دستور تهیه سوپ کدو حلوایی بو داده


14 فوریه 2023

توسط آلیسا

این سوپ کدو حلوایی بو داده غنی، دلچسب و آرامش بخش است. طعم شیرینی از سیب، طعم قوی از ادویه ها و گیاهان دارد و گیاهی است.

یک کاسه سوپ کدو حلوایی با روغن زیتون، فلفل سیاه و رزماری تازه

من همیشه در پاییز و زمستان که هوا کم می شود سوپ درست می کنم. اما در حالی که همه سوپ های گرم در ماه های سرد دلپذیر هستند، برخی از آنها واقعاً برجسته هستند. این سوپ کدو حلوایی بو داده یکی از آن دستور العمل هاست. این سوپ عملاً “زمستان” را فریاد می‌زند. نه تنها با کدو تنبل برشته شده است، بلکه دارای میوه ها و سبزیجات دیگری مانند سیب و رازیانه در هوای سرد است که آنها نیز برشته می شوند. دارچین، جوز هندی و زنجبیل ممکن است برای یک پای سیب یا کدو تنبل مناسب تر به نظر برسند، اما آنها کاملاً با سیب و کدو حلوایی موجود در این سوپ ترکیب می شوند. و افزودن دو گیاه رزماری و آویشن به احساس زمستانی می‌افزاید.

به طور خلاصه، طعم این سوپ مانند زمستان در یک کاسه است. خامه ای، آرامش بخش و سیر کننده است، با تمام طعم های فصل. همچنین کاملاً گیاهی است و فقط یک ساعت طول می کشد تا درست شود. شما آن را دوست خواهید داشت!

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا تمام مواد لازم برای تهیه این سوپ گیاهی دلچسب وجود دارد. برای مشاهده مقادیر دقیق هر یک از مواد، کارت دستور غذا را در پایین صفحه بررسی کنید.

  • کدو حلوایی – باید کدوها را پوست کنده و مکعبی کنید.
  • پیاز رازیانه
  • سیب قرمز
  • پیاز – من دوست دارم از پیاز سفید برای این دستور غذا استفاده کنم، اما پیاز زرد، پیاز شیرین، پیاز قرمز یا موسیر نیز موثر خواهند بود.
  • سیر
  • روغن زیتون
  • رزماری
  • آویشن – آویشن تازه بهترین است، اما آویشن خشک به خوبی عمل می کند.
  • دارچین آسیاب شده
  • جوز هندی آسیاب شده – برای بهترین نتیجه، از جوز هندی تازه رنده شده استفاده کنید.
  • زنجبیل زمینی
  • نمک
  • فلفل
  • آب سبزیجات
  • اب – برای یک سوپ غنی تر، می توانید به جای آب از شیر غیر لبنی استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی بو داده

در اینجا طرز تهیه این سوپ آسان، خامه ای و وگان آورده شده است.

  • آماده سازی فر را با دمای 400 فارنهایت گرم کنید. کدو حلوایی، رازیانه، سیب، پیاز و سیر را روی یک سینی فر قرار دهید و کنار بگذارید.
  • سبزیجات را مزه دار کنید. روغن، رزماری، آویشن، دارچین، جوز هندی، زنجبیل، نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. ادویه را روی سبزیجات بریزید و روی آن را بپوشانید.
سیب، کدو حلوایی، رازیانه و پیاز خام مکعبی شده، پوشیده از گیاهان، ادویه جات و روغن
  • کباب. سبزیجات را در فر قرار دهید و به مدت 30-40 دقیقه تفت دهید. آنها را تا نیمه برگردانید تا نسوزند.
کدو حلوایی مکعبی تفت داده شده، پیاز، رازیانه و سیب، پوشیده از گیاهان و ادویه جات
  • سوپ را درست کن سبزیجات را از فر خارج کرده و در یک قابلمه قرار دهید. آب سبزیجات را اضافه کنید و سوپ را به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و بجوشانید تا سبزیجات نرم شوند. این باید 10-15 دقیقه طول بکشد.
  • مخلوط کنید. سوپ را با استفاده از یک مخلوط کن غوطه ور یا با انتقال سوپ به مخلوط کن، مخلوط کنید تا یکدست شود. اگر سوپ خیلی غلیظ بود، کمی آب یا شیر غیر لبنی به آن اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
  • خدمت. سوپ را گرم سرو کنید و روی آن را با روغن زیتون، فلفل تازه و رزماری پر کنید.

نکاتی برای موفقیت

در اینجا چند ترفند و نکته برای تهیه این سوپ کدو حلوایی بو داده وگان آورده شده است.

  • از آبگوشت خانگی استفاده کنید. آبگوشت یکی از ستاره های تقریباً هر سوپی است. این سوپ کدو و سیب وگان دارای طعم و مزه است، بنابراین صرف نظر از اینکه از چه آبگوشتی استفاده می کنید، خوشمزه است. اما یک سوپ خانگی واقعا می تواند این سوپ را بالا ببرد. من دوست دارم هنگام تهیه این دستور غذا از آبگوشت استخوان گیاهی قارچ گیاهی Instant Pot استفاده کنم.
  • از سیب های سفت استفاده کنید. هنگام تهیه این سوپ حتما از سیب هایی استفاده کنید که هنوز سفت هستند. سیب‌هایی که کمی نرم هستند، رنده می‌شوند و این بافت می‌تواند بر روی سوپ تأثیر منفی بگذارد، حتی پس از مخلوط شدن.
  • در پایان فصل کنید. هنگام درست کردن این دستور، نمک را کمرنگ کنید و در انتها مقدار بیشتری نمک اضافه کنید. چیزهای زیادی می‌تواند بر محتوای نمک این سوپ تأثیر بگذارد، از جمله میزان نمکی که استفاده می‌کنید و اینکه چقدر سوپ را هنگام پختن کم می‌کنید. قبل از سرو، سوپ را بچشید و در صورت لزوم نمک بیشتری اضافه کنید.
دو کاسه سوپ کدو حلوایی با روغن زیتون، فلفل سیاه خرد شده و رزماری تازه، با قاشق های چوبی و رزماری در پس زمینه

پیشنهادات خدمت

من عاشق خوردن نان و سالاد با سوپ های دلچسبم هستم. من همچنین دوست دارم این دستور غذا را با کروتون های بدون گلوتن سیر و رزماری خود اضافه کنم! در اینجا برخی از موارد مورد علاقه من برای سرو در کنار این سوپ کدو حلوایی بو داده وگان آمده است.

نحوه نگهداری و گرم کردن باقیمانده غذا

این سوپ تا 5 روز در یخچال ماندگاری دارد. فقط مطمئن شوید که آن را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. برای گرم کردن مجدد سوپ، آن را روی اجاق گاز با حرارت متوسط ​​به مدت 5 دقیقه یا در مایکروویو با قدرت 80 درصد به مدت 30 ثانیه بپزید تا داغ شود.

آیا می توانید سوپ کدو حلوایی بو داده را فریز کنید؟

شما می توانید این سوپ را برای یک وعده غذایی آسان در روز کاملاً فریز کنید. اگر در ظرف دربسته نگهداری شود تا 3 ماه در فریزر ماندگاری دارد. قبل از گرم کردن مجدد آن را کاملاً ذوب یا یخ زدایی کنید.

یک قاشق را در یک کاسه سوپ کدو حلوایی که روی آن فلفل و روغن زیتون است فرو کنید

سوپ های دنج بیشتری برای درست کردن

چیزی به نام سوپ های گرم و آرامش بخش زیادی برای تهیه در زمستان وجود ندارد. در اینجا چند دستور پخت دیگر وجود دارد که می توانید آنها را امتحان کنید.

دستور تهیه سوپ کدو حلوایی بو داده

این سوپ عالی برای پاییز یا زمستان است، با کدو، سیب و رازیانه بو داده، همراه با دارچین، جوز هندی، زنجبیل و گیاهان. بوی شگفت انگیزی دارد، درست کردنش آسان است و گیاهی است!

  • 1 کدو حلوایی بزرگ پوست کنده و مکعبی (حدود 10 فنجان)
  • 1 پیاز رازیانه متوسط خرد شده
  • 2 سیب قرمز متوسط خرد شده
  • 1 پیاز سفید کوچک خرد شده
  • 4-5 حبه های سیر نصف شد
  • 1/4 فنجان روغن زیتون
  • 1 قاشق سوپخوری رزماری خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری آویشن خشک یا 1 قاشق غذاخوری تازه، خرد شده
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
  • 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل
  • مقدار زیادی نمک و فلفل
  • 4 فنجان ها آب سبزیجات
  • در صورت نیاز آب یا شیر گیاهی
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. کدو حلوایی، رازیانه، سیب، پیاز و سیر را روی یک سینی فر قرار دهید و کنار بگذارید.

  • روغن و ادویه ها را با هم مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید. اطراف را هم بزنید تا پوشش داده شود، سپس آنها را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر تفت دهید. سبزیجات را تا نیمه برگردانید تا نسوزند.

  • وقتی سبزیجات سرخ شدند، آنها را در یک قابلمه قرار دهید، آب گوشت را اضافه کنید و همه چیز را به جوش بیاورید. آن را کم کنید و بگذارید حدود 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که همه مواد نرم شوند بجوشد.

  • سوپ را در مخلوط کن یا با مخلوط کن غوطه ور (در قابلمه) مخلوط کنید تا بافتی کرمی و صاف داشته باشید. به مقدار لازم آب یا شیر اضافه کنید تا رقیق شود و بسته به بافتی که دوست دارید. به صورت گرم با مقداری روغن زیتون، مقداری فلفل خرد شده و یک شاخه رزماری سرو کنید.

باقیمانده سوپ را تا 5 روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید. روی اجاق گاز را روی حرارت متوسط ​​به مدت 5 دقیقه یا در مایکروویو با قدرت 80 درصد در فواصل 30 ثانیه گرم کنید تا داغ شود.

کالری: 206کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 32g | پروتئین: 3g | چربی: 9g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 7g | سدیم: 28میلی گرم | پتاسیم: 717میلی گرم | فیبر: 7g | قند: 12g | ویتامین A: 13391IU | ویتامین سی: 37میلی گرم | کلسیم: 104میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

درباره آلیسا

سلام، من آلیسا ریمر هستم، یک متخصص تغذیه کل نگر، عاشق یوگا، مادر سگ و بنیانگذار Simply Quinoa. از آشنایی با شما خوشحالم! من SQ را به‌عنوان راهی برای ارائه راه‌حل‌هایی برای زنانی درست مثل خودم ایجاد کردم که در تلاش برای یافتن اطلاعات مفید در مورد چگونگی زندگی سالم و رضایت‌بخش بودند. امیدوارم در اینجا در SQ الهام بگیرید – در داستان من، در دستور العمل های من، در صدها مقاله سلامتی، و در جامعه شگفت انگیز ما. خوش آمدی!