جوجه کابوی | دستور تهیه مرغ پیچیده شده با بیکن


آیا به دنبال یک وعده غذایی ساده و در عین حال رضایت بخش هستید که با طعم و مزه همراه باشد؟ این دستور غذای مرغ کابوی را امتحان کنید، که در سرخ کن هوا پخته شده است. این دستور غذا ترکیبی از ران مرغ آبدار، بیکن ترد، پنیر آب شده و سس باربیکیو تند برای یک شام خوشمزه و آسان است که تمام خانواده آن را دوست خواهند داشت.

مرغ گاوچران روی زمینه مشکی با تزئین گیاهی

پرش به:

چرا این روش جدید مورد علاقه شما برای تهیه مرغ خواهد بود؟

  • سریع. یک غذای مرغ خوشمزه که با کمک سرخ کن شما در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود.
  • آسان. مقداری ران مرغ را با بیکن بپیچید، سرخ کنید و با سس bbq مورد علاقه خود و مقداری پنیر تند و آب شده بپوشانید.
  • کربوهیدرات کم فقط کربوهیدرات خالص در هر وعده.
  • پروتئین بالا. این مرغ گاوچران با 31 گرم پروتئین در هر وعده بسته بندی شده است.

چرا به آن مرغ گاوچران می گوییم؟

ما این دستور را مرغ گاوچران نامیدیم زیرا یادآور نوع غذایی است که گاوچران ها در این غذا می خوردند. دلچسب و روستایی است و ما را به یاد چیزی می اندازد که یک گاوچران از حفاری آن لذت می برد.

چه از طرفداران غذاهای کلاسیک کابوی باشید و چه فقط به دنبال یک شام خوشمزه و آرام هستید، مرغ گاوچران غذایی است که مطمئناً راضی کننده است.

مواد مورد نیاز شما

  • ران مرغ بدون پوست بدون استخوان– می توانید از سینه مرغ یا فیله مرغ هم استفاده کنید، اما من عاشق آبدار بودن ران ها در هنگام پخت در سرخ کن هستم.
  • بیکن– از بیکن گوشت خوک سنتی استفاده کنید یا بیکن بوقلمون را با یک گزینه سالم تر جایگزین کنید.
  • سس bbq– از سس BBQ مورد علاقه خود استفاده کنید، اما اگر می خواهید این غذا را کتوپسند نگه دارید، به تعداد کربوهیدرات در آن دقت کنید.
  • پنیر فلفلی– اگر طرفدار ادویه نیستید، این دستور مرغ کابوی با پنیر چدار تیز نیز خوشمزه است.
  • نمک و فلفل– فقط یک لمس برای تقویت طعم طبیعی سایر مواد.

طرز تهیه جوجه کابوی

راستش را بخواهید، این دستور غذا نه تنها شگفت انگیز است زیرا سرشار از طعم است و می تواند گرسنه ترین گاوچران (یا دختر گاوچران) را سیر کند. من هم این غذا را به دلیل ساده بودنش دوست دارم. سخت ترین قسمت این است که مرغ خود را در بیکن بپیچید و کمترین تلاش را می طلبد.

  1. سرخ کن بادی را آماده کنید. سرخ کن خود را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. ران مرغ را در بیکن بپیچید. پنیر جک فلفلی را به یک طرف ران مرغ اضافه کنید و رول کنید تا پنیر وسط آن محکم شود. هر ران مرغ را با یک تکه بیکن بپیچید و انتهای بیکن را با خلال دندان محکم کنید.
  3. مرغ را به سبد اضافه کنید. هنگامی که سرخ کن بادی شما از قبل گرم شد، ران های مرغ پیچیده شده با بیکن را در سبد سرخ کن هوا قرار دهید، مطمئن شوید که روی هم قرار نگرفته اند.
  4. ران مرغ را بپزید. مرغ را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید، آن را تا نیمه از زمان پخت ورق بزنید تا دمای داخلی مرغ به 165 درجه فارنهایت برسد و بیکن ترد شود. برای بررسی دما از دماسنج گوشت استفاده کنید.
  5. با سس بپزید و سرو کنید. با استفاده از برس ران مرغ را با سس BBQ مورد علاقه خود بپوشانید، سرو کنید و لذت ببرید!
مرغ گاوچران روی پس‌زمینه مشکی با محصول در پس‌زمینه

تغییرات

  • بیکن را کنار بگذارید. اگر می‌خواهید میزان کالری را در این دستور کم نگه دارید، می‌توانید آن را حذف کنید و قبل از اینکه ران‌های مرغ را در سرخ‌کن هوا بیندازید، مقداری اسپری پخت و پز یا روغن اسپری کنید.
  • پنیر را عوض کنید این دستور مرغ کابوی با انواع پنیرها خوشمزه است، اما پنیر جک فلفلی مورد علاقه من است. از چدار تیز، گودا دودی یا پروولون برای ذوب شدن روی آن برای یک لقمه خوشمزه استفاده کنید.
  • از برش های مختلف مرغ استفاده کنید. طرفدار ران مرغ نیستید یا فقط یک برش متفاوت در یخچال خود دارید؟ مشکلی نیست، فقط سینه ها یا فیله ها را با بیکن بپیچید و به مدت 8 دقیقه برای فیله ماهی یا 10-12 دقیقه برای سینه مرغ (بسته به ضخامت) تفت دهید. مثل همیشه، مطمئن شوید که دمای داخلی مرغ خود را بررسی کرده اید تا مطمئن شوید که به 165 درجه فارنهایت رسیده است.

با مرغ پیچیده شده با بیکن چه چیزی سرو کنیم

غذاهای جانبی خوشمزه زیادی وجود دارد که مکمل مرغ کابوی است. در اینجا چند مورد از طرف های مورد علاقه من برای خدمت در کنار آن آورده شده است:

  • سبزیجات کباب شده– مقداری سبزیجات مانند هویج، سیب زمینی یا کلم بروکسل را در فر یا سرخ کن هوا بریان کنید تا یک غذای جانبی خوشمزه و سالم داشته باشید.
  • ذرت داخل ظرف– ذرت کبابی یک غذای جانبی شیرین و آبدار است که به خوبی با مرغ BBQ هماهنگ می شود.
  • لوبیای پخته– یک کاسه لوبیا پخته را برای یک غذای جانبی کلاسیک سرو کنید که هم سیر کننده و هم خوش طعم است.
  • سالاد کلم– یک سالاد کلم خامه ای تضاد ترد و تند را به طعم های غنی مرغ بسته بندی شده بیکن اضافه می کند.
  • رولت شام یا نان سیر– برای یک غذای جانبی آرامش بخش، مرغ را با بیسکویت گرم یا نان سیر سرو کنید.
  • سالاد– یک سالاد ترد و با طراوت، مانند سالاد سزار کلاسیک یا سالاد سبزیجات مخلوط، راهی عالی برای متعادل کردن غنای مرغ بسته بندی شده بیکن است.

مهم نیست چه غذای جانبی را انتخاب می کنید، ترکیب مرغ کابوی و هر یک از این غذاها مطمئناً مورد توجه خانواده و مهمانان شما خواهد بود.

چه مدت طول می کشد؟

مرغ کابوی در صورت نگهداری مناسب تا 4 روز در یخچال ماندگاری دارد. در اینجا چند نکته برای نگهداری و گرم کردن مرغ آورده شده است:

  • آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
  • هنگام گرم کردن مجدد، مرغ را در فر یا سرخ کن با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 4 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که کاملا گرم شود، قرار دهید. همچنین می توانید مرغ را دوباره در مایکروویو گرم کنید، اما این ممکن است باعث نرم شدن بیکن و از دست دادن تردی خود شود.
  • از نگهداری مرغ در دمای اتاق به مدت بیش از 2 ساعت خودداری کنید، زیرا این امر می تواند باعث رشد باکتری ها شود و به طور بالقوه باعث بیماری های ناشی از غذا شود.

رعایت دستورالعمل های ایمنی غذا هنگام نگهداری و گرم کردن مرغ برای به حداقل رساندن خطر بیماری های ناشی از غذا بسیار مهم است. اگر مطمئن نیستید که مرغ خراب شده است، بهتر است همیشه احتیاط کنید و آن را بیرون بیندازید.

دستور العمل های بیشتر مرغ سرخ کن هوا

پختن مرغ در سرخ کن هوا فوق العاده ساده است و یک لقمه آبدار و خوشمزه را ایجاد می کند. اگر به راحتی و طعم آن علاقه دارید، برخی از دیگر دستور العمل های مرغ سرخ کن با هوا را بررسی کنید:

پین مرغ کابوی با روکش متن

سنجاق آن!

اگر عاشق این سرخ کن بادی هستید جوجه کابوی همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که دستور پخت را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

مرغ گاوچران روی زمینه مشکی با تزئین گیاهی

جوجه کابوی | دستور تهیه مرغ پیچیده شده با بیکن

زمان آماده سازی: 5 دقایق

زمان پخت: 22 دقایق

زمان کل: 27 دقایق

دوره: دوره های اصلی

غذا: آمریکایی

کلمه کلیدی: مرغ بسته بندی شده بیکن، مرغ کابوی، دستور پخت مرغ گاوچران

خدمات: 4 وعده های غذایی

کالری: 334کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • سرخ کن خود را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • پنیر جک فلفلی را به یک طرف ران مرغ اضافه کنید و رول کنید تا پنیر وسط آن محکم شود. هر ران مرغ را با یک تکه بیکن بپیچید و انتهای بیکن را با خلال دندان محکم کنید.

  • هنگامی که سرخ کن بادی شما از قبل گرم شد، ران های مرغ پیچیده شده با بیکن را در سبد سرخ کن هوا قرار دهید، مطمئن شوید که روی هم قرار نگرفته اند.

  • مرغ را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید، آن را تا نیمه از زمان پخت ورق بزنید تا دمای داخلی مرغ به 165 درجه فارنهایت برسد و بیکن ترد شود. برای بررسی دما از دماسنج گوشت استفاده کنید.

  • با استفاده از برس ران مرغ را با سس BBQ مورد علاقه خود بپوشانید، سرو کنید و لذت ببرید!

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 334کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 1g | پروتئین: 31g | چربی: 22g | قند: 0.1g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!