نان کدو حلوایی روغن زیتون – کاسه خوشمزه


پرش به دستور – چاپ

نان کدو حلوایی روغن زیتون فوق العاده مرطوب است و با بیش از دو فنجان کدو سبز، ماست یونانی و بخشی از آرد گندم سالم تر است. استفاده از روغن در نان کدو سبز به مرطوب نگه داشتن آن برای روزهای باقی مانده روی پیشخوان کمک می کند و بافت و طعم عالی ایجاد می کند. این یک راه عالی برای استفاده از هر کدو سبز است (یا کدو حلوایی تابستانی) شما در باغ خود دارید، و این بهترین راه برای خوردن سبزیجات، غلات کامل و چربی های سالم برای صبحانه است! شما این پیچ و تاب خوشمزه مدیترانه ای را در یک کلاسیک دوست خواهید داشت.

یک نان کدو حلوایی با روغن زیتون در یک تابه.

پخت با روغن زیتون یکی از چیزهای مورد علاقه من است. تعجب خواهید کرد که چگونه طعم خاکی روغن با برخی از چیزهای سنتی شیرین تر جفت می شود. من از آن برای پخت نان موزی بسیار مرطوب و حتی در کیک استفاده می کنم.

وقتی برای آخر هفته رفتم و به کوهی از کدو سبز در باغم برگشتم، می دانستم چه باید کرد. نان کدو سبز روغن زیتون! و با این همه کدو سبز، می‌خواستم تا جایی که می‌توانم، بدون اینکه خمیر خیلی آبکی شود، داخل نان بردارم.

با برداشتن مقداری از آب از کدو سبز رنده شده قبل از مخلوط کردن آن در خمیر، و روی نان را با کمی بیشتر، می توانید تا 2 ½ فنجان کدو سبز رنده شده در نان استفاده کنید.

بین بسته‌بندی این نان سریع آسان با تن‌ها سبزیجات سالم، استفاده از روغن زیتون سالم، آرد گندم کامل و ماست یونانی با پروتئین بالا، این نان کدو سبز سالم‌تر از سایر دستور العمل‌ها است، اما ذره‌ای طعم یا بافت را قربانی نمی‌کند.

حتما ویدیوی طرز تهیه نان کدو سبز را در کارت دستور زیر ببینید!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین های روغن زیتون نان کدو سبز

  • کدو سبز – یا کدو تابستانی، یا ترکیبی. کدو حلوایی تابستانی می تواند مایع بیشتری در خود داشته باشد، بنابراین مطمئن شوید که آن را به خوبی خشک کنید (بیشتر در این مورد در زیر).
  • روغن زیتون – یا روغن دلخواه دیگر من عاشق پخت با روغن نارگیل یا روغن کانولا هستم – کانولا طعم خنثی تری خواهد داشت.
  • شکر قهوهای – این عطر و طعم خوبی می دهد، اما می توان از شکر سفید نیز استفاده کرد.
  • تخم مرغ
  • ماست یونانی – یا خامه ترش ماست معمولی یا شیر را نیز می توان با مقدار کمتری استفاده کرد (به یادداشت های دستور غذا مراجعه کنید).
  • دارچین
  • جوز هندی – می توان آن را حذف کرد یا با ادویه گرم کننده دیگری جایگزین کرد (مانند ادویه پای کدو تنبل، فلفل دلمه ای، هل و غیره)
  • آرد سفید همه منظوره
  • آرد گندم کامل – یا در صورت تمایل می توانید از آرد تمام سفید استفاده کنید (دو قاشق غذاخوری از آن اضافه کنید).
  • نمک کوشر، بیکینگ پودر و جوش شیرین

طرز تهیه نان کدو حلوایی با روغن زیتون

  1. اولین، کدو سبز را روی یک حوله تمیز رنده کنید و کنار بگذارید. این کمک می کند تا زمانی که خمیر را مخلوط می کنید کمی خشک شود.
  2. خمیر را مخلوط کنید – همه چیز را به جز آرد و کدو سبز در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. سپس، آردها را اضافه کنید و مخلوط کنید تا فقط ترکیب شوند.
  3. کدو سبز را خشک کنید با حوله – اگر خیلی آبکی است، می توانید مایع را روی یک کاسه یا سینک خود فشار دهید. کدو سبز را به خمیر اضافه کنید و آن را تا کنید.
  4. به طور آزاد یک تابه نان را با روغن زیتون چرب کنید و سپس خمیر را به آن اضافه کنید.
  5. اگر دوست دارید، می توانید روی نان خود را با مقداری کدو سبز رنده شده اضافه برای تزیین + سبزیجات اضافی روی آن قرار دهید.
  6. سرانجام، پختن نان کدو سبز را بگذارید کمی خنک شود سپس از تابه خارج کرده و سرو کنید! (نکته: یک چاقو را در امتداد لبه بکشید و سپس به آن ضربه بزنید تا نان از جای خود خارج شود – باید درست بیرون بیاید).
کلاژ فرآیندی که نحوه تهیه نان کدو سبز را با روغن زیتون، آرد گندم کامل و ماست یونانی نشان می دهد.

سوالات متداول

ماندگاری نان کدو سبز چقدر است؟

روغن زیتون موجود در این نان کدو سبز باعث ماندگاری بیشتر آن نسبت به سایر دستورها می شود. نان را در ظرف در بسته به مدت 3 روز روی پیشخوان یا حدود یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

آیا می توانم از کدو حلوایی تابستانی زرد برای نان کدو سبز استفاده کنم؟

آره! علاوه بر تفاوت رنگ، کدوهای تابستانی اغلب آب بیشتری نسبت به کدو سبز دارند و کدوهای بزرگتر نیز می توانند مقداری دانه داشته باشند. دانه ها را بردارید یا بگذارید – این به شما بستگی دارد – اما مطمئن شوید که با فشار دادن آن در یک حوله تمیز تا حد امکان آب را از کدو رنده شده تابستانی جدا کنید.

چگونه می توانم نان کدو سبز را سرو کنم؟

کار مورد علاقه من این است که نان کدو سبز را در کره نمک بریزیم. اگر احساس تجملی بیشتری دارم، هر دو طرف آن را کره می‌پزم و سریع در تابه‌ای کباب می‌کنم تا ترد شود. اما این نیز کمال است.

یک تکه نان کدو حلوایی کره شده با لقمه ای که بافت آن را نشان می دهد.

دستور العمل های دیگری که از روغن برای پخت استفاده می کنند

آیا می دانستید نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست کرده‌اید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious یا برچسب‌گذاری @bowlofdelicious به اشتراک بگذارید!

عکس مربعی از نان کدو سبز در قالب شیشه ای.

نان کدو حلوایی روغن زیتون

نان کدو حلوایی با روغن زیتون خوشمزه و فوق العاده مرطوب است که با بیش از دو فنجان کدو سبز، ماست یونانی و مقداری آرد گندم سالم تر درست می شود. این یک راه عالی برای استفاده از کدو سبز (یا کدو حلوایی تابستانی) است که در باغ خود دارید، و بهترین راه برای خوردن سبزیجات، غلات کامل و چربی های سالم برای صبحانه است!


این دستور العمل را ذخیره کنید ذخیره!

چاپ
سنجاق
نرخ

دوره: نان

غذا: آمریکایی

زمان آماده سازی: 15 دقایق

زمان پخت: 1 ساعت

زمان خنک کننده توصیه شده: 10 دقایق

زمان کل: 1 ساعت 15 دقایق

خدمات: 8 سروینگ ها

کالری: 311کیلو کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

دستورالعمل ها

  • کدو سبز رنده شده را روی یک حوله تمیز قرار دهید و کنار بگذارید. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب نان را به مقدار زیاد با روغن زیتون چرب کنید و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ، علاوه بر کدو سبز و آرد، همه مواد را با هم مخلوط کنید (½ فنجان روغن زیتون، ¾ فنجان شکر قهوه ای، 2 تخم مرغ، ½ فنجان ماست یونانی، 2 قاشق چای خوری دارچین، ¼ قاشق چای خوری جوز هندی، ½ قاشق چای خوری نمک کوشر، 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر، 1 قاشق چای خوری جوش شیرین).

  • آرد همه منظوره را اضافه کنید (1 فنجان) و آرد کامل گندم (½ فنجان) به کاسه با هم مخلوط کنید تا فقط ترکیب شوند.

  • کدو سبز را با حوله تمیز بکشید تا مقداری از رطوبت اضافی آن گرفته شود (لازم نیست کاملاً خشک شود، اما خوب فشار دهید). کدو سبز رنده شده را اضافه کنید (2 فنجان) به کاسه و تا کنید.

  • خمیر را به قالب چرب شده اضافه کنید. آن را به طور مساوی پخش کنید. در صورت استفاده، ¼ تا ½ فنجان کدو سبز رنده شده را روی آن بپاشید. در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 55 تا 65 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز نان فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.

  • برای بهترین نتیجه، اجازه دهید نان کدو حلوایی حداقل 10 دقیقه در تابه خنک شود و سعی کنید آن را بردارید. یک چاقو را در امتداد لبه ها بکشید، سپس برعکس کنید و به آرامی به تابه ضربه بزنید تا از جای خود خارج شود. به 8-10 برش بریزید و سرو کنید.

یادداشت

  • نان کدو سبز را ذخیره کنید در ظرف دربسته در دمای اتاق به مدت حدود 3 روز یا در یخچال برای حدود یک هفته. قبل از نگهداری کاملا خنک شود.
  • نان کدو سبز را سرو کنید ساده یا با کره نمک زده یا پنیر خامه ای که روی آن پخش شده است. همچنین می‌توانید آن را از هر دو طرف کره بمالید و سریع آن را در یک ماهیتابه گریل کنید تا زمانی که قهوه‌ای و ترد شود و گرم شود – مورد علاقه من!
  • کدو حلوایی تابستانی زرد می توان به جای کدو سبز استفاده کرد. گاهی اوقات ممکن است محتوای آب بیشتری داشته باشد، بنابراین مطمئن شوید که قبل از اضافه کردن کدو حلوایی رنده شده به خمیر، آن را به خوبی فشار دهید.
  • روغن زیتون اضافی از نظر فواید سلامتی عالی است، اما می توانید از روغن زیتون دیگری یا روغن کانولا یا گیاهی استفاده کنید.
  • ماست یونانی و خامه ترش می توان به جای هم در این دستور استفاده کرد. هر دو نسبتاً غلیظ هستند – اگر می خواهید از ماست معمولی ساده استفاده کنید که رقیق تر است، توصیه می کنم از ماست استفاده کنید. فنجان به جای ½ فنجان. همچنین می توانید استفاده کنید ¼ فنجان شیر (یا شیر گیاهی) به جای ماست یونانی
  • برای جوز هندی، اگر دوست دارید می توانید آن را حذف کنید. من دوست دارم جوز هندی کامل را روی میکروپلن زستر رنده کنم – طعم قوی تر و تازه تری دارد.
  • برای آرد کامل، من آرد گندم کامل یا آرد شیرینی گندم کامل را توصیه می کنم، اما معمولی به خوبی جواب می دهد. اگر می خواهید آرد کامل را حذف کنید و از آرد تمام سفید استفاده کنید، توصیه می کنم به اضافه 2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره اضافه کنید. ½ برای جایگزینی گندم کامل استفاده می کنید.
  • من یک تابه نان شیشه ای را ترجیح می دهم چون به اندازه فلز گرما را حفظ نمی کند، بنابراین با زمان طولانی پخت، کف آن خیلی خشک یا بیش از حد پخته نمی شود. اگر از فلز استفاده می کنید، رنگ روشن تری را پیشنهاد می کنم.

تغذیه

کالری: 311کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 40g | پروتئین: 6g | چربی: 15g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 10g | چربی ترانس: 0.01g | کلسترول: 42میلی گرم | سدیم: 312میلی گرم | پتاسیم: 238میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 21g | ویتامین A: 124IU | ویتامین سی: 6میلی گرم | کلسیم: 74میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

سلب مسئولیت اطلاعات تغذیه

اطلاعات تغذیه ای ارائه شده بهترین تخمین من است و شامل هیچ گونه سدیم اضافه شده از چاشنی تا مزه، هیچ ماده اختیاری نیست و برندها را در نظر نمی گیرد. من از یک API خودکار برای محاسبه این اطلاعات استفاده می کنم. با استفاده از یکی از این ابزارها، خودتان آن را محاسبه کنید:

ماشین حساب اطلاعات تغذیه بسیار مناسب