خاویار کابوی | دستور العمل خاویار تگزاس


دستور العمل خاویار کابوی خوشمزه ترکیب مناسبی از مواد جنوبی دارد تا ذائقه شما را به آواز خواندن وادار کند. این خاویار تگزاس مبتنی بر نخود چشم سیاه به لطف کمک کوچکی که از دیگ فوری شما دارد، سریع و آسان درست می شود..

زودپز کابوی خاویار

پرش به:

چرا به آن خاویار کابوی می گویند؟

شما هرگز نشنیده اید خاویار کابوی? واضح است که شما در تگزاس زندگی نمی کنید! خاویار تگزاسی یک سالاد اصلی تازه است، با ترکیب مناسبی از مواد جنوبی مانند نخود سیاه و مواد مکزیکی مانند jalapeños و زیره آسیاب شده، تا ذائقه شما آواز بخواند.

نگران نباشید، هیچ خاویاری واقعی در این غذا یافت نمی شود. فقط نخود سیاه چشم، پیاز، گوجه فرنگی، ژالاپنو و برخی دیگر از مواد گیاهی خوش طعم که با هم ترکیب شده اند و واقعاً یک غذای لذیذ تگزاسی است.

این یکی از آن غذاهایی است که شما واقعاً دارید باید سعی کنید به طور کامل درک و قدردانی کنید.

چه چیزی این دستور العمل خاویار تگزاس را بسیار عالی می کند؟

  • زمان. من این دستور را با استفاده از زودپز درست می کنم تا خیساندن و پختن نخود سیاه را کاهش دهم. این یک دستور العمل سریع است که من اغلب خاویار کابوی درست می کنم!
  • ساده. برای درست کردنش نیازی به ادویه ها یا مواد فانتزی زیاد ندارید دستور پخت خاویار تگزاس عالی. مواد ساده و تازه آن را خوشمزه می کند.
  • طعم و مزه. اگر عاشق غذا و ادویه‌های تگزاس هستید، دستور پخت خاویار تگزاس را دوست خواهید داشت! این همه چیزهایی است که در مورد غذاهای مکزیکی دوست دارید در یک کاسه.

خاویار کابوی از چه چیزی ساخته شده است؟

پایه

سبزیجات خرد شده

برای لباس پوشیدن

می‌دانم که به نظر می‌رسد این مواد برای یک غذای جانبی یا پیش‌غذا بسیار زیاد است، اما بیشتر آنها مواردی هستند که قبلاً در انبار خود دارید. علاوه بر این، طعم‌های موجود در این غذا کاملاً ارزش تلاش بیشتر برای جمع‌آوری چند ماده بیشتر از حد معمول را دارد.

چگونه خاویار کابوی درست می کنید؟

  • لوبیا. نخود سیاه را در قابلمه فوری خود با 2 فنجان آب با فشار بالا به مدت 10 دقیقه بپزید. اجازه دهید فشار به طور طبیعی آزاد شود و آب اضافی آن تخلیه شود.
  • سبزیجات. گوجه فرنگی ها، پیازها، هالاپینو و گشنیز را به شکل های یکدست خرد کنید.
  • تزئین. مواد سس را با همزن بزنید.
  • مخلوط کردن. وقتی حبوبات کمی خنک شدند، سبزی و سس را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و مزه دار کنید.
  • نمک. آب لیمو، سرکه و نمک را متناسب با آن تنظیم کنید. در این مرحله در مقابل میل به نمک بیش از حد مقاومت کنید، زیرا سالاد با آب شدن شورتر می شود.
  • در حال خدمت کردن بگذارید یک ساعت یا بیشتر استراحت کند و در دمای اتاق سرو کنید!
چگونه نخود سیاه چشم خشک را بپزید؟

صد توپ. لوبیاها را در یک قابلمه آب روی اجاق گاز به مدت 30 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که به بافت دلخواه تبدیل شوند، بجوشانید. آب را خالی کنید و سرو کنید یا به دستور غذا اضافه کنید.
قابلمه فوری. نخود سیاه چشم را با دو فنجان آب در قابلمه فوری خود به مدت 10 دقیقه بپزید. اجازه دهید فشار به طور طبیعی آزاد شود. آب را خالی کنید و سرو کنید یا به دستور غذا اضافه کنید.

بهترین روش برای طبخ نخود سیاه چیست؟

به نظر من دیگ فوری بهترین راه برای پخت آنهاست. خیلی سریع است و می توانید بقیه دستوری را که قصد دارید آنها را در حین پختن به آن اضافه کنید، آماده کنید.

آیا نخود سیاه چشم نیاز به خیس شدن دارد؟

خیساندن لوبیا زمان پخت را کاهش می دهد. اگر قصد دارید لوبیاها را روی اجاق گاز بپزید، ممکن است بخواهید حبوبات را قبل از جوشاندن چند دقیقه در آب داغ خیس کنید.
اگر در حال پختن نخود سیاه چشم در ظرف فوری خود هستید، می توانید از این مرحله صرف نظر کنید.

نکات و ترفندهایی برای ساخت خاویار کابوی

  • ابزار. من از خردکن رشته‌ای کوهن ریکون استفاده می‌کنم تا این کار را به دلیل آرتریت روماتوئیدم برایم آسان کند، اما همچنین به این دلیل که بسیار یکنواخت می‌شود و از نحوه ظاهر سالاد خوشم می‌آید.
  • لوبیا. لوبیا باید پخته شود اما خیس نیست، پس مطمئن شوید که بعد از 10 دقیقه پختن آنها، آب اضافی آنها را تخلیه کنید تا به پختن ادامه ندهند.
  • کنسرو لوبیا. مطمئناً می توانید از نخود سیاه چشمی کنسرو شده، آبکش شده و آبکشی شده نیز برای دستور تهیه سالاد نخود سیاه استفاده کنید.
  • ذرت. برخی از دانه‌های ذرت برشته شده یا بخارپز شده، رنگ و شیرینی خوبی به این دستور می‌دهند.
  • لوبیا سیاه. لوبیا سیاه پخته را می توان به این سالاد اضافه کرد.
  • پیکو دی گالو اگرچه من مطمئناً ترجیح می دهم از مواد تازه برای خاویار کابوی خود استفاده کنم، می توانید به سادگی از پیکو د گالو خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید تا دستور پخت سریعتر انجام شود.
  • میوه. همچنین می توانید انبه و آناناس خرد شده کوچک را اضافه کنید تا کمی شیرینی به غذا اضافه شود.
  • مرینیت کنید. اگر عجله دارید، می توانید تنها با اجازه دادن به آن برای 20 دقیقه استراحت کنید. با این حال، اگر اجازه دهید 1-2 ساعت آن را مارینت کنید، بسیار بهتر است.
  • جعفری. اگر گشنیز واقعاً مورد علاقه شما نیست، می توانید به جای گشنیز از جعفری استفاده کنید.
  • ذخیره سازی. این دستور خاویار کابوی تا یک هفته در یخچال نگه می‌دارد، بنابراین یک غذای آماده عالی برای زمانی که شرکت دارید می‌سازد!
  • پیک نیک. این سالاد از سس مایونز استفاده نمی کند، که باعث می شود آن را برای چند ساعت بدون نگرانی روی میز پیک نیک قرار دهید.

خاویار کابوی چقدر نگه می دارد؟

من این دستور خاویار تگزاس را بیش از یک یا دو روز در یخچالم نگذاشته ام، زیرا به طرز شگفت انگیزی با بسیاری از دیگر وعده های غذایی مورد علاقه من جفت می شود.

من سعی می کنم این را سه تا چهار روز پس از تهیه آن بخورم تا از خیس شدن بیش از حد در مخلوط سس جلوگیری کنم. به خاطر داشته باشید که هر بار قبل از سرو برای داشتن بهترین طعم، خوب هم بزنید یا تکان دهید.

آیا می خواهید دستور العمل های الهام گرفته از تگزاس؟

اجاق گاز کابوویار

بنابراین چه اهل تگزاس باشید و چه نباشید، مطمئناً این را دوست خواهید داشت خاویار کابوی دستور آشپزی! این یک غذای سریع و آسان است که یک پیش غذا، غذای جانبی یا غذای گیاهی/گیاهی را درست می کند!

خاویار کابوی | سالاد نخود سیاه چشم

کابوی خاویار یک سالاد اصلی تگزاس است که ترکیب مناسبی از مواد جنوبی دارد تا ذائقه شما را آواز بخواند! ناگفته نماند که گیاه پسند است!

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 15 دقایق

زمان کل: 25 دقایق

دوره: سالاد، مخلفات

غذا: آمریکایی، مکزیکی

کلمه کلیدی: خاویار کابوی، خاویار تگزاس، سالاد تگزاس

خدمات: 8

کالری: 146کیلو کالری

نویسنده: اورواشی

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • نخود سیاه را در 2 فنجان آب به مدت 10 دقیقه با فشار بالا بپزید و اجازه دهید به طور طبیعی از فشار خارج شود. پس از اتمام آب اضافی را تخلیه کنید.

  • در ضمن، گوجه‌فرنگی‌ها، پیاز، هالاپینو و گشنیز را به شکل‌های یکدست خرد کرده (من از این خردکن استفاده کردم)
  • تمام مواد سس را با همزن بزنید.

  • وقتی لوبیاها کمی خنک شدند سبزی را اضافه کرده و در سس بریزید و خوب مخلوط کنید و مزه دار کنید.

  • آب لیمو، سرکه و نمک را به میزان لازم برای طعم تند تنظیم کنید. در این مرحله در مقابل میل به نمک بیش از حد مقاومت کنید، زیرا سالاد با آب شدن شورتر می شود.

  • قبل از سرو در دمای اتاق، اجازه دهید سالاد ۱ ساعت یا بیشتر استراحت کند.

نکات و ترفندهایی برای ساخت خاویار کابوی

  • ابزار. من از خردکن رشته‌ای کوهن ریکون استفاده می‌کنم تا این کار را به دلیل آرتریت روماتوئیدم برایم آسان کند، اما همچنین به این دلیل که بسیار یکنواخت می‌شود و از نحوه ظاهر سالاد خوشم می‌آید.
  • لوبیا. لوبیا باید پخته شود اما خیس نیست، پس مطمئن شوید که بعد از 10 دقیقه پختن آنها، آب اضافی آنها را تخلیه کنید تا به پختن ادامه ندهند.
  • کنسرو لوبیا. مطمئناً می توانید از نخود سیاه چشمی کنسرو شده، آبکش شده و آبکشی شده نیز برای دستور تهیه سالاد نخود سیاه استفاده کنید.
  • ذرت. برخی از دانه‌های ذرت بو داده یا بخارپز شده، رنگ و شیرینی خوبی به این دستور می‌دهند.
  • لوبیا سیاه. لوبیا سیاه پخته را می توان به این سالاد اضافه کرد.
  • پیکو دی گالو اگرچه من مطمئناً ترجیح می دهم از مواد تازه برای خاویار کابوی خود استفاده کنم، می توانید به سادگی از پیکو د گالو خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید تا دستور پخت سریعتر انجام شود.
  • میوه. همچنین می توانید انبه و آناناس خرد شده کوچک را اضافه کنید تا کمی شیرینی به غذا اضافه شود.
  • مرینیت کنید. اگر عجله دارید، می توانید تنها با اجازه دادن به آن برای 20 دقیقه استراحت کنید. با این حال، اگر اجازه دهید 1-2 ساعت آن را مارینت کنید، بسیار بهتر است.
  • جعفری. اگر گشنیز واقعاً مورد علاقه شما نیست، می توانید به جای گشنیز از جعفری استفاده کنید.
  • ذخیره سازی. این دستور خاویار کابوی تا یک هفته در یخچال نگه می‌دارد، بنابراین یک غذای آماده عالی برای زمانی که شرکت دارید می‌سازد!
  • پیک نیک. این سالاد از سس مایونز استفاده نمی کند، که باعث می شود آن را برای چند ساعت بدون نگرانی روی میز پیک نیک قرار دهید.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 146کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 15g | پروتئین: 5g | چربی: 7g | فیبر: 2g | قند: 2g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

در ابتدا در 13 ژوئن 2020 منتشر شد

فراموش نکنید که دیگر پرفروش‌ترین کتاب‌های آشپزی قابلمه فوری من را بررسی کنید!

قابلمه هندی فوری، قابلمه فوری کتو، قابلمه فوری سریع و آسان، قابلمه فوری سالم و گیاهی.