سس آسان افرا تاهینی | به سادگی کینوا


21 آوریل 2023

توسط آلیسا

این سس تاهین افرا تقریباً روی هر سالادی عالی است. شیرین، اسیدی است و به اندازه کافی طعم کنجد دارد. به علاوه، درست کردن آن بسیار آسان است!

بیرون کشیدن قاشق از شیشه سس تاهینی، در کنار چند نصف لیمو

سالاد یکی از غذاهای مورد علاقه من و یکی از غذاهایی است که اغلب مصرف می کنم. و مطمئنا، سالادهای جانبی عالی هستند. اما یک سالاد بزرگ به خودی خود یک وعده غذایی فوق العاده است. اگر به درستی درست شود، سالاد تازه، سالم و پر جنب و جوش است. با این حال، یک سالاد فقط به اندازه سس آن خوب است. اگر سس خوبی نداشته باشید، سالاد خوبی نخواهید داشت. ساده است.

این سس تاهینی افرا یکی از دستور العمل های سس مورد علاقه من است. طعمی غنی و تقریباً آجیلی از تاهینی دارد. اما با شیرینی سرکه سیب و آب لیمو و شیرینی شربت افرا متعادل می شود. نتیجه نهایی یک سس غنی، پیچیده است و تقریباً با هر سالادی سازگار است. به علاوه، درست کردن آن فقط 2 دقیقه طول می کشد!

نمای بالای مواد لازم برای سس تاهین افرا: نصف لیمو و کاسه‌های تاهین، سرکه سیب، شربت افرا، آب و نمک و فلفل

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا تمام مواد لازم برای تهیه این سس سالاد تاهینی ساده آورده شده است. برای مشاهده مقادیر دقیق برای هر ماده، به کارت دستور غذا در پایین صفحه بروید.

  • ارده
  • آب لیمو – از آب لیموی تازه فشرده استفاده کنید.
  • سرکه سیب
  • شربت افرا – مطمئن شوید که شربت افرا شما 100 درصد خالص باشد.
  • نمک
  • فلفل – همیشه از فلفل سیاه تازه آسیاب شده برای سس استفاده کنید.
  • اب

تاهینی چیست؟

تاهینی خمیری است که از دانه های کنجد آسیاب شده درست می شود. بسیار غلیظ است و هم طعم ملایمی از کنجد و هم آجیل دارد. این یک مورد رایج در غذاهای خاورمیانه و یکی از مواد اولیه حمص است.

از نزدیک قاشقی که سس تاهینی را روی هویج کباب شده، روی آرگولا، نخود و دانه‌های انار می‌ریزد.

طرز تهیه سس تاهینی افرا

در اینجا طرز تهیه این سس تاهینی آسان را آموزش می دهیم. درست کردنش فقط 2 دقیقه طول میکشه!

  • مواد را با هم ترکیب کنید. همه مواد را با مقدار کمی آب به یک شیشه مزون اضافه کنید.
  • تکان دادن. درب ظرف را گذاشته و به شدت تکان دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
  • تنظیم کنید. قوام سس سالاد را بررسی کنید. احتمالا خیلی ضخیم خواهد بود. آب بیشتری اضافه کنید و دوباره تکان دهید. آنقدر این کار را تکرار کنید تا سس تاهینی به غلظت دلخواه شما برسد.
کنار شیشه بدون درب با تاهین و سرکه جدا شده داخل آن و شیشه درب نیمه روی و سس تاهین داخل آن

نکاتی برای موفقیت

در اینجا چند ترفند و نکته برای تهیه این سس دهنی افرای تاهینی وجود دارد.

  • چاشنی ها را تنظیم کنید. طعم سس سالاد بسته به مواد تشکیل دهنده شما می تواند بسیار تغییر کند. مهم این است که همیشه چاشنی ها را بچشید و تنظیم کنید. بعد از درست کردن این سس آن را بچشید و ببینید چه نیازی دارد. ممکن است لازم باشد کمی نمک، فلفل یا آب لیمو بیشتری اضافه کنید.
  • دوباره آن را تکان دهید. پس از مدتی ممکن است سس تاهینی شروع به جدا شدن کند. نگران نباش، این طبیعی است! وقتی برای استفاده آماده شدید، کافی است دوباره آن را تکان دهید تا یکدست و ترکیب شود.
  • شیرینی را تغییر دهید این سس شیرینی کمی از شربت افرا دارد. بسته به نوع سالادی که درست می کنید، ممکن است بخواهید شیرینی آن را کمی کم یا زیاد کنید. اگر سالاد دارای مواد شیرین زیادی مانند میوه های تازه است، می توانید از شربت افرا استفاده کنید. اما اگر سالاد پر از مواد تلخ است، ممکن است بخواهید شربت افرا بیشتری اضافه کنید.

با چه چیزی آن را سرو کنیم

این سس تاهینی افرا تقریباً روی همه سالادها یا روی سبزیجات کباب ریخته می شود. در اینجا چند سالاد مورد علاقه من است که می توانید از این سس استفاده کنید.

نمای بالای سالادی با آرگولا، نخود، دانه‌های انار و هویج برشته، با سس تاهینی در بالا

نحوه نگهداری باقیمانده سس تاهینی افرا

می توانید باقیمانده سس تاهینی را در یک شیشه دربسته در یخچال نگهداری کنید. تا 10 روز ادامه خواهد داشت. اگر سس بعد از قرار دادن در یخچال ضخیم تر شد، کافی است کمی آب به آن اضافه کنید.

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

منجمد کردن سس سالاد تاهینی افرا را توصیه نمی کنم. تا 4 ماه در ظرف دربسته در فریزر دوام می آورد، اما وقتی آب می شود بافت آن عالی نخواهد بود. از آنجایی که این دستور بسیار سریع و آسان است، توصیه می کنم آن را به جای فریز کردن، تازه تهیه کنید.

یک شیشه سس تاهین با یک قاشق در کنار یک نیم لیمو

دستور العمل های ساده تر سس سالاد

اگر شما هم مثل من هستید و نمی توانید به اندازه کافی سالاد بخورید، به مجموعه ای از سس ها برای درست کردن نیاز دارید. در اینجا تعدادی از موارد مورد علاقه من است.

پانسمان تاهینی افرا

این سس تاهینی افرا شیرین، ترش و کمی مغزدار است. برای هر سالادی عالی است و درست کردن آن فقط 2 دقیقه طول می کشد.

  • تمام مواد را با 3 قاشق غذاخوری آب به یک شیشه مزون اضافه کنید.

  • محکم تکان دهید تا همه چیز ترکیب شود.

  • اگر خیلی غلیظ بود، هر بار 1 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید.

باقیمانده سس را در یک شیشه دربسته در یخچال تا 10 روز نگهداری کنید. اگر سس در یخچال غلیظ شد، کمی آب اضافه کنید و آن را تکان دهید.

کالری: 106کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 8g | پروتئین: 3g | چربی: 8g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 3g | چربی اشباع شده: 3g | سدیم: 8میلی گرم | پتاسیم: 99میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 3g | ویتامین A: 11IU | ویتامین سی: 7میلی گرم | کلسیم: 29میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

دستور العمل های شام کینوآ بیشتری می خواهید؟
تابلوی من را در پینترست دنبال کنید!