اینها مافین نان موز بدون گلوتن بهترین خوراک صبحگاهی هستند آنها سبک، کرکی و مرطوب هستند و با شربت افرا غنی شیرین شده اند.
من از طرفداران پر و پا قرص خوردن نان موزی در صبح هستم. این یک وعده غذایی بسیار خوب برای شروع روز است. این دستور تهیه کلوچه نان موزی بدون گلوتن اساساً فقط نان موزی است، اما کوچکتر. مملو از طعم های نان موزی مورد علاقه شما مانند موز، وانیل، دارچین، جوز هندی و گردو است. این دستور همچنین دارای شربت افرا است که طعم غنی و کاراملی را اضافه می کند.
این مافین ها طعم های پیچیده ای دارند، اما درست کردنشان آسان است. کمتر از نیم ساعت طول می کشد! بعلاوه، آنها فاقد گلوتن هستند و دارای بسیاری از مواد سالم مانند موز، آجیل و آرد کینوا هستند. شما باید آنها را امتحان کنید.
آنچه شما نیاز دارید
در اینجا تمام مواد مورد نیاز برای تهیه مافین نان موزی مرطوب آورده شده است. برای مشاهده مقدار دقیق هر یک از مواد، به کارت دستور غذا در پایین صفحه بروید.
- موز
- روغن نارگیل – بهتر است از روغن نارگیل ارگانیک استفاده کنید.
- شربت افرا – حتما از شربت افرا 100% خالص ترجیحا ارگانیک استفاده کنید.
- شکر نارگیل – در صورت تمایل می توانید از انواع دیگر شکر نیز استفاده کنید.
- عصاره وانیل – حتما از عصاره وانیل 100 درصد خالص استفاده کنید.
- تخم مرغ
- سرکه سیب
- آرد کینوا برشته شده
- آرد تاپیوکا
- جوش شیرین
- پودر خمیرمایه
- دارچین
- جوز هندی
- نمک
- گردو – می توانید از هر نوع مغزی برای این دستور استفاده کنید، اما گردو و گردو و گردو در نان موزی رایج ترین هستند.
طرز تهیه کلوچه نان موزی بدون گلوتن
در اینجا طرز تهیه این کلوچه موز آجیلی و افرا را آموزش می دهیم. آنها فقط 25 دقیقه زمان می برند!
- آماده سازی فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب 12 فنجانی مافین را چرب کنید.
- مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید. مواد مرطوب، از جمله موز و شکر را به یک کاسه بزرگ همزن اضافه کنید. آنقدر بزنید تا خوب مخلوط شوند.
- مواد خشک را اضافه کنید. مواد خشک را با مواد مرطوب در کاسه همزن بریزید. هم بزنید تا خمیر مافین نان موز یکدست شود.
- قالب مافین را پر کنید. خمیر را با قاشق در قالب مافین بریزید و هر فنجان را حدود ¾ پر کنید.
- آجیل را اضافه کنید. روی هر مافین مقداری آجیل بپاشید و کمی آنها را داخل خمیر فشار دهید.
- پخت. قالب مافین را در وسط فر قرار دهید. آنقدر بپزید تا تستر کیک یا خلال دندانی که در مرکز مافین قرار داده شده تمیز بیرون بیاید. این باید 13-15 دقیقه طول بکشد.
- سرد. مافین ها را از فر خارج کنید و قبل از خوردن 10 دقیقه روی توری سیمی بگذارید خنک شوند.
نکاتی برای موفقیت
در اینجا برخی از ترفندها و نکات مورد علاقه من برای تهیه این کلوچه های موزی نرم و کرکی آورده شده است.
- موز خیلی رسیده. هنگام تهیه نان موزی استفاده از موز بسیار رسیده بسیار مهم است. حتی می توانید از موزهایی استفاده کنید که کمی بیش از حد رسیده اند … فقط مافین ها را کمی شیرین تر می کند! اگر موز به اندازه کافی رسیده نباشد، سفت تر از آن است که با خمیر مخلوط شود. به علاوه، طعم آن به خوبی نخواهد بود.
- تخم مرغ با دمای اتاق در صورت امکان، حداقل 30 دقیقه قبل از تهیه این دستور، تخم مرغ های خود را از یخچال خارج کنید. وقتی تخم مرغ ها در دمای اتاق هستند، بهتر با سایر مواد مخلوط می شوند. این باعث می شود خمیر مافین نرم تر شود و به محصولات پخته شده شما قوام بهتری بدهد.
- قالب مافین سیلیکونی. قالب مافین سیلیکونی یا مافین آستر سیلیکونی برای مافین نان موز عالی است. آنها از چسبیدن مافین ها به قالب جلوگیری می کنند و باعث پخت یکدست تر می شوند.
پیشنهادات خدمت
من فکر میکنم این مافینهای بدون گلوتن وقتی با تاپینگ یا اسپری سرو میشوند بهترین هستند. آنها با کره گیاهی (یا کره معمولی در صورت تمایل) یا مربای دانه چیا عالی هستند. اما من فکر میکنم وقتی با کره آجیل سالم مانند کره بادامزمینی بوداده عسلی، کره بادام ادویهای کدو تنبل یا کره اسپند وانیلی دارچینی روی آنها قرار میگیرند، بهتر هستند. من هم دوست دارم در حین خوردن این کلوچه ها ماچا لاته بنوشم!
نحوه نگهداری مواد باقیمانده
برای بهترین نتیجه، این مافین های موزی را به مدت 4 روز در یک ظرف یا کیسه دربسته روی پیشخوان نگهداری کنید. همچنین می توانید آنها را تا 7 روز در یخچال نگهداری کنید، اما زودتر خشک می شوند. اگر میخواهید مافینها را دوباره گرم کنید، آنها را در فر با حرارت متوسط یا در مایکروویو با قدرت 80 درصد در فاصله 15 ثانیه قرار دهید.
آیا می توانم مافین های نان موز بدون گلوتن را فریز کنم؟
این مافین ها از انجماد عالی هستند. آنها را در کیسه های پلاستیکی دربسته دوبار کیسه کنید، سپس آنها را تا 5 ماه در فریزر قرار دهید. قبل از گرم کردن مجدد آن را کاملاً یخ زده یا ذوب کنید.
دستور العمل های بیشتر مافین سالم
اگر این مافین های موز بدون گلوتن را دوست دارید، برخی از دیگر دستور العمل های مافین سالم مورد علاقه من را بررسی کنید.
مافین نان موز بدون گلوتن
این مافین های نان موزی سبک، کرکی و مرطوب بدون گلوتن بسیار آسان درست می شوند و فقط 25 دقیقه زمان می برند. آنها مملو از موز، آجیل و شربت افرا هستند و یک وعده صبحانه عالی هستند.
-
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب 12 فنجانی مافین را چرب کرده و کنار بگذارید.
-
در یک کاسه بزرگ، همه مواد مرطوب (از جمله موز و شکر) را با هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
-
مواد خشک را به مخلوط موز اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
-
خمیر را با قاشق در قالب های مافین بریزید و هر فنجان را حدود ¾ از فاصله پر کنید. روی هر مافین مقداری گردو بپوشانید و به آرامی فشار دهید تا در حین پخت مافین ها گردو بچسبد.
-
در وسط فر گرم به مدت 13 تا 15 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که یک تستر کیک که در مرکز قرار داده شده تمیز بیرون بیاید.
-
اجازه دهید مافین ها به مدت 10 دقیقه روی توری سیمی خنک شوند.
-
از این مافینها که به صورت گرم سرو میشوند، با کره گیاهی، مربا یا کره آجیل مورد علاقهتان، سرو میشوند.
مافین های باقیمانده را به مدت 4 روز در یک کیسه دربسته روی پیشخوان یا به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید. همچنین میتوانید کیسهها را دوبرابر کرده و به مدت 5 ماه در فریزر نگهداری کنید. در آون توستر روی حرارت متوسط یا در مایکروویو با قدرت 80 درصد با افزایش 15 ثانیه گرم کنید.
کالری: 169کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 23g | پروتئین: 3g | چربی: 8g | چربی های اشباع شده: 4g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 1g | چربی ترانس: 0.003g | کلسترول: 27میلی گرم | سدیم: 66میلی گرم | پتاسیم: 142میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 9g | ویتامین A: 53IU | ویتامین سی: 2میلی گرم | کلسیم: 34میلی گرم | اهن: 1میلی گرم
تازه در پختن کینوا؟ راهنمای شروع کینوا رایگان خود را بگیرید!
عضوی از انجمن Simply Quinoa شوید و ایمیلهای هفتگی با محتوای انحصاری که من فقط در ایمیل به اشتراک میگذارم و همچنین راهنمای عمیق من برای شروع سفر کینوا دریافت کنید.
راهنمای رایگان خود را دانلود کنید