طرز تهیه سالاد خیار آسیایی | به سادگی کینوا


28 مارس 2023

توسط آلیسا

این سالاد خیار آسیایی سرگرم کننده و با طراوت، غذای جانبی عالی است. تازه، تند و سالم است و درست کردنش بسیار آسان است. به علاوه، بدون گلوتن است!

یک کاسه سالاد خیار با یک قاشق غذاخوری در آن.

این سالاد خیار آسیایی اخیراً یک دستور العمل ویروسی در اینترنت شده است. بنابراین به طور طبیعی تصمیم گرفتم که زمان آن رسیده است که دستور العمل خود را برای امتحان کردن آن ارائه کنم. و هر ذره به خوبی تبلیغ شده است! این به سرعت به یکی از غذاهای جانبی مورد علاقه من تبدیل شد، زیرا تقریباً با هر وعده غذایی آسیایی خوب می شود.

این سالاد بسیار با طراوت است، با خیار تازه، پیازچه، گشنیز و زنجبیل. سس سیر فلفلی کمی ادویه اضافه می کند، در حالی که میرین، سس سویا، سس ماهی و روغن کنجد، غذا را با اسیدیته، اومامی و نمک همراه می کند. این سالاد بسیار متعادل است و طعم آن کاملاً در دهان شما منفجر می شود. به علاوه، سالم، بدون گلوتن است و به سختی تلاشی برای ساخت آن لازم است. شما دارید بدست آورد برای امتحان کردنش

نمای بالای مواد مورد نیاز برای سالاد خیار آسیایی: شش خیار کوچک، شش پیازچه، یک دسته گشنیز و کاسه‌های زنجبیل رنده شده، دانه‌های کنجد، سس سیر چیلی، میرین، سس سویا، روغن کنجد و سس ماهی.

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا تمام مواد مورد نیاز برای تهیه این سالاد خیار آسیایی تند و تازه آورده شده است. حتماً کارت دستور غذا را در انتهای مقاله بررسی کنید تا مقادیر دقیق هر یک از مواد را ببینید.

  • خیارهای کوچک – می خواهید از خیارهای پوست نازک برای این دستور استفاده کنید.
  • نمک کوشر
  • میرین
  • سس سویا بدون گلوتن – استفاده از تاماری به جای سس سویا مناسب است.
  • روغن کنجد – حتما از روغن کنجد برشته استفاده کنید.
  • سس ماهی – اگر می خواهید این دستور غذا را وگان کنید، از سس ماهی وگان استفاده کنید.
  • زنجبیل تازه
  • سس سیر چیلی
  • دانه های کنجد
  • پیازچه – از هر دو قسمت سبز و سفید پیازچه استفاده خواهید کرد.
  • گشنیز

میرین چیست؟

میرین یک ماده رایج در غذاهای ژاپنی است. این یک شراب برنج است که تقریباً شبیه به Sake است، اگرچه دارای محتوای الکل کمتر و محتوای قند بالاتری است. طعمی شبیه به سرکه شراب برنج دارد، اگرچه بسیار شیرین تر و کمتر ترش است.

از نزدیک یک قاشق سالاد خیار، با یک کاسه پر از سالاد خیار پشت آن.

طرز تهیه سالاد خیار آسیایی

در اینجا طرز تهیه این غذای جانبی آسیایی آورده شده است. این فوق العاده آسان است!

  • خیارها را نمک بزنید. خیارهای ورقه شده را در آبکش بریزید و روی آنها نمک بپاشید. بگذارید 15 دقیقه بمانند.
خیارهای برش داده شده با نمک کوشر، در یک الک روی یک کاسه مخلوط کن
  • خیارها را بشویید. با آب سرد، نمک خیارها را بشویید. سپس آنها را با دستمال یا دستمال کاغذی کاملا خشک کنید.
کنار هم برش های خیار که در آبکش شسته می شوند و برش های خیار در دستمال آشپزخانه خشک می شوند.
  • سس را درست کنید. میرین، سس سویا، روغن کنجد، سس ماهی، زنجبیل، سس سیر چیلی و دانه های کنجد را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
یک کاسه همزن با سس سویا، میرین، روغن کنجد، دانه کنجد، سس سیر چیلی و زنجبیل رنده شده و یک کاسه همزن با آن مواد با همزن، با همزن.
  • سالاد را درست کنید. خیار، پیازچه و گشنیز را به کاسه حاوی سس اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا سالاد کاملاً سس شود.
یک کاسه خیار ورقه شده، گشنیز و پیازچه و یک کاسه با آن مواد مخلوط شده با سس، با قاشق همزن.
  • خنک سالاد را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.

نکاتی برای موفقیت

در اینجا چند ترفند برای تهیه بهترین سالاد خیار آسیایی آورده شده است.

  • برش های یکنواخت ایجاد کنید. خیارها ستاره این غذا هستند، بنابراین بسیار مهم است که برش ها را به طور مداوم برش دهید. شما می خواهید همه تکه های خیار تقریباً به یک اندازه باشند که به قوام و طعم غذا کمک می کند. وقت بگذارید و خیارها را طوری برش دهید که برش ها یکدست شود یا از ماندولین استفاده کنید.
  • روی نمک سنگینی کنید. دلیل نمک زدن خیارها در ابتدای دستور این است که مایع را از سبزی خارج می کند. حذف مایع طبیعی از خیار دو چیز را انجام می دهد. اول، آن را طوری می‌کند که سبزیجات بتوانند مقدار بیشتری از سس خوش طعم را جذب کنند، بنابراین سالاد طعم‌دارتر می‌شود. و دوم اینکه خیارها را ترد می کند، بنابراین بافت سالاد بسیار بهتر می شود. برای بهترین نتیجه، از نمک زیاد استفاده کنید. نگران شوری بیش از حد ظرف نباشید، زیرا قرار است همه آن را بشویید.
  • خنک تر در این دستور غذا باید سالاد را حداقل یک ساعت قبل از سرو سرد کنید. اما هر چه مدت طولانی تری آن را سرد کنید، طعم آن بیشتر می شود. اگر وقت دارید، سالاد را برای چند ساعت یا حتی یک شبه خنک کنید. فقط بهتر و بهتر خواهد شد.
یک کاسه شیشه ای پر از سالاد خیار، با یک قاشق غذاخوری در آن

پیشنهادات خدمت

این سالاد خیار واقعاً با تقریباً هر خوراکی آسیایی سازگار است. در اینجا تعدادی از غذاهای مورد علاقه من برای سرو در کنار آن وجود دارد.

نحوه نگهداری سالاد خیار آسیایی

این دستور را می توانید تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید. مطمئن شوید که آن را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید. خیارها بعد از چند روز کمی شل می‌شوند، اما می‌توانید با اضافه کردن دانه‌های کنجد در هنگام سرو، ترد بیشتری اضافه کنید.

آیا این دستور غذا را می توان منجمد کرد؟

من فریز کردن این دستور را توصیه نمی کنم، زیرا بافت خیارها پس از یخ زدن و آب شدن کمی خنده دار می شود. اگر می خواهید امتحان کنید، اگر در ظرف دربسته نگهداری شود تا 4 ماه دوام خواهد داشت.

سالاد خیار پوشیده شده با دانه های کنجد را در یک کاسه از نمای نزدیک

سالادهای بیشتری برای درست کردن

اینم چند سالاد دیگه که دوست دارم درست کنم.

سالاد خیار آسیایی

این سالاد خیار آسیایی تازه، تند، تند و با طراوت است. این سالاد جانبی عالی است، زیرا سالم و آسان است.

زمان کل 1 ساعت 10 دقایق
  • خیارها را در یک آبکش بریزید. به مقدار زیاد نمک بپاشید و بگذارید 15 دقیقه بماند. خیارها را با دستمال بشورید و خشک کنید.

  • در یک کاسه متوسط، میرین، سس سویا، روغن کنجد، سس ماهی، زنجبیل، سس سیر چیلی و دانه های کنجد را با هم مخلوط کنید.

  • خیار، پیازچه و گشنیز را اضافه کنید و روی آن را بپوشانید. حداقل یک ساعت یا حداکثر تا 2 روز سرد کنید.

در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری شود.

خدمت: 0.5فنجان | کالری: 135کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 23g | پروتئین: 4g | چربی: 5g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 2g | سدیم: 431میلی گرم | پتاسیم: 703میلی گرم | فیبر: 3g | قند: 11g | ویتامین A: 516IU | ویتامین سی: 13میلی گرم | کلسیم: 96میلی گرم | اهن: 2میلی گرم