طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی | به سادگی کینوا


این سالاد سبزیجات کبابی همان تعریف تابستان است. سالم، سیر کننده، تازه و غذای جانبی عالی برای هر باربیکیو یا آشپزی است.

نمای بالای یک سالاد کبابی که روی آن حبه‌های آووکادو و فتا خرد شده است، روی حوله آشپزخانه، در کنار چند تکه کاهو، یک کاسه فتا، یک چنگال و یک قاشق.

برای من، پخت و پز تابستانی به دو چیز مربوط می شود: کباب کردن، و محصولات تازه. میوه‌ها و سبزیجات زیادی در تابستان رسیده‌اند و غذای مناسبی در یک روز آفتابی هستند. و ناگفته نماند که کباب کردن یک فعالیت عالی تابستانی است. به همین دلیل است که این سالاد سبزیجات کبابی یکی از دستور العمل های من در طول تابستان است. همه چیزهایی را که در مورد سبزیجات تابستانی و کباب کردن دوست دارم ترکیب می کند.

این سالاد ترکیبی از سبزیجات کبابی مانند کدو، مارچوبه و قارچ و مواد تازه مانند سبزی و آووکادو است. یک سس تاهینی بالزامیک غنی و تند با سبزیجات بسیار خوب می‌آید، و یک خرده پنیر فتا شوری را به آن اضافه می‌کند. هر آنچه که در این تابستان روی کباب تهیه کرده اید، این سالاد به زیبایی آن را تکمیل می کند!

نزدیک یک چنگال در یک کاسه سالاد سبزیجات کبابی، روی آن فتا و آووکادو

آنچه شما نیاز دارید

در اینجا همه چیزهایی که برای تهیه این سالاد تابستانی کبابی نیاز دارید آورده شده است. برای مشاهده مقادیر مشخص برای همه مواد، کارت دستور غذا را در پایین صفحه بررسی کنید.

برای سالاد:

  • قارچ – قارچ پورتوبلو به دلیل اندازه و طعم گوشتی آن برای کباب کردن مناسب است.
  • پیاز – من دوست دارم برای این دستور از پیاز قرمز استفاده کنم، اما در صورت تمایل می توانید از پیاز زرد استفاده کنید.
  • کدو سبز
  • کدو حلوایی
  • مارچوبه
  • روغن زیتون
  • نمک
  • فلفل – برای بهترین نتیجه، از فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده کنید.
  • آووکادو
  • پنیر فتا – در صورت تمایل می توانید از پنیر فتا وگان استفاده کنید.
  • سبزها – من دوست دارم از مخلوط سبزیجات استفاده کنم، اما اگر ترجیح می دهید فقط می توانید از یک نوع مانند اسفناج یا کلم پیچ استفاده کنید.

برای پانسمان:

  • سرکه بازامیک
  • ارده
  • خردل دیژون
  • آب لیمو – استفاده از آب لیموی تازه بسیار مهم است.
  • شربت افرا – حتما از شربت افرا 100% خالص استفاده کنید. به جای آن می توانید از عسل نیز استفاده کنید.
  • پودر سیر
  • نمک
  • فلفل

طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی

در اینجا طرز تهیه این سالاد تابستانی 20 دقیقه ای را آموزش می دهیم. طعم های پیچیده ای دارد، اما درست کردن آن آسان است!

  • گریل را گرم کنید. گریل خود را روی متوسط ​​روشن کنید.
  • سبزیجات را آماده کنید. سبزیجات را برای گریل آماده کنید. ساقه ها را از قارچ و انتهای آن را از مارچوبه جدا کنید. کدو حلوایی، کدو سبز و پیاز را به صورت گرد خرد کنید. همه آنها را روی یک ورقه پخت قرار دهید.
  • فصل. مقداری روغن زیتون روی سبزیجات بپاشید، سپس آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • گریل. سبزیجات خود را روی گریل بگذارید و 3-4 دقیقه بپزید. سپس مارچوبه ها را بردارید و سبزیجات دیگر را برگردانید. 2-3 دقیقه دیگر بپزید.
  • پانسمان را درست کنید. تمام مواد سس سالاد را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود. اگر سس خیلی غلیظ است، کمی آب اضافه کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند.
  • جمع آوری کنید. سبزی ها را در یک کاسه سالاد بریزید. سبزیجات کبابی را به اندازه لقمه خرد کرده و روی سبزی ها قرار دهید. فتا خرد شده و مکعب های آووکادو را روی آن اضافه کنید، سپس سس را روی سالاد بپاشید. اکنون شما آماده خدمت هستید!
چهار تصویر: اول، یک ورقه پخت پر از تکه‌های فلفل دلمه‌ای، تکه‌های کدو سبز، تکه‌های پیاز قرمز، مارچوبه و کلاه‌های قارچ پورتوبلو.  دوم، یک ورقه پخت با همان مواد، اما کبابی.  سوم، یک کاسه سالاد با سبزیجات، سبزیجات کبابی، فتا خرد شده و مکعب های آووکادو.  و چهارم، آن سالاد با یک قاشق سس سالاد روی آن

نکاتی برای موفقیت

بعد از چند بار درست کردن این سالاد، چند نکته را برای گرفتن بهترین نتیجه کشف کردم. در اینجا برخی از ترفندها و نکات مورد علاقه من است.

  • برش های یکنواخت ایجاد کنید. این واقعا مهم است که هنگام تهیه این دستور غذا با چاقوی خود سازگار باشید. می‌خواهید تکه‌های هر سبزی را به اندازه‌های مشابه برش دهید تا با سرعت یکسانی بپزند. اگر چند دور 2 اینچی کدو حلوایی در کنار تعدادی دور 1 اینچی دارید، برخی از تکه ها بیش از حد پخته می شوند و برخی دیگر نیم پز می شوند.
  • چاشنی ها را تنظیم کنید. در این سالاد تابستانی طعم های بسیار عالی و قوی وجود دارد. توصیه می کنم بعد از درست کردن سس آن را بچشید و در صورت نیاز چاشنی آن را تنظیم کنید. سپس، بعد از اینکه سالاد را جمع کردید، کمی لقمه بزنید و ببینید که آیا به نمک یا فلفل بیشتری نیاز دارد.
  • آن را زودتر از موعد انجام دهید. اگر وقت دارید سعی کنید این سالاد را چند ساعت زودتر درست کنید و در یخچال نگهداری کنید. اگر مواد کمی وقت داشته باشند که کنار هم بنشینند، سبزیجات کبابی طعم زیادی را از سس شیرین و ترش جذب می کنند. به علاوه، اگر برای یک مهمانی یا یک غذای بزرگ آماده می‌شوید، کار را بسیار آسان‌تر می‌کند!
  • سبزیجات بیشتری اضافه کنید. این فقط یک دستور پخت پایه است. اگر سبزیجات دیگری دارید که می خواهید اضافه کنید، به سراغ آن بروید!
یک کاسه سالاد کبابی روی آن فتا و آووکادو، با یک چنگال در آن، در کنار یک کاسه کوچک فتا خرد شده.

پیشنهادات خدمت

این سالاد سبزیجات دلچسب تقریباً با هر وعده غذایی مناسب است. اما به نظر من وقتی در کنار برخی غذاهای کبابی دیگر در یک روز گرم تابستان سرو شود، بهتر است. در اینجا چند وعده غذایی است که من دوست دارم با این سالاد سالم بخورم.

نحوه نگهداری مواد باقیمانده

این سالاد سالم تا 5 روز در یخچال ماندگاری دارد. اطمینان حاصل کنید که آن را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید، یا کاسه سالاد را محکم با پلاستیک بپیچید.

آیا می توانم این سالاد تابستانی را فریز کنم؟

منجمد کردن این سالاد را توصیه نمی کنم. اگر سالاد را منجمد کنید و سپس یخ زدایی کنید، بافت سبزیجات تازه کمی عجیب و غریب می شود. با این حال، شما می توانید سبزیجات کبابی را به تنهایی در ظرف در بسته به مدت 3 ماه منجمد کنید و سس تاهینی را می توانید تا 4 ماه در ظرف دربسته فریز کنید.

نمای بالای یک کاسه سالاد کبابی با فتا و آووکادو، با یک چنگال در کاسه، در کنار مقداری سبزی و یک کاسه سالاد دیگر.

دستور العمل های سالاد ساده و سالم تر

این راز نیست که من عاشق سالاد هستم! به خصوص زمانی که آنها سریع، آسان و پر از مواد مغذی هستند. در اینجا چند دستور غذای مورد علاقه من وجود دارد.

آمادگی: 10 دقایق

پختن: 10 دقایق

جمع: 20 دقایق

برای سالاد:

  • 3 قارچ پورتوبلو
  • 1 پیاز کوچک
  • 1 کدو سبز متوسط
  • 1 کدو حلوایی تابستانی متوسط
  • 1 دسته مارچوبه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل بپاشید
  • 1 آووکادو
  • 1/2 فنجان فتا (وگان اختیاری)
  • 6 فنجان ها سبزی ها
  • با کباب کردن سبزیجات شروع کنید. گریل خود را روی حرارت متوسط ​​روشن کنید.

  • ساقه‌ها را از قارچ‌ها جدا کرده و روی یک سینی فر یا بشقاب قرار دهید. انتهای پیاز را برش دهید و آن را به ورقه های ضخیم 1/4 اینچ برش دهید و به ورقه پخت اضافه کنید.

  • انتهای کدو حلوایی و کدو سبز را برش دهید و به صورت دایره های 1 اینچی برش دهید. آنها را روی سینی فر قرار دهید.

  • انتهای مارچوبه را برش دهید و به ورقه پخت اضافه کنید. .

  • تمام سبزیجات را با روغن زیتون بریزید و نمک و فلفل بپاشید.

  • سبزیجات را مستقیماً روی گریل قرار دهید و 3-4 دقیقه بپزید. مارچوبه را بردارید و بقیه سبزیجات را برگردانید. 2-3 دقیقه دیگر بپزید.

  • از گریل خارج کنید و بگذارید خنک شود و بقیه چیزها را آماده کنید.

  • تمام مواد سس سالاد را با همزن بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود. اگر سس خیلی ضخیم است، یک یا دو قطره آب اضافه کنید.

  • وقتی برای سرو آماده شد، سبزیجات را به قطعات کوچک برش دهید. سبزی ها را در یک کاسه سالاد بزرگ بریزید و سبزیجات کبابی را روی آن قرار دهید. مقداری فتا را روی آن خرد کرده، آووکادو را مکعبی خرد کرده و اضافه کنید. پانسمان را بپاشید و لذت ببرید!

  • شما می توانید هر گونه سبزیجات دیگری را که روی گریل مناسب هستند به این دستور اضافه کنید.
  • اگر سالاد را از چند ساعت قبل درست کنید، طعم آن تندتر می شود.
  • باقیمانده غذا را در ظرف دربسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید.

خدمت: 1سالاد | کالری: 332کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 22g | پروتئین: 10g | چربی: 25g | چربی های اشباع شده: 5g | چربی های چند غیر اشباع: 5g | چربی اشباع شده: 13g | چربی ترانس: 0.003g | کلسترول: 17میلی گرم | سدیم: 294میلی گرم | پتاسیم: 976میلی گرم | فیبر: 6g | قند: 9g | ویتامین A: 1071IU | ویتامین سی: 39میلی گرم | کلسیم: 155میلی گرم | اهن: 2میلی گرم