بسته بندی کاهوی مرغ آسیایی | به سادگی کینوا


7 آوریل 2023

توسط آلیسا

این روکش های کاهوی مرغ یک وعده غذایی سالم و تازه است. آنها بدون گلوتن، کتو پسند، مملو از سبزیجات هستند و کمتر از نیم ساعت طول می کشد تا درست شوند!

سینی کاهوی مرغ که اطراف آن را پیازهای برش داده شده احاطه کرده است

من از طرفداران پر و پا قرص روکش هستم. آنها یک راه سرگرم کننده برای بسته بندی بسیاری از مواد طعم دهنده در یک لقمه هستند. این روکش های کاهوی مرغ یکی از دستور العمل های مورد علاقه من است. آنها دارای بسیاری از سبزیجات و گیاهان مختلف هستند، با سس تند و تند ساخته شده از سریراچا، سرکه، زنجبیل، سیر، روغن کنجد و سس سویا. مقداری مرغ آسیاب شده مرطوب به آن اضافه کنید، این بسته بندی ها به طور مثبت با طعم و مزه منفجر می شوند.

اما این روکش ها فقط تازه و خوش طعم نیستند. آنها همچنین فوق العاده سالم هستند. به جای استفاده از تورتیلا از کاهو استفاده می کنند. آنها کم کالری، پروتئین و مواد مغذی بالا و فاقد گلوتن هستند. و از همه بهتر؟ درست کردن آنها فقط 25 دقیقه طول می کشد و می توانید تعداد زیادی از آنها را زودتر آماده کنید.

نمای بالای مواد مورد نیاز برای بسته بندی کاهو مرغ: یک بشقاب مرغ خام، آسیاب شده، یک کاسه کلم و کاهو خرد شده، چهار پیازچه، یک دسته گشنیز، مقداری برگ کاهو و کاسه های سس سویا، سیر، زنجبیل، کنجد. روغن، سریراچا، سرکه برنج، روغن و دانه کنجد

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا تمام موادی که برای تهیه این بسته بندی های آبدار و تند کاهوی مرغ نیاز دارید، آورده شده است. حتماً کارت دستور غذا را در انتهای مقاله بررسی کنید تا مقادیر دقیق هر ماده را ببینید.

  • زنجبیل رنده شده
  • سیر
  • سس سویا کم سدیم – در صورت تمایل می توانید از تاماری کم سدیم نیز استفاده کنید.
  • سرکه برنج
  • سریراچا
  • روغن کنجد
  • روغن خنثی – من دوست دارم از روغن آووکادو استفاده کنم.
  • جوجه مزرعه
  • پیازچه – وقتی پیازچه ها را خلال می کنید، سبزی ها را از سفیده ها جدا کنید.
  • هویج
  • کلم – من ترجیح می دهم در این دستور از کلم سفید استفاده کنم.
  • دانه های کنجد
  • گشنیز
  • برگ کاهو – باید تکه های کاهو به اندازه کافی بزرگ بگیرید تا همه مواد را در خود جای دهید.
  • برنج پخته – این یک ماده اختیاری برای سرو در کنار کاغذ کاهوی مرغ است.

طرز تهیه روکش کاهوی مرغ

در اینجا طرز تهیه این غذای فوق العاده تازه آورده شده است. کمتر از 30 دقیقه طول می کشد و فقط چند قدم!

  • سس را درست کنید. سیر، زنجبیل، روغن کنجد، سیریراچا، سرکه برنج و سس سویا را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
کنار یک کاسه با سرکه، سس سویا، سریراچا، روغن کنجد، سیر و زنجبیل و یک دست که این مواد را با هم مخلوط می‌کند.
  • مرغ را بپزید. روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرغ را اضافه کنید و بدون هم زدن بپزید تا سرخ شود. این باید حدود 2-3 دقیقه طول بکشد. مرغ را برگردانید و آن را به 3-4 قسمت تقسیم کنید. آنقدر بپزید تا طرف دیگر هم سرخ شود، سپس مرغ را به قطعات کوچکتر خرد کنید.
  • باقی مواد را اضافه کنید. هویج، کلم و قسمت های سفید پیازچه را در تابه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. سس را اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ پخته شود و سس به طور یکنواخت همه مواد را بپوشاند.
کنار هم یک کاسه سس را داخل تابه ای می ریزیم که مرغ، کلم، هویج و یک قاشق چوبی دارد و همه این مواد را در تابه با قاشق چوبی با هم مخلوط می کنیم.
  • خدمت. فیل را داخل برگ های کاهو بریزید و با دانه های کنجد، گشنیز و قسمت های سبز پیازچه و همچنین برنج اختیاری تزیین کنید.

نکاتی برای موفقیت

در اینجا چند ترفند برای درست کردن بهترین روکش کاهوی مرغ وجود دارد.

  • زنجبیل را با قاشق پوست بگیرید. استفاده از زنجبیل تازه برای این دستور بسیار مهم است. این باعث می شود سس بسیار خوش طعم، معطر و تند باشد. بهترین راه برای رنده کردن زنجبیل این است که آن را با قاشق پوست بگیرید و سپس از یک میکروپلن استفاده کنید. قاشق ها به راحتی پوست زنجبیل را جدا می کنند و بسیار کارآمدتر از زمانی هستند که پوست را با چاقو جدا کنید.
  • سبزیجات را به طور مساوی خرد کنید. این دستور غذا زمان بسیار خوبی برای کار بر روی مهارت های چاقویی خود است. سعی کنید تمام تکه های هویج و کلم را به اندازه های مشابه برش دهید. به این ترتیب آنها همزمان آشپزی می کنند. اگر برش سبزیجات ناهماهنگ باشد، در نهایت با مقداری سبزیجات بیش از حد پخته و برخی از آنهایی که نیم پز شده اند، مواجه خواهید شد.
  • مرغ را خوب سرخ کنید. وقتی صحبت از پختن مرغ آسیاب شده به میان می آید، رنگ طعم آن است. نترسید که گوشت را قبل از برگرداندن و قبل از شکستن آن واقعاً سرخ کنید. هر چه رنگ مرغ آسیاب شده بیشتر باشد طعم آن بیشتر می شود. نگران نباشید، سس از خشک شدن مرغ جلوگیری می کند.
قابلمه ای که مرغ پخته شده، هویج، کلم و سس داخل آن، با قاشق چوبی

با چی سرو کنیم

من عاشق خوردن این بسته های سالم و بدون گلوتن با یک طرف برنج لیموی گشنیز یا کینوا لیمو نارگیل 3 ماده هستم. آنها همچنین وقتی در کنار برخی از غذاهای آسیایی مانند سوپ کاری نارگیل تایلندی یا کینوآ سرخ شده با 5 ماده کیمچی سرو می شوند، خوب می شوند.

از نزدیک یک بسته کاهوی مرغ روی سینی بسته بندی کاهو

نحوه نگهداری از کاهوی مرغ باقیمانده

این روکش‌های کاهوی آسیایی در صورتی که در ظرف دربسته نگهداری شوند تا 3 روز در یخچال ماندگاری دارند. با این حال، کاهوی بسته بندی شده بعد از روز اول طعم خوبی نخواهد داشت و ممکن است پژمرده شود. توصیه می‌کنم فیلینگ را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید و زمانی که آماده سرو بسته‌بندی هستید، آن را روی کاهو قرار دهید.

آیا این دستور غذا را می توان منجمد کرد؟

من فریز کردن بسته‌بندی‌ها در کاهو را توصیه نمی‌کنم، اما می‌توانید فیلینگ را در ظرف دربسته تا 3 ماه فریز کنید. قبل از سرو در برگ های کاهو، یک شب در یخچال آب کنید یا یخ زدایی کنید.

یک دست برای گرفتن کاهو مرغ روی یک بشقاب با پنج بسته

بسته بندی های سالم کاهو بیشتر برای درست کردن

اگر از این دستور غذا لذت بردید، حتماً برخی دیگر از بسته بندی های کاهو مورد علاقه من را امتحان کنید.

ساندویچ مرغ و کاهو

این روکش های کاهوی مرغ پر از مرغ آبدار، سبزیجات سالم و سس تند و تند است. آنها بدون گلوتن هستند و درست کردن آنها فقط 25 دقیقه زمان می برد!

  • 1 قاشق سوپخوری زنجبیل رنده شده
  • 2 حبه های سیر ، چرخ کرده
  • 3 قاشق غذاخوری سس سویا یا تاماری کم سدیم
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • 2-3 قاشق چای خوری سریراچا ، چشیدن
  • 1 قاشق چایخوری روغن کنجد
  • 1 قاشق سوپخوری روغن خنثی (مثل آووکادو)
  • 1 پوند جوجه مزرعه
  • 3 پیازچه ، برش های نازک، قسمت های روشن و تیره از هم جدا شده اند
  • 1 فنجان هویج رنده شده
  • 1 فنجان کلم سفید خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری دانه کنجد
  • ¼ فنجان گشنیز تازه خرد شده
  • برگ های کاهو بزرگ برای سرو
  • برنج پخته ، برای سرو، اختیاری است
  • در یک کاسه کوچک، زنجبیل، سیر، سس سویا، سرکه، سیریراچا و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید.

  • روغن خنثی را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرغ را یک تکه اضافه کنید و بدون مزاحمت بپزید تا کف آن خوب سرخ شود، 2 تا 3 دقیقه. طرف دیگر را برگردانید و سرخ کنید و مرغ را به 3-4 قطعه بزرگ تقسیم کنید. وقتی مرغ از دو طرف خوب سرخ شد، شروع به هم زدن کنید تا به قطعات کوچک تقسیم شود.

  • قسمت های سبک پیازچه، هویج و کلم را اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط سس را اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ دیگر صورتی نشود و سس به طور یکنواخت پخش شود. با دانه های کنجد، سبزی پیازچه و گشنیز بپاشید. در صورت تمایل در فنجان های کاهو با برنج سرو کنید.

فیلینگ کاهوی مرغ را در ظرف دربسته در یخچال به مدت 3 روز یا در فریزر به مدت 3 ماه نگهداری کنید و بعد از آماده شدن به کاهو اضافه کنید.

خدمت: 2می پیچد | کالری: 256کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 7g | پروتئین: 22g | چربی: 16g | چربی های اشباع شده: 6g | چربی های چند غیر اشباع: 3g | چربی اشباع شده: 5g | چربی ترانس: 0.1g | کلسترول: 98میلی گرم | سدیم: 581میلی گرم | پتاسیم: 831میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 2g | ویتامین A: 5524IU | ویتامین سی: 12میلی گرم | کلسیم: 78میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

درباره آلیسا

سلام، من آلیسا ریمر هستم، یک متخصص تغذیه کل نگر، عاشق یوگا، مادر سگ و بنیانگذار Simply Quinoa. از آشنایی با شما خوشحالم! من SQ را به‌عنوان راهی برای ارائه راه‌حل‌هایی برای زنانی درست مثل خودم ایجاد کردم که در تلاش برای یافتن اطلاعات مفید در مورد چگونگی زندگی سالم و رضایت‌بخش بودند. امیدوارم در اینجا در SQ الهام بگیرید – در داستان من، در دستور العمل های من، در صدها مقاله سلامتی، و در جامعه شگفت انگیز ما. خوش آمدی!