سالسا ذرت چیپوتل | دستور تهیه سالسا ذرت کپی


اگر از طرفداران Chipotle Mexico Grill هستید، به احتمال زیاد سالسا ذرت امضا شده آن را امتحان کرده اید. این غذای خوشمزه و شیرین و تند یک افزودنی عالی برای هر وعده غذایی مکزیکی یا به عنوان دیپ برای چیپس است. خبر خوب این است که تهیه این سالسا ذرت چیپوتل در خانه آسان و مقرون به صرفه است و شما می توانید آن را به سلیقه خود سفارشی کنید.

تصویر بالای سر از سالسا ذرت در یک کاسه

پرش به:

چرا این مکمل عالی برای وعده غذایی بعدی شماست؟

  • سریع. یک افزودنی سریع خانگی به غذای مکزیکی بعدی شما که در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود.
  • آسان. ذرت تازه را به سرعت بپزید، محصولات اضافی را خرد کنید، روی آن را با لیموترش تازه و سبزی ها پر کنید و خوب هم بزنید. خودشه!
  • همه کاره. از هر ترکیبی از محصولات تازه یا نسبتی از مواد ذکر شده در زیر برای ایجاد سالسا ذرت کامل خود استفاده کنید.
  • خوشمزه – لذیذ. از طعم غذای مورد علاقه خود در خانه با کمک قلبی این سالسا خانگی خوشمزه لذت ببرید.

درست کردن سالسا ذرت چیپوتل در خانه روشی آسان برای افزودن طعم چیپوتل به وعده های غذایی خود است، و برای همه خوشایند است.

چه تعداد کربوهیدرات در سالسا ذرت چیپوتل وجود دارد؟

در حالی که ذرت مملو از محصولات است و ممکن است به نظر برسد که مکمل خوبی برای سبک زندگی کم کربوهیدرات است، در واقع ذرت سرشار از کربوهیدرات است.

هر وعده از این سالسا ذرت چیپوتل حدود 10 گرم کربوهیدرات خالص دارد. برای کاهش تعداد کربوهیدرات‌ها در هر وعده، از دست سنگین‌تری با فلفل و پیاز استفاده کنید و ذرت را کم‌تر استفاده کنید.

سالسا ذرت چیپوتل از چه چیزی ساخته شده است؟

  • دانه ذرت تازه
  • پیاز قرمز
  • فلفل هالوپینو
  • فلفل چیپوتل در سس adobo
  • آب لیمو
  • گشنیز
  • نمک و فلفل

طرز تهیه سالسا ذرت چیپوتل

  1. اگر از ذرت تازه استفاده می کنید، با کوبیدن و جوشاندن ذرت برای حدود 3 تا 5 دقیقه شروع کنید. پس از پخته شدن، قبل از جدا کردن هسته ها از لپه، اجازه دهید خنک شود. اگر از ذرت کنسرو شده استفاده می کنید، به سادگی ذرت را آبکش کرده و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ، ذرت، پیاز قرمز خرد شده، گشنیز خرد شده و فلفل هالاپینو را با هم مخلوط کنید.
  3. در یک کاسه جداگانه، آب لیموترش تازه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و سس ادوبو را با هم مخلوط کنید. سس adobo طعم دودی به سالسا اضافه می کند، بنابراین در صورت امکان از آن صرف نظر نکنید.
  4. سس را روی مخلوط ذرت بریزید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. در صورت لزوم چاشنی را بچشید و تنظیم کنید.
  5. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند. قبل از سرو، سالسا را ​​خوب هم بزنید و در صورت تمایل مقداری گشنیز اضافی روی آن بپاشید.
سالسا ذرت چیپوتل با یک طرف چیپس تورتیلا

تغییرات

در اینجا ایده هایی وجود دارد که به شما کمک می کند شرایط را تغییر دهید و نسخه منحصر به فرد خود را از این غذای خوشمزه درست کنید.

  • سالسا ذرت بو داده– به جای جوشاندن ذرت، آن را در فر یا روی گریل کباب کنید تا طعمی دودی و ذغالی داشته باشد. همچنین می توانید مقداری فلفل قرمز تفت داده شده را به مخلوط اضافه کنید تا شیرینی و رنگ بیشتری داشته باشد.
  • سالسا ذرت انبه– انبه مکعبی شده را به مخلوط اضافه کنید تا در دستور کلاسیک میوه ای ایجاد کنید. شیرینی انبه به خوبی با طعم چیپوتل دودی ترکیب می شود و حال و هوای گرمسیری به سالسا می دهد.
  • سالسا ذرت آووکادو– آووکادوی خرد شده را به مخلوط اضافه کنید تا کمی خامه و چربی های سالم اضافی داشته باشید. آووکادو همچنین طعم ملایمی به آن اضافه می کند که گرمای هالاپینو و دود بودن چیپوتل را متعادل می کند.
  • سالسا ذرت لوبیا سیاه– مقداری لوبیا سیاه آبکش شده و آبکش شده را برای مقداری پروتئین و بافت به مخلوط اضافه کنید. این نسخه از سالسا برای وعده های غذایی گیاهی یا وگان عالی است و لوبیا سیاه نیز طعم خاکی خوبی به آن اضافه می کند.
  • سالسا ذرت هلو– هلوهای خرد شده را به مخلوط اضافه کنید تا طعمی شیرین و تلخ در دستور کلاسیک داشته باشید. هلو طعمی آبدار اضافه می کند که به خوبی با چیپوتل دودی و کرانچ ذرت هماهنگ می شود.

فرقی نمی‌کند کدام نوع را انتخاب کنید، درست کردن سالسا ذرت چیپوتل خودتان در خانه راهی خوشمزه و سالم برای لذت بردن از طعم رستوران مکزیکی مورد علاقه‌تان است. طعم ها و مواد مختلف را آزمایش کنید تا نسخه منحصر به فرد خود را از این غذای کلاسیک بسازید.

نکات و ترفندها

  • مواد را ریز خرد کنید. ریز خرد کردن مواد به توزیع یکنواخت طعم ها در سراسر سالسا کمک می کند.
  • چاشنی را تنظیم کنید. در حین رفتن، سالسا را ​​بچشید و چاشنی آن را مطابق میل خود تنظیم کنید. در صورت نیاز می توانید نمک، آبلیمو یا فلفل چیپوتل بیشتری اضافه کنید.
  • بگذارید سالسا خنک شود. بگذارید سالسا حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال خنک شود، به ترکیب شدن طعم ها کمک می کند.

چه چیزی را با سالسا ذرت سرو کنید

Chipotle Corn Salsa کاملاً مملو از طعم و مزه است و به اندازه کافی همه کاره است که می توانید از آن به عنوان چاشنی برای غذای اصلی مکزیکی مورد علاقه خود یا پیش غذا برای یک مهمانی استفاده کنید. در اینجا چند راه برای لذت بردن از این سالسای خوشمزه وجود دارد:

  • چیپس سرخ کن هوا– سالسا ذرت یک دیپ کلاسیک چیپسی است و کاملاً با چیپس ترتیلای ترد جفت می شود.
  • تاکو استیک چیپوتل– از سالسا ذرت به عنوان رویه تاکو، همراه با گوشت، پنیر و سایر مواد مورد علاقه خود استفاده کنید.
  • ران مرغ کبابی– سالسا ذرت یک غذای جانبی عالی برای گوشت های کبابی مانند مرغ، استیک یا ماهی است.
  • لوبیای سیاه و برنج– از سالسا ذرت به عنوان رویه برنج و لوبیا استفاده کنید یا آن را با مواد برای یک غذای جانبی خوشمزه مخلوط کنید.
  • سیب زمینی پخته– از سالسا ذرت به عنوان رویه سیب زمینی پخته به همراه خامه ترش و پنیر رنده شده استفاده کنید.

چه مدت طول می کشد؟

سالسا ذرت اگر به درستی در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود می تواند تا 5 تا 7 روز دوام بیاورد. به خاطر داشته باشید که بافت و طعم سالسا ممکن است در طول زمان تغییر کند زیرا مواد تشکیل دهنده آن تجزیه می شوند و رطوبت را آزاد می کنند.

آیا می توانید آن را فریز کنید؟

در حالی که امکان فریز کردن سالسا ذرت وجود دارد، من آن را توصیه نمی کنم. می تواند بافت و طعم سالسا را ​​تغییر دهد. یخ زدن و ذوب شدن می تواند باعث شود مواد نرم و آبکی شوند که می تواند بر کیفیت کلی سالسا تأثیر بگذارد.

غذاهای جانبی بیشتر با الهام از مکزیک

پین سالسا ذرت با پوشش متنی

سنجاق آن!

اگر عاشق این هستید سالسا ذرت چیپوتل دستور پخت به همان اندازه که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.

تصویر بالای سر از سالسا ذرت در یک کاسه

سالسا ذرت چیپوتل | دستور تهیه سالسا ذرت کپی

زمان آماده سازی: 20 دقایق

زمان پخت: 5 دقایق

زمان کل: 25 دقایق

دوره: سس، مخلفات

غذا: مکزیکی

کلمه کلیدی: سالسا ذرت چیپوتل، سالسا ذرت، سالسا ذرت خانگی

خدمات: 6 وعده های غذایی

کالری: 52کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • با هم زدن و جوشاندن ذرت برای حدود 3-5 دقیقه شروع کنید. پس از پخته شدن، قبل از جدا کردن هسته ها از لپه، اجازه دهید خنک شود. اگر از ذرت کنسرو شده استفاده می کنید، به سادگی ذرت را آبکش کرده و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ، ذرت، پیاز قرمز خرد شده، گشنیز خرد شده و فلفل هالاپینو را با هم مخلوط کنید.

  • در یک کاسه جداگانه، آب لیموترش تازه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و سس ادوبو را با هم مخلوط کنید. سس adobo طعم دودی به سالسا اضافه می کند، بنابراین در صورت امکان از آن صرف نظر نکنید.

  • سس را روی مخلوط ذرت بریزید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. در صورت لزوم چاشنی را بچشید و تنظیم کنید.

  • روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند. قبل از سرو، سالسا را ​​خوب هم بزنید و در صورت تمایل مقداری گشنیز اضافی روی آن بپاشید.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 52کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 12g | پروتئین: 2g | چربی: 1g | فیبر: 2g | قند: 4g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!