هوموس قابلمه فوری | هوموس قابلمه فوری


هوموس قابلمه فوری بسیار خوب است که هرگز نمی خواهید آن را به روشی متفاوت بسازید. پختن تحت فشار نخودها نه تنها بافت آنها را تغییر می دهد، بلکه آنها را در کسری از زمانی که روی اجاق گاز می گیرد پخته می شود. این کاملاً ارزش کمترین تلاش را برای ایجاد آن دارد.

هوموس قابلمه فوری

پرش به:

من چندین سال پیش دستور پخت هوموس از کنسرو نخود را ارسال کردم، اما من دوست دارم نخود خودم را بپزم.

دیروز دو برابر نیازم نخود درست کردم و حالا به اندازه کافی چانا ماسالا یا این دستور سوپ نخود وگان را دارم. می توانید از دیگ فوری خود برای تهیه این دستور هوموس اجاق گاز فشاری به راحتی استفاده کنید.

هوموس قابلمه فوری

این هوموس قابلمه فوری دستور غذا بسیار شبیه به چیزی است که در گذشته درست کرده بودم، با این تفاوت که من نخود را در ظرف فوری درست کردم. یکی دیگر از جنبه های خوب پختن نخود، زیرا اگر نمی خواهید مجبور نیستید از یک قوطی کامل استفاده کنید.

کنسرو نخود نیازی به خیساندن ندارد، اما فکر می‌کنم انجام مراحل اضافی خیس کردن آن‌ها به این کار نیاز دارد. دستور پخت هوموس به سطح بعدی.

کنسرو نخود را می‌توانید مستقیماً از داخل قوطی بخورید، زیرا از قبل پخته شده است. نخود خشک را نمی توان به صورت خام مصرف کرد و باید قبل از مصرف خیس شود.

تهیه نخود خشک برای هوموس قابلمه فوری

هیچ وقت یادم نمی آید که نخود را از شب قبل خیس کنم. همیشه. بنابراین من سریع خیس می کنم که با خیساندن حبوبات در آب جوش انجام می شود. یک ساعت بعد، آنها کاملا خیس شده و آماده حرکت هستند. عاشقشم. یک راه حتی سریعتر برای لذت بردن سریع از هوموس قابلمه فوری.

مواد مورد نیاز شما

طرز تهیه هوموس قابلمه فوری

  1. نخودها را بشویید و بقایای آن را بردارید. یک ساعت در آب جوش خیس کنید.
  2. نخودهای خیس شده را در قابلمه فوری با آب داغ به اندازه کافی قرار دهید تا روی آن را بپوشاند. نمک را به مزه اضافه کنید تا با نخود دم بکشد و با فشار بالا به مدت 20 دقیقه بپزید. از رهاسازی فشار طبیعی استفاده کنید.
  3. نخود را آبکش کنید، مطمئن شوید که حدود 1/4 فنجان از آب آن را ذخیره کنید.
  4. ۱ فنجان نخود را به همراه آب رزرو شده، حبه سیر، تاهینی و آبلیمو در مخلوط کن یا غذاساز بریزید. مخلوط کنید تا یکدست شود.
  5. در ظرف سرو بریزید و با روغن زیتون، پاپریکا دودی و جعفری ایتالیایی تزئین کنید. روی آن را با آجیل کاج برشته شده بریزید.

حمص قابلمه ای فوری از نخود درست کنید

این دستور پخت هوموس نخودچی یک دستور پخت دیگر است. نخودها را در قابلمه فوری درست کنید، همه چیز را در مخلوط کن بریزید تا یکدست شود، کار تمام است. پیزی آسان. ناگفته نماند که این مزه بسیار بهتر از هر حمصی است که تا به حال خورده اید.

چه مدت طول می کشد؟

حمص خانگی به اندازه حمصی که در فروشگاه خریداری می شود دوام ندارد، اما هنوز هم ارزش درست کردن را دارد. اگر اهل غذا خوردن نیستید، جای نگرانی نیست. این دستور بین 3-4 روز در ظرف در بسته در یخچال ماندگاری دارد.

دیگر لقمه ها و لقمه ها برای خوردن

کراکرهای کم کربوهیدرات من را امتحان کنید!

کراکر کم کربوهیدرات

دیپ آنی دیپ من بابا غنوش! این یک خوراکی لذت بخش برای مهمانان است و آنها نمی دانند که با درست کردن آن در ظرف فوری به جای فر، 45 دقیقه صرفه جویی کرده اید!

قابلمه فوری بابا غنوش

هنوز نمی توانید به اندازه کافی دستور العمل های یونانی دریافت کنید؟ دیپ 5 ماده ای من را درست کنید که می توانید با چیپس پیتا یا قاشق روی ژیروس ساخته شده در دیگ فوری میل کنید.

طرز تهیه سس تزازیکی

نکات و ترفندهایی برای هوموس قابلمه فوری

  • نخود خشک را بشویید و بقایای آن را بردارید.
  • بعد از اینکه در آب خیس شد، متوجه می شوید که وقتی نخود به راحتی بین دو انگشت تقسیم می شود، تمام می شود.
  • هر آجیلی را که در انباری خود دارید برشته کنید تا طعم بهتری داشته باشد و به هوموس ترد شود!
هوموس قابلمه فوری

اگر این را دوست دارید دستور پخت هوموس قابلمه فوری همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و پینترست به اشتراک می گذارید تا آنها نیز بتوانند آن را امتحان کنند.

هوموس قابلمه فوری

این هوموس قابلمه فوری خامه ای و پر از طعم است. این همه طعم هوموسی است که با کسری از هزینه خریداری شده است و تهیه آن بسیار آسان است!

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 30 دقایق

زمان کل: 40 دقایق

دوره: مخلفات

غذا: یونانی

کلمه کلیدی: هوموس قابلمه فوری، هوموس زودپز

خدمات: 8

کالری: 68کیلو کالری

نویسنده: اورواشی

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • نخودها را به مدت 1 ساعت در آب داغ خیس کنید. مقداری را که درست می کنید دو برابر کنید تا باقیمانده چانا ماسالا یا سایر غذاهای خوشمزه باقی بماند.

  • پس از خیس شدن، آن ها را در یک قابلمه فوری با آب کافی قرار دهید، کمی نمک به مزه اضافه کنید و آنها را به مدت 20 دقیقه با فشار بالا بپزید. از رهاسازی فشار طبیعی استفاده کنید.

  • لوبیاها را آبکش کنید و حدود 1/4 فنجان از آب آن را ذخیره کنید. به حدود 1 فنجان نخود پخته نیاز دارید.

  • همه مواد به جز تزئین را در کاسه غذاساز یا مخلوط کن بریزید.

  • آنقدر عمل کنید تا صاف شود.

  • در ظرفی ریخته و با مواد تزئینی تزئین کنید.

  • بخور

  • نخود خشک را بشویید و بقایای آن را بردارید.
  • بعد از اینکه در آب خیس شد، متوجه می شوید که وقتی نخود به راحتی بین دو انگشت تقسیم می شود، تمام می شود.
  • هر آجیلی را که در انباری خود دارید برشته کنید تا طعم بهتری داشته باشد و به هوموس ترد شود!

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

خدمت: 1g | کالری: 68کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 2g | پروتئین: 1g | چربی: 6g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

فراموش نکنید که دیگر پرفروش‌ترین کتاب‌های آشپزی قابلمه فوری من را بررسی کنید!

قابلمه هندی فوری، قابلمه فوری کتو، قابلمه فوری سریع و آسان، قابلمه فوری سالم و گیاهی.