سیب زمینی پنیری | دستور العمل آسان سیب زمینی پنیری


این دستور العمل آسان سیب زمینی پنیری یک دستور کلاسیک است، اما یکی از موارد مورد علاقه من است. سیب زمینی ها بسیار متنوع هستند و دیدن اینکه چگونه می توانم از آنها در یک دستور غذا استفاده کنم بسیار سرگرم کننده است. این گراتن سیب زمینی را می توان در سرخ کن هوا پخت و یا در فر پخت.

سیب زمینی های لایه ای که از یک تابه روی قاشق بیرون می آیند

پرش به:

چه چیزی این دستور غذا را متفاوت می کند؟

  • آسان. دستور العمل فوق العاده ساده سرخ کن بادی.
  • خوشمزه – لذیذ. پر شده با پنیر، سیب زمینی، پیاز، و ترکیبی فوق العاده از ادویه جات ترشی جات.
  • گیاه خواری. یک غذای جانبی عالی بدون گوشت برای ست کردن با هر وعده غذایی.
  • بدون گلوتن یک گزینه مناسب برای آلرژی که تمام خانواده شما دوست خواهند داشت.

راه های زیادی برای استفاده از سیب زمینی وجود دارد. من آنها را دیده ام که به شکل های زیبایی مانند گل ها و صورت افراد حک شده اند، با این حال، شما نمی توانید کلاسیک ها را شکست دهید.

اینها سیب زمینی پنیری آسان درست کردن آنها بسیار آسان است و همیشه یک غذای دلپذیر درست می کنند. البته، حتی اگر جمعیت نداشته باشید، خانواده آنها را دوست خواهند داشت و برای چند ثانیه برمی گردند.

این غذای خوشمزه بدون گلوتن، گیاهی است و هم در سرخ کن و هم در فر قابل پخت است. این فوق العاده همه کاره است و با بسیاری از دوره های اصلی مطابقت دارد. خامه ای و پنیری است و خیلی خوشمزه است.

سیب زمینی Au Gratin به چه معناست؟

به طور معمول این به یک کاسرول به سبک فرانسوی اشاره دارد که در آن یک پوسته قهوه ای روی یک ظرف ایجاد کرده اید. گاهی اوقات این کار با آرد سوخاری انجام می شود، گاهی اوقات پنیر – یا اگر هوس یک تاپینگ قدیمی آمریکایی را دارید، من این کار را با کرن فلکس خرد شده و کره ای دیده ام.

من قضاوت نمی کنم، زیرا به قول گلی آن تاپینگ کورن فلیک خوشمزه است!

من بحث کردم که آیا این کاسه سیب زمینی پنیری او گراتن بود یا نه زیرا من از رویه پودر سوخاری برای آنها استفاده نمی کنم. اما ساده ترین راه برای بدست آوردن پوسته قهوه ای روی آنها – و همچنین یک راه خوشمزه برای انجام این کار – این است که برای 2-3 دقیقه آخر پخت، پنیر رنده شده را روی آن قرار دهید.

چرا آنها را سیب زمینی تشییع جنازه می نامند؟

این سیب‌زمینی‌های پنیری خوشمزه اغلب به عنوان سیب‌زمینی Funeral شناخته می‌شوند، زیرا تهیه آن‌ها آسان و مقرون به صرفه است. آنها همچنین مظهر غذای راحتی هستند.

برای غذا دادن به جمعیتی که نیاز به آغوش گرفتن غذا دارند، چه چیزی بهتر از سیب زمینی های پنیری است؟

مواد لازم برای سیب زمینی پنیری آسان

  • شیر– چربی کامل برای ایجاد طعم و بافتی غنی و خامه ای ایده آل است.
  • پیاز– برای افزودن بافت اضافی به این غذا، درشت خرد شده است.
  • سیر– پوست آن را بگیرید و تا حد امکان ریز خرد کنید.
  • آویشن تازه– تازه طعم تندتری نسبت به خشک می دهد.
  • نمک کوشر
  • فلفل سیاه زمینی
  • سیب زمینی روست– پوست کنده و بسیار نازک برای پخت و پز منظم.
  • سیب زمینی شیرین– اینها را باید پوست گرفته و به همان ضخامت سیب زمینی سرخ شده برش دهید.
  • پنیر رنده شده– ترکیبی از سوئیس و موزارلا مورد علاقه من است، اما هر آنچه که ترجیح می دهید استفاده کنید.
  • پنیر پارمزان رنده شده– به ایجاد لایه ترد و قهوه ای رنگ روی کاسه سیب زمینی پنیری کمک می کند.

چگونه از ابتدا سیب زمینی سرخ کن با هوا درست می کنید؟

شما باور نمی کنید که چقدر می تواند آسان باشد! مقداری سیب زمینی را پوست گرفته و برش دهید و در تابه ای بچینید. روی آن را با پنیر بریزید و یک غذای خوشمزه خواهید داشت که به سختی روی آن را می پوشانید.

چهار عکس برای نشان دادن نحوه لایه برداری سیب زمینی و پنیر
چهار عکس برای نشان دادن نحوه تمام کردن و پختن سیب زمینی های پنیری
  1. یک تابه فر گرد 6 در 3 اینچی یا یک کاسه گراتن 6 در 4 اینچی را اسپری کنید (اولی برای سرخ کن هوا بهتر است دومی برای فر)
  2. یک لایه نازک از سیب زمینی ورقه شده را روی پایه قرار دهید
  3. کمی سیر، آویشن، فلفل نمک و مقداری پنیر سوئیسی یا موزارلا اضافه کنید
  4. این کار را تکرار کنید، اما لایه بعدی سیب زمینی شیرین و سپس همان تاپینگ خواهد بود
  5. سپس آنقدر ادامه دهید تا ظرف حلبی یا گراتن شما پر شود
  6. هنگامی که هر لایه سیب زمینی را اضافه می کنید محکم فشار دهید تا یک گراتن فشرده خوب ایجاد کنید
  7. کار را با یک لایه سیب زمینی مخلوط و سیب زمینی شیرین تمام کنید
  8. روی شیر بریزید

سیب زمینی پنیری سرخ شده در هوا

  • اگر در سرخ کن با هوا پخت می کنید با فویل بپوشانید و با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 40 دقیقه بپزید

سیب زمینی پنیری پخته شده در فر

  • اگر در فر می پزید بدون درب با دمای 350 درجه فارنهایت در طبقه وسط فر به مدت 55 دقیقه بپزید.

برای پایان

  • وقتی گراتن پخته شد، سیب زمینی ها باید به راحتی با چاقو سوراخ شوند.
  • روی باقی مانده پنیر، اول سوئیس یا موزارلا و سپس پارمزان بپاشید.
  • یا با حرارت زیاد کباب کنید یا به مدت 5 دقیقه در سرخ کن با دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید.
سیب زمینی پنیری در یک ظرف پخت سفید

چه گوشتی با سیب زمینی پنیری خوب می آید؟

این را چه در فر بپزید و چه در هوا سرخ کنید غذای آسان سیب زمینی، برای جفت شدن با بسیاری از غذاهای اصلی عالی است. با ماهی، استیک، مرغ و غذاهای سبزیجات عالی کار می کند.

اطلاعات بیشتر در مورد این کاسرول سیب زمینی

بهترین سیب زمینی برای استفاده چیست؟

هم سیب زمینی آرد آلود و هم سیب زمینی مومی به خوبی در این دستور العمل کار می کنند، از آزمایش نترسید.

بهترین راه برای خلال کردن سیب زمینی چیست؟

برش سیب زمینی برای این غذا با استفاده از دستگاه برش ماندولین بسیار ساده تر است. با این حال مراقب باشید، به دنبال دستگاه برش ماندولین ارزان‌تر نباشید، زیرا به راحتی می‌توانید آن‌ها را برش دهید. مطمئن شوید که یکی از آن ها را با محافظ تهیه کنید تا انگشتانتان دست نخورده بمانند. با این حال ارزشش را دارد و شما می توانید آن را برای بسیاری از دستور العمل های من خارج از این سیب زمینی های پنیری استفاده کنید.

چه مدت می توانید سیب زمینی پنیری را نگه دارید؟

آره! این سیب زمینی ها یک غذای جانبی عالی هستند. می توانید تمام ظرف را تا زمان پخت آماده کنید و به مدت 1 تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید.

همچنین می توانید آن را بپزید پنیری سیب زمینیها قبل از موعد آنها را در بسته به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. آنها را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت 15 تا 20 دقیقه. همچنین می توانید آنها را به مدت 4 دقیقه در سرخ کن بادی گرم کنید.

نکات و ترفندهایی برای تهیه سیب زمینی پنیری دلمه ای

  • برای داشتن سیب زمینی پنیری عالی Au Gratin، مطمئن شوید که همه سیب زمینی ها را به یک اندازه برش دهید. برش ماندولین این کار را آسان تر می کند.
  • پنیر را به بالای سیب زمینی ها در 2 تا 3 دقیقه آخر پخت اضافه کنید تا پوسته پنیری پیدا کند.
  • اگر نمی توانید لایه بندی را اذیت کنید، فقط تمام مواد را به جز پنیر برای رویه در یک کاسه بزرگ قرار دهید. سپس خوب مخلوط کنید و در ظرف پخت بریزید و طبق دستور بپزید.

به دنبال دستور العمل های بیشتر سرخ کن هوا هستید؟

اگر به دنبال دستور العمل های خوشمزه تر سیب زمینی هستید، Colcannon ایرلندی من را بررسی کنید. این یک پیچش فوق العاده در پوره سیب زمینی است. حتماً سیب زمینی سرخ شده در هوا و سیب زمینی سرخ شده رزماری من را نیز بررسی کنید.

شات بالای سر سیب زمینی پنیری در دو ظرف

پیدا کردن یک غذای جانبی سریع و آسان برای ست کردن با غذایتان نباید یک کار طاقت فرسا باشد. اگر به دنبال سیب زمینی عالی بوده اید، این گزینه برای شماست. یک همراه خوش طعم، خامه ای و پنیری برای شام شما.

من کاملاً غذاهای جانبی حاوی سیب زمینی را دوست دارم. اینها سیب زمینی های پنیری تنها یکی از موارد مورد علاقه من هستند اما همیشه در صدر لیست من هستند. آنها به سرعت در کنار هم قرار می گیرند و همیشه با بافت و طعم عالی ظاهر می شوند. من تضمین می کنم که تمام خانواده عاشق این غذا خواهند بود. میدونم مال من بود!

سیب زمینی پنیری آسان

این سیب زمینی های خوش طعم و پنیری را درست در سرخ کن یا فر خود درست کنید. آنها یک طرف لذت بخش برای اکثر هر وعده غذایی هستند!

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 45 دقایق

زمان کل: 55 دقایق

دوره: مخلفات

غذا: آمریکایی

کلمه کلیدی: سیب زمینی سرخ شده با هوا، بهترین سیب زمینی پنیری، دستور العمل آسان سیب زمینی پنیری

خدمات: 4 وعده های غذایی

کالری: 341کیلو کالری

نویسنده: URVASHI PITRE

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • یک تابه فر گرد 6 در 3 اینچی یا یک کاسه گراتن 6 در 4 اینچی را اسپری کنید (اولی برای سرخ کن هوا بهتر است دومی برای فر)

  • یک لایه نازک از سیب زمینی ورقه شده را روی پایه قرار دهید

  • کمی سیر، آویشن، فلفل نمک و مقداری پنیر سوئیسی یا موزارلا اضافه کنید

  • این کار را تکرار کنید، اما لایه بعدی سیب زمینی شیرین و سپس همان تاپینگ خواهد بود

  • سپس آنقدر ادامه دهید تا ظرف حلبی یا گراتن شما پر شود

  • هنگامی که هر لایه سیب زمینی را اضافه می کنید محکم فشار دهید تا یک گراتن فشرده خوب ایجاد کنید

  • کار را با یک لایه سیب زمینی مخلوط و سیب زمینی شیرین تمام کنید

  • روی شیر بریزید

  • اگر در سرخ کن با هوا پخت می کنید با فویل بپوشانید و با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 40 دقیقه بپزید

  • اگر در فر می پزید بدون درب با دمای 350 درجه فارنهایت در طبقه وسط فر به مدت 55 دقیقه بپزید.

  • وقتی گراتن پخته شد، سیب زمینی ها باید به راحتی با چاقو سوراخ شوند.

  • روی باقی مانده پنیر، اول سوئیس یا موزارلا و سپس پارمزان بپاشید.

  • یا با حرارت زیاد کباب کنید یا به مدت 5 دقیقه در سرخ کن با دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید.

  • برای سیب زمینی های Au Gratin کامل، مطمئن شوید که همه سیب زمینی ها را به یک اندازه برش دهید. برش ماندولین این کار را آسان تر می کند.
  • پنیر را به بالای سیب زمینی ها در 2 تا 3 دقیقه آخر پخت اضافه کنید تا پوسته پنیری پیدا کند.
  • اگر نمی توانید از لایه برداری خسته شوید، فقط تمام مواد را به جز پنیر برای رویه در یک کاسه بزرگ قرار دهید. سپس خوب مخلوط کنید و در ظرف پخت بریزید و طبق دستور بپزید.
  • هم سیب زمینی آرد آلود و هم سیب زمینی مومی به خوبی در این دستور العمل کار می کنند، از آزمایش نترسید.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 341کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 20g | پروتئین: 5g | چربی: 27g | فیبر: 1g | قند: 2g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

در ابتدا در 21 ژوئیه 2019 منتشر شد