14 آوریل 2023•
توسط آلیسا
این دستور سالاد کانی تازه، ترش است و مقدار مناسبی از لگد دارد. این یک غذای دریایی سرگرم کننده و آسان ژاپنی است که فقط 10 دقیقه زمان می برد تا درست شود.
این راز نیست که من از طرفداران بزرگ سالاد هستم. از سالادهای خوراکی بزرگ گرفته تا سالادهای جانبی ساده، من از آنها سیر نمی شوم. این قطعا شامل این سالاد کانی است که یک غذای رایج در رستوران های ژاپنی آمریکایی است. من هر وقت غذای ژاپنی می خورم درست می کنم.
این دستور تهیه سالاد کانی دارای طعم های بسیار قوی است که به خوبی با هم هماهنگ می شوند. پایه آن از گوشت خرچنگ و رشته فرنگی برنج سرد است، با یک عنصر تازه از هویج، خیار و پیازچه. سس ترکیبی تند و تند از سریراچا، سرکه و مایونز است. این یکی از خوش طعم ترین سالادهایی است که می خورید و درست کردن آن فقط 10 دقیقه طول می کشد!
آنچه شما نیاز دارید
در اینجا تمام مواد مورد نیاز برای تهیه این سالاد غذاهای دریایی تند وجود دارد. به کارت دستور غذا در پایین مقاله بروید تا مقادیر دقیق هر ماده را ببینید.
- سس مایونز – در صورت تمایل می توانید از ماست ساده و همچنین مایو یا ماست بدون لبنیات استفاده کنید.
- سرکه سیب
- سریراچا – سایر سس های تند به جای سیریراچا کار می کنند، اما مطمئناً سیریراچا بهترین گزینه است.
- دانه های کنجد
- نمک کوشر
- گوشت خرچنگ – گوشت خرچنگ بدلی معمولاً به جای خرچنگ استفاده می شود و در این دستور العمل عالی عمل می کند.
- نودل های برنج – میخواهید از رشتههای برنجی که قبلاً پخته و خنک شدهاند استفاده کنید. رشته فرنگی کلپ در صورت تمایل به عنوان یک جایگزین عمل می کند.
- خیارها – برای بهترین نتیجه، از خیار کوچک استفاده کنید.
- هویج
- پیازچه
گوشت خرچنگ تقلیدی چیست؟
خرچنگ بدلی یک ماده رایج در بسیاری از غذاهای ژاپنی است و اغلب در سالاد کانی استفاده می شود. این از ماهی سفید ساخته شده است که تا زمانی که قوام مشابهی با خرچنگ داشته باشد پودر می شود. طعم خرچنگ بدلی بسیار شبیه خرچنگ است و بافت بسیار مشابهی دارد، اما معمولاً بسیار مقرون به صرفه تر است.
طرز تهیه سالاد کانی
در اینجا طرز تهیه این سالاد خرچنگ تند را آموزش می دهیم. فقط چند قدم و حدود 10 دقیقه طول می کشد!
- پانسمان را درست کنید. سس مایونز، سرکه، سیریراچا، نمک و مقداری از کنجد را به یک کاسه اضافه کنید. هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
- مواد سالاد را اضافه کنید. خرچنگ، رشته فرنگی سرد، خیار، هویج و مقداری پیازچه را در کاسه بریزید. مواد را تا زمانی که داخل سس بپوشند را داخل آن بریزید.
- خدمت. با مقداری سبزی پیازچه و بقیه کنجد تزیین کنید بعد بخورید!
نکاتی برای موفقیت
در اینجا چند ترفند و نکته برای درست کردن بهترین سالاد کانی در هر بار آورده شده است.
- برش های یکنواخت ایجاد کنید. یکی از بهترین قسمت های این سالاد غذاهای دریایی بافت آن است. برای بهترین نتیجه، سعی کنید خیار و هویج را به یک اندازه برش دهید و با برش های خود هماهنگ باشید. این بهترین بافت را برای سالاد کانی تضمین می کند.
- حرارت را تنظیم کنید. اگر سالاد کانی را در رستوران سفارش دهید، ممکن است نسبتا تند باشد. این دستور غذا کمی ملایم تر است اما هنوز هم تاثیر دارد. سطح حرارت را بسته به آنچه دوست دارید تنظیم کنید. اگر طرفدار گرما هستید، میتوانید کمی بیشتر سریراچا (یا حتی یک سس تند آسیایی تند) اضافه کنید، یا میتوانید سطح ادویه را کمی پایین بیاورید.
- آن را خنک کنید. من عاشق این هستم که این دستور پخت فقط 10 دقیقه طول می کشد زیرا به این معنی است که می توانم آن را در آخرین لحظه قبل از شام کنار هم بریزم. اما وقتی وقت داشته باشم از قبل درست می کنم و در یخچال نگه می دارم. حتی تنها گذاشتن این سالاد غذاهای دریایی آسیایی در یخچال به مدت یک ساعت باعث می شود طعم ها واقعاً با هم ترکیب شوند. خرچنگ، رشته فرنگی و سبزیجات واقعاً سس تند و اسیدی را جذب می کنند.
با چه چیزی آن را سرو کنیم
اگر من غذای ژاپنی می خورم، احتمالا سالاد کانی هم می خورم. اما با دیگر خوراکی های آسیایی نیز به خوبی پیش می رود. در اینجا برخی از غذاهای مورد علاقه من برای سرو در کنار این غذای دریایی آورده شده است.
نحوه نگهداری سالاد کانی باقیمانده
می توانید باقی مانده سالاد خرچنگ را به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید. حتما سالاد را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. اگر وقتی سالاد را از یخچال بیرون می آورید کمی خشک به نظر می رسد، مقداری سرکه سیب یا یک قاشق مایونز به آن اضافه کنید.
آیا این دستور غذا را می توان منجمد کرد؟
سالاد کانی را می توان در ظرف دربسته در فریزر به مدت 2 ماه نگهداری کرد. با این حال، سالادها بعد از یخ زدن بافت بدتری دارند، بنابراین توصیه میکنم تا حد امکان این غذا را تازه کنید.
سالادهای آسیایی بیشتر برای درست کردن
امیدوارم شما هم مثل من این سالاد کانی را دوست داشته باشید. در اینجا چند سالاد آسیایی دیگر وجود دارد که من دوست دارم درست کنم.
سالاد کانی
این سالاد کانی یک سالاد ژاپنی 10 دقیقه ای تازه و خوش طعم است. پر از گوشت خرچنگ، رشته فرنگی برنج، و سبزیجات تازه، با سس تند و تند است.
- ¼ فنجان سس مایونز یا ماست ساده (بدون لبنیات اختیاری)
- 1 قاشق سوپخوری سرکه سیب
- 1 قاشق چایخوری سریراچا یا سس تند
- 1 ½ قاشق غذاخوری دانه کنجد ، تقسیم شده
- ½ قاشق چایخوری نمک کوشر
- 4 اونس گوشت خرچنگ یا تقلید گوشت خرچنگ ، تقریباً خرد شده یا پوسته پوسته شده است
- 1 فنجان رشته فرنگی پخته و خنک شده یا رشته فرنگی کلپ
- 2 خیارهای کوچک ، به چوب کبریت های نازک بریده شده است
- 1 هویج متوسط ، پوست کنده و به صورت چوب کبریت نازک برش دهید
- 3 پیازچه ، برشهای نازک
-
در یک کاسه متوسط، سس مایونز، سرکه، سریراچا، 1 قاشق غذاخوری کنجد و نمک را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
-
خرچنگ، رشته فرنگی، خیار، هویج و پیازچه را اضافه کنید و مقداری سبزی پیازچه را برای تزئین نگه دارید. به آرامی تا کنید تا روی سس پوشیده شود.
-
با پیازچه های رزرو شده و یک قاشق غذاخوری کنجد باقی مانده تزئین کنید.
- برای بهترین نتیجه، حداقل یک ساعت قبل از غذا در یخچال بگذارید.
- سالاد کانی را میتوانید در ظرف دربسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید.
خدمت: 1فنجان | کالری: 221کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 24g | پروتئین: 4g | چربی: 12g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 7g | چربی اشباع شده: 3g | چربی ترانس: 0.03g | کلسترول: 9میلی گرم | سدیم: 589میلی گرم | پتاسیم: 317میلی گرم | فیبر: 3g | قند: 4g | ویتامین A: 2806IU | ویتامین سی: 8میلی گرم | کلسیم: 68میلی گرم | اهن: 1میلی گرم
درباره آلیسا
سلام، من آلیسا ریمر هستم، یک متخصص تغذیه کل نگر، عاشق یوگا، مادر سگ و بنیانگذار Simply Quinoa. از آشنایی با شما خوشحالم! من SQ را بهعنوان راهی برای ارائه راهحلهایی برای زنانی درست مثل خودم ایجاد کردم که در تلاش برای یافتن اطلاعات مفید در مورد چگونگی زندگی سالم و رضایتبخش بودند. امیدوارم در اینجا در SQ الهام بگیرید – در داستان من، در دستور العمل های من، در صدها مقاله سلامتی، و در جامعه شگفت انگیز ما. خوش آمدی!