تخم مرغ اسکاچ سرخ شده با هوا | تخم مرغ کتو اسکاچ با سس فلفل تند


عاشق تخم مرغ اسکاچ هستید اما از تمام چربی اضافی که با سرخ کردن آنها می آید متنفر هستید؟ تخم‌مرغ‌های اسکاچ سرخ شده کتو با هوای من، طعم فوق‌العاده تخم‌مرغ‌های اسکاچ سنتی را بدون چربی و چربی اضافی به شما می‌دهند، زیرا در سرخ‌کننده هوا ساخته شده‌اند.

تخم مرغ اسکاچ سرخ شده در هوا

پرش به:

چرا این تخم مرغ های اسکاچ را با هوا سرخ کن دوست خواهید داشت؟

  • سریع. زمان پخت زیر 30 دقیقه دارد.
  • آسان. هر تخم مرغ را در سوسیس و ادویه بپوشانید و در سرخ کن هوا بریزید.
  • کربوهیدرات کم فقط 1 کربوهیدرات خالص در هر وعده.
  • پروتئین بالا. 33 گرم پروتئین در هر وعده.

تخم مرغ اسکاچ چیست؟

پس a چیست تخم مرغ اسکاچ، دقیقا؟ آ تخم مرغ اسکاچ تخم مرغی است که به سختی آب پز شده، داخل گوشت سوسیس قرار گرفته و به شکلی نان غلتانده شده است.، و سپس پخته یا سرخ می شود.

من دوست ندارم چیزهایی را در خانه سرخ کنم. من نمی توانم با آن همه روغن باقی مانده، بوی روغن داغ، و البته، من کلتز کنار بیایم، بنابراین خطر روغن داغ در اطراف من وجود دارد.

با تشکر از سرخ کن هوای شیک و خوش دست من، اینها تخم مرغ اسکاچ سرخ شده در هوا تمام لذیذی را که از آن انتظار دارید به شما بدهد تخم مرغ اسکاچ بدون تمام تلاش های سنتی

اینها برای پیک نیک نیز عالی هستند، زیرا بسیار خوب سفر می کنند.

طرز تهیه کتو از تخم مرغ اسکاچ

در بریتانیا، تخم‌مرغ‌های اسکاچ معمولاً با آرد و تخم‌مرغ می‌خورند و سپس با پودر سوخاری می‌پوشانند. من می خواستم اینها را درست کنم تخم کتو اسکاچکربوهیدرات کم، بدون گلوتن در حالی که تعداد مواد مورد نیاز را کاهش می دهد.

بنابراین من از پنیر پارمزان برای پوشاندن سوسیس استفاده کردم و با تلاش بسیار کمی پوسته ترد و دوست داشتنی به دست آوردم.

یک تخم مرغ اسکاچ چه طعمی دارد؟

تخم مرغ اسکاچ طعم صبحانه در یک لقمه آنها خوش طعم، آرامش بخش و کاملاً خوشمزه هستند.

از بیرون کاملا ترد است در حالی که داخل آن کرمی خوشمزه است.

انواع دستور العمل تخم مرغ اسکاچ کتو

برخی از افراد دوست دارند تخم مرغ ها را روان نگه دارند. من با تخم‌مرغ‌ها خیلی خوب عمل نمی‌کنم، اما اگر آن‌ها را ترجیح می‌دهید، تخم‌مرغ‌ها را خیلی کم بجوشانید، زیرا با سرخ شدن در هوا بیشتر می‌پزند.

معمولاً اینها را می خورید تخم مرغ اسکاچ سرخ شده در هوا با خردل، اما آنها بسیار خوش طعم هستند، مطمئن نیستم که به چیزی زیادی نیاز داشته باشند.

تخم مرغ اسکاچ سرخ شده در هوا

اگر عاشق این هستید دستور تهیه تخم مرغ اسکاچ کتو همانطور که من انجام می دهم، مطمئن شوید که آن را با دوستان خود در فیس بوک و پینترست به اشتراک می گذارید تا آنها نیز بتوانند آنها را بسازند!

طرز تهیه تخم مرغ اسکاچ کتو | هوا سرخ کن تخم مرغ اسکاچ

تخم مرغ اسکاچ را دوست دارید اما تمام کربوهیدرات ها و چربی های همراه آنها را نمی خواهید؟ دستور تهیه تخم مرغ اسکاچ سرخ شده با هوای کتو را امتحان کنید!

زمان آماده سازی: 20 دقایق

زمان پخت: 25 دقایق

زمان کل: 45 دقایق

دوره: پیش غذا، دوره های اصلی

غذا: بریتانیایی

کلمه کلیدی: تخم مرغ اسکاچ، دستور العمل تخم مرغ اسکاچ، تخم مرغ اسکاچ

خدمات: 4

کالری: 533کیلو کالری

روی مواد یا تجهیزات مشخص شده کلیک کنید تا ببینید دقیقاً از چه چیزی برای تهیه این دستور استفاده می کنم

دستورالعمل ها

  • برای تخم مرغ: در یک کاسه بزرگ سوسیس، خردل، پیازچه، جعفری، جوز هندی، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. به آرامی مخلوط کنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود. مخلوط را به چهار کاسه با اندازه مساوی در آورید.

  • لطفا هر تخم مرغ را روی یک سوسیس کالباس قرار دهید و سوسیس را دور تخم مرغ شکل دهید. هر کدام را در پنیر پارمزان رنده شده آغشته کنید تا کاملا بپوشد و کمی فشار دهید تا بچسبد. اطمینان حاصل کنید که تکه های پنیر به خوبی در گوشت فشرده شده باشد تا در سرخ کن هوا پرواز نکند.

  • تخم مرغ ها را در سبد سرخ کن بادی بچینید. روغن گیاهی نچسب را به آرامی اسپری کنید. سرخ کن را به مدت 15 دقیقه روی 400 درجه فارنهایت قرار دهید. در نیمه ی زمان پخت، تخم مرغ ها را برگردانید و با روغن نباتی اسپری کنید.

  • با خردل درشت آسیاب شده سرو کنید.

پشتیبانی دریافت کنید و با انجمن ما در فیس بوک ارتباط برقرار کنید!

تغذیه

کالری: 533کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 2g | پروتئین: 33g | چربی: 43g | فیبر: 1g | قند: 1g

این دستور پخت را امتحان کردید؟@twosleevers را دنبال کنید و آن را پین کنید!

در ابتدا در 5 ژوئن 2018 منتشر شد