پیتزای گیاهی | به سادگی کینوا


این بسته بندی سبزیجات پیتزای گیاهی بسیار سیر کننده و خوشمزه است که پنیر و گوشت آن را از دست نخواهید داد! کلم پیچ، پیاز کاراملی شده، و قارچ روی پوسته بدون دانه، با چرخشی از کرم بادام هندی دم کرده پستو برای یک اثر پایانی کامل قرار می گیرند.

پوسته پیتزای گیاهی بدون غلات با مقدار زیادی رویه

اگرچه من عاشق کوفته‌های گیاهی و ماک و پنیر پخته شده وگان هستم، باید بگویم، وقتی صحبت از غذاهای گیاهی می‌شود، به جای جایگزینی گوشت و لبنیات با جایگزین‌های مصنوعی، بیشتر به دنبال سبزیجات هستم. این دستور العمل پیتزای گیاهی آسان نمونه عالی است.

وقتی یک پوسته لذیذ با سس خوشمزه و تن‌ها سبزیجات پر می‌کنید، آیا واقعاً به پنیر نیاز دارید؟! من اینطور فکر نمی کنم! اما اگر می خواهید مقداری خامه-پنیردار-خوبی داشته باشید، ادامه دهید و کرم پستو اختیاری بادام هندی را درست کنید. شگفت انگیز است.

نمای بالای سر از پیتزای گیاهی با گاز گرفته شدهنمای بالای سر از پیتزای گیاهی با گاز گرفته شده

چرا این دستور پیتزای گیاهی را دوست خواهید داشت؟

  • بدون زیرمجموعه وگان گران قیمت. حتی اگر عاشق پنیرها و گوشت های گیاهی هستید، خرید آنها برای هر وعده غذایی گران است! این پیتزای گیاهی همه چیز در مورد سبزیجات است.
  • سس پیتزا خانگی آسان. اگرچه کمی زمان به معادله اضافه می کند، اما من دوست دارم سس پیتزا را خودم درست کنم. غلیظ تر و خوشمزه تر است و چون آبکی کمتری دارد، پوسته شما را خیس نمی کند.
  • با این حال، آن پیازهای کاراملی شده. پیاز کاراملی شده آن چیز کوچکی است – چیزی که طعم همه چیز را بهتر می کند. و در مورد این پیتزای گیاهی، یک عنصر مربا به آن اضافه می‌کند که به جایگزینی مقداری از لطافت پنیر ذوب شده کمک می‌کند.
قبل از پخت، قارچ ها را روی پیتزای گیاهی خرد کنیدقبل از پخت، قارچ ها را روی پیتزای گیاهی خرد کنید

آنچه شما نیاز دارید

برای یافتن مقادیر مواد و دستورالعمل های دستور غذا، به کارت دستور غذا بروید.

سس پیتزا:

  • کنسرو گوجه فرنگی خرد شده – اینها نسبت به سس گوجه فرنگی بافت بیشتری دارند، اما نسبت به گوجه فرنگی های خرد شده حجم کمتری دارند. اساسا، آنها پایه سس پیتزا عالی هستند!
  • چاشنی ها – من از چاشنی ایتالیایی، تکه های فلفل قرمز برای ضربه زدن (اینها اختیاری هستند) و نمک و فلفل همیشه ضروری استفاده می کنم.

تاپینگ ها:

  • پیاز قرمز – نوع دیگری از پیاز هم خوب است.
  • روغن زیتون
  • کلم پیچ – این را ریز خرد کنید تا به راحتی از پیتزای گیاهی خود بدون کندن یک برگ کلم پیچ بزرگ لقمه بگیرید.
  • قارچ خرد شده – کرمی یا قارچ سفید هر دو در اینجا کار می کنند.

سس خامه ای اختیاری:

  • بادام زمینی – اینها به یک قوام یکدست و خامه ای تبدیل می شوند.
  • مخمر تغذیه ای – برای طعم پنیری
  • آب لیمو – این باعث می شود سس کمی لزج شود.
  • خمیر میسو – یا نمک، اگر ترجیح می دهید.
  • ریحان تازه – اگر جعفری دم دست دارید، می توانید پستوی جعفری هم درست کنید!
  • اب

پوسته:

برای ساده نگه داشتن همه چیز، من از مخلوط پوسته پیتزای فروشگاهی برای دستور پخت پیتزای گیاهی استفاده کردم. اگر احساس جاه طلبی بیشتری دارید، یکی از این موارد را امتحان کنید:

طرز تهیه پیتزای گیاهی

  • پوسته را درست کنید. دستورالعمل های بسته بندی یا دستور العمل را دنبال کنید.
  • سس را درست کنید. در قابلمه ای مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به جوش بیاورید و به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که سس غلیظ شود، بپزید.
  • پیازها را کارامل کنید. روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و حدود 5 تا 10 دقیقه تفت دهید تا نرم و کاراملی شوند.
  • جمع آوری کنید. 1/2 فنجان سس را روی پوسته بمالید. کلم پیچ، پیاز کاراملی شده و قارچ را روی آن قرار دهید. حدود 10 دقیقه یا تا زمانی که قارچ ها پخته شوند، بپزید.
  • سس خامه ای اختیاری را درست کنید. همه مواد را به مخلوط کن پرقدرت اضافه کنید. با 1/2 فنجان آب شروع کنید و در صورت نیاز بیشتر اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا مخلوط یکدست و کرمی شود. مزه دار کنید.
  • خدمت. سس را روی پیتزای گیاهی بریزید، سپس برش دهید و سرو کنید.
تکه‌ای از پیتزای گیاهی را که روی آن کلم پیچ، پیاز و قارچ است، با دست بیرون می‌کشیدتکه‌ای از پیتزای گیاهی را که روی آن کلم پیچ، پیاز و قارچ است، با دست بیرون می‌کشید

نکاتی برای موفقیت

  • غذا آماده کن. می‌توانید سس‌ها و پیازها را زودتر درست کنید تا زمانی که می‌خواهید پیتزاتان را جمع کنید، آماده باشند. حتی می‌توانید قارچ‌ها را ورقه‌ای برش دهید و کلم پیچ را از قبل برش دهید – آنها را تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید.
  • دستورالعمل های مربوط به پوسته ای که استفاده می کنید را دنبال کنید. پوسته پیتزا می تواند با زمان پخت و دما متفاوت باشد! دستورالعمل ها را برای هر نوع پوسته ای که انتخاب کرده اید دنبال کنید.
  • سبزیجات دیگر را نیز اضافه کنید. فلفل دلمه ای خرد شده، قلب کنگر فرنگی یا کدو سبز همگی برای این پیتزا عالی هستند! با خیال راحت آن را به سلیقه خود سفارشی کنید.

ایده های طبیعی پیتزا وگان بیشتر

پنیر نداره؟ مشکلی نیست! در اینجا چند ایده دیگر برای پر کردن پنیر پیتزا بدون پنیر وجود دارد:

  • پیتزا نخود کباب. سس باربیکیو وگان را روی پوسته بمالید، سپس نخود و پیاز کاراملی شده را روی آن قرار دهید. اگر اهل تیم Pineapple-on-Pizza هستید، آناناس اینجا هم خوشمزه است.
  • پیتزای پستو. پستو وگان را به پوسته پیتزا اضافه کنید و سبزیجات مورد علاقه خود را روی آن قرار دهید. عروسک های ریکوتا وگان یک عنصر خامه ای مقاومت ناپذیر را به این یکی اضافه می کنند.
  • مارگریتا وگان پیتزا. پوسته را با روغن زیتون بمالید. برش هایی از گوجه فرنگی روما (یا سس گوجه فرنگی، در صورت تمایل)، نمک و ریکوتا وگان اضافه کنید. با ریحان تازه تزئین کنید.
دستور پخت پیتزا وگان با پوسته و سبزیجات بدون دانهدستور پخت پیتزا وگان با پوسته و سبزیجات بدون دانه

نحوه نگهداری مواد باقیمانده

باقیمانده پیتزای گیاهی در ظرف دربسته به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری می شود. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید تا کاملا گرم شود یا از مایکروویو استفاده کنید.

آیا می توانم این دستور را فریز کنم؟

اینکه آیا می توانید این دستور را فریز کنید یا نه بستگی به پوسته ای دارد که استفاده می کنید. به طور کلی، بیشتر نسخه‌های پیتزای گیاهی فریزر هستند و می‌توان آن را تا ۲ ماه بسته بندی و منجمد کرد. دوباره از حالت یخ زده در دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید تا کاملا گرم شود.

دستی که پیتزای گیاهی با لقمه بیرون آورده شده استدستی که پیتزای گیاهی با لقمه بیرون آورده شده است

طرز تهیه این پیتزای گیاهی بدون غلات را تماشا کنید!

دستور العمل های پیتزای خوشمزه تر برای امتحان

آمادگی: 10 دقایق

پختن: 20 دقایق

جمع: 30 دقایق

برای رویه ها

  • 1 پیاز قرمز برشهای نازک
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 فنجان کلم پیچ ریز خرد شده
  • 1 فنجان قارچ ورقه شده

برای سس خامه ای (اختیاری).

  • کراست را درست کنید: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. محتویات مخلوط را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید و سپس روغن، سرکه و آب را اضافه کنید. هم بزنید تا خمیر غلیظی به دست آید. خمیر را روی سینی فر بریزید و با دست خیس به طور یکنواخت پخش کنید. من دوست دارم پوستم را تا حدود 1/4 اینچ پخش کنم زیرا پوسته هنگام پخت پف می کند. داخل فر گذاشته و به مدت 10 دقیقه بپزید.

  • سس را درست کنید: همه مواد سس را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود. در ظرف شیشه ای در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

  • پیازها را درست کنید: روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و کاراملی شوند، حدود 5 تا 10 دقیقه.

  • پیتزا را جمع کنید: بعد از 10 دقیقه پوسته را از فر خارج کنید. 1/2 فنجان سس را در یک لایه نازک روی پوسته بمالید. روی آن را با کلم پیچ، پیاز کاراملی و قارچ بریزید. 10 دقیقه دیگر بپزید تا قارچ ها پخته شوند.

  • سس خامه ای را درست کنید: در حالی که پیتزا در حال تمام شدن است، تمام مواد سس را در یک مخلوط کن پرقدرت اضافه کنید. با 1/2 فنجان آب شروع کنید و در صورت نیاز بیشتر اضافه کنید. با حرارت زیاد هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود. در صورت تمایل چاشنی ها را بچشید و تنظیم کنید.

  • پیتزا را بخور! وقتی پخت تمام شد آن را برش بزنید، روی سس خامه بپاشید و مقداری مخمر مغذی و تکه های فلفل به آن بپاشید!

کالری: 321کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 19g | پروتئین: 11g | چربی: 25g | چربی های اشباع شده: 2g | سدیم: 458میلی گرم | پتاسیم: 496میلی گرم | فیبر: 6g | قند: 6g | ویتامین A: 1255IU | ویتامین سی: 21.2میلی گرم | کلسیم: 127میلی گرم | اهن: 3.6میلی گرم