کاسه کینوا مدیترانه ای آسان | به سادگی کینوا


اینها کاسه های کینوا مدیترانه ای آسان، سالم و پر از مواد عالی هستند. این کاسه ها با بادمجان برشته، نخود ترد و مقدار زیادی هوموس، دلچسب، رضایت بخش و کاملاً خوشمزه هستند. به علاوه، آنها بدون گلوتن و وگان هستند!

نمای بالای یک کاسه کینوا با هوموس، آروگولا، زیتون، گوجه فرنگی، نخود و بادمجان، در کنار دو چنگال

این دقیقاً یک راز نیست که من از طرفداران پر و پا قرص کینوا هستم. این فقط یک ماده خوشمزه، همه کاره و سالم است. به عنوان ستاره یک غذا عمل می کند، اما به عنوان یک ماده مکمل نیز عمل می کند. این کاسه های کینوا مدیترانه ای یکی از این دستور العمل ها است. کینوآ جلو و مرکز نیست، فقط مقداری دلچسبی، سلامتی و بافت را به کاسه ای پر از طعم های شگفت انگیز می دهد.

ستاره بادمجان برشته است. من عشق بادمجان، و این یکی از روش های مورد علاقه من برای پختن آن است. این بسیار ساده است، اما طعم و بافت آن نمی تواند کامل تر باشد. یکی دیگر از چیزهای شگفت انگیز در مورد این غذا، نخود ترد است. بافت نخود ترد و بادمجان نرم به خوبی با هم کار می کند. سپس تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقداری طعم از گوجه فرنگی، زیتون، آروگولا، هوموس و یک سس تاهینی تند به آن اضافه کنید، و یک وعده غذایی به همان اندازه که سالم است، خوشمزه است.

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا موادی وجود دارد که برای تهیه این کاسه های کینوآ بدون گلوتن نیاز دارید. کارت دستور غذا را در انتهای مقاله بررسی کنید تا مقادیر دقیقی را که برای هر ماده لازم دارید مشاهده کنید.

برای بادمجان سوخاری:

  • بادمجان
  • اسپری آشپزی
  • نمک
  • فلفل – همیشه از فلفل تازه آسیاب شده استفاده کنید.

برای کاسه های کینوا:

  • نخود ترد – این دستور من برای نخود ترد است.
  • گوجه گیلاسی
  • کوینولای پخته شده
  • آرگولا – در صورت تمایل می توانید از سبزی های دیگر استفاده کنید، اما طعم فلفلی آروگولا با این مواد بسیار خوب عمل می کند.
  • زیتون کالاماتا
  • گیاهان تازه – اینها یک تزیین هستند و شما می توانید هر گونه سبزی نرمی که می خواهید. غذاهای مورد علاقه من برای این غذا جعفری و نعنا است.
  • سس تاهینی – این دستور من برای سس تاهینی است.

طرز تهیه کاسه کینوا مدیترانه ای با هوموس

در اینجا نحوه درست کردن این کاسه های سریع، آسان و سالم آورده شده است.

  • پیش گرم کنید. فر را روی 425 فارنهایت روشن کنید.
  • بادمجان را آماده کنید. بادمجان را از طول نصف کنید، سپس آن را به قطعات ضخیم نیم اینچی برش دهید. بادمجان ها را روی یک سینی فر قرار دهید و دو طرف آن را با اسپری پخت، نمک و فلفل بپوشانید.
  • بادمجان را تفت دهید. ورقه پخت را در فر قرار دهید و بادمجان ها را تفت دهید تا لبه های آن ترد و قهوه ای طلایی شود. این باید حدود 25-30 دقیقه طول بکشد. تکه های بادمجان را تا نیمه برگردانید.
نمای بالای سر نیمه ماه بادمجان در حال کباب شدن در ظرف
  • کاسه ها را جمع کنید. نخود ترد، گوجه گیلاسی، کینوآ، آرگولا، هوموس، زیتون و بادمجان تفت داده شده را به هر کاسه اضافه کنید.
  • پایان سس تاهینی را روی کاسه های کینوآ بریزید، سپس با سبزی های تازه تزئین کرده و سرو کنید.
کنار هم با تصویری از یک کاسه نخود ترد و تصویری از یک کاسه کینوا که روی آن آرگولا، گوجه فرنگی، هوموس، زیتون، نخود، بادمجان و سس تاهینی قرار داده شده است.

نکاتی برای موفقیت

این یکی از وعده های غذایی من است، بنابراین من آن را زیاد درست می کنم. در نتیجه، چند نکته برای ساخت بهترین کاسه های مدیترانه ای ممکن را کشف کرده ام.

  • کینوآ کاملا پخته شده نحوه پختن کینوا می تواند تفاوت بین متوسط ​​بودن این دستور غذا و شگفت انگیز بودن آن باشد. راهنمای من را برای نسبت کامل کینوآ به مایع بررسی کنید. شما هر بار با کینوا نرم و کرکی مواجه خواهید شد که دقیقا همان چیزی است که برای این کاسه ها می خواهید.
  • هوموس خانگی. شما مطمئناً می توانید این دستور غذا را با هوموس خریداری شده در فروشگاه تهیه کنید، و من اغلب این کار را انجام می دهم. اما اگر می خواهید آن را به سطح بعدی ببرید، به جای آن از هوموس خانگی استفاده کنید. در اینجا دستور من برای هوموس 6 راه است.
  • برش های مداوم هنگام خرد کردن بادمجان، مطمئن شوید که قطعات را به اندازه های ثابت برش دهید. این در هنگام تفت دادن سبزیجات بسیار مهم است زیرا می خواهید همه سبزیجات با سرعت یکسان پخته شوند. اگر ورقه‌های بادمجان شما اندازه‌های متفاوتی داشته باشد، برخی از آن‌ها نیم پز و برخی دیگر بیش از حد پخته می‌شوند.
  • خلاق باش. این کاسه های کینوا از طعم و مزه منفجر می شوند. اما در صورت تمایل می توانید طعم بیشتری اضافه کنید! از اضافه کردن برخی از مواد مورد علاقه خود به این دستور غذا نترسید. من مواد مدیترانه ای مانند پیاز ترشی، لیمو، فلفل فلفلی، آووکادو و پنیر فتا را توصیه می کنم.
نمای بالای دو کاسه کینوا با گوجه فرنگی، زیتون، آروگولا، هوموس، بادمجان، نخود و سس تاهینی، در کنار بشقاب بادمجان بوداده، یک کاسه نخود، مقداری گوجه گیلاسی، و یک شیشه سس

پیشنهادات خدمت

این کاسه های کینوآ یک وعده غذایی کامل هستند. اما اگر می‌خواهید مهمانی داشته باشید، می‌توانید آن‌ها را در کنار غذاهای مفرح و سالم مدیترانه‌ای سرو کنید. اینها بعضی از علایق من است.

نحوه نگهداری مواد باقیمانده

این کاسه های سالم نه تنها در یخچال ماندگاری خوبی دارند، بلکه ممکن است یکنواخت شوند بهتر وقتی به عنوان غذای باقی مانده خورده شود. طعم ها واقعا زمان دارند تا در یخچال با هم ترکیب شوند. این کاسه ها را در ظروف دربسته نگهداری کنید و تا 4 روز ماندگاری دارند.

آیا می توانم کاسه های مدیترانه ای را فریز کنم؟

منجمد کردن کاسه های کینوا را به دلیل مواد تازه ای که در آنها وجود دارد توصیه نمی کنم. چیزهایی مانند روگولا و گوجه گیلاسی وقتی منجمد و سپس آب می شوند، خوب عمل نمی کنند.

از نزدیک یک کاسه کینوا با بادمجان، گوجه فرنگی، زیتون، نخود و سس تاهینی با یک چنگال در آن.

دستور العمل های بیشتر کاسه کینوا سالم

اگر این دستور غذا را دوست داشتید، می‌دانم که از دیگر کاسه‌های کینوآ مورد علاقه من لذت خواهید برد. همه آنها آسان و سالم هستند، پس آنها را بررسی کنید!

آمادگی: 10 دقایق

پختن: 25 دقایق

جمع: 35 دقایق

  • فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. بادمجان را از طول برش دهید، سپس به قطعات 1/2 اینچی برش دهید.

  • بادمجان ها را روی یک ورقه پخت قرار دهید و روی آن را با اسپری پخت بپوشانید. دو طرف را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

  • به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید، تا زمانی که بادمجان ها قهوه ای طلایی و از بیرون ترد شوند.

  • 4 کاسه بگیرید و به هر کاسه موارد زیر را اضافه کنید: 1/2 فنجان نخود، 1/4 فنجان گوجه فرنگی، 1/2 فنجان کینوا، 1 فنجان آرگولا، 1/4 فنجان هوموس، 2 قاشق غذاخوری زیتون و 1/4 از بادمجان. .

  • با سس تاهینی بریزید و با سبزیجات تازه تزئین کنید. بلافاصله سرو کنید یا در یخچال نگهداری کنید.

باقیمانده غذا را در ظرف دربسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید.

خدمت: 1کاسه | کالری: 412کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 61g | پروتئین: 18g | چربی: 13g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 5g | چربی اشباع شده: 5g | سدیم: 520میلی گرم | پتاسیم: 962میلی گرم | فیبر: 17g | قند: 10g | ویتامین A: 795IU | ویتامین سی: 15میلی گرم | کلسیم: 134میلی گرم | اهن: 6میلی گرم