21 مارس 2023•
توسط آلیسا
این پنکیک زغال اخته بدون گلوتن هر چیزی را که می توانید بخواهید دارد. آنها شیرین هستند اما نه هم شیرین، به علاوه کرکی، میوه ای هستند و درست کردنشان فقط 15 دقیقه طول می کشد.
پنکیک یک غذای کامل برای صبحانه است. چه کسی پنکیک را دوست ندارد؟ متأسفانه، بیشتر دستور پخت پنکیک نیاز به آرد همه منظوره زیادی دارد، به این معنی که گلوتن زیادی دارند. اما نه این دستور! این پنکیک بلوبری بدون گلوتن از مخلوطی از آرد سورگوم، آرد برنج قهوهای، آرد تاپیوکا و تکههای کینوآ استفاده میکند. نتیجه یک پنکیک سبک، کرکی و فوق العاده خوش طعم است که گلوتن ندارد.
این پنکیک زغال اخته بدون گلوتن همچنین به لطف مقداری شربت افرا، طعم شیرینی عالی دارد. زغال اخته تارت و دارچین تند طعم شیرین را متعادل می کند و یک پنکیک عالی برای شما به ارمغان می آورد. و آیا اشاره کردم که ساخت آنها فقط 15 دقیقه زمان می برد؟ شما باید آنها را امتحان کنید!
آنچه شما نیاز دارید
در اینجا موادی که برای درست کردن این پنکیک های کرکی و میوه ای نیاز دارید، آورده شده است. برای مشاهده مقدار دقیق هر ماده، کارت دستور غذا را در انتهای مقاله بررسی کنید.
طرز تهیه پنکیک بلوبری بدون گلوتن
این پنکیک ها فقط چند مرحله دارند و درست کردن آن فقط 15 دقیقه زمان می برد. در اینجا چگونگی آن است.
- آماده سازی یک تابه چدنی یا یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
- مواد خشک را مخلوط کنید. تمام مواد خشک را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ و شیر را در یک کاسه کوچک یا پیرکس بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- مواد مرطوب و خشک را با هم ترکیب کنید. مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
- پختن. وقتی ماهیتابه یا ماهیتابه داغ شد، آن را با کمی اسپری پخت و پز چرب کنید، سپس با ملاقه یک قاشق خمیر پنکیک اضافه کنید. زغال اخته را روی آن بپاشید و بپزید تا حباب های کوچکی شروع به تشکیل شدن کنند. این باید 2-3 دقیقه طول بکشد. پنکیک ها را برگردانید و 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید و سپس سرو کنید.
نکاتی برای موفقیت
در اینجا برخی از ترفندها و نکات مورد علاقه من برای تهیه این پنکیک آورده شده است.
- از تخم مرغ با دمای اتاق استفاده کنید. در صورت امکان، 30 تا 60 دقیقه قبل از تهیه خمیر پنکیک، تخم مرغ های خود را از یخچال بیرون بیاورید. وقتی تخممرغها در دمای اتاق هستند، بهتر با سایر مواد مخلوط میشوند و خمیر نرمتری به دست میآورند و پنکیک پفتری به دست میآورند.
- زودتر درست کنید این خمیر پنکیک به مدت 4 روز در یخچال شما ماندگاری دارد، بنابراین می توانید آن را زودتر از موعد درست کنید. اگر میدانید که قرار است آن را در یک روز خاص بخواهید، با تهیه یک یا دو روز زودتر از زمان، در زمان خود صرفهجویی کنید و آن را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید تا زمانی که برای تهیه پنکیک آماده شوید.
- پنکیک ها را گرم نگه دارید. اگر می خواهید یک دسته کامل از پنکیک را به طور همزمان سرو کنید، می خواهید تا زمانی که پخت و پز را تمام می کنید آنها را گرم نگه دارید. بهترین راه برای انجام این کار این است که فر خود را روی کمترین درجه حرارت (یا تنظیم “گرم”، اگر فر شما دارد) روشن کنید و پنکیک ها را در آنجا نگه دارید تا زمانی که آماده سرو آنها شوید.
چه چیزی را با پنکیک بلوبری بدون گلوتن سرو کنید
من دوست دارم این پنکیک زغال اخته را با کره، شربت افرا، آجیل و انواع توت های تازه تزیین کنم، اما آنها با مربای خانگی نیز عالی هستند. و در حالی که مطمئناً میتوانید این پنکیکها را کل صبحانهتان داشته باشید، من دوست دارم آنها را با برخی از غذاهای صبحانه خوش طعم، مانند تخممرغ سریع پستو، اسکرامبل توفو اولیه، یا کیش تره فرنگی و قارچ سرو کنم.
نحوه نگهداری مواد باقیمانده
پنکیک زغال اخته بدون گلوتن باقیمانده را می توان در ظرف یا کیسه ای در بسته در یخچال به مدت 1 هفته نگهداری کرد. میتوانید آنها را با دمای کم در یک توستر یا فر یا داخل فویل آلومینیومی در فر 350 درجه فارنهایت به مدت 4 تا 5 دقیقه گرم کنید.
آیا این دستور غذا را می توان منجمد کرد؟
حتما می توانید این پنکیک ها را فریز کنید. فقط آنها را در یک ظرف یا کیسه دربسته نگهداری کنید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید. می توانید آنها را در حالی که یخ زده هستند دوباره گرم کنید، فقط کمی زمان بیشتری نیاز دارند.
پنکیک های بیشتری برای درست کردن
در اینجا تعدادی از دیگر دستور العمل های پنکیک مورد علاقه من برای امتحان کردن وجود دارد.
پنکیک بلوبری بدون گلوتن
این پنکیک بلوبری بدون گلوتن سبک، کرکی و کاملا شیرین است. آنها پر از طعم هستند و فقط 15 دقیقه زمان می برد تا درست شوند.
-
یک ماهیتابه یا سینی چدنی را روی حرارت متوسط از قبل گرم کنید.
-
تمام مواد خشک خود را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید. مواد خیس خود را با همزن بزنید تا خمیر صاف و کمی روان شود اما شکل خود را حفظ کند.
-
با تکان دادن آب روی آن تست کنید تا ببینید آیا تابه شما داغ است یا خیر. اگر آب جوشید، آماده پختن هستید!
-
تابه را با کمی اسپری آشپزی چرب کنید. خمیر را روی تابه ریخته و زغال اخته بپاشید. پنکیک ها را بپزید تا حباب های کوچکی در خمیر ایجاد شود، حدود 2-3 دقیقه. آنها را برگردانید و چند دقیقه دیگر بپزید.
-
با کره بدون لبنیات و شربت افرا ورمونت سرو کنید، سپس لذت ببرید!
در کیسه یا ظرف دربسته در یخچال به مدت 1 هفته یا در فریزر به مدت 3 ماه نگهداری شود. دوباره با درجه کم در توستر یا فر یا به مدت 4 تا 5 دقیقه در فر 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
کالری: 71کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 13g | پروتئین: 2g | چربی: 1g | چربی های اشباع شده: 0.3g | چربی های چند غیر اشباع: 0.5g | چربی اشباع شده: 1g | چربی ترانس: 0.003g | کلسترول: 27میلی گرم | سدیم: 145میلی گرم | پتاسیم: 130میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 4g | ویتامین A: 50IU | ویتامین سی: 2میلی گرم | کلسیم: 73میلی گرم | اهن: 1میلی گرم
تازه در پختن کینوا؟ راهنمای شروع کینوا رایگان خود را بگیرید!
عضوی از انجمن Simply Quinoa شوید و ایمیلهای هفتگی با محتوای انحصاری که من فقط در ایمیل به اشتراک میگذارم و همچنین راهنمای عمیق من برای شروع سفر کینوا دریافت کنید.
راهنمای رایگان خود را دانلود کنید
دستور العمل های صبحانه کینوآ بیشتری می خواهید؟
تابلوی من را در پینترست دنبال کنید!
درباره آلیسا
سلام، من آلیسا ریمر هستم، یک متخصص تغذیه کل نگر، عاشق یوگا، مادر سگ و بنیانگذار Simply Quinoa. از آشنایی با شما خوشحالم! من SQ را بهعنوان راهی برای ارائه راهحلهایی برای زنانی درست مثل خودم ایجاد کردم که در تلاش برای یافتن اطلاعات مفید در مورد چگونگی زندگی سالم و رضایتبخش بودند. امیدوارم در اینجا در SQ الهام بگیرید – در داستان من، در دستور العمل های من، در صدها مقاله سلامتی، و در جامعه شگفت انگیز ما. خوش آمدی!