این دستور غذای تاکو دیپ یک غذای عالی برای مهمانی ها و مجالس است. درست کردن آن آسان است و همیشه برای مردم خوشایند است. مواد تاکوی مورد علاقه خود را برای یک دیپ تاکو لایه لایه بچینید که به همان اندازه که سیر کننده است خوشمزه است.
پرش به:
چرا این شیب مورد علاقه جدید شما خواهد بود؟
- سریع. یک پیش غذای خوشمزه که در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود، منهای زمان خنک شدن پس از مونتاژ.
- آسان. چند مرحله ساده را برای یک شیب که برای یک مبتدی به اندازه کافی ساده است، دنبال کنید.
- همه کاره. از مواد تاکو مورد علاقه خود برای ایجاد دستور غذای کامل تاکو استفاده کنید.
- خوشمزه – لذیذ. برای لقمه ای که فراموش کردن آن غیرممکن است، لایه های زیادی از مواد طعم دهنده شگفت انگیز بپوشانید.
چرا تاکو دیپ من آبکی می شود؟
چند چیز مختلف وجود دارد که می تواند باعث شود این دستور غذای تاکو آبکی شود. اگر نگران نازک بودن بافت دیپ خود هستید، نکات زیر را بخوانید تا هر لقمه تا حد ممکن خوشمزه شود!
- آب اضافی در کاهو. اگر از کاهوی خرد شده در تاکو استفاده میکنید، حتما آن را با دستمال کاغذی خشک کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.
- استفاده از خامه ترش کم چرب یا بدون چربی. خامه ترش کم چرب یا بدون چربی می تواند در حالت نشستن آب آزاد کند و دیپ تاکو شما را آبکی کند. سعی کنید به جای آن از خامه ترش پر چرب استفاده کنید.
- اجازه ندهید دیپ به اندازه کافی سرد شود. لایه های موجود در تاکو دیپ به زمان نیاز دارند تا ببندند و در یخچال با هم مخلوط شوند. اگر دیپ را برای مدت زمان کافی سرد نکنید، ممکن است لایه ها به درستی تنظیم نشوند و در نتیجه غوطه وری آبکی ایجاد شود.
Taco Dip از چه چیزی ساخته شده است؟
این دیپ دیپ تاکو نامیده می شود زیرا بیشتر موادی را دارد که شما انتظار دارید در تاکو پیدا کنید، اما بدون نیاز به بشقاب یا پوسته تاکو به چیزی کاملاً قابل هوس و غوطه ور تبدیل می شود!
- لوبیا سرخ شده
- چاشنی تاکو
- خامه ترش
- سالسا
- گواکاموله
- پنیر رنده شده
- زیتون سیاه خرد شده
- چیپس تورتیلا
طرز تهیه تاکو دیپ
- در یک کاسه، لوبیاهای سرخ شده و ادویه تاکو را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
- مخلوط لوبیا را به طور یکنواخت در کف یک ظرف پای 9 اینچی یا ظرف سرو دلخواه خود بریزید.
- گواکامول و خامه ترش را لایه لایه روی مخلوط لوبیا ریخته و به طور یکنواخت پخش کنید.
- سالسا را روی لایه خامه ترش بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید.
- پنیر رنده شده را روی خامه ترش بپاشید.
- در آخر زیتون سیاه ورقه شده را روی لایه پنیر اضافه کنید.
- قبل از سرو، دیپ تاکو را حداقل 30 دقیقه در یخچال خنک کنید.
- با چیپس تورتیلا برای غوطه ور شدن سرو کنید.
تغییرات
- مقداری گوشت گاو اضافه کنید. از باقی مانده گوشت چرخ کرده گاو برای افزودن یک لایه دیگر به دیپ خود استفاده کنید و میزان پروتئین را در هر وعده افزایش دهید.
- آن را خوش طعم کنید. یک بسته سس رنچ را در خامه ترش خود بریزید و سپس آن را به صورت لایه لایه روی آن قرار دهید تا یک لقمه خنک در رنچ ایجاد شود.
- سبزیجات بیشتری اضافه کنید. به راحتی می توانید مقداری کاهو، پیاز یا گوجه فرنگی خرد کنید و آن ها را روی تاکو دیپ چند لایه مونتاژ شده خود بپاشید!
نکات و ترفندها
سخت است باور کنید که چنین دستور العمل ساده ای می تواند آسان تر شود، اما در زیر چند نکته برای ایجاد این شیب و حتی موفقیت بزرگ تر آورده شده است!
- مواد را عوض کنید شما می توانید این دستور را با اضافه کردن یا کم کردن مواد به سلیقه خود سفارشی کنید. به عنوان مثال، برای طعم و حرارت بیشتر، می توانید آووکادو یا ژالاپنو خرد شده را اضافه کنید.
- زودتر از موعد آماده شوید اگر می خواهید این دستور را زودتر از موعد درست کنید، می توانید همه لایه ها را جداگانه آماده کنید و درست قبل از سرو، دیپ را جمع کنید.
- آن را یک بار مصرف کنید. همچنین می توانید این دیپ را در فنجان ها یا کاسه های جداگانه برای یک میان وعده سرگرم کننده و قابل حمل درست کنید.
تاکو چه مدت دوام می آورد؟
دیپ تاکو در صورتی که به درستی در یخچال نگهداری شود می تواند 3 تا 5 روز باقی بماند. برای نگهداری دیپ، آن را به یک ظرف دربسته منتقل کنید یا روی ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید.
بافت دیپ ممکن است در طول زمان تغییر کند، به خصوص که حاوی کاهو و سایر مواد تازه است. وقتی در یخچال می نشیند ممکن است دیپ نرم تر و آبکی تر شود.
برای جلوگیری از این امر، می توانید لایه های دیپ را از قبل جمع کنید، اما صبر کنید تا مواد تازه را تا قبل از سرو اضافه کنید.
آیا می توانید آن را فریز کنید؟
انجماد و ذوب ممکن است بر بافت و طعم دیپ تأثیر بگذارد و ممکن است به خوبی تازه ساخته شده نباشد. برای بهترین نتیجه، توصیه می شود تاکو دیپ را تازه درست کنید و ظرف چند روز پس از آماده شدن از آن لذت ببرید.
دستور العمل های دیپ خوشمزه تر
اگر میزبان یک مهمانی یا یک شب فیلم در خانه هستید، برخی از این دستور العمل های دیپ خوشمزه دیگر را که برای میان وعده عالی هستند، بررسی کنید:
سنجاق آن!
اگر عاشق این هستید دستور غذای تاکو دیپ همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آن را امتحان کنند! فراموش نکنید که آن را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آن را بسازید.
خدمات: 4 وعده های غذایی
کالری: 399کیلو کالری
روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم
دستورالعمل ها
-
در یک کاسه، لوبیاهای سرخ شده و ادویه تاکو را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
-
مخلوط لوبیا را به طور یکنواخت در کف یک ظرف پای 9 اینچی یا ظرف سرو دلخواه خود بریزید.
-
گواکامول و خامه ترش را لایه لایه روی مخلوط لوبیا ریخته و به طور یکنواخت پخش کنید.
-
سالسا را روی لایه خامه ترش بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید.
-
پنیر رنده شده را روی خامه ترش بپاشید.
-
در آخر زیتون سیاه ورقه شده را روی لایه پنیر اضافه کنید.
-
قبل از سرو، دیپ تاکو را حداقل 30 دقیقه در یخچال خنک کنید.
پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!
تغذیه
کالری: 399کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 27g | پروتئین: 15g | چربی: 27g | فیبر: 11g | قند: 8g
فراموش نکنید که دیگر پرفروشترین کتابهای آشپزی قابلمه فوری من را بررسی کنید!
قابلمه هندی فوری، قابلمه فوری کتو، قابلمه فوری سریع و آسان، قابلمه فوری سالم و گیاهی.