آشپزی قابلمه فوری من را بررسی کنید!

قابلمه هندی فوری، قابلمه فوری کتو، قابلمه فوری سریع و آسان، قابلمه فوری سالم و گیاهی.