کینوا تبوله | به سادگی کینوا


این سالم کینوا تبوله سالاد سبک، با طراوت و خوش طعم است. همچنین سریع و آسان است، درست کردنش فقط به چند ماده ساده نیاز داره!

بالای سر کاسه سفید با سالاد کینوا تبوله روی آن

تبوله یک سالاد گیاهی است که منشا آن لبنان است. به طور سنتی با بلغور، گوجه فرنگی، جعفری ریز خرد شده و چند ماده ساده دیگر درست می شود. این سالادی است که قبلاً بارها امتحان کرده بودم و دوستش داشتم!

اما از آنجایی که من بدون گلوتن رفتم، می‌خواستم نسخه شخصی خود را با الهام از دستور پخت سنتی، که از کینوا به جای بلغور استفاده می‌کرد، ایجاد کنم. در حالی که سنتی نیست، برای ترد اضافی مقداری خیار نیز اضافه کردم. این دستور طبوله کینوا به طور طبیعی گیاهی و بدون گلوتن است و به عنوان یک سالاد ناهار سبک یا غذای جانبی مناسب است، به خصوص با سایر غذاهای مورد علاقه خاورمیانه مانند بادمجان شکم پر یا هوموس.

از نزدیک سالاد کینوا تبوله با گوجه فرنگی و خیاراز نزدیک سالاد کینوا تبوله با گوجه فرنگی و خیار

چرا این دستور العمل تابوله کینوا را دوست خواهید داشت؟

  • پروتئین اضافه شده. من عاشق این هستم که کینوا کمی پروتئین بیشتری به تبوله سنتی اضافه می کند. علاوه بر این، از آنجایی که کینوا بسیار کرکی است، کل سالاد را سبک و مطبوع می کند.
  • تازه و خوش طعم. این تابوله کینوا به لطف آب لیمو و گیاهان روشن، طعمی شاداب و زنده دارد. این سالاد تابستانی عالی است!
  • آسان برای ساخت. فقط با چند ماده ساده، این تبوله به راحتی هم زده می شود. به علاوه، می توانید یک دسته بزرگ درست کنید و در طول هفته از آن برای آماده سازی غذا لذت ببرید.
  • وگان و بدون گلوتن. من عاشق درست کردن این سالاد برای دور هم جمع شدن هستم زیرا این دستور پختی است که همه می توانند از آن لذت ببرند. این گیاه به طور طبیعی گیاهی و بدون گلوتن است، و برای کسانی که محدودیت های غذایی دارند گزینه ای عالی است، اما آنقدر خوشمزه است که همیشه برای مردم خوشایند است.
کلاژ چهار تصویری طرز تهیه سالاد کینوا تبولهکلاژ چهار تصویری طرز تهیه سالاد کینوا تبوله

آنچه شما نیاز دارید

برای یافتن مقادیر مواد و دستورالعمل های دستور غذا، به کارت دستور غذا بروید.

  • کینوآ پخته و خنک شده – می توانید از انواع کینوا که دوست دارید استفاده کنید. قبل از درست کردن تبوله، دانه ها را سرد کنید تا این سالاد خنک و با طراوت بماند
  • گوجه فرنگیها – آبدارترین گوجه فرنگی هایی را که می توانید پیدا کنید انتخاب کنید. من گوجه گیلاسی را دوست دارم، اما هر اندازه ای که باشد این کار را می کند! آنها را برای سالاد خوب و کوچک خرد کنید.
  • خیارها – اینها ترد و رنگ سبز روشن را به ظرف اضافه می کنند.
  • نعنا و جعفری – دو گیاه ضروری در تبوله. نعناع کمی تیز است، در حالی که جعفری بسیار تازه و خوش طعم است. این واقعاً زمانی است که به گیاهان تازه نیاز دارید، نه خشک.
  • روغن زیتون – این به کامل شدن طعم و بافت سالاد کمک می کند. کینوا روغن را جذب می کند و طعم آن را برجسته می کند، بنابراین در صورت داشتن روغن زیتون با کیفیت بالا استفاده کنید.
  • آب لیمو – برای اسیدیته و درخشندگی لازم

طرز تهیه تبوله کینوا

  • ترکیب کنید. کینوا، گوجه فرنگی، خیار و گیاهان تازه را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید.
  • پانسمان را درست کنید. در ظرفی جداگانه روغن، لیمو، نمک و فلفل را با همزن بزنید تا سس امولسیون شود.
  • پرتاب. سس را با مواد سالاد داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس سرو کنید.
دستور پخت کاسه سفید با کینوآ تابوله با خیار خرد شده، فلفل خرد شده و جعفریدستور پخت کاسه سفید با کینوآ تابوله با خیار خرد شده، فلفل خرد شده و جعفری

نکاتی برای موفقیت

  • مقداری حرارت اضافه کنید. من عاشق اضافه کردن ادویه به این سالاد گیاهی هستم. راه مورد علاقه من برای انجام این کار با نمک فلفل قرمز در پایان است. اگر نمک فلفل قرمز را پیدا نکردید اما همچنان یک تابوله تند کینوآ میل دارید، کمی فلفل قرمز خرد شده به آن اضافه کنید.
  • مطمئن شوید کینوا کاملا پخته شده است. کینوا غرق در آب تبوله کینوا شما را خیس و غمگین می کند! از آموزش من در مورد نحوه طبخ کینوا استفاده کنید تا مطمئن شوید کینوا پف دار می شود.
  • سالاد را قبل از سرو سرد کنید. اگرچه این کاملاً ضروری نیست، اما اجازه دهید تا تابوله کینوا حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال خنک شود، به طعم ها زمان می دهد تا با هم مخلوط شوند.
  • سبزی ها را ریز خرد کنید. برای اصیل ترین بافت و عطر و طعم یکنواخت، حتما نعنا و جعفری را ریز خرد کنید. این اجازه می دهد تا گیاهان به طور یکپارچه در سراسر سالاد مخلوط شوند.
  • از آب لیموی تازه استفاده کنید. در حالی که آب لیموی بطری می تواند راحت باشد، هیچ جایگزینی برای آب لیموی تازه فشرده شده برای پاپ کردن سالاد وجود ندارد.
بالای سر یک کاسه شیشه ای با کینوا، خیار، گیاهان تازه و گوجه فرنگیبالای سر یک کاسه شیشه ای با کینوا، خیار، گیاهان تازه و گوجه فرنگی

تغییرات

  • پروتئین اضافه کنید. نخود یا مرغ خرد شده گزینه های خوبی برای افزودن پروتئین بیشتر به این سالاد هستند.
  • آن را شور کنید. این کاملاً سنتی نیست، اما زیتون کالاماتا چرخ کرده یک افزودنی خوشمزه به این تابوله کینوآ برای طعم شور و شور است.
  • پنیر فتا را اضافه کنید. اگر وگان یا بدون لبنیات نیستید، اضافه کردن مقداری پنیر فتا خرد شده می‌تواند طعم نمکی خوبی به سالاد اضافه کند.

پیشنهادات خدمت

این تابوله آسان کینوا را با مرغ مراکشی یا شاورما مرغ برای یک وعده غذایی عالی جفت کنید. البته روش مورد علاقه من برای سرو آن با فلافل و سس تاهینی در ظرف غذا است.

کاسه سفید با سالاد کینوا تبوله با خیار و گوجه فرنگیکاسه سفید با سالاد کینوا تبوله با خیار و گوجه فرنگی

نحوه ذخیره سازی

این تبوله کینوا را می‌توانید از قبل درست کنید و در ظرف دربسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید. از آنجایی که پایه کینوآ است، لازم نیست نگران این باشید که پانسمان چیزی را خیس کند. در واقع، ممکن است متوجه شوید که هر چه بیشتر بنشیند، طعم بهتری دارد!

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

من آن را توصیه نمی کنم؛ مواد تازه پس از ذوب شدن، لطیف و بدون طعم می شوند.

دستور العمل های بیشتر سالاد کینوا سالم

آماده سازی: 10 دقایق

جمع: 10 دقایق

  • 2 فنجان ها کوینولای پخته شده
  • 1 فنجان گوجه های خرد شده
  • 1 فنجان خیار خرد شده
  • 1 فنجان جعفری خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری نعناع تازه خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • نمک + فلفل به میزان دلخواه نمک فلفل قرمز اگر بتوانید آن را پیدا کنید*
  • کینوا، گوجه فرنگی، خیار و گیاهان تازه را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید.

  • در یک کاسه جداگانه روغن، لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سس را روی مواد سالاد بریزید و بریزید تا مخلوط شوند.

  • بلافاصله سرو کنید یا پروتئین های مورد علاقه خود را اضافه کنید (نخود، مرغ، استیک، میگو و غیره همگی خوشمزه خواهند بود).

  • لذت ببرید!

اگر نمک تند را پیدا نکردید، در صورت تمایل مقداری از فلفل قرمز خرد شده را به آن اضافه کنید.

خدمت: 1g | کالری: 172کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 24g | پروتئین: 5g | چربی: 9g | چربی های اشباع شده: 1g | سدیم: 175میلی گرم | پتاسیم: 414میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 3g | ویتامین A: 1465IU | ویتامین سی: 30.3میلی گرم | کلسیم: 66میلی گرم | اهن: 3.1میلی گرم