چیپس کتو | چگونه چیپس های بدون گلوتن درست کنیم


فقط به این دلیل که کربوهیدرات کم می خورید به این معنی نیست که هنوز نمی توانید از میان وعده های مورد علاقه خود لذت ببرید. این کیتو چیپس ها ظرف کم کربوهیدرات کاملی برای انواع دیپ ها و تاپینگ های خوشمزه هستند.

چیپس کتو روی ظرف سرو با گواکامول

پرش به:

چرا شما عاشق ساختن تراشه های کتو خود هستید؟

  • سریع. این کیتو چیپس ها را در کمتر از 30 دقیقه در فر یا سرخ کن هوا درست کنید.
  • آسان. دستور پخت و ریختن ساده.
  • حداقل مواد تشکیل دهنده برای تهیه این دستور چیپس بدون گلوتن به کمتر از پنج ماده نیاز دارید.
  • کربوهیدرات کم فقط 2 کربوهیدرات خالص در هر وعده.
  • بدون گلوتن یک گزینه عالی بدون گلوتن برای پیش غذا یا به عنوان یک غذای جانبی برای غذای اصلی بعدی شما.

چه تراشه هایی در Keto خوب هستند؟

اگر در مورد نوع چیپسی می‌پرسید که می‌توانید در کیسه‌های غول‌پیکر سوپرمارکت بردارید و در حین خوردن برنامه مورد علاقه‌تان در نتفلیکس زیاده روی کنید؟ نه. آنها کتو پسند نیستند.

با این حال، این بدان معنا نیست که اگر سبک زندگی کم کربوهیدرات دارید، اصلاً نمی توانید چیپس بخورید.

با این دستور العمل فوق العاده ساده کتو چیپس، همچنان می توانید از میان وعده لذت ببرید – فقط با کربوهیدرات کمتر.

مواد مورد نیاز شما

  • آرد بادام– این ماده ای است که به چیپس های کتو قدرت فرو بردن یک تراشه سنتی را می دهد. آنها را بدون افزودن کربوهیدرات های غیر ضروری بسیار محکم می کند.
  • پنیر موزارلا– پنیر در طول فرآیند پخت، آرد بادام و ادویه‌ها را به هم می‌چسباند تا چیپسی تشکیل شود که فقط التماس می‌کند در دیپ مورد علاقه‌تان غوطه‌ور شود.
  • پودر سیر– کمی عطر و طعم به چیپس های بدون گلوتن می دهد در حالی که طعم آن را به اندازه کافی همه کاره نگه می دارد تا با انواع غذاها و پروفایل های طعم لذت ببرید.
  • فلفل– فقط کمی طعم اضافه می کند تا طعم چیپس تورتیلای آشنا را بدون تند بودن به آن بدهد.

چگونه چیپس کتو درست کنیم

چه کسی می دانست که تهیه یک میان وعده کم کربوهیدرات می تواند اینقدر آسان باشد؟ تنها با چند مرحله ساده، در کمترین زمان به حالت بدون احساس گناه برمی گردید!

دستورالعمل فر

اگر یک میان وعده جدی هستید و می خواهید دستور غذا را دو یا سه برابر کنید تا مقدار زیادی چیپس کتو را در یک زمان درست کنید، روش فر می تواند انتخاب بهتری برای شما باشد.

  1. در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو، پنیر رنده شده را به مدت 90 ثانیه یا تا زمانی که ذوب شود گرم کنید.
  2. پنیر آب شده را با آرد بادام و ادویه ها ترکیب کنید.
  3. از دستان خود برای تشکیل یک توپ خمیر استفاده کنید.
  4. خمیر را خیلی نازک پهن کنید و با استفاده از کاتر پیتزا خمیر را به شکل چیپسی برش دهید.
  5. چیپس های نپخته را روی یک ورقه پخت چرب شده قرار دهید و در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید یا تا زمانی که چیپس ها قهوه ای طلایی شوند.
  6. قبل از اینکه آنها را از سینی فر خارج کرده و سرو کنید، از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شوند.

دستورالعمل های سرخ کن هوا

اگر می‌خواهید به اندازه کافی برای یک وعده میان‌وعده درست کنید یا وقتتان کم است، از این دستورالعمل‌های ساده سرخ‌کن برای تهیه چیپس بدون گلوتن خود استفاده کنید.

  1. در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو، پنیر رنده شده را به مدت 90 ثانیه یا تا زمانی که ذوب شود گرم کنید.
  2. پنیر آب شده را با آرد بادام و ادویه ها ترکیب کنید.
  3. از دستان خود برای تشکیل یک توپ خمیر استفاده کنید.
  4. خمیر را خیلی نازک پهن کنید و با استفاده از کاتر پیتزا خمیر را به شکل چیپسی برش دهید.
  5. چیپس های نپخته را در سبد سرخ کن هوا قرار دهید و به مدت 8 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید.
  6. آنها را از سبد سرخ کن بادی خارج کنید و قبل از سرو اجازه دهید کاملا خنک شوند.
چیپس کتو روی یک بشقاب سفید با یک کاسه گواکامول

تغییرات

  • آنها را تند درست کنید. در حالی که مواد را با هم مخلوط می‌کنید، نصف قاشق چای‌خوری فلفل هندی و زیره را در آن بریزید تا تند شود.
  • به آنها یک زینگ بدهید. از مواد خشک سس کتو رنچ من برای مخلوط کردن با آرد بادام و پنیر موزارلا استفاده کنید تا طعمی تند داشته باشید.
  • پنیر را روشن کنید. پنیر موزارلا طعم بسیار ملایمی دارد، بنابراین استفاده از آن با انواع دیپ عالی است. احساس نکنید که باید به یک چیپس با طعم ملایم بسنده کنید. آن را با چدار تیز، یا حتی پنیر جک فلفلی برای طعم بیشتر تغییر دهید.

آن ها چقدر دوام می آورند؟

برخلاف چیپس‌های سیب‌زمینی که می‌توانید در خواربارفروشی بگیرید، این کتو چیپس‌ها تا هفته‌ها پس از باز شدن دوام نمی‌آورند.

برای یک لقمه ترد و خوشمزه، این چیپس های بدون گلوتن را در یک کیسه دربسته در دمای اتاق تا یک هفته نگهداری کنید.

چه چیزی را با چیپس های بدون گلوتن سرو کنید

حتی می توانید از این چیپس های خانگی برای تهیه کتو ناچو در سرخ کن بادی استفاده کنید!

میان وعده های کم کربوهیدرات بیشتر

پین چیپس کتو با روکش متن

سنجاق آن!

اگر اینها را دوست دارید کیتو چیپس همانطور که ما انجام می دهیم، مطمئن شوید که آنها را با دوستان خود در فیس بوک و اینستاگرام به اشتراک می گذارید تا آنها نیز آنها را امتحان کنند! فراموش نکنید که آنها را پین کنید تا بتوانید به زودی دوباره آنها را بسازید.

چیپس کتو روی ظرف سرو با گواکامول

چیپس کتو | دستور العمل چیپس بدون گلوتن

زمان آماده سازی: 5 دقایق

زمان پخت: 10 دقایق

زمان کل: 15 دقایق

دوره: پیش غذا، مخلفات، میان وعده

غذا: آمریکایی، مکزیکی

کلمه کلیدی: چیپس سرخ کن هوا، چیپس بدون گلوتن، چیپس کتو

خدمات: 6 سروینگ ها

کالری: 166کیلو کالری

نویسنده: اشلی تامپسون

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو، پنیر رنده شده را به مدت 90 ثانیه یا تا زمانی که ذوب شود گرم کنید.

  • پنیر آب شده را با آرد بادام و ادویه ها ترکیب کنید.

  • از دستان خود برای تشکیل یک توپ خمیر استفاده کنید.

  • خمیر را خیلی نازک پهن کنید و با استفاده از کاتر پیتزا خمیر را به شکل چیپسی برش دهید.

  • چیپس های نپخته را در سبد سرخ کن هوا قرار دهید و به مدت 8 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید.

  • آنها را از سبد سرخ کن بادی خارج کنید و قبل از سرو اجازه دهید کاملا خنک شوند.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 166کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 3g | پروتئین: 10g | چربی: 13g | فیبر: 1g | قند: 1g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

فراموش نکنید که دیگر کتاب های آشپزی کتو من را بررسی کنید.

قابلمه فوری کتو، بمب چربی کتو، شیرینی و خوراکی، و کتو آسان در 30 دقیقه.