کدو حلوایی هاسلبک با کره میسو افرا


پرش به دستور – چاپ

اگر به دنبال یک غذای جانبی متمایز برای روز شکرگزاری یا حتی دستور غذای اصلی گیاهی برای شکرگزاری هستید، به دنبال این نباشید. کدو حلوایی هاسلبک با کره میسو افرا! کدو حلوایی نصف شده و به صورت ضربدری برش داده می شود اما نه تا آخر. در حین تفت دادن، روی آن را با کره میسوی افرا کمی شیرین و خوش طعم آغشته می کنند. سس در هر یک از این شکاف ها نفوذ می کند و باعث ایجاد لبه های بی پایان کاراملی و زیبا می شود.

یک بشقاب با کدو حلوایی که با سبزیجات تزئین شده است.

شما سیب‌زمینی‌های بی‌چون خورده‌اید. اما آیا شما عقب نشینی کرده اید (آیا می توانم آن را فعل کنم؟) سبزیجات دیگری؟ با کدو حلوایی خیلی خوب کار میکنه!

Hasselback زمانی است که چیزی را به صورت ضربدری برش می دهید، اما نه تمام راه، قبل از بو دادن به این ترتیب، هر طعم، روغن یا سسی که اضافه می‌کنید می‌تواند در هر ترک نفوذ کند و طعم را افزایش دهد و سطحی را که برشته می‌شود و در معرض هوای داغ فر قرار می‌گیرد افزایش می‌دهد.

این کدو حلوایی کاملاً خوشمزه، آسان برای تهیه و نه خیلی شیرین است. به نظر من دستور العمل های کدو حلوایی اغلب بیش از حد شیرین هستند. طعم شور و اومامی میسو در این دستور غذا به تعادل شیرینی طبیعی کدو به همراه کمی شربت افرا کمک می کند. (البته اگر ترجیح می دهید همیشه می توانید شیرینی بیشتری اضافه کنید!).

شما این دستور غذای آسان را دوست خواهید داشت، مناسب برای روز شکرگزاری یا میز تعطیلات شما، اما برای هر شب قدیمی به اندازه کافی آسان است!

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

  • کدو حلوایی – هر اندازه ای که باشد، اگرچه اندازه های مختلف و رسیدن آن بر زمان پخت تأثیر می گذارد (و برای پخت و پز باید اندازه یکنواخت داشته باشند). کدو عسلی و سیب زمینی شیرین پوست کنده و نصف شده نیز برای این دستور غذا مفید خواهند بود.
  • میسو – می توانید این خمیر سویای تخمیر شده ژاپنی را در اکثر فروشگاه های مواد غذایی پیدا کنید. هر نوعی که باشد درست است، اما رنگ سفید کمترین طعم شور و ملایم را دارد. سس سویا به عنوان یک جایگزین عمل می کند و طعم نمکی مشابهی را ایجاد می کند. اطلاعات بیشتر در مورد میسو را اینجا بخوانید.
  • شربت افرا – یا عسل یا شکر قهوه ای.
  • کره – ترجیحا بدون نمک، زیرا خود میسو بسیار شور است.

طرز تهیه کدو حلوایی هاسلبک

  1. اولین، کدو و ورقه پخت خود را آماده کنید. کدوها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و دانه ها را بردارید. روغن زیتون را روی یک ورقه پخت لبه دار بریزید و فر را از قبل گرم کنید.
دانه های کدو حلوایی را پوست کنده، از وسط نصف کرده و بیرون بیاورید.
  1. کره میسو افرا را درست کنید. شربت افرا، میسو و کره را با هم ذوب کنید (من این کار را در مایکروویو انجام می دهم، اما یک قابلمه نیز کار می کند).
کلاژی که مواد تشکیل دهنده کره میسو افرا را نشان می دهد و با هم ذوب شده است.
  1. کدو حلوایی را روی ورقه پخت قرار دهید و با برس کره میسو بمالید. تفت دهید تا کمی نرم شود.
کدو حلوایی را با کره میسو بمالید و روی ماهیتابه قرار دهید.
  1. حالا وقت آن است که عقب افتاده! کدو حلوایی را به صورت ضربدری به عرض حدود یک چهارم اینچ برش دهید، نه تا آخر من از قاشق های چوبی یا چاپستیک هایی که در هر طرف قرار می گیرند استفاده می کنم تا از پایین رفتن چاقو تا انتها جلوگیری کنم. دوباره به ورق پشتی منتقل کنید و با برس بیشتر کره میسو افرا بمالید.
نحوه بریدن کدو حلوایی با قاشق و مسواک زدن روی آن با سس.
  1. به تفت دادن ادامه دهید کدو حلوایی را هر 15 دقیقه با کره میسو افرا بمالید. پس از پخته شدن، یک بار دیگر برس بزنید و آن را تفت دهید تا خوب و برشته شود و روی آن قهوه ای شود.
کدو حلوایی را با کره میسو افرا بمالید و تفت دهید تا قهوه ای شود.

سوالات متداول

آیا می توانم آن را وگان کنم؟

آره! به جای کره از روغن زیتون یا کره گیاهی استفاده کنید.

آیا می توانم آن را بدون گلوتن یا بدون لبنیات درست کنم؟

آره! فقط مطمئن شوید که میزوی که استفاده می‌کنید دارای مواد حاوی گلوتن نباشد (مانند گندم یا جو)و برای نسخه بدون لبنیات، به جای کره از قیچی یا یک جایگزین گیاهی استفاده کنید.

چگونه این را از قبل آماده کنم؟

این کدو حلوایی به طرز زیبایی دوباره گرم می شود، به این معنی که می توانید کل آن را یک یا دو روز زودتر بپزید. کافی است روی ماهیتابه قرار دهید و قبل از سرو به مدت 10 تا 20 دقیقه در فر 350 درجه فارنهایت گرم کنید. توصیه می کنم در ابتدا کمی کمتر بپزید اگر زودتر درست کنید.

آیا می توانم از کره میسو افرا برای هر چیز دیگری استفاده کنم؟

آره! قبل از بریان کردن، آن را با سایر سبزیجات برشته بریزید یا روی مرغ بمالید. ایجاد کنید. این ماده فوق العاده شور و خوشمزه است – به جای چاشنی نمک سنتی استفاده کنید (احتمالاً به هیچ چیز اضافی نیاز نخواهید داشت).

آیا می توانم آن را کمی شیرین تر کنم؟

مطمئن! فقط از شربت افرا یا شکر قهوه ای بیشتری در سس استفاده کنید و/یا روی آن را با مقداری شکر قهوه ای بپاشید قبل از اینکه در انتها آب پز کنید.

عکس بالای سر از کدو حلوایی مغزدار روی یک ورقه پخت.

سایر دستور العمل های کدو حلوایی

آیا می دانستید نظر دادن و رتبه بندی دستور العمل ها یکی از بهترین راه هایی است که می توانید از وبلاگ نویسان غذای مورد علاقه خود حمایت کنید؟ اگر این دستور غذا را درست کرده‌اید، لطفاً روی ستاره‌های زیر کلیک کنید تا نظر بدهید و به این دستور غذا امتیاز دهید و/یا عکس‌ها را در رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هشتگ #bowlofdelicious یا برچسب‌گذاری @bowlofdelicious به اشتراک بگذارید!

عکس مربعی از کدو حلوایی در بشقاب سرو.

کدو حلوایی هاسلبک با کره میسو افرا

کدو حلوایی هاسلبک با کره میسو افرا برس داده می شود و برای یک غذای جانبی نمکی، بسته بندی شده با اومامی، کمی شیرین یا غذای اصلی گیاهی، مناسب برای روز شکرگزاری یا هر مناسبتی است.


این دستور العمل را ذخیره کنید ذخیره!

چاپ
سنجاق
نرخ

دوره: ظرف جانبی

غذا: آمریکایی

زمان آماده سازی: 15 دقایق

زمان پخت: 45 دقایق

زمان کل: 1 ساعت

خدمات: 8 وعده های غذایی

کالری: 162کیلو کالری

نویسنده: الیزابت لیندمن

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

عناصر

  • 2 کدو حلوایی کوچک تا متوسط یا 1 عدد بزرگ
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 2 قاشق غذاخوری میسو
  • سبزی و فلفل سیاه، برای تزئین اختیاری

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت لبه دار را با روغن زیتون بپاشید. (2 قاشق غذاخوری). کدوها را پوست گرفته، از طول نصف کنید و دانه ها را با قاشق بردارید. طرف برش خورده کدو را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید.

  • در یک کاسه کوچک مخصوص مایکروویو، کره، شربت افرا و خمیر میسو را اضافه کنید (هر کدام 2 قاشق غذاخوری). به مدت 30 ثانیه – 1 دقیقه یا تا زمانی که ذوب شود در مایکروویو قرار دهید. با هم هم بزنید. (در روش دیگر، این کار را در یک قابلمه کوچک روی اجاق گاز انجام دهید.)

  • روی کدوها را با برس کره میسو افرا بمالید. در دمای 425 درجه فارنهایت به مدت 10-15 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود.

  • با کار یکی یکی، کدو حلوایی را روی تخته برش دهید و به صورت متقاطع برش دهید، نه تا انتهای آن، حدود ¼ اینچ از هم. می‌توانید قاشق‌های چوبی یا چاپستیک‌ها را در کناره‌های کدو قرار دهید تا مطمئن شوید که تا انتها بریده نمی‌شود. (عکس را ببینید).

  • پس از برش کدوها را دوباره روی ورقه پخت قرار دهید. دوباره با برس کره میسو بمالید و به مدت 15 دقیقه در دمای 425 درجه فارنهایت تفت دهید. دوباره با برس کره میسو بمالید و دوباره به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کدو بسیار نرم شود تفت دهید. یک بار دیگر مسواک بزنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که روی آن خوب و قهوه ای شود بپزید.

  • در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل با سبزی و فلفل سیاه تزئین کنید. با باقی مانده کره میسو بریزید (اگر برای ریختن خیلی غلیظ شده است، ممکن است لازم باشد آن را کمی گرم کنید). خدمت. یادداشت هایی را برای آماده شدن از قبل ببینید.

یادداشت

  • زودتر آماده شوید: می‌توانید آن را زودتر بپزید و در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه دوباره گرم کنید تا کاملا گرم شود. اگر این کار را انجام دادید، ممکن است بخواهید در ابتدا کمی آن را کم بپزید.
  • زمان پخت و پز: کدو حلوایی می تواند از نظر اندازه و رسیدن بسیار متفاوت باشد که می تواند بر زمان پخت تأثیر بگذارد. اگر مطمئن نیستید و در یک جدول زمانی فشرده هستید، مطمئن شوید که برای هر موردی زمان اضافی در نظر بگیرید!
  • جایگزین ها: کدو عسلی یا سیب زمینی شیرین پوست کنده و نصف شده نیز برای این دستور غذا مفید است. آنها کوچکتر هستند، بنابراین به زمان پخت کمتری نیاز دارند. به جای شربت افرا می توان از شکر قهوه ای یا عسل استفاده کرد. روغن زیتون، روغن زیتون یا یک جایگزین کره گیاهی ممکن است به جای کره برای یک نسخه بدون لبنیات یا وگان استفاده شود. سس سویا را می توان به جای میسو در یک پینچ استفاده کرد.
  • میسو یک خمیر تخمیر شده ژاپنی است که یک پانچ بسیار شور، شور و اومامی دارد. این به طور گسترده در اکثر خواربار فروشی ها یا خواربار فروشی های تخصصی آسیایی موجود است. هر کاری انجام می دهد، اما انواع مختلف انواع مختلفی دارند. میسو سفید کمتر نمکی و لطیف تر است و برخی با جو یا غلات دیگر تخمیر می شوند. (بنابراین ممکن است لازم باشد به دنبال یک نوع خاص بدون گلوتن باشید، اگر این مورد برای شما صدق می کند).
  • چیزهای شیرین را دوست دارید؟ به راحتی می توانید شربت افرا یا مکمل با شکر قهوه ای اضافی اضافه کنید.

تغذیه

کالری: 162کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 26g | پروتئین: 2g | چربی: 7g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 3g | چربی ترانس: 0.1g | کلسترول: 8میلی گرم | سدیم: 189میلی گرم | پتاسیم: 681میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 7g | ویتامین A: 20022IU | ویتامین سی: 39میلی گرم | کلسیم: 99میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

سلب مسئولیت اطلاعات تغذیه

اطلاعات تغذیه ای ارائه شده بهترین تخمین من است و شامل هیچ گونه سدیم اضافه شده از چاشنی تا مزه، هیچ ماده اختیاری نیست و برندها را در نظر نمی گیرد. من از یک API خودکار برای محاسبه این اطلاعات استفاده می کنم. با استفاده از یکی از این ابزارها، خودتان آن را محاسبه کنید:

ماشین حساب اطلاعات تغذیه بسیار مناسب