24 مارس 2023•
توسط آلیسا
این سوپ قارچ و برنج وحشی بسیار خامه ای و در عین حال کاملا گیاهی است. پر از سبزیجات و گیاهان دارویی است، بنابراین هم خوش طعم و هم سالم است. و درست کردنش فقط یک ساعت طول میکشه!
من از طرفداران پر و پا قرص سوپ هستم، به خصوص در ماه های پاییز و زمستان. برای من، هیچ چیز راحتتر و راحتتر از یک کاسه سوپ گرم نیست. این سوپ قارچ خامه ای و برنج وحشی یکی از غذاهای مورد علاقه من است. بسیار دلچسب است، با برنج، قارچ، هویج و کرفس. اما به لطف گیاهان، سیر و لیمو، طعم و مزهای دارد. و با وجود گیاهخواری، این سوپ بسیار خامه ای است زیرا در آن از شیر نارگیل استفاده می شود. به علاوه، درست کردن آن آسان و بدون گلوتن است!
این سوپ واقعاً همه چیز کمی دارد. سالم، شفابخش و سرشار از ترکیب پیچیده ای از طعم ها است. مطمئناً در ماه های سردتر به یک عنصر اصلی در آشپزخانه شما تبدیل خواهد شد.
آنچه شما نیاز دارید
در اینجا تمام مواد مورد نیاز برای تهیه این سوپ برنج وحشی دنج و دلچسب وگان وجود دارد. برای مشاهده مقادیر دقیق برای هر ماده، به کارت دستور غذا در پایین صفحه بروید.
- روغن زیتون
- پیاز سفید – اگر پیاز سفید ندارید می توانید از یک پیاز زرد، پیاز قرمز یا 3 عدد موسیر استفاده کنید.
- هویج
- کرفس
- قارچ های دکمه ای
- سیر
- چاشنی ایتالیایی
- نمک
- فلفل – حتما از فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده کنید.
- برنج وحشی
- آب سبزیجات
- ارد – من دوست دارم از آرد غلات استفاده کنم تا این دستور غذا را بدون گلوتن نگه دارم.
- شیر نارگیل – شیر نارگیل پر چرب برای این دستور بهترین است، زیرا سوپ را خامه ای و غنی می کند.
- آب لیمو – حتما از آب لیموی تازه استفاده کنید.
چاشنی ایتالیایی چیست؟
چاشنی ایتالیایی ترکیبی از گیاهان خشک رایج است. تقریباً می توانید آن را در هر سوپرمارکت یا فروشگاه ادویه فروشی پیدا کنید. معمولاً از ریحان، پونه کوهی، آویشن، رزماری و مرزنجوش تشکیل میشود، اما هر شرکت ادویهای دستور پخت مخصوص به خود را دارد. اگر هیچ چاشنی ایتالیایی ندارید، میتوانید با استفاده از قسمتهای مساوی از آن مواد، خودتان آن را درست کنید.
طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای و برنج وحشی
در اینجا طرز تهیه این سوپ برنج آسان و سالم آورده شده است.
- سبزیجات را تفت دهید. مقداری روغن را در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها شفاف شوند و تازه شروع به قهوه ای شدن کنند. این باید 3-4 دقیقه طول بکشد.
- چاشنی ها را اضافه کنید. قارچ، سیر، چاشنی ایتالیایی و مقداری نمک و فلفل را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. تا زمانی که سیر معطر شود بپزید که باید حدود 2-3 دقیقه طول بکشد.
- برنج را اضافه کنید. برنج وحشی را در قابلمه بریزید و آب سبزیجات را در آن بریزید.
- پختن. سوپ را بجوشانید، سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد. روی سوپ را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بپزد.
- روکس را درست کنید. وقتی 5 دقیقه برای سوپ باقی ماند، بقیه روغن را در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن داغ شد آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. مدام به هم زدن ادامه دهید تا آرد و روغن جمع شوند.
- شیر نارگیل را اضافه کنید. در حالی که مدام هم می زنید، شیر نارگیل را به آرامی داخل مایه بریزید. باید به قوام سس غلیظ تبدیل شود.
- مخلوط را اضافه کنید. مخلوط را داخل سوپ بریزید، هم بزنید تا ترکیب شود و 5 دقیقه دیگر بپزید.
- چاشنی را تمام کنید. آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. سوپ را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید سپس سرو کنید.
نکاتی برای موفقیت
در اینجا برخی از نکات ضروری من برای تهیه این سوپ برنج وحشی گیاهی آورده شده است.
- از آبگوشت خانگی استفاده کنید. راه مورد علاقه من برای استفاده بیشتر از دستور پخت سوپ، استفاده از آبگوشت خانگی است. طعم و مزه آبگوشت خانگی بسیار بیشتر از آبگوشتی است که از فروشگاه خریداری شده است. برای بهترین طعم سوپ قارچ و برنج وحشی، توصیه میکنم از دستور غذای من برای سوپ استخوان گیاهی قارچ گیاهی Instant Pot استفاده کنید.
- قارچ های خود را ارتقا دهید من معمولا از قارچ دکمه ای برای این دستور استفاده می کنم، زیرا آنها ارزان هستند، به راحتی پیدا می شوند و در این سوپ خوشمزه هستند. با این حال، اگر میخواهید سوپ خود را به سطح بالاتری ببرید، میتوانید از قارچهای خوش طعمتر برای طعم بیشتر استفاده کنید.
- از تاپینگ ها لذت ببرید. هر سوپ وقتی با چیزهای خوشمزه تزئین شود بهتر است. من دوست دارم این سوپ برنج وحشی را با پاشیدن سبزی تازه پر کنم. میتوانید هر گونه موادی مانند پوست لیمو، کروتون بدون گلوتن، پنیر پارمزان گیاهی، روغن زیتون و فلکس فلفل را اضافه کنید.
پیشنهادات خدمت
روش مورد علاقه من برای سرو این سوپ خامه ای با مقداری نان و سالاد است. در اینجا برخی از دستور العمل های مورد علاقه من است که به خوبی با این سوپ قارچ و برنج وحشی سازگار است.
نحوه نگهداری و گرم کردن باقیمانده غذا
این سوپ برنج وحشی وگان را میتوانید تا ۴ روز در یخچال نگهداری کنید، البته تا زمانی که در ظرف دربسته نگهداری شود. روی اجاق گاز را مجدداً روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملاً گرم شود، یا در مایکروویو با قدرت 80 درصد و با افزایش 20 ثانیه ای گرم کنید.
آیا می توانید سوپ قارچ خامه ای و برنج وحشی را فریز کنید؟
قطعا! این یک سوپ عالی برای یخ زدن است و تا 3 ماه در فریزر در ظرف دربسته باقی می ماند. قبل از گرم کردن مجدد آن را در مایکروویو یخ زدایی کنید یا در یخچال ذوب کنید.
سوپ های گیاهی بیشتر برای درست کردن
در اینجا چند دستور پخت سوپ گیاهی دیگر وجود دارد که باید امتحان کنید تا به شما کمک کند در هر ماه سرد گرم و راحت بمانید!
سوپ قارچ خامه ای و برنج وحشی
این سوپ قارچ خامه ای و برنج وحشی دلچسب، سالم و آرامش بخش است. درست کردن آن فقط یک ساعت طول می کشد، به علاوه گیاهی و بدون گلوتن است!
- 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، تقسیم شده
- 1 پیاز سفید کوچک خرد شده (حدود ½ فنجان)
- 3 هویج متوسط خرد شده (حدود 1 فنجان)
- 4 ساقه های کرفس خرد شده (حدود 1 ½ فنجان)
- 16 اونس قارچ های دکمه ای ، خرد شده
- 2-3 حبه های سیر ، چرخ کرده / خرد شده
- 1 قاشق سوپخوری چاشنی ایتالیایی
- مقدار زیادی نمک و فلفل
- 3/4 فنجان برنج وحشی
- 4 فنجان ها آب سبزیجات
- ⅓ فنجان ارد (من یک آرد با غلات را توصیه می کنم)
- 1 (14.5 اونس) قوطی شیر نارگیل پرچرب
- آب ½ لیمو
-
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پس از داغ شدن، پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید. 3-4 دقیقه تفت دهید تا پیازها شروع به قهوه ای شدن و شفاف شدن کنند.
-
قارچ، سیر و چاشنی ایتالیایی را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا سیر معطر شود.
-
برنج وحشی و آب سبزیجات را هم بزنید.
-
مخلوط را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد. روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بجوشد.
-
5 دقیقه مانده به پخت، روغن زیتون باقی مانده را در یک قابلمه کوچک اضافه کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از داغ شدن آرد را با همزن بزنید.
-
پس از اینکه آرد جمع شد، شیر نارگیل را به آرامی اضافه کنید و مدام هم بزنید تا قوام سس غلیظی به دست آید.
-
وقتی تایمر سوپ خاموش شد، شیر نارگیل را هم بزنید. اجازه دهید مخلوط به مدت 5 دقیقه دیگر بپزد.
-
آب لیمو و نمک و فلفل اضافی را هم بزنید. طعم و مزه را در صورت نیاز تنظیم کنید.
-
بلافاصله با یک تکه نان تست و مقداری سبزی تازه سرو کنید.
در ظرف دربسته به مدت 4 روز در یخچال یا به مدت 3 ماه در فریزر نگهداری شود. روی اجاق گاز را روی حرارت متوسط یا در مایکروویو با قدرت 80 درصد در 20 ثانیه گرم کنید.
خدمت: 1.5فنجان ها | کالری: 367کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 33g | پروتئین: 9g | چربی: 25g | چربی های اشباع شده: 14g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 7g | سدیم: 39میلی گرم | پتاسیم: 636میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 5g | ویتامین A: 5126IU | ویتامین سی: 6میلی گرم | کلسیم: 53میلی گرم | اهن: 4میلی گرم